Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vuk Rosandic ipak NE tuce jadne i nezasticene devojcice  (Pročitano 5325 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
BobanBi, imaš li ti dece?
« Poslednja izmena: 22. Avg 2015, 19:06:44 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Volim ponekad da procitam komentare ispod vesti,
sto neko rece... mi kad smo bili mali bilo je normalno da se deca tuku medjusobno -
moju sestru su dva druga bez razloga, tj.izmislili su neku pricu,
istukla... jedan ju je drzao, drugi samarao. To je bilo pre 15 godina.
I sama sam se milion puta potukla s decacima, nikad mami i tati nisam kukala,
to je prosto bilo zadovoljstvo.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Pa dobri su joj to drugovi bili kad su je drzali i samarali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Pa deca iz kraja, svi smo se druzili... a onda su oni, izgleda, odlepili i eto...
uglavnom, tad se takve stvari nisu prijavljivale policiji, deci je bila dovoljna opomena roditelja koji danas nemaju takav autoritet, jer ih rodjena deca ne fermaju 5% ali to nije greska dece, jer decu treba usmeravati.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2015, 23:29:46 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Male, a bahate. Roditelji jos gori. Zakon ne postoji, one druge maltretiraju i terorisu vec neko vreme i bice jos toga. Onda ce se verovatno smiriti sa 18 i poceti da piju, drogiraju, budu rave. Da su im neki roditelji trebaju oni da im rascopaju glavu, a ne da one idu na coveka koji moze otac da im bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.155
V. Britanija je odlično uredila pravosudni sistem kod maloletničkih prestupa. U tolikoj meri je efikasan da potpuno isključuje iz sistema delikvente (i prestupnike-povratnike) dok ne prođu popravni postupak. Tretiraju ih, bukvalno, kao da su odabrali zanimanje iliti karijeru - društveno su odgovorni pojedinci odnosno kriminalci i razbojnici odgovorni za stopu kriminala u zemlji, na putu ka zatvoru.

Poimanje uslovne slobode se oberučke prihvata kao odgovornost prema sopstvenoj budućnosti; u suprotnom, država ih procesuira kao ponovne počinioce. Tu već nema dilema niti "sivih zona" - takvi postaju begunci od sistema koji im je propisao nadzor 24/7.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Tako i treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
BobanBi, imaš li ti dece?

nema to nikakve veze... to dal  neko ima ili nema dijete
i da ima stotinu djece ...to mu ne daje za pravo ...da tuce necije tudje dijete...

to sto neko nije uspio da na pravi nacin vaspita svoje dijete...
to je njegov problem..
 i ja zbog takve nevaspitane djece ne mogu i nemam pravo
da sramotim i suprugu i svoje dijete...
tako sto cu ja otici da se razracunam sa djecom koju dvaput mogu napraviti po svojim godinama...
koja su eto maltretirala moje dijete...

nizih grana od toga puno nema...

dijete je dijete..i djeca prave razna sranja...
i ne mozes prema djetetu da se odnosis kao prema odraslom covjeku..pa sve da je i najgori delikvent...

a posebno moje ili tvoje dijete nema nikakve veze s  tim sto je rosandic bio nasilan prema djevojcicama koje su mu maltretirale dijete ...

covjeku ne moze biti  svjejedno kad mu neko dira dijete..i naravno da ga to uplasi
i zaboli vise nego bilo kakva rana ljuta...i naravno da svoje dijete volis vise od bilo cega...

ali i one djevojcice su necija djeca...i njih neko voli i nervira se i ne spava nocima zbog njih..
kao i rosandic zbog svoje kcerkice...i toga svega sto se izdesavalo...

treba malo imati i dostojanstva i razumijevanja..
 i treba biti hladne glave...
usijana glava nista dobro ne smisli...
i uglavnom napravi vise stete nego koristi...

trebas biti onakakv kakav si  kao i uvijek...kad su djeca u pitanju...znaci stalozen i smiren...
djeca ne mogu da razumiju neke stvari... i ne vide neke stvari onako kako ih vide odrasli ljudi...
zato sto su djeca...

druga je stvar da je neki punoljetni klipander maltretirao njegovo dijete...
pa da je on otisao i da  ga je isamarao ..nista ne bi rekao..sem - neka je... Smile

ali ovdje se radi o dvije maloljetne curice...

necu dusu da gresim po  pitanju rosandiceve kcerkice...
i znam da malim olosima ne treba puno da nekoga maltretiraju...

ali djeca poznatih licnosti i te kako znaju da budu iritantna...drugoj djeci....i znaju da se ponasaju jako nadmeno...

i uvijek se nadje neko dijete koje  ce ih zafrkavati pa i maltretirati...

al' to nije ni bitno..jer to ne moze biti opravdanje ovim djevojcicama...sto su maltretirale rosandicevu cerkicu...

i ja njih ne branim..i meni je zao i rosandiceve kcerkice ali i ovih curica koje je on maltretirao...

ja samo pljujem po rosandicu...kao sto bi pljuvao po bilo kojem odraslom covjeku
 koji bi tukao djecu po ulici... Smile

i da je moje dijete bilo jedno od ove dvije curice koje je tukao rosandic...

ne znam bas kako bi rosandic prosao...ali znam da ne bi mogao dugo da kucka po netu...

tako da ovaj nasilnik  rosandic ima i srece ..sto ocevi ovih djevojcica ne razmisljaju kao on......

Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2015, 13:27:54 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Sve to stoji, samo... kada ''dete'' hoće da se ponaša kao odrasla osoba, onda ga tako treba i tretirati.  Smile 

Dakle : ako ''dete'' glumi mafijaša i huligana po kraju - ''dete'' treba tretirati kao mafijaša i huligana. ako ''dete'' bode ljude po ulici - ''dete'' treba da robija.  Opet se vraćam na ono - ako je ''dete'' dovoljno zrelo da uradi to i to (mislim na nasilne i teške prestupe), onda je dovoljno zrelo da robija.

A ne ovako - kad sam van očiju javnosti i autoriteta, ponašaću se kako mi se ćefne i glumiću veliku opasnu odraslu ribetinu i huligana... a kad treba da snosim odgovornost za svoja dela, ili da nešto sama zaradim (npr ocenu), onda ću da trčim kod mamice ili kod profesora i da glumim slatko malo nevinašce i detence.

A takvih prevrtljivih govnara je sada kolko oćeš, upravo zbog srozanih normi, zakona i roditelja koji svojoj deci pune glavu da su ona savršena i nepogrešiva dok je ostatak sveta samo ljubomoran na njih. I takvi danas imaju više prava i moći nego normalni ljudi.
« Poslednja izmena: 23. Avg 2015, 13:36:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
HTC One
Bobak, kao sto ne ide da neko bije dete, ne ide ni da druga deca maltretiraju dete... i nema tu razlike niti one floskule "oni su deca".

Carki i tuce medju decom ce uvek biti. Kao sto si vec rekao, deca moraju da nauce da se brane, uspesno ili ne, ali da se zauzmu za sebe. Ali treba napraviti razliku izmedju toga kada se deca pokoskaju pa to preraste u tucu i kada neko nekoga planski maltretira, ponizava i izivljava se nad njim. Jedno je tuca a drugo je ozbiljno narusavanje ljudskog dostojanstva i psihe jer ovo drugo ostavlja trajne posledice na psihu deteta.

E bas u ovom drugom slucaju se vidi odsustvo vaspitanja i boljenje spolovila roditelja da napravi od malog pacova nesto sto je priblizno ljudskom bicu. I te "batine" koje su ovi pacovi dobili idu bas na dusu njihovih roditelja jer su oni direktan uzrok sto su ih dobili.

Pa vec smo svi procitali da je ovaj bedni izgovor od majke brze-bolje smislila izgovor i drugu verziju onoga sto se desilo, sto pokazuje da ona ne da nece da preuzme odgovornost za ponasanje svog pacova vec bi da opravda postupke.

Bas zato sto ne zivimo u savrsenom svetu, sto roditelje deca ne zanimaju a drustvo i sistem im ne mogu nista, nazalost batine su nekad jedno jedino resenje. Samo ih nije nalupao kako treba da zapamte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.