Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 14:50:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska Srbije: Stižu domaći sistemi  (Pročitano 699773 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Dobro Arijada je devojčica ona možda to i ne zna,a nisam ni ja iskreno do pre godinu dana dok se nisam zainteresovao za to mislio sam "mnogo smo jaki" kad ono...uostalom ti si pisao o tome,mi ni uniforme nemamo za početak,o ostalom i da ne govorimo... Smile

Citat
Ja bi voleo da vidim na nebu puno mocnih masina, sto lovaca, bombardera, transportnih aviona, helikoptera sto borbenih sto transportnih...
Brate to može jedino kad igraš hearts of iron sa čitovima,imao sam ja jugoslovensku avijaciju do jaja... Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2014, 12:52:34 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ozbiljno sad - nama 26 aviona, pogotovu ako bi ih sa ovim postojećim bilo ukupno 30... jeste previše. Vojska nema para da održava ni ovo sada, a kamoli 30 lovaca.

Ja sam ovde dao prikaz kako bi izgledao minimum minimuma koji je nama potreban za imanje funkcionalnog i sposobnog RVa. Mislim, realno, nama RV treba za čuvanje VAPa i pomoć narodu ili KoVu kad zatreba. I to je sve. Kakva dominacija, kakvo kurčenje. Posebno kad se uzme u obzir da su i drugi oko nas jad i beda s minimalnim RVom.

Ovih dodatnih 12/14 se možda razmatra kao zamena za 21-ice koje bi se izbacile iz upotrebe. Što je mislim vrlo lepo ovako, ali sa logičke i finansijske strane veoma glupo, jer smo ionako već prezaduženi i nesposobni da održavamo ovo sada, tako da ta zamena neće doneti nikakav posebni boljitak.

A tu je i pomenuto pitanje spoljne politike, koje još uvek nije rešeno i još uvek odbija da bude i pomenuto, kamoli rešeno. Ne može da se oprema vojska, i to jedno RV, a da se nema jasna vizija u kom se smeru kreće ta vojska.  Sve u svemu, kod nas se sve svodi ili na blejanje u prazno i odlaganje... ili na sprovođenje ishitrenih nepromišljenih odluka.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2014, 12:58:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nije Arijada devocica nego vi ne kapirate sta se desava  Smile

Srbija postaje polako najmocnija u regionu, shodno tome red je da se situacija u vojsci popravi, sto ce Rusi svakako da podrze.

Naravno pre svega toga pitanje je dal cemo mi u NATO...jer ako krenemo tim putem imacemo mi kurac avijaciju i pvo.  Smile

Ma koji crni NATO....  Smile

Citat
Radi dominacije na Balkanu
Smile Smile Smile pa gore migovi 29,a na zemlji vojnici sa motkama može i tako  Smile

Smej se ti, volela bih da ti osmeh radosti ostane u pogledu na nebo, kroz koje vreme. I ja se iskreno nadam.  Smile

Bez sale, na vojsci mora da se poradi a lici da ce to ova vlada da uradi. Nzm, mozda gresim.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Jel imaš ti predstavu koliko košta jedan Mig-29M2? Sa sve oružjem, opremom i obukom za pilote?
« Poslednja izmena: 19. Jun 2014, 13:01:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
Srbija postaje polako najmocnija u regionu
De mi je onaj mali moram opet da ga iskoristim... Smile

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Jel imaš ti predstavu koliko košta jedan Mig-29M2? Sa sve oružjem, opremom i obukom za pilote?

A jel ti imas predstavu sta znaci kompenzacija?

Kapiram ja da si ti pesimista ali.....resenje postoji.
Imamo ponudu, uzmi ili ostavi. Prosto.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Citat
Ozbiljno sad - nama 26 aviona, pogotovu ako bi ih sa ovim postojećim bilo ukupno 30... jeste previše. Vojska nema para da održava ni ovo sada, a kamoli 30 lovaca.

Generalno problem svih problema su pare. Nemamo ih i to je to.
Da ih imamo brojke nas ne bi zamarale, vec bi imali punu operativu.

Citat
Ja sam ovde dao prikaz kako bi izgledao minimum minimuma koji je nama potreban za imanje funkcionalnog i sposobnog RVa. Mislim, realno, nama RV treba za čuvanje VAPa i pomoć narodu ili KoVu kad zatreba. I to je sve. Kakva dominacija, kakvo kurčenje. Posebno kad se uzme u obzir da su i drugi oko nas jad i beda s minimalnim RVom.

Ovih dodatnih 12/14 se možda razmatra kao zamena za 21-ice koje bi se izbacile iz upotrebe. Što je mislim vrlo lepo ovako, ali sa logičke i finansijske strane veoma glupo, jer smo ionako već prezaduženi i nesposobni da održavamo ovo sada, tako da ta zamena neće doneti nikakav posebni boljitak.

Citat
A tu je i pomenuto pitanje spoljne politike, koje još uvek nije rešeno i još uvek odbija da bude i pomenuto, kamoli rešeno. Ne može da se oprema vojska, i to jedno RV, a da se nema jasna vizija u kom se smeru kreće ta vojska.  Sve u svemu, kod nas se sve svodi ili na blejanje u prazno i odlaganje... ili na sprovođenje ishitrenih nepromišljenih odluka.

Ovaj drugi citat je direktno vezan za ovaj treci...kada se smislimo u spoljnoj politici i sta su nam ciljevi mozemo razmisljati i o nekoj modernizaciji.
Sta nam vredi kupiti sada 29-ke ako kojim slucajem nekome iz politike padne na pamet i udjemo u NATO...sta da radimo sa njima...opet modernizacija na NATO standarde i samo trosimo pare.
Ovo je po meni mazanje ociju narodu, koji je navikao da ima dobru i organizovanu vojsku ali kada 20 godina ne ulazes ne mozes ni ocekivati da se sada ulaze kada se mnogo bitnije stvari raspadaju.
Ja volim vojnu tehniku i sve vezano za vojsku...trcim na terasu kada prelecu ovi jadni galebovi ali tesko da se u neko skorije vreme moze nesto pametno dogoditi u VS.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Nisam ja pesimista, nego samo koristim logiku i brojke i ne padam na novinarske odvale.

Kada vidim prvi Mig kako sleće na Batajnicu, onda ću da im verujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Mozes da vidis ove nase kako se raspadaju pri sletanju  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 14:50:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.