Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:13:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Borba protiv korupcije  (Pročitano 282378 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Pištaljka: Za zakup Fidelinke konkurisale povezane firme

Beograd - Na tenderu za zakup imovine preduzeća Fidelinka testo jedini rival firmi Agroposlovi, čiji je suvlasnik Čedomir Jovanović, bila je firma registovana na istoj adresi, objavio je danas antikorupcijski sajt Pištaljka.

Kako se navodi, vlasnica te firme Outsourcing Management Solutions Group Tatjana Levinskaja je ujedno i direktorka Jovanovićeve firme SHSF, koja je osnivač Agroposlova.

Pištaljka navodi i da je Outsourcing Management Solutions Group mesec dana ranije uplatila donaciju od sedam miliona dinara Liberalno demokratskoj partiji, čiji je lider Čedomir Jovanović.

"Prvi put u pogone Fidelinke Agroposlovi su ušli u oktobru 2011. godine kada je potpisan ugovor o zakupu mlinskih kapaciteta tog preduzeća, ali i dobijeno pravo na ekspoatisanje žiga, odnosno brenda ,Fidelinka'. Zatim, u junu 2012. Agroposlovi od
Fidelinke u stečaju zakupljuju poslovni prostor, opremu za proizvodnju testenina i žig Fidelinka", piše Pištaljka.

U međuvremenu, Agroposlovi su po simboličnim cenama dobili u zakup Fidelinkin lokal sa inventarom i opremom i kombi dostavno vozilo, objavila je Pištaljka.

Navedeno je da je firma Outsourcing Management Solutions Group registrovana za računarsko programiranje, a vlasnički udeo od 70 odsto ima Tatjana Levinskaja.

"A da su u pitanju povezana lica najbolje ilustruje to što su firme Outsourcing Management Solutions Group, SHSF i Agroposlovi registrovane na istoj adresi - ulica Španskih boraca broj 3, Novi Beograd", piše Pištaljka.

Izvor: Blic

Pa dal je to moguce  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Šabac:Uhapšena direktorka Agrobanke

Šabac -- Policija je uhapsila direktorku filijale Agrobanke iz Šapca i još jednu osobu zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj i falsifikovali službene isprave. 

U nastavku akcije na suzbijanju privrednog kriminala pripadnici kriminalističke policije lišili su slobode i uz krivičnu prijavu priveli istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu Branislavu V. (1950) iz Šapca i R. Ž. iz Ljubovije.

Kako se dodaje, nakon saslušanja istražni sudija Višeg suda u Šapcu odredio je Branislavi V. jednomesečni pritvor.

U toku 2007. godine Branislava V. je, precizira se u saopštenju, kao direktorka filijale „Agrobanke“ AD u Šapcu, iskorišćavanjem službenog položaja i suprotno aktima banke o trezorskom poslovanju, od stečajnog upravnika „Šabačke banke AD u stečaju“ primila u ostavu devizna sredstva u iznosu od 86.276,80 evra, koja nije deponovala niti evidentirala u knjigovodstvenoj evidenciji banke, već ih je prisvojila za sebe.

Osumnjičena je stečajnom upravniku izdala na kraju 2008, 2009, 2010. i 2011. godine fiktivne potvrde da se u ostavi banke nalaze navedena devizna sredstva, pri tome falsifikujući potpise drugih lica čija se imena nalaze na potvrdama.

U toku 2008. i 2009. godine osumnjičena je takođe u svojstvu direktora filijale, ovlašćenim licima akcionarskog društva „Gradnja“ iz Ljubovije i privrednog društva „29. Maj“ DOO Beograd kao tražiocima bankarske garancije, izdala veći broj bankarskih garanicija bez odgovarajuće dokumentacije potrebne za odluku o davanju garancije, bez odluke kreditnog odbora „Agrobanke“ i bez evidentiranja u knjigu izdatih garancija, koje su pravna lica i upotrebila u Republičkoj direkciji za robne rezerve kao obezbeđenje plaćanja.

Vrednost bankarskih garancija je 55.600.000 dinara.

R. Ž., kao osnivaču i vlasniku akcionarskog društva „Gradnja“ iz Ljubovije, stavlja se na teret da je izvršio krivično delo falsifikovanje službene isprave, tako što je u toku 2008. godine od Branislave V. na ime obezbeđenja plaćanja po Ugovoru o zajmu sa Direkcijom za robne rezezrve dobio falsifikovanu bankarsku garanciju, a potom ih dostavljao svake sledeće godine, kažu u PU u Šapcu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Vučić: Za dva dana nova akcija

Beograd -- Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić kaže za B92 da za dva ili tri dana sledi nova velika akcija, i da se otvara novi predmet.

"Mislim da će ljudi videti da je kod nas nulta tolerancija prema korupciji", rekao je Vučić za B92.

On nije hteo da kaže o kom predmetu je reč, samo je rekao da nije vezano za Agrobanku nego da se radi o jednom od 24 predmeta na kome rade.

Vučić je zamolio građane da pokažu strpljenje da, pošto će u narednom periodu videti mnogo jasnije rezultate.

Izvor: B92

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Ja sam prosloj "vladi" i ondasnjim "strucnjacima" upucivao "par" pitanja ekonomske prirode i odgovora nema! Ako moze neko drugi da to uradi, pa neka se javi ovde na forumu sa eventualnim odgovorima. A da...tu je Dinkic. Mozda on zna?

Evo, ja preporucujem da postavi pitanje npr: "Na koji nacin ce srbija da izadje iz duznickog ropstva?"

ili ovo:

"Na koji nacin se uvecava masa novca u sistemu republike srbije, ako ne postoji kreditiranje?"

Ima jos podosta tu pitanja, na temi koju sam otvorio, ali eto....pocnite sa ovim, pa se javite!?

Naravno, nemogucnost odrzanja ekonomskog sistema danas moze da razume i sestogodisnje dete uz odredjena pojasnjenja, medjutim, "strucnjaci" mi nisu napisali nikakav odgovor, pa ni cuveni "procitaj neku knjigu!"....

Mozda treba pitati gospodju Jorgovanku?
« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 19:19:37 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Ja sam prosloj "vladi" i ondasnjim "strucnjacima" upucivao "par" pitanja ekonomske prirode i odgovora nema!

небитан си Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Citat
Ja sam prosloj "vladi" i ondasnjim "strucnjacima" upucivao "par" pitanja ekonomske prirode i odgovora nema!

небитан си Smile

Ne radi se o meni, to je problem ; )
Radi se o pitanjima koja stoje jasno i glasno. Pa izvoli, gukni golube! : ) Kad "strucnjaci" zakazu, trazimo alternativu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Radi se o pitanjima koja stoje jasno i glasno. Pa izvoli, gukni golube! : ) Kad "strucnjaci" zakazu, trazimo alternativu.

Kakve veze ima ovo sa Vučićem i borbom protiv korupcije? Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Google Nexus 5
Citat

небитан си Smile

vala u pravu si. ubi!!
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Kakve veze ima ovo sa Vučićem i borbom protiv korupcije? Smile
Kako mozes da se boris protiv korupcije kada je bankarstvo delomicne rezerve prevara i kriminal bez premca, a usvojeno je kao stub sistema? : )  Da li je jasno da je "borba protiv korupcije" u stvari bobra protiv vetrenjaca? Da li je jasno da je borba protiv korupcije dobra stvar, ali ne na nacin na koji vecina ljudi to vidi? Da li je jasno da je to nemoguca misija jer se ne resava problem, vec posledica?

Ovo nije samo deo srbije, ovo je deo citavog sveta. Grcki scenario ceka sve drzave sveta.

Ovo sto pisu novine, sto se pusta na TV-u, hapsenja itd to su price za macku o rep.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 19:52:05 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat

небитан си Smile

Ne radi se o meni, to je problem ; )

па ако се не ради о теби зашто се жалиш овде да ти нису одговорили? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:13:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.