Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:59:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 551 552 554 555 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1265005 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Егоцентризам је неспособност личности да свет посматра из угла другог појединца, већ искључиво из сопственог, који се апсолутизује. Карактерише га ексцесивна преокупација собом и претерани став према сопственој важности и незаменљивости.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
mob
Nokia krntija
U tom duhu

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Мирише на пелене из Јуре.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
Zaustave mene juče neki naprednjaci kao neka kampanja i tako sl.
Dele oni olovke, kao uzmi slobodno, i ja lepo uzmem 10 komada i gleda me ovaj lik u fazonu šta će ti, a ja rekoh ako oćete da vas reklamiram moram da imam materijal.. Kad sam došao kući lepo ostružem SNS i ostalo mi 10 olovaka dobro pišu, obezbeđeno za 2 godine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
trebao si da izvuces neku korisnu informaciju...

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ja ja brale moj  Smile
sve nevalja vucic..
a covjek gradi klinicke centre sirom srbije..pravi autoputeve....
podize penzije i plate....
kupuje migove i raketne sisteme....
dovodi bogate  indijance iz indije
otvara kineske banke
i jos hiljade cuda covjek radi li radi..dok ga vi  pljujete.... Smile

Da, da ima da radi i da pravi i da smanji deficit i da kupi migove i onda ćemo da ga smenimo...

Zbog informera, zbog pinka, zbog Tome, zbog Gašića, zbog toga što je preuzeo ulogu svake jebene institucije u zemlji, zbog toga što je nezakonito smanjio penzije,zbog toga što ne smanjuje administarciju, zbog zloupotreba državnih resursa u izborima, zbog toga što će ovaj balon sa subvencijama da pukne i da krene da se vrti u krug...

To se brate zove postajemo bar naznaka države, radiš, imaš neke rezultate, ali rezultati ti nisu dovoljni i zbog toga ćemo da te smenimo i niko ni hvala neće da ti kaže, ti silaziš,drugi preuzima...

Veliki Čerčil je pao posle rata, to je država, Šreder je pao nakon što je uradio generalku Nemačkoj i dao Merkelovoj novu mašinu da vozi, to je država. Je li im rekao neko hvala, NE, penzija i idi šetaj unuke ili hrani golubove, što kažeš ti idi igraj šah, odslužio si svoje, sad idemo dalje, to je država.

Ko hoće da bude faraon i bog i očekuje klanjanje za svoj posao neka uzme državljanstvo neke afričke države, ovde u Srbiji ili ćemo od NJIH napraviti servis NAS gradjana, ili nas neće biti, pa šta nam više odgovara.
Ma jednostavno se to resava, kao sto vise puta napisah. Napravi se paritet minimalac vs max prihodi za politicare, na nekom svetskom nivou, mada bi ja kao levicar jos i smanjio taj paritet, al nebitno nek bude recimo 1:10 i aj zdravo. Politikom se bave ljudi koji vole lovu i sluzbeni auto, to je sustina svega. Vezati njihove prihode za prihode gradjana, i da vidis rode kako bi se standard gradjana brze popravio. Jorgovanka 600 hiljada dindzi u zemlji u kojoj je minimalac 23 hiljade?  Kusuj more ... 200-250 hiljada i da se bije nogom u dupe sto je i tolko dobila. Tolko i za predsednika ustavnog suda, a svi ostali manje hijerarhijski. I to ukupni prihodi, a ne da gomilanjem funkcija da karikaju i zarade. I obavezna redovna provera imovine. Doveli bi se oni u red vrlo brzo to garantujem.
to je jednostavno nemoguce. pa oni donose zakone
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
N1 očekuje objašnjenje od premijera

|25.01.2017. |14:51 >14:52
Odgovarajući na pitanja novinara N1 u utorak u Inđiji, premijer Aleksandar Vučić izneo je niz neargumentovanih, diskreditujućih optužbi na račun naše kuće.

Izvor: N1

Prenosimo transkript premijerovog odgovora na pitanje N1 kako vidi fotografiju koju je objavio Velimir Ilić a na kojoj se nalaze Dušan Spasojević i ministar zdravlja Lončar?

VUČIĆ: “Vidim je kao i vi, doduše, moj vid je malo slabiji od vašeg, što se vidi i po naočarama koje nosim, ali, kako bih vam rekao, kako vi vidite fotografiju onih koje podržavate svaki dan, sa notornim kriminalcima osuđenim za promet i prodaju droge našoj deci? I to su postali glavni šefovi njihovih kampanja, svakog dana ih podržavate. Zlatibora Lončara, za razliku od vas koji ne pitate one koje podržavate - Zlatibora Lončara sam pitao za sliku koja je objavljena i on mi je rekao sledeće - pošto naravno on nije optužen da je bilo šta sa njima sarađivao, radio ili učestvovao u bilo kakvom izvršenju krivičnog dela, za razliku od onih koje vi podržavate i koji su, otvoreno podržavate, koji su učestvovali u izvršenju najtežih krivičnih dela, a to je prodaja droge našoj deci, i za to pravosnažnom presudom osuđeni... Dakle, to vam je, kako se zovu oni... Braće Burgije...Što se tiče Zlatibora Lončara, ja sam bio veoma zainteresovan pa sam ga pitao. Nisam hteo da pitam neke za moral kako to da su mogli da sede pored njega sve vreme i da to sve znaju, a da ga ne pitaju nikad ništa ali sam pitao njega i on mi je rekao da je operisao oca jednog od tih ljudi, da su ga pozvali u kafić preko puta da se zahvale. Tamo je nastala ta slika. Da je nešto krio, verovatno se ne bi ni slikao, niti je imao pojma niti bilo šta drugo. Ja mu u tome verujem, ako se pokaže drugačije, da je bilo šta u bilo kakvom kriminalu učestvovao - biće istog trenutka smenjen, a zatim, naravno, i procesuiran.”

N1 očekuje od premijera Vučića da objasni zbog čega je N1 doveo u vezu sa “izvršiocima najtežih krivičnih dela” i narko dilerima, kao i da svoje tvrdnje dokumentuje. Kao nosilac jedne od najznačajnijih funkcija u Srbiji predsednik vlade ima posebnu odgovornost za izgovorene stavove.

Uređivačka politika N1 vodi se isključivo profesionalnim standardima, bez podržavanja bilo koje političke opcije i N1 od premijera i Vlade Srbije očekuje da obezbede normalne uslove za rad novinara čak i kada postavlja pitanje o fotografiji na kojoj je ministar njegove vlade u društvu ubijenog vodje zemunskog klana.

Izvor: N1

Eto sto smo doziveli.. da finansijeri javno prevaspitavaju svoje politicare...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Od Borka Smiley

Pa i nema nesto funova  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2017, 17:53:03 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
U Berlinu znaju za Savamalu

Reforme u Srbiji su zaustavljene, a naprednjaci igraju na kartu nacionalizma – piše u internoj analizi nemačkog Ministarstva spoljnih poslova u koju DW ima uvid. Kao negativni primeri ističu se Savamala i smene u RTV-u.

„Program reformi koji je premijer Vučić ambiciozno počeo pre dve godine zapao je u teškoće“, piše u jednom poverljivom izveštaju nemačkog Ministarstva spoljnih poslova u koji DW ima uvid. Kao problem tu se tumači to što su „delimično poništena smanjenja penzija i plata u javnom sektoru“, kao i što slabo napreduje najavljena „privatizacija ili likvidacija gubitaških javnih firmi“.

„U skladu s tim se Vučićeva retorika u izbornoj kampanji (za razliku od pre dve godine) ne koncentriše na reforme i približavanje EU, već se u prvi plan pre svega vraćaju nacionalističke i etnocentrične ideje. U Srpskoj naprednoj stranci inače pre svega državni predsednik Tomislav Nikolić zadovoljava religiozno-konzervativni, nacionalistički i deo birača naklonjen Rusiji“, stoji u kratkoj analizi.

Navodi se da je nemačko Ministarstvo spoljnih poslova zabrinuto zbog manjkave vladavine prava i široko rasprostranjene korupcije. I na tim poljima su, piše, zastale najavljene reforme uprkos otvaranju poglavlja 23 i 24 u pregovorima sa EU. „Problematiku posebno osvetljava do sada nerazjašnjeni slučaj Savamale“, o kojem se navodi da „policija nije reagovala na pozive građana“, da su usledili masovni protesti na ulicama Beograda, ali da istraga nije odmakla.

U izveštaju se dodaje da se „demokratska opozicija žali na pokušaje zastrašivanja od strane vlasti kao i na pristrasno izveštavanje medija koji zavise od marketinških prihoda i državnih firmi“. „Nedugo nakon izborne pobede SNS u Vojvodini, otpušten je programski šef tamošnjem javnog servisa RTV i zamenjeno je više urednika. RTV je pre toga važio za jednu od retkih televizija koje izbalansirano izveštavaju“, zaključuje se u papiru do kojeg je došla naša redakcija.

Ovakvi interni izveštaji Ministarstva spoljnih poslova služe za pripremu poslanicima i državnim službenicima, recimo pred današnju (sreda) sednicu Spoljnopolitičkog odbora Bundestaga na kojoj će glavna tema biti Zapadni Balkan. Takva kratka analiza pokazuje da se u Berlinu kritički gleda na razvoj u Srbiji, iako u javnim nastupima vodećih političara za vlast u Beogradu postoje samo pohvale.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 551 552 554 555 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:59:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.176 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.