Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 17:59:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vukovar  (Pročitano 31351 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
idite u grcku da vidite sta je turizam dosao sam pre mesec dana najlepse more i ljudi ljubazni grcka je zakon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nebi se reklo da imate love samo poljaci slovaci madjari ja nevide hrvate na svojoj obali toliko o tome i o tome da imate love za more

[Edit by vlado85: Ne pisi dvije poruke za redom, koristi opciju izmeni u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 16:17:47 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nemas ti blage veze o turizmu sta ce nama Grcka kada imamo naljepse more na Svijetu,neznam dali znas sigurno ne ali Hvar je proglasen od jedan od 10 najljepsih otoka na Svijetu ,a sada se vrati temi molim te ili da ovdje moram moderatorima da prijavljeujem...

Malo i video dokaza..

http://youtube.com/watch?v=G7FQfY3BZq4
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Dosta o turizmu! @igemlj_i imas teme na kojima mozes iznijeti ovakva misljenja. Ovdje je tema Vukovar...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako se dogodilo. Srbija je imala vojsku koja bi za 30 dana mogla da udje u Zagreb. Vec se vodila polemika oko toga kako je Milosevic na neki nacin spasao Hrvatsku i kako bi bilo da je Seselj bio na vlasti... Smile Mozda je na neki nacin i bolje, zamislite kakav bi to zlocin bio! Skoro sam na moru pricao sa jednim covjekom koji je bio negdje u blizini Vukovara... prema Osjeku... ne znam tacno. Kaze lik da su sjedili u nekakvim rovovima svaki dan i cekali naredjenje, koje nikad nije stiglo...

Nije mi običaj citirati, ali mogu staviti ruku na srce i reći sljedeće: u svom cijelu životu nisam čuo NOTORNIJU GLUPOST OD OVE KOJU SAM PROČITAO U OVOM POSTU. Svačega sam se naslušao...svakakvih idiotizama i sličnog ali ovome nema ravna !

Pa zar ti Vlado želiš reći da Hrvatska svoju samostalnost i suverenost može zahvaliti Srbiji i četnicima ???  Smile Smile Smile  Smile Smile Ja mislim da ne postoji dovoljni smješko koji bi izrazio moj grohot smijeha na ovo.

Vi da ste mogli vi bi porobili cijeli svijet svojom imperijalističkom politikom. Da ste v i mogli doći u Zagreb za 30 dana ???  Smile Smile Smile ma kome ti to pričaš bajke...Na Vukovaru ste slomljeni i zgaženi. 1500 branitelja slabo naoružanih je fanatično branilo grad 3 mjeseca. Protiv sebe su imali 4. vojnu silu Europe teško naoružanu....Ja mislim da nigdje niste nakon Kosova tako najebali kao pred Vukovarom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Ма,сетим се само оне песме Прљавог казалишта и дође ми да ископам Милошевићеве кости и запалим их да ништа од њега не остане. Па,они су већ оплакали Славонију у песми ''Узалуд вам труд свирачи'',а Слоба им је вратио.Дабогда му се семе затрло! Толико људи је изгинуло мислећи да се боре за своју браћу,а онај издајник нас је уништио као нико други! Ало,Хрвати,не млатите више о Вуковару кад сви знамо да су Милошевић и Туђман имали договор све време рата.Да је иједан нормалан Србин био на челу Србије у то време,сад би Срби живели и у Книну,и у Осијеку,Вуковару,Бенковцу итд. Али,нада умире последња,можда ћемо се ми ипак једног дана вратити.Мирним путем,наравно.... Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta mislis da je i Tudjman malo vise vojnika poslao da odbrani Vukovar,pa tu bi vec Srbi cjelo oruzije ispucali...Vukovar je ostavljen i od Hrvatske strane,jer je se pripremalo vec za druge akcije.
Ne! Hrvatska je prve dvije godine rata bila veom slaba. Istina je da se spremala za Oluju, ali Vukovar je bio veoma vazna strateska tacka, kojom se branio Osjek i citava Slavonija. Nikako nije smio pasti u ruke Srba. U pocetku rata Srpska vojska je bila dosta namocnija (znamo razloge) i da je na celu imala ljude tipa Napoleon, napravila bi veliki pohod i mozda zlocin... ko zna!

Predivno jesi li čitao što si napisao: da je srpska vojska imala tipa ljudi kao Napoleon da bi izvršili zločin.
Divno što si priznao da je srpska vojska u kojoj je dio srpskog naroda genocidnog karaktera  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
@Vindex ismijavas moje postove, a za uzvrat ne nudis nista sto bi me demantovalo. Dajes takve komentare da se kod sagovornika stice dojam da ga uopste ne slusas i postujes. Ako sam ja nesto rekao i iznio na forumu, ono je moje skromno misljenje. Ja niti sam pametniji niti sam "veci" od ostalih clanova. Sve sto sam iznio zasnovano je na mom poznavanju nekih cinjenica. Ako zelis da normalno komuniciras na ovom  forumu, moras iznositi protiv argumente, a ne sarlatanske postove...  Smile

Predivno jesi li čitao što si napisao: da je srpska vojska imala tipa ljudi kao Napoleon da bi izvršili zločin.
Divno što si priznao da je srpska vojska u kojoj je dio srpskog naroda genocidnog karaktera  Smile Smile
Koliko vidim ti koristis neke cudne metode tumacenja napisanog teksta...  Smile

Back on topic!
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 16:58:20 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vlado...tvoj pristup i tvoj stil pisanja je ciničan.

koliko je samo krvi proliveno da bi ja danas živio u svojoj zemlji pod hrvatskom vlašću a ne u zubima srpsko-četničkih imperijalista. U Vukovaru su činjeni perverzni zločini od strane četnika, pjevale se odvratne pjesme, a taj jadni, slabo naroužani grad kojeg je branilo 2000 ljudi svega...je odolijevao 3 mjeseca pred naletima JNA. NItko nije mogao vjerovati..Razorili ste cijeli grad, spalili sve što se moglo spaliti, pobili toliko ljudi, učinili tolike zločine dok su naši branitelji obdareni jedino snažnom voljom i željom za slobodu nadljuskim snagama odolijevali agresoru. Da je Vukovar pao ranije pitanje je kako bi rat završio. Vukovar je naš Staljingrad...da je on pao za dva dana, kako je trebao jer je takav bio omjer snaga, Osijek bi bio na udaru, VInkovcu i imali bi otvoren put prema Zagrebu...I mi smo to znali zato smo ga branili s tolikim fanatizmom.Nakon što je Vukovar pao oštrica JNA je bila otpuljena nije mogla krenuti dalje. I to je bila naša pobjeda...i početak vašeg kraja.

Hrvatska je počela dobivati snažna međunarodna priznanja upravo nakon pada Vukovara jer do tada nitko nije mogao sanjati kakvi ste vi perverzni zločinci i što ste u stanju činiti...ubijati žene djecu...mom susjede je sin od 5 godina zaklan u Vukovaru...

I NAKON SVEGA TOGA TI MI IMAŠ OBRAZA REĆI DA IMAMO ZAHVALITI VAMA.

Sram te bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Da je Milošević znao stvarat državu stvorio bi je najprije sebi i svom narodu prema tome to je jasno ko dan , nema potrebe za nervozom.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 17:59:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.