Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:59:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vukovar  (Pročitano 31344 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
ali je rješila temeljno pitanje državnosti i granice prije punih 15 godina , a BiH i Srbija je po tom pitanju tek u fazi kada će bit velikih iznenađenja. Ako je to korak onda je mlogo velik brate.
Pustimo sada to kao sto rekoh natrag na temu...

Citat
Sto se tice glasanja ono je bilo protivustavno.

aham po tumačenju Bore Jovića  Smile

Citat
Ne vidim sta moze pomoci to sto su imali preko puta 4 miliona Hrvata?

Kako ne vidiš , vidiš danas gdje je Hrvatska a gdje Bosna koja se koprči u nekim divljim problemima kao da je Kazahstan.

Citat
Kao sto rekoh gore... sve je bilo protiv ustava, i to je argument koji ismijava ovo sto si napisao. Svako ko iole poznaje snagu  i znacaj ustava zna o cemu govorim...

šta je pjesnik htio reći, može objašnjenje??
Ustav je glavni konstitutivni akt jedne drzave... Ustav je najvisi pravni akt... stoji iznad svega... mislim da znas ovo. E sada ustav ne smije da se prekrsi, ni po kakvu cijenu! U ustavu nije postojala odredba u kojoj stoji da drzava moze samostalno raspisati referendum i istupiti iz federacije! Necu vise da ti objasnjavam. Ako te interesuje, uzmi udzbenik iz ustavnog prava pa procitaj.

Svaki sledeci off ce biti obrisan!
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 17:49:51 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pa što nas ne tužite, postoje institucije za dokazivanje toga ako misliš da ste u pravu.Pa da se vratimo svi u Jugu nakon završenog spora , daj Vlado ne pričaj viceve .

Građani Hrvatske izašli su 19. svibnja 1991. na referendum o budućnosti Hrvatske. Za samostalnu Hrvatsku glasovanju je pristupilo 83.56 % birača. Za suverenu i samostalnu Hrvatsku izjasnilo se 94,17 % birača.

Ti si skupio 500 potpisa na Palama pa misliš da ste sila , a 94% Hrvatskih građana koji su bili za samostalnost su po tebi protivustavno izglasali samostalnost.

Pa mislim .....  Smile Smile Smile

U prosincu 1991. Njemačka je samostalno priznala Hrvatsku, a novu političku stvarnost u siječnju 1992. priznala je cijela Europa, a potom i cijeli svijet.

i ove sve treba tužit , oni su skovali urotu bre ....  Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 17:57:27 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
vlado, da je bilo neustavno, republike nebi bile priznate od ostatka svijeta kao suverene drzave...

@igemlj_i
smaras
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vlado na neki način ja tebe "razumem" da "ne možeš da shvata" kako je svega 1500-200 vojnika branilo grad 3 mjeseca...protiv napadača. Ti živiš o snovima o nepobjedivosti srpske vojske i slično...pa me to zato ni ne čudi. Malo pogledaj arhive JNA , stranih tajnih službi i njihovih procjena. Ako je tako kao što ti kažeš zašto je toliko četnika poginulo pred Vukovarem ? Zašto je uništeno toliko tenkova ? Ne ne dragi moj...vi da ste mogli išli bi do Berlina...

Znam da je sramota priznati da je 2000 ljudi porazilo njih 60 000...ja mislim da ni Cezar nije imao takav trijumf...čak je i on imao manji omjer.

Prvo da ja tebe pitam. Koji ste vi kurac tražili tamo ?

To jedno.

Opet ću citirati jednu tvoju notornu neistinu, kojih imaš zaista mnogo a ona glasi: "Slobodan Milošević nije bio osvajački nastrojen" HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

"gdje je jedan Srbin tu je Srbija" nema šta bio je mirotvorac  Smile Smile Smile Kupi si novo izdanje Gineseove knjige rekorda ova baš što je izašla: Milošević je na 11 mjestu najvećih svjetskih zločinaca...Cijeli svijet ga zna...ja se ne sjećam kada je cijeli svijet tako slavio nego na dan kada je on umro u Haagu.

Molim vas POGLEDAJTE FILM KOMŠIJE. Četnici ulaze u grad a susjedu otkucavaju djecu od 15-16 godina koji su se borili za Hrvatsku...Sva ta djeca su zaklana..

vidim da ste svi tu pravnici pa ti vlado preporučam da malo proučiš Deklaracije UN-a i Povelje UN-a koje stoje iznad svih ustava i zakona:

TEMELJNO PRAVO SVAKOG NARODA JE PRAVO NA SAMOODREĐENJE.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 17:54:33 od Vindex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
naravno da je bilo neustavno sad je na redu republika srpska da se odcepi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A to kao neće biti neustavno  Smile  Smile

Samo naprijed referendum će dokazati da ste vi krivci za rat. Pljunuti ćete sami sebi u usta...a od samosalnosti biti ništa neće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i vas referendum nije dokazao da ste vi krivi za jasenovac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Zato što neke glave još nisu shvatile da se inat vraća samo lošim , i da inat ne može bit pokretačka snaga.Nek se inate i incaju sa cijelim svijetom , vrijeme je najbolji pokazatelj svega.

Ustvari inat je magla političara koju prodaju narodu za vlastito bogaćenje , a narod (relativna većina) još grize isti mamac već 15 godina , nevjerovatno.......
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vi grizete tudjmanom mamac a ja za milosevica nikad nisam bio a tudjman jos zivi u vama pa nikom nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Pa što nas ne tužite, postoje institucije za dokazivanje toga ako misliš da ste u pravu.Pa da se vratimo svi u Jugu nakon završenog spora , daj Vlado ne pričaj viceve .

Građani Hrvatske izašli su 19. svibnja 1991. na referendum o budućnosti Hrvatske. Za samostalnu Hrvatsku glasovanju je pristupilo 83.56 % birača. Za suverenu i samostalnu Hrvatsku izjasnilo se 94,17 % birača.

Ti si skupio 500 potpisa na Palama pa misliš da ste sila , a 94% Hrvatskih građana koji su bili za samostalnost su po tebi protivustavno izglasali samostalnost.

Pa mislim .....  Smile Smile Smile

U prosincu 1991. Njemačka je samostalno priznala Hrvatsku, a novu političku stvarnost u siječnju 1992. priznala je cijela Europa, a potom i cijeli svijet.

i ove sve treba tužit , oni su skovali urotu bre ....  Smile Smile
To vec ne mozes mene pitati... ja sam ti rekao sta je protiv prava, protiv ustava. Kome da se tuzi HR i ko da je tuzi? Pa pogledaj sta je sve Srbija napravila poslije vaseg otcjepljenja. Pa opet YUGA se raspala i voljom velikih sila, kako bi se uspostavile nove teze u svjetskom poredku. Vidis Njemacka vas je odmah priznala...  Smile  Sve su to neke cinjenice koje su uticale na sve ovo sto nam se desilo... Drugi su nam solili pamet...  Smile Sto se tice Pala, to se ne moze porediti sa onim sto je HR uradila.

vlado, da je bilo neustavno, republike nebi bile priznate od ostatka svijeta kao suverene drzave...

@igemlj_i
smaras
Vec sam naveo gore...
Vlado na neki način ja tebe "razumem" da "ne možeš da shvata" kako je svega 1500-200 vojnika branilo grad 3 mjeseca...protiv napadača. Ti živiš o snovima o nepobjedivosti srpske vojske i slično...pa me to zato ni ne čudi. Malo pogledaj arhive JNA , stranih tajnih službi i njihovih procjena. Ako je tako kao što ti kažeš zašto je toliko četnika poginulo pred Vukovarem ? Zašto je uništeno toliko tenkova ? Ne ne dragi moj...vi da ste mogli išli bi do Berlina...

Znam da je sramota priznati da je 2000 ljudi porazilo njih 60 000...ja mislim da ni Cezar nije imao takav trijumf...čak je i on imao manji omjer.

Prvo da ja tebe pitam. Koji ste vi kurac tražili tamo ?

To jedno.

Opet ću citirati jednu tvoju notornu neistinu, kojih imaš zaista mnogo a ona glasi: "Slobodan Milošević nije bio osvajački nastrojen" HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

"gdje je jedan Srbin tu je Srbija" nema šta bio je mirotvorac  Smile Smile Smile Kupi si novo izdanje Gineseove knjige rekorda ova baš što je izašla: Milošević je na 11 mjestu najvećih svjetskih zločinaca...Cijeli svijet ga zna...ja se ne sjećam kada je cijeli svijet tako slavio nego na dan kada je on umro u Haagu.

Molim vas POGLEDAJTE FILM KOMŠIJE. Četnici ulaze u grad a susjedu otkucavaju djecu od 15-16 godina koji su se borili za Hrvatsku...Sva ta djeca su zaklana..

vidim da ste svi tu pravnici pa ti vlado preporučam da malo proučiš Deklaracije UN-a i Povelje UN-a koje stoje iznad svih ustava i zakona:

TEMELJNO PRAVO SVAKOG NARODA JE PRAVO NA SAMOODREĐENJE.
Dobro dobro... sad sam povjerovao... Trebali bi zvati Stalonea da snimi novi Rambo... sala mala...  Smile
Slazem se za Milosevica, ali mislim da je najvise ukopao Srbe...

Tema je Vukovar, sve nevezano za temu bice obrisano...
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 18:19:17 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:59:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.