Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:14:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vukovar  (Pročitano 31363 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Vlado...tvoj pristup i tvoj stil pisanja je ciničan.

koliko je samo krvi proliveno da bi ja danas živio u svojoj zemlji pod hrvatskom vlašću a ne u zubima srpsko-četničkih imperijalista. U Vukovaru su činjeni perverzni zločini od strane četnika, pjevale se odvratne pjesme, a taj jadni, slabo naroužani grad kojeg je branilo 2000 ljudi svega...je odolijevao 3 mjeseca pred naletima JNA. NItko nije mogao vjerovati..Razorili ste cijeli grad, spalili sve što se moglo spaliti, pobili toliko ljudi, učinili tolike zločine dok su naši branitelji obdareni jedino snažnom voljom i željom za slobodu nadljuskim snagama odolijevali agresoru. Da je Vukovar pao ranije pitanje je kako bi rat završio. Vukovar je naš Staljingrad...da je on pao za dva dana, kako je trebao jer je takav bio omjer snaga, Osijek bi bio na udaru, VInkovcu i imali bi otvoren put prema Zagrebu...I mi smo to znali zato smo ga branili s tolikim fanatizmom.Nakon što je Vukovar pao oštrica JNA je bila otpuljena nije mogla krenuti dalje. I to je bila naša pobjeda...i početak vašeg kraja.

Hrvatska je počela dobivati snažna međunarodna priznanja upravo nakon pada Vukovara jer do tada nitko nije mogao sanjati kakvi ste vi perverzni zločinci i što ste u stanju činiti...ubijati žene djecu...mom susjede je sin od 5 godina zaklan u Vukovaru...

I NAKON SVEGA TOGA TI MI IMAŠ OBRAZA REĆI DA IMAMO ZAHVALITI VAMA.

Sram te bilo.
Ovo je vec bolje, mada moras jos raditi...  Smile
Ko to mi... Ovdje optuzujes sve Srbe... Mislis da sam ja zelio ovaj rat i da se radujem sto se sve ovo zavrsilo, kako se zavrsilo? Mislis da se ja radujem sto su ubijani civili. Nije moj um bolestan. Budi pazljiv jer ovim mozes da uvrijedis nekoga.
Nije tema, ali ja isto mogu da optuzim Hrvate kako su pocinili najvece etnicko ciscenje u istoriji. Da pricam o tome kako su klali, ubijali... Necemo o tome... mi pricamo o cinjenicama koje su bile i koje su eventualno mogle biti. Ja sam rekao da bi Hrvati trebali zahvaliti Milosevicu zato sto nije bio osvajacki nastrojen. Tesko da bi se i jedan grad i jedna drzava odbranila sa sacicom vojnika, naspram vojne sile. Ne velicam JNA, jer su i oni bili u rasulu... Ako ti smatras herojima "domovinske branitelje" OK i treba to je tvoje pravo... Svaka cast ljudima i ja kazem, ali mislim da je postojalo naredjenje da se krene u osvajanje... tesko da bi sta moglo zaustaviti tako brojnu i opremljenu vosku...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pisite o krecanama gde su hrvati bacali srpsku decu jos 41 god pa onda da krenemo o vukovaru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
toliko o lepom ponasanju ucesnika ovoga foruma...sram te bilo... i jos ko zna sta ce biti ovde!vidim sve se hrvati sada skupili da nam kazu kako je to bilo u vukovaru.[/b]super bas mije drago...sto se tice odgovora nekom tamo kojem ni ime necu spomenuti da se ja zapitam gde je moj tatica bio i za koga se borio...e pa ovako gde je tvoj tatica sada????.moj tatica,kako ti kazes je branio sa ostalim srbima citam jedan deo vukovara,ako ste odande znate koji,koji je bio cisto srpski..otisao je te noci u pratnji i nikada se vise nije vrati.a da ne ispadne da su se srbi tek tako naoruzavali ili mozda zato sto dmo hteli da zauzmemo vukovar recicu vam zasto:zato sto smo culi i videli kako hrvati kuju zaveru da nas odatle ociste!!a sta biste vi/???sedeli mirno da vas zakolju????ili se naoruzali da branite svoju decu????sta bi od ta dva bilo!!!nemojte me uciti niti biti cinicni bila sam tamo,sve sam videla.znam kako i zasto sam otisla ..znam i zasto i ko je spalio moju kucu ...znam i ko je klao i ubijao!!!!znam i to da smo se branili da smo na sve nacine pokusali da spasemo svoje porodice i sto smo imali..ljudi pa zar se ne secate koji je procenat tudjman dao??koliko srba treba da nestane tj.koliko da ostane 2-3 posto????sta je to???sala mala....daj..vukovar je za vas pobeda za nas je grobnica...jeste imali bi prolaz do zagreba.ali isto tako cu vas podsetiti da su se nasi pokojni celnici dogovorili oko vukovara..inace da nisu i sami znate sta bi bilo jer se taman u to vreme srpska vojska vratila u vukovar.prodani su ,ostavljeni i poubijani.kolateralna steta.a znate vi vrlo dobro da prica oko vukovara nije zavrsena,i ne samo oko vukovara.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Ja sam rekao da bi Hrvati trebali zahvaliti Milosevicu zato sto nije bio osvajacki nastrojen. Tesko da bi se i jedan grad i jedna drzava odbranila sa sacicom vojnika, naspram vojne sile. Ne velicam JNA, jer su i oni bili u rasulu... Ako ti smatras herojima "domovinske branitelje" OK i treba to je tvoje pravo... Svaka cast ljudima i ja kazem, ali mislim da je postojalo naredjenje da se krene u osvajanje... tesko da bi sta moglo zaustaviti tako brojnu i opremljenu vosku... 

Vlado ti si još pod dojmom emisija "dozvolite da se obratimo"  Smile

Jel ti znaš da je 95% glasača u Hrvatskoj glasalo za otcjepljenje od Jugoslavije , jel znaš koliko je to neprijatelja prema šačici poplašenih vojnika JNA koji su se zaključali u kasarne od straha.

toliko o lepom ponasanju ucesnika ovoga foruma...sram te bilo... i jos ko zna sta ce biti ovde!vidim sve se hrvati sada skupili da nam kazu kako je to bilo u vukovaru.[/b]super bas mije drago...sto se tice odgovora nekom tamo kojem ni ime necu spomenuti da se ja zapitam gde je moj tatica bio i za koga se borio...e pa ovako gde je tvoj tatica sada????.moj tatica,kako ti kazes je branio sa ostalim srbima citam jedan deo vukovara,ako ste odande znate koji,koji je bio cisto srpski..otisao je te noci u pratnji i nikada se vise nije vrati.a da ne ispadne da su se srbi tek tako naoruzavali ili mozda zato sto dmo hteli da zauzmemo vukovar recicu vam zasto:zato sto smo culi i videli kako hrvati kuju zaveru da nas odatle ociste!!a sta biste vi/???sedeli mirno da vas zakolju????ili se naoruzali da branite svoju decu????sta bi od ta dva bilo!!!nemojte me uciti niti biti cinicni bila sam tamo,sve sam videla.znam kako i zasto sam otisla ..znam i zasto i ko je spalio moju kucu ...znam i ko je klao i ubijao!!!!znam i to da smo se branili da smo na sve nacine pokusali da spasemo svoje porodice i sto smo imali..ljudi pa zar se ne secate koji je procenat tudjman dao??koliko srba treba da nestane tj.koliko da ostane 2-3 posto????sta je to???sala mala....daj..vukovar je za vas pobeda za nas je grobnica...jeste imali bi prolaz do zagreba.ali isto tako cu vas podsetiti da su se nasi pokojni celnici dogovorili oko vukovara..inace da nisu i sami znate sta bi bilo jer se taman u to vreme srpska vojska vratila u vukovar.prodani su ,ostavljeni i poubijani.kolateralna steta.a znate vi vrlo dobro da prica oko vukovara nije zavrsena,i ne samo oko vukovara.

19 svibnja - Referendum za samostalnost

Građani Hrvatske izašli su 19. svibnja 1991. na referendum o budućnosti Hrvatske. Za samostalnu Hrvatsku glasovanju je pristupilo 83.56 % birača. Za suverenu i samostalnu Hrvatsku izjasnilo se 94,17 % birača.

U prosincu 1991. Njemačka je samostalno priznala Hrvatsku, a novu političku stvarnost u siječnju 1992. priznala je cijela Europa, a potom i cijeli svijet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta mi dalje treba da pričamo uopće , a nije referendum bio lažiran kao sad ovaj zadnji u Srbiji kad nemate upisanih 2 mil.stanovnika sa Kosova nego je popis kod nas bio potpuno regularan.

Da su se ti ljudi koji su uzeli oružje u ruke politički organizirali i učestovali na parlamentarnim izborima mogli su da budu jak faktor u krajevima gdje su živjeli , ali oni išli krojit državu u kojoj su apsolutna manjina.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 17:33:48 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
krecane iz drugog svetkog rata gde su bacani srbi jos niste iskopali cutite mislite da je srpski narod to zaboravio pa za vas je i dokazano da ste genozidan narod
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Vlado ti si još pod dojmom emisija "dozvolite da se obratimo"  Smile
Jel ti znaš da je 95% stanovništva glasalo za otcjepljenje od Jugoslavije , jel znaš koliko je to neprijatelja prema šačici poplašenih vojnika JNA koji su se zaključali u kasarne od straha.
Sta je sad ovo? Maloprije si objavljivao slike vojnika JNA i Cetnika sa zapaljenim zastavama i leseva, a sada omalovazavas vojnu snagu koja je bila na strani Srba. Kazes da su kukavice. Na slikama koje si ti pokazao se ne mogu vidjeti kukavice nego vojnici, a na nekima i zlocinci.
Sto se tice glasanja ono je bilo protivustavno. Ne vidim sta moze pomoci to sto su imali preko puta 4 miliona Hrvata? Hrvatska nije imala vojsku za odbranu 91 i 92 i to je cinjenica...

19 svibnja - Referendum za samostalnost

Građani Hrvatske izašli su 19. svibnja 1991. na referendum o budućnosti Hrvatske. Za samostalnu Hrvatsku glasovanju je pristupilo 83.56 % birača. Za suverenu i samostalnu Hrvatsku izjasnilo se 94,17 % birača.

U prosincu 1991. Njemačka je samostalno priznala Hrvatsku, a novu političku stvarnost u siječnju 1992. priznala je cijela Europa, a potom i cijeli svijet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta mi dalje treba da pričamo uopće , a nije referendum bio lažiran kao sad ovaj zadnji u Srbiji kad nemate upisanih 2 mil.stanovnika sa Kosova nego je popis kod nas bio potpuno regularan.

Da su se ti ljudi koji su uzeli oružje u ruke politički organizirali i učestovali na parlamentarnim izborima mogli su da budu jak faktor u krajevima gdje su živjeli , ali oni išli krojit državu u kojoj su apsolutna manjina.
Kao sto rekoh gore... sve je bilo protiv ustava, i to je argument koji ismijava ovo sto si napisao. Svako ko iole poznaje snagu  i znacaj ustava zna o cemu govorim...
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 17:35:30 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Sto se tice glasanja ono je bilo protivustavno.

aham po tumačenju Bore Jovića  Smile

Citat
Ne vidim sta moze pomoci to sto su imali preko puta 4 miliona Hrvata?

Kako ne vidiš , vidiš danas gdje je Hrvatska a gdje Bosna koja se koprči u nekim divljim problemima kao da je Kazahstan.

Citat
Kao sto rekoh gore... sve je bilo protiv ustava, i to je argument koji ismijava ovo sto si napisao. Svako ko iole poznaje snagu  i znacaj ustava zna o cemu govorim...

šta je pjesnik htio reći, može objašnjenje??
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 17:39:35 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Kako ne vidiš , vidiš danas gdje je Hrvatska a gdje Bosna koja se koprči u nekim divljim problemima kao da je Kazahstan.
  Smile sada svi trebamo da placemo... jao boze mili Hrvatska je zaprad, a mji smo divljaci. E moj stari, Hrvatska je istina korak ispred, ali i HR smrdi ispod haube... no to nije tema... Back on topic!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hrvatska je genocidna tvorevina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
  Smile sada svi trebamo da placemo... jao boze mili Hrvatska je zaprad, a mji smo divljaci. E moj stari, Hrvatska je istina korak ispred, ali i HR smrdi ispod haube... no to nije tema... Back on topic!

ali je rješila temeljno pitanje državnosti i granice prije punih 15 godina , a BiH i Srbija je po tom pitanju tek u fazi kada će bit velikih iznenađenja. Ako je to korak onda je mlogo velik brate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:14:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.