Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:30:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska Srbije: Stižu domaći sistemi  (Pročitano 698057 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Dobro je sto se nesto nabavlja makar to bilo korisceno i u kampanji za predsednicke izbore.Vec vidim Tomu kako sutira gume na migovima uz opasku da to treba bolje naduvati,i Dragicu kako se pita zasto su uzeli avione u toj bolji kad su trenutno u modi jarke boje ali dobro prefarbacemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
mob
I-mate il` nemate
 Smile

Pre neki dan smo mogli , naravno ako smo to hteli i imali "viska vremena" , da cujemo i poredjenje od strane "izvesnog radnika sa radnim vremenom od 0 - 25h" , o "donaciji koju su dobili sosjedi" i gde je bilo reci o "placanju doticne donacije nekih 30 miliona tudjih novaca, a realna  vrednost isporuke je oko 200 miliona " i ono "prepoznatljivo palacanje jezika i bacanje inteligentnog pogleda po plafonu" ...
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
mob
Nokia 
90% toga sto si naveo da ne moze da zna covek koji nije sluzio vojsku jesu stvari o kojima prica skoro svako ko prica o vojsci.  Smile

Ko jebe vojsku u globalu.  Smile

Lepo, onda kako je moguce da vrhunski poznavalac vojske to nezna? Nego tvrdi suprotno u delu posta koji sam citirao?

A pricaju ljudi svasta. Cuje neko sta mu je o vojsci pricao deda, tata, bata, pa prica i on. A deda, tata, bata, svi bi da budu heroji kada pricaju pred decom, pa od komarca postaje magarac. Magarac postaje jednorog. Jednorog se onda pretvara u zmaja od nocaja. Ali bitno je da se prica. Smiley

Zato sam i rekao, onaj ko prica o mitologiji sluzenja vojnog roka na osnovu kafanskih prica jedino sta i poznaje jesu kafanske price, i propaganda koju mu je neko servirao. I svoje znanje i misljenje zasniva na tome.

Onaj koji je sluzio svoje misljenje zasniva na onome sto je doziveo. E, sada, neko je sluzio vojni rok u IDC-ima ili IDB-ima, jedinicama VP, 63.-coj, itd, a neko je sluzio negde drugde i gledao ove prve. Pa je zamisljao sta bi bilo kada bi bio jedan od ovih prvih. Smiley

A kada bi znao kako stvarno izgleda biti jedan od ovih prvih, gde bi mu bio kraj. Na zalost, nije mu se dalo, pa mora da zamislja.

A onda dodje neko ko vojni rok nije sluzio, pa i on zamislja na osnovu onoga sto mu je rekao ovaj drugi sto zamislja.

A ja molim boga da ne dodje do situacije da to sto zamislja mora da sprovede i u praksi. Ali bih voleo da to sto zamislja tada i sprovede na delu, i da ne ceka da ovi drugi koji ne mora da zamisljaju odrade posao.

Sto se tice plasenja, i bezanja, momci, neko studira, ili je nezaposlen, ili je u penziji, ili prosto gluvari jer ne zna sta ce sa sobom u zivotu, pa mu se moze da stalno visi na forumima, i prosipa pamet. A neko mora da radi. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
onda idi radi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
mob
Nokia 
Hocu, ali nemoj da se bunis i da me proglasavas kukavicom kada to uradim. Smiley

Sta ces, nema svako u zivotu kao jedinu ambiciju da se nadgornjava sa Maradicem i Hkj i bude super zvezda foruma.

Neko vise voli da radi i zaradi.

Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
pravoslavlje dolazi sa juga....

pa normalno... nece sa sjevera  Smile sa sjevera dolaze cigani   Smile

imam i dokaz za to

a  kad dodju nevolje i kad dodje tuga
uvek cete voleti grobari sa juga  Smile Smile Smile

vidis da   nigdje nema cigana sa sjever  Smile  Smile
ali dobro to nije tema  Smile Smile Smile
......................

moram pitat ove vojne stucnjake sa visokom   stucnom spermom  Smile 
da li mozda postoji nekakakav podatak o kolicini novca ...koj ce srbija da plati rusima za migove i bukove  Smile 
« Poslednja izmena: 21. Dec 2016, 09:28:02 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Inicio dolazi sa juga al mu tatko sadi papriku ne zna on ni sta je pravoslavlje Smile

Citat
da li mozda postoji nekakakav podatak o kolicini novca ...koj ce srbija da plati rusima za migove i bukove  Smile
Bice, za 2 do 2 i po godine.  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Sto se tice plasenja, i bezanja, momci, neko studira, ili je nezaposlen, ili je u penziji, ili prosto gluvari jer ne zna sta ce sa sobom u zivotu, pa mu se moze da stalno visi na forumima, i prosipa pamet. A neko mora da radi. Smiley
onda idi radi...

Smile Smile

Hocu, ali nemoj da se bunis i da me proglasavas kukavicom kada to uradim. Smiley
Sta ces, nema svako u zivotu kao jedinu ambiciju da se nadgornjava sa Maradicem i Hkj i bude super zvezda foruma.
Pozdrav!

Da,a neko ima ambiciju da sedi u ćošku i glumi kojekakvog neshvaćenog mudraca.  Smile
Elem, kao što ti inicio lepo reče - pošto toliko pričaš o tom radu, ajde onda idi radi.  Smile  Smile

нисам сигуран за униформу али мислим да је почела да се уводи 2012
ето у свему се слажемо,да није сјајно да није ни близу,али је боље Smile

Članak iz 2011. o M10
Što se tiče stanja VS, da zaključimo: gledano celokupno, saberi oduzmi, u prethodne četiri godine bilo je isto kao i pre toga. Sada će biti bolje jer se nabavljaju nove letelice i time obnavlja RV, koje će biti spašeno od gašenja i ''mirno'' (uslovno rečeno) narednih 10ak godina. Tako da onako najkraće rečeno - do sad jeste bilo manje više isto ali da, od sada pa nadalje vidi se tj. videće se blagi napredak.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2016, 13:39:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

сад се провлачи прича око авиона,па ајд и од тога да направимо циркус,који је модел,ако је овај који ће нам, ако је онај који ће нам,ако није тај јебо причу...добро нам је и са ова 4 што имамо Smiley 1
а јбг то смо ми Smile

Zašto je cirkus pitati koji je model i šta mu ugradjuješ? I zašto nije cirkus recimo to da mediji danima pišu kako dobijamo M2 iako za 5 minuta možeš da proveriš da su M2 i mig 35 nove platforme odnosno novi avioni i zašto nije cirkus kad od Lazanskog dobijamo informaciju da će remont biti odradjen u Baranovičima, a danas od ministra dobijamo informaciju kako će oni da dodju u Srbiju pa ćemo valjda mi raditi remont, koji mi jebote i remont miga 29?!

I naravno evo overlord okačio slike njegove glavudže i Miga i sad mi nagadjamo da li je ono 937 ustvari 93717 odnosno verzija 9.13? Što kaže naš pametni narod "ni manjeg q ni veće dreke" kao da kupujemo PAK-FA pa ono tiću nikome ne pričaj šta dobijamo.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro

Pozdrav!

divaj ga bre...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:30:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.