Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:34:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 550 551 553 554 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1265341 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
ja ja brale moj  Smile
sve nevalja vucic..
a covjek gradi klinicke centre sirom srbije..pravi autoputeve....
podize penzije i plate....
kupuje migove i raketne sisteme....
dovodi bogate  indijance iz indije
otvara kineske banke
i jos hiljade cuda covjek radi li radi..dok ga vi  pljujete.... Smile

Da, da ima da radi i da pravi i da smanji deficit i da kupi migove i onda ćemo da ga smenimo...

Zbog informera, zbog pinka, zbog Tome, zbog Gašića, zbog toga što je preuzeo ulogu svake jebene institucije u zemlji, zbog toga što je nezakonito smanjio penzije,zbog toga što ne smanjuje administarciju, zbog zloupotreba državnih resursa u izborima, zbog toga što će ovaj balon sa subvencijama da pukne i da krene da se vrti u krug...

To se brate zove postajemo bar naznaka države, radiš, imaš neke rezultate, ali rezultati ti nisu dovoljni i zbog toga ćemo da te smenimo i niko ni hvala neće da ti kaže, ti silaziš,drugi preuzima...

Veliki Čerčil je pao posle rata, to je država, Šreder je pao nakon što je uradio generalku Nemačkoj i dao Merkelovoj novu mašinu da vozi, to je država. Je li im rekao neko hvala, NE, penzija i idi šetaj unuke ili hrani golubove, što kažeš ti idi igraj šah, odslužio si svoje, sad idemo dalje, to je država.

Ko hoće da bude faraon i bog i očekuje klanjanje za svoj posao neka uzme državljanstvo neke afričke države, ovde u Srbiji ili ćemo od NJIH napraviti servis NAS gradjana, ili nas neće biti, pa šta nam više odgovara.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
neće nas biti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Vučić: Neko u EPS-u će da odgovara zbog visokih računa za struju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će biti sprovedena istraga o visokim decembarskim računima za struju jer je utvrđeno da je u radu EPS bilo nepravilnosti. On je dodao da će građanima koji su platili uvećane račune novac biti vraćen, odnosno da će toliko manje platiti naredne račune.

On je na konferenciji za novinare naveo da je jutros razgovarao s Miloradom Grčićem, generalnim direktorom Elektroprivrede Srbije, koji će već danas preduzeti mere za ispravljanje nepravilnosti. Vučić je kazao kako je ovo učinio zbog toga što je primio 104 pisma građana čiji su računi značajno uvećani i njima se zahvalio jer su znali da „država neće da toleriše nepravdu“.

“Moguće je da računi budu uvećani pet, 10 odsto, ali je nemoguće da budu uvećani 100 ili 150 odsto. Grčića sam pozvao na razgovor i ustanovili smo nepravilnosti u radu. Niko ne može da izmišlja cenu struje jer želi da sedi u toploj sobi i mrzi da ga očitava brojila“, kazao je Vučić.
Vučić i Nikolić u utorak u Briselu

Na novu rundu pregovora u Briselu osim Vučića ići će i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, najavio je premijer, koji očekuje da će i prištinska strana dovesti najviše predstavnike.

Razgovori, prema njegovim rečima, neće biti laki, jer jedna strana polazi od premise da je Kosovo nezavisna država, a druga da je deo Srbije. Osvrćući se na "slučaj voz“, on je istakao da Albanci nisu ni čuli ni videli voz s obeležjima „Kosovo je Srbija“, a da su Srbi videli njihovo oružje na Severu i simbole Velike Albanije u Beogradu.

„Ono što mi smeta je da su poslednjih dana svi pravili priču o vozu, čak i u domaćim medijima. Video sam organizovanost takvog nastupa“, naveo je Vučić.

Prema njegovim navodima,, u Briselskom sporazumu se jasno govori o regionu sever, u kom sve policijske jedinice moraju da budu sastavljene u skladu sa strukturom lokalnog stanovništva.

„Čak i kad je to ROSU, ona mora da bude 100 ili 99 posto srpska jedinica, a ne možeš da postaviš 100 posto albansku jedinicu i da tog dana suspenduješ i skloniš sa posla komandira Đurića”, kazao je premijer.
Ulaganja u zdravstvo

Premijer je za 2017. najavio značajna ulaganja u zdravstvo, veća nego u prethodnih 70 godina, tvrdeći da je „impresivno“ ono što građani mogu da očekuju u toj oblasti. Između ostalog je najavio završetak Kliničkog centra u Nišu i gradnju kliničkih centara u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, gradnju Tiršove 2, rekonstrukciju GAK Višegradska, Klinike za pedijatriju KBC Zemun, Instituta Dedinje, KBC Dragiša Mišović i ulaganja u Urgentni centar.

On je spremno odgovorio na novinarsko pitanje o tome zašto to prethodne vlasti nisu činile, navodeći i izjave njihovih predstavnika s nerealizovanim obećanjima u toj oblasti.
Ponosan na aktiviste s plakatima

Povodom fotografija aktivista SNS-a koji sa stranačkim obeležjima čiste sneg na Novom Beogradu, Vučić je kazao da ih sada zbog toga ismevaju na društvenim mrežama.

„Kad radiš nešto što je najčasnije, pomažeš drugima, našoj deci, ismevaju te lenčuge koje samo zvocaju. Zar treba da se stidiš što radiš? Pa šta ako su pokazali da su iz SNS-a? Pa zar treba da se stide? Radili su najbolje što su mogli, što ovi drugi nisu nešto uradili osim kako su gledali kako će da ukradu? Ajde neka uzmu oni da urade nešto. Ponosan sam na te ljude i hvala im što su to uradili. Kome se ne sviđa, neka čeka da mu nešto padne s neba ili da se neki lopovi vrate na vlast“, kazao je Vučić.

Na pitanje zašto se mediji više bave izborima nego privrednim uspesima Vlade i kako komentariše izjavu lidera radikala Vojislava Šešelja da će on imati manje šanse ako se i Vućić kandiduje, on je poželeo uspeh „dvojici dosovskih kandidata - Vuku Jeremiću i Saši Jankoviću“ i Šešelju.

„Konsultovaćemo sve njih i Jankovića i Jeremića i Šešelja koga ćemo da kandidujemo. Svima čestitam i želim im sve najbolje“, rekao je.

Spomenik za Kinu

„Imao sam ozbiljne razgovore s predstavnicima jedne kineske aviokompanije o direktnim letovima iz Beograda za Peking i moraću da molim za poseban slot za to, ali se nadam da će to biti realizovao ove godine“, kazao je Vučić. On je naveo da ako Srbija reši ove godine problem s RTB-om Bor posle toga može „kineskom narodu i državi da podigne ozbiljan spomenik u znak zahvalnosti za sve što su učinili za Srbiju“.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Нова генијална замисао, пут до Сарајева преко Горажда.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
i ko ce sad da plati tim ljudima da idu po salterima...

i sto oni da idu kad nisu oni krivi za nista od toga...

nepismena stoka... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Da pogađam ko će da prođe put od Visokog prema Jajcu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
ja ja brale moj  Smile
sve nevalja vucic..
a covjek gradi klinicke centre sirom srbije..pravi autoputeve....
podize penzije i plate....
kupuje migove i raketne sisteme....
dovodi bogate  indijance iz indije
otvara kineske banke
i jos hiljade cuda covjek radi li radi..dok ga vi  pljujete.... Smile

Da, da ima da radi i da pravi i da smanji deficit i da kupi migove i onda ćemo da ga smenimo...

Zbog informera, zbog pinka, zbog Tome, zbog Gašića, zbog toga što je preuzeo ulogu svake jebene institucije u zemlji, zbog toga što je nezakonito smanjio penzije,zbog toga što ne smanjuje administarciju, zbog zloupotreba državnih resursa u izborima, zbog toga što će ovaj balon sa subvencijama da pukne i da krene da se vrti u krug...

To se brate zove postajemo bar naznaka države, radiš, imaš neke rezultate, ali rezultati ti nisu dovoljni i zbog toga ćemo da te smenimo i niko ni hvala neće da ti kaže, ti silaziš,drugi preuzima...

Veliki Čerčil je pao posle rata, to je država, Šreder je pao nakon što je uradio generalku Nemačkoj i dao Merkelovoj novu mašinu da vozi, to je država. Je li im rekao neko hvala, NE, penzija i idi šetaj unuke ili hrani golubove, što kažeš ti idi igraj šah, odslužio si svoje, sad idemo dalje, to je država.

Ko hoće da bude faraon i bog i očekuje klanjanje za svoj posao neka uzme državljanstvo neke afričke države, ovde u Srbiji ili ćemo od NJIH napraviti servis NAS gradjana, ili nas neće biti, pa šta nam više odgovara.
Ma jednostavno se to resava, kao sto vise puta napisah. Napravi se paritet minimalac vs max prihodi za politicare, na nekom svetskom nivou, mada bi ja kao levicar jos i smanjio taj paritet, al nebitno nek bude recimo 1:10 i aj zdravo. Politikom se bave ljudi koji vole lovu i sluzbeni auto, to je sustina svega. Vezati njihove prihode za prihode gradjana, i da vidis rode kako bi se standard gradjana brze popravio. Jorgovanka 600 hiljada dindzi u zemlji u kojoj je minimalac 23 hiljade?  Kusuj more ... 200-250 hiljada i da se bije nogom u dupe sto je i tolko dobila. Tolko i za predsednika ustavnog suda, a svi ostali manje hijerarhijski. I to ukupni prihodi, a ne da gomilanjem funkcija da karikaju i zarade. I obavezna redovna provera imovine. Doveli bi se oni u red vrlo brzo to garantujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Komentari na smenu Vacica... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Ziveo Vucic. Koje ludilo mozga je postala ova zemlja
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 550 551 553 554 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:34:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.