Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vratila 200.000 evra, dobila 1.000 dinara?!  (Pročitano 12824 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
E sad, pitanje je odakle ovom ološu i cepidlaki tolike pare.
Pa takvi i imaju pare.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Policija će istražiti poreklo nađenih 200.000 evra

Policija utvrđuje ko je muškarac koji je nedavno u toaletu kafića “Kafeto” u Kruševcu zaboravio torbicu sa 200.000 evra i pola miliona dinara, koje je našla konobarica Marina Moračanin (28) i vratila mu.

Uprkos velikom interesovanju medija i javnosti, ni policija još ne zna identitet tog čoveka. Strukovno Udruženje policije “Solidarnost“ juče je apelovalo da se utvrdi poreklo novca gospodina koji je novac zaboravio u toaletu.

Prema saznanjima “Blica”, policija je o ovom događaju saznala iz medija, ali će istražiti ko je misteriozni muškarac. Njegovo insistiranje da mu konobarica da ključ od službenog toaleta, u kojem je zatim zaboravio torbicu, a potom odbijanje da joj se javi kad ga je dozivala na ulici, njegovo prvo pitanje “da li si je otvarala” i simbolična nagrada mladoj ženi, uneli su sumnju da li je novac zaista slučajno spustio na lavabo ili ga je namerno ostavio da ga možda neko kasnije, po dogovoru, preuzme. Izvesno je jedino da se malo ko danas sa toliko keša šeta ulicom i ulazi u kafiće.

Za sada se zna samo da je reč o gastarbajteru iz Švajcarske i da je u protekle dve godine povremeno dolazio u isti kafić, ali nije bio darežljiv i nije ostavljao bakšiš.

- Taj čovek je došao sa detetom u kafe i popio kafu. Potom je za dete kupio sok od 115 dinara, dao je 120 i uzeo kusur. Zamolio me je da ode u toalet koji nije za goste i ja sam ga pustila. Nemam običaj da dajem ključ svima jer niko ne čisti za sobom, ali njemu sam, eto, dala jer sam videla da je s detetom, pa da ga dete ne čeka - ispričala je Marina.

Na njen gest reagovao je ministar Ivica Dačić i prekjuče u Kruševcu obećao da će Marinu zaposliti u MUP-u i poklonio joj policijsku kapu i umetničku sliku.

blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.41
mob
HTC Wildfire S
Jbt oni će još malo i govna početi jesti pred izbore.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
jos da nam ivica razresi misteriju njegovog koferceta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung SGH-E590
A zasto bi oni to radili? Jel ovo pokusaj da se skupe glasovi od onih sto se pitaju odakle tom liku pare ili sta?
Po kom osnovu oni njega sad jure, ja koliko znam nije zabranjeno nositi pare... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
verovatno nije funkcioner ni jedne stranke. samim tim se namece pitanje oklen pare.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
A zasto bi oni to radili? Jel ovo pokusaj da se skupe glasovi od onih sto se pitaju odakle tom liku pare ili sta?
Po kom osnovu oni njega sad jure, ja koliko znam nije zabranjeno nositi pare... Smile

Nije zabranjeno ni voziti auto pa opet postoje kontrole  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung SGH-E590

Nije zabranjeno ni voziti auto pa opet postoje kontrole  Smile
Znaci tom tvojom logikom policija sad treba da juri vlasnika nekog Ferarija koga sam ja video na ulici?! Smile

Ja znam da ti volis da se pravis pametan, ali nemoj, jer stvarno ne ispadas pametan! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
Ima li neko od vas neke malo vece pare kod sebe? Mogli bi neki dil da napravimo, neko od vas kao izgubi kes, ja ga opet kao nadjem i vratim i dobijem posao od sinjor Dacica...ionako sa 23 godine, jos uvek student (propali) nema sanse da dobijem neki normalan posao, osim ovako u muriji. Smile

edit:

Sad tek vidim da ovaj Raven_Claw3190900 ima na prethodnoj strani slican plan. Javi se prijatelju na pp da vidimo ko ce da gubi, a ko da nalazi pare i kome je potrebniji posao. Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2011, 16:58:30 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Znaci tom tvojom logikom policija sad treba da juri vlasnika nekog Ferarija koga sam ja video na ulici?! Smile

Ja znam da ti volis da se pravis pametan, ali nemoj, jer stvarno ne ispadas pametan! Smile

Aha, znaci murija ne zaustavlja i kontrolise vozacke i registracije. Mislim, nije zabranjeno ni voziti se autobusom al opet te kontrolisu za kartu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.