Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 07:23:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1258552 puta)
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
DOS je mogao da bude izgovor ili pokriće do jednog trenutka(što pre,najbolje taj 6.10.2000.)
Revanšizam
Revanšizam
Pa Renesansa.
Sve ovo anticipira i navodi na samo jedan zaključak - diktatura.Ali prosvećena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Али, има један практичан проблем, како идентификовати ''просвећеног'' диктатора.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Srbija je odavno postala jedna "zona sumraka" i nema tu vise nikakvog spasa... Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
TikTokerka u Mladenovcu i ostale price...

Beogradski i niski simp u odbrani lika, dela i lose sminke:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Koga boli kurac za njega...

Neka se vozi po kanalizaciji...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Ali mentalitet tih dupelizaca kojima bilo kakva podrska SNSu ni ne treba ali su na listi jer boze moj, ne moze da skodi ici tamo gde i svi drugi. Nece valjda misliti svojom glavom.

Fali nam definitivno Robespjer...
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
Robespjer,Robespjer... Smile
Ali,da ponese alat sa sobom.  Smile
Što se tiče ove "sportašice" i "tekvondistkinje" i onog Mladenovčanina...  Smile
Ja se brinem za svu onu decu i pitam njihove roditelje: Jeste li živi? Gde ste dosad? Šta ste/niste uradili sa svojom decom?
Da smo ozbiljna država(ne bismo ni došli u ovu situaciju),Ministarstvo obrazovanja bi joj blokirala sve naloge na društvenim mrežama do daljeg...To je kao zabrana ili izmeštanje "zadruge","parova" u posleponoćne termine,umesto duga edukacija naroda da to što gledaju nije dobro...Represivne mere,bato i to odmah.
Osoba - taj prosvećeni diktator - sigurno postoji.To ne mora biti nikakav oficir,recimo.To može biti i Milan St.Protić,može bilo ko,svestan šta mora da se radi i to odmah.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2020, 15:10:26 od megadeki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
Zoran Đinđić: Ja sam 6. oktobra bio za to da se otpuste sve sudije, da se otpuste svi novinari RTS-a, da se otpuste svi iz policije. Nije tajna da ja nisam bio u većini. I nije tajna da sam ja retko kad u ovoj zemlji bio u većini. I nemojte da me krivite. To je, dame i gospodo, bio legalizam. Većina je htela legalizam. Legalizam, znate šta to znači? To znači – zakoni i ustav Slobodana Miloševića da se striktno primenjuju i to da ih primenjuju ljudi Slobodana Miloševića. Sve drugo je nelegalizam. Ja sam rekao – u redu. Hajde, negde između ćemo. Malo ćemo da ga pošaljemo u Hag, malo ćemo da poštujemo njegove zakone i da bude jedan-jedan. Ali, to većina ljudi nije podržavala. I nemojte da se zavaravamo. Sad da napravimo anketu u Srbiji, ljudi bi rekli – mi hoćemo da se sve to raščisti, ali da mi legnemo uveče i da sutra ujutru to bude završeno. A nemoj samo nas neko da poziva da mi to radimo. Nemoj mi da prljamo ruke. Neka to uradi Zoran Đinđić. Posle ćemo da ga smenimo i da kažemo – nije bio dobar. Uradio je posao. Odlično. Znači, onaj je morao da se nađe u Hagu, zato što je to bilo neizbežno. Da nije, on bi bio na sudu koji bi ga oslobodio, koji bi mene poslao u zatvor.

Srbi vole legalizam, to sam saznao. Ranije nisam znao. Ja sam mogao da dignem ruke i da kažem – u redu, obavio sam jedan istorijski posao. Moja misija je bila da smenim Miloševića. 6. oktobra, ili kada je već otišao u zatvor, mogao sam da kažem – srpski narode, ja sam svoje uradio. Deset najboljih godina života žrtvovao sam da bi jedno zlo sklonili. Iz iskustva istorijskog kažem vam – nikada više ’90. se vratiti neće. I ja jedino želim da mi to više nikada u istoriji ne ponovimo. Ako mislite da mi posle deset godina možemo sada nekim skalpelom to da ispravimo pa vratimo na staro, mislim da možemo samo u još veći haos zemlju da uvedemo. I to jeste cena, dame i gospodo. To jeste cena što je ovaj narod zaluđeno ’89. godine rekao – taj čovek će nas odvesti u budućnost. Taj čovek je najveći među nama. Ne može to besplatno. Ne može jedan narod da izabere pogrešnu politiku i da ga onda posle ništa ne košta. Meni je veoma žao što smo mi sačekali 5. oktobar, a što nismo 5. oktobra ’89. godine srušili Miloševića, i što smo imali četiri rata, i što smo imali milijardu posto hiperinflaciju i bili svetski prvaci u tome, i što je otišlo kapitala iz ove zemlje i da ga više ne možemo pronaći po svetu. To je meni veoma žao. Ali, ako vi mislite da možete sa jednom potpuno upropašćenom zemljom za godinu dana da dođete u situaciju da uđete u banku i da uzmete kredit pod normalnim uslovima, ja se bojim da ste vi promašili zemlju.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
Sve je rečeno.Ovo kao da je pisao Arčibald Rajs.
Nisam video ovaj tekst pre,ali dobro znam koji su bili njegovi stavovi.Nije imao sredstava(vojsku,MUP...),a ni podršku "svojih"...Trebao je da ima više vere u nas,koji smo ga podržavali.I da zna da NAS ima dovoljno.
To je bilo očigledno kada je bila pobuna JSO.To je bio državni udar,kome se Djindjić nije mogao suprotstaviti sredstvima koje je imao.Pobunjenici su mogli da udju u Vladu,da pohapse i pobiju sve koje su hteli,ne bi bilo nikoga da im se suprotstavi.Nikada ih nismo cenili(mi iz regularnih jedinica vojske,potonji rezervisti)...da je Djindjić izašao na TV i samo nas pozvao u pomoć tada...danas bi bio živ i mi bi bili u EU.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2020, 17:01:17 od megadeki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
E to bih voleo da sam video.

A ne ovako. Zaboravljeni nekažnjeni državni udar
« Poslednja izmena: 07. Okt 2020, 18:10:41 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 07:23:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.