Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:08:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska Srbije: Stižu domaći sistemi  (Pročitano 702692 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.87
ко каже да је добро стање у војсци тај је луд,али да иде на боље за разлику од претходних година,иде сигурно,е сад што је то нама све мало,споро... јбг. сви би ми волели преко ноћи да нам је војска модерна са новим ресурсима,пуни магацини итд. али неиде то тако,до јуче се уништавала и гасила,сад бар има неких прича и назнака да се нешто ради
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2486.0
Nema,Gale10.
Ništa se ne radi.
Bez ikakve namere za pljujem bilo koga nesimpatičnog meni.
Ovo su činjenice.
Sve ostalo je jeftina demagogija.
Kao "Prokop".
"Beograd na vodi"-godinu dana pobijaju šipove.Bila mi tetka u poseti pre neki dan,ja je vozim na BAS preko tramvajskog mosta.
Ja joj pokažem,a ona:"Pa,ipak se gradi,znači." To je zaključak osobe,koja je videla svojim očima.O onima koji se informišu na TV-u,neću ni da pričam.
Tako isto i vojska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Nabavljamo 2 helikoptera nakon što smo zbog političkih majmunisanja izgubili jedan. Tako da gledano u odnosu na pre dve godine, u plusu smo za samo jedan helikopter. Što mislim jeste lepo ali je... mizeran pomak. Pogotovu kad se uzme u obzir da nam je ispravno 1/3 helikoptera i da nam svake godine zatreba bar dva SAR komada.

Doduše šuška se da ćemo i od Nemaca da nabavimo dva ali... dok ne vidim kako kreću ka Srbiji to su za mene rekla kazala priče. Jer i pre dve godine je Ložanski pisao da Migovi, Pacniri i Enterprajzovi samo što nisu krenuli ka Srbiji pa na kraju sve ispade patka.

O stanju lovačke avijacije da ne pričam... Broj preleta iznad Srbije se udvostručio otkako je izbio rat u Ukrajini i utrostručio u odnosu na 2008. godinu. I danas nam donosi 300 miliona evra godišnje. I umesto da se radi na tome da se valjano obnovi lovačka avijacija da bismo mogli bar te prelete da naplaćujemo, ovde (u Srbiji) se prosipaju priče o 40 godina starim Orlovima koji će uz par nosača kobajagi da glume Migove. Oće, kao što će baba od 100 godina da glumi devojku od 20...

Jer niko u poslednjih nekoliko decenija nema muda da skreše državne gubitaše, i svake godine uštedi po par miliona evra da bi nabavio letelice koje će nam zauzvrat svake godine donositi 10 puta više para. Nego svi samo gledaju kako da završe svoj ministarski mandat a problem uvale onom posle sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.110
mob
LG G3
Pa mediji su najače oružije,još kad vest serviraš sluđenim Srbima .Evo danas vest kako je prodaja novih kamiona i poluprikolica u Srbiji skočila za 25% i to se predstavlaj ako porsat standarda,a nigde se ne pominje da je to deo redovne obnove voznog parka jer u eri lizinga i povoljnih kredita je neisplativo raditi remonte postojećim mašinama,ali ne RTS i Vučić to koriste da serviraju narodu kako nam je bolje.

Pamj ćale sledeće godine uzima nov kamion ne zato što mu id ebolje nego inače,nego je ovaj za 7 godina odradio svoje,ispaltio lizing i doneo super profit i nema logike slati ga na remont  kad mu Volv nudi pogodnost za drugu kupovinu,a banka opet daje lepe uslove za lizing  Smile Al po vučiću mom ćaletu ide enormno dobro čim kupuje n ovo  Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2016, 19:51:59 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.87
какве везе има камион твог тате на лизинг са војском србије Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.110
mob
I-mate il` nemate
Mozda hoce da na tom primeru ilustruje  "Potemkinova sela" ...?
Da je malo vise kretativnosti , naslo bi se jos nacina za dodatno modernizovanje nase vojske ...

Recimo , da se stranim firmama ne "poklanja " po 10.000 € po zaposlenom i ako izracunamo neku zvanicnu "prosecnu" platu u tim "novokomponovanim firmama" , da je oko 250 - 300 € mesecno , puta 12 meseci , taj novi "robovlasnik" je oslobodjen placanja plata i doprinosa radnicima u narednih nekoliko godina , a te iste pare bi mogle , recimo , da se usmere prema poljoprivrednicima po Srbiji i da se svakom pd njih  koji ima recimo bar 10 jutara zemlje , naravno  bez obzira na "stranacku pripadnost (!) , nabavi cak i  "besplatno pokloni" po jedan "Tifon" - sistem za navodnjavanje , pa da se od zarade na poljoprivrednim proizvodima i njihovom plasiranju na ino - trziste "namaknu pare" koje bi mogle i brze i kvalitetnije da se usmere , a ovako - "Dinkicev sistem muze para od poreskih obveznika " radi "u korist nase stete i to 24 h  na dan" ...
A na plasmanu poljoprivrednih proizvoda Srbija  bi mogla da ,na godisnjem nivou , "namakne" dobrih bar 10 milijardi € , a to nisu pare koje se ne bi mogle iskoristiti na koristan nacin i  po drzavu i po  gradjane .

Ali , "medjutim" ...! Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2016, 21:25:13 od lorimel »
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.110
mob
LG G3
Ima veze jer je država u kurcu već 20 godina,aovde se priča o nabavci nekih novih sistema,a keša za to iam samo u glavama političara.Dakle čiste zablude za doknone Srbe,prefarbaju imn bofi i poture kao novo,ili naprave 3 NORE i hvale se kako je stiglo nešto novo,a nore prodate unapred kod nas su dovoljno dugo smao da se slikaju   Smile

Dakle kakva modernizacija vojske i bajke,država nemože da kupi polovnog Juga,a ne da kupi 2 ispravne leteice,i ono što imamu je Tito uzimao na veresiju ili što se nije ispaltilo sovjetima da vraćaju nazad topkom hladnog rata.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4012
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0

Posle sto godina nabavljena su dva helikoptera i od toga se pravi takva senzacija u medijima da je to neverovatno.  Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
i ta dva helisa su izgleda u sklopu duga rusije (citaj sssr-a) prema bivsoj jugi....
rusija je vec nesto u novcu vratila srbiji i ovo je ostatak...

i mi trebamo neke pare da dobijemo od rusa..onoliko koliko je sledovalo bosnu i hercegovinu...
ali cisto sumnjam da ce republika dobiti nesto...
mada bi i nama jedan mi -17...dobro dosao...da dodik ima s cim letiti u mostar...i u beograd...i na utakmice igokee  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.87
па сам кажеш да је после сто година,зато и јесте вест Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:08:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.