Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Вук Јеремић : ''Србија ће признати Косово''  (Pročitano 8467 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Kod nas su uvek na vlasti ljudi koji svim silama pokušavaju da "jedu mrve sa stola" svojih "božanskih gospodara",koji su im inače mnogo puta stavili do znanja da će samo to i dobiti! Njma Srbija ne treba kao partner i član evropskih naroda,već kao moneta za potkusurivanje drugi,tačnije islamskog sveta koji im na tome nikad neće biti zahvalni jer ih prezire!To je naravno samo jedan deo priče!

Izmislio si toplu vodu... Smile Smile Smile
Znači, sad ćemo da gledamo porodično stablo svakog našeg političara (ako se zaustavimo na političarima samo, onda odlično, dok ne krenemo na sportiste npr), da li su mu u zadnjih 7 kolena svi bili čisti Srbi, jer u suprotnom nije podoban.
Zar samo Srbi imaju pravo da vole Srbiju. Zašto jedan Francuz, Nemac ili Amerikanac ne bi voleo Srbiju...naravno, ako je realan i nije pod uticajem medija?
Glupost.

Odgovor: znaci za politicare. Treba da se znaju ko su....

Pa kakve to veze ima...ko ti garantuje da Šešeljev čukundeda nije bio Hrvat recimo...?
Dok god tako razmišljamo, ko je, šta je, od kojih je...bićemo u .urcu gde smo i sada. Političar treba da radi u korist svoje zemlje, a ko je i šta je i ko mu je bio deda, to je totalno nebitno.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Znači, sad ćemo da gledamo porodično stablo svakog našeg političara (ako se zaustavimo na političarima samo, onda odlično, dok ne krenemo na sportiste npr), da li su mu u zadnjih 7 kolena svi bili čisti Srbi, jer u suprotnom nije podoban.
Zar samo Srbi imaju pravo da vole Srbiju. Zašto jedan Francuz, Nemac ili Amerikanac ne bi voleo Srbiju...naravno, ako je realan i nije pod uticajem medija?
Glupost.

Odgovor: znaci za politicare. Treba da se znaju ko su....

Pa kakve to veze ima...ko ti garantuje da Šešeljev čukundeda nije bio Hrvat recimo...?
Dok god tako razmišljamo, ko je, šta je, od kojih je...bićemo u .urcu gde smo i sada. Političar treba da radi u korist svoje zemlje, a ko je i šta je i ko mu je bio deda, to je totalno nebitno.

Ma I za Seselja ti pricam, I za sve takve. Takvi ne mogu da budu dobri za Srbiju.

IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Aleluja!

Pustite Jeremića da radi svoj posao...ako nešto za.ere...treba ga osuđivati zbog nekorektnosti koju je počinio a ne zbog đedova i prađedova.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ma koji ce mi qurac deca komunjara i titoista.
Sada su oni pametni a milioni ostalih su budale.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da li je nego ozbiljno pročitao Jeremićevu izjavu?
"...ako međunarodni sud prizna...". Čovek je napravio malu aluziju na to da veliki broj država nije priznalo nezavisnost Kosova, a postoje milion razloga što neke od tih država nikada neće priznati nezavisnost Kosova, ...
Том изјавом (уколико је тачна) оставља могућност да после низа дипломатских и других притисака које може да спроведе страна којој је у интересу независно Косово, тај суд ипак одлучи да је отцепљење легално, па макар се на тај начин међународно право заобилази. Тако се унапред признаје одлука суда, чак и ако је донета мимо одговарајућег поступка, на пример. И шта онда?
Због тога није мудро правити такве алузије. Па чак ни мале.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Nick ti odlično stoji...zbog takvih kao što si ti smo tu gde smo, i zbog takvih nas gaze i ebe nas ko stigne. A ti se još nešto buniš...shvati, političar treba da radi svoj posao korektno i u interesu države, a politička pripadnost njegovih roditelja je toliko nebitna stvar, da bi u normalnom svetu takva izjava poput tvoje bila bizarna.
Da li je nego ozbiljno pročitao Jeremićevu izjavu?
"...ako međunarodni sud prizna...". Čovek je napravio malu aluziju na to da veliki broj država nije priznalo nezavisnost Kosova, a postoje milion razloga što neke od tih država nikada neće priznati nezavisnost Kosova, ...
Том изјавом (уколико је тачна) оставља могућност да после низа дипломатских и других притисака које може да спроведе страна којој је у интересу независно Косово, тај суд ипак одлучи да је отцепљење легално, па макар се на тај начин међународно право заобилази. Тако се унапред признаје одлука суда, чак и ако је донета мимо одговарајућег поступка, на пример. И шта онда?
Због тога није мудро правити такве алузије. Па чак ни мале.

Možemo mi da se trudimo, zaklinjemo, priča o Kosovu je over. Nemoj da mi je neko prebacio da sam "izdajnik, antipatriota i strani plaćenik", ali je to realnost koja je trebala da se desi još pre 100 godina, ali eto, desila se sada. Šiptari neće da žive u Srbiji, pa hajde ti ubedi većinsko stanovništvo da živi tamo gde ne želi. Imam jaku osnovu što ovo pišem, jer se slično može desiti i na severu Vojvodine gde ja živim, i gde su Mađari većina...i oni sutra mogu da kažu da ne žele da žive u Srbiji (samo što neće jer nemaju gde, pošto ih njihova matična zemlja baš ne voli puno, i toga su oni svesni).
Gde ću onda ja da živim? U Papui Novoj Gvineji.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Етничка слика се мења - то је жива ствар, и тај процес је могуће преокренути.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nick ti odlično stoji...zbog takvih kao što si ti smo tu gde smo, i zbog takvih nas gaze i ebe nas ko stigne. A ti se još nešto buniš...shvati, političar treba da radi svoj posao korektno i u interesu države, a politička pripadnost njegovih roditelja je toliko nebitna stvar, da bi u normalnom svetu takva izjava poput tvoje bila bizarna.

Da Busovi su zivi primer tvog stava, kao I Kenedijevi.
Ajde odmori malo svoju pametnu glavicu.   
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Kenedi je bio jedan od najboljih američkih predsednika, pored Ruzvelta i Linkolna, a o Bušu ne bih (sad sam jela).
Nemam ja šta da odmaram...kada takvi kao ti promene svoj mentalni sklop i počnu realno da gledaju na stvari, i prestanu da žive od istorije i slavnog herojstva, onda ću moći da odmorim svoju pametnu glavicu.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja ti objasnjavam o onome o cemu smo diskutovali. Ti skreces temu.
I Kenedijevi imaju svoje porodicno stablo i politicku opredeljenost porodice kao i Busovi. Tako ima i ova nasa komunisticko titoisticka banda svoja uverenja poneta iz kuce. Njihovi ocevi su nas doveli tu gde smo. Sada nas satiru njihovi sinovi i unuci. I ti to opravdavas. Ja necu da mi se desavaju gluposti u drzavi zarad necijih pogresnih pogleda na svet koja su poneli iz kuce. Zato sam protiv te bagre.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.