Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodnik se skinuo go i jurio devojčice po Novom Pazaru  (Pročitano 7898 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Пијана будала, изгубиће посао...ако и треба.

Hebote, ja sam se onako ponapijao, i drusto koje znam pa do sada tako nesto nikom nije palo na pamet. za ovako nesto moras da budes bazdaren...  Smile

Citat
Osumnjičeni se tereti za nedozvoljene polne radnje, za šta je predviđena kazna do tri godine zatvora.

Kakva je ovo optuznica, valjda egzibicionizam i napastvovanje, nije "polna rabota"  Smile

јбте... да занемаримо за час очигледно... тј то како неко са таквим досијеом опстаје у једној од цењенијих државних институција...  мени друго нешто боде очи.

Нови Пазар је осетљиво подручје и ту међу људе који српску војску благо речено не гледају благонаклоно... неко је послао осведоченог манијака, да представља ту војску а тиме власт и државу. Па војска и полиција тамо морају да функционишу беспрекорно, а не да међу локалним непријатељски настројеним становништвом злостављају беспомоћне клинке...

Sta ces veceg opravdanja za neku frku od ovoga  Smile

Mada, da se ne lazemo, ima svakakvih govana u vojsci i policiji i medju "prirodnim" oficirima i podoficirima, a ne samo kod ovakvih instant, turbo vodnika.

Hebi ga, vazda bilo i bice, ko i na drugim ustanovama, samo sto se danas takvima gleda kroz prste dok pre to nikome nije padalo na pamet jer je vojska ipak bila vojska...

ti jesi odsluzio svoje maradicu

Jeste, civilno u vrtiću  Smile

Valjda godinu posle moje je bilo sluzenje bez oruzja za neke vernike, ali opet u uniformi i valjda dve godine, tako sam barem cuo. Obicno na poljoprivrednim dobrima JNA ili tako nesto...
« Poslednja izmena: 04. Sep 2015, 23:54:59 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
offtopic...

nema curice od 16 godina.to su vec uveliko kurave.FACT!

Zaista, ali zaista  Smile

Sad sam baš bio negde u gostima i dali mi da vidim lutke kojima se danas igraju osmogodišnjakinje. Bez preterivanja, svaka lutka izgleda ko kurava i sponzoruša. Ovo što sam ja gledao je nešto kao one Bratz, samo što je tema Noć Veštica/horor. I sad, primera radi, tu imaš ćerku Jetija ( o.O o.O o.O ???) koja ima ten, lice i telo kao Beyonce, nosi platforme od pola metra, lakira nokte, ima izblajhanu kosu i šeta po snežnim planinama u dopičnjaku.   Smile

I onda se posle čudimo što je toliko fijuka i nafuranih skotova od devojaka i otkud im sve to. Pa eto otkud im.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ma nek se furaju i nek se prche sa kime oce al opet ne mos go da trcis za njima. Plus hebote vojska, al dobro, odavno to prestalo da bude primer od kad se raspala drzava.
Hebote, sta su trebali da rade vojnici dok se sluzilo u divljini gde dva meseca ne vidis civilizaciju pa odes u grad, a oteko si od nehebice, dzabe ona cuda sto su trpali u caj...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
Nokia 33-10

Jeste, civilno u vrtiću  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0

1988, novembarska klasa, broj puske zaboravio, uspomena u vidu one fiseklije gde smo stavljali kutiju od cigara, kalendar sam izgubio...
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Ma nek se furaju i nek se prche sa kime oce al opet ne mos go da trcis za njima. Plus hebote vojska, al dobro, odavno to prestalo da bude primer od kad se raspala drzava.
Hebote, sta su trebali da rade vojnici dok se sluzilo u divljini gde dva meseca ne vidis civilizaciju pa odes u grad, a oteko si od nehebice, dzabe ona cuda sto su trpali u caj...
Било, било и пре само се о томе није писало... Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 
pubertet jbg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
Pa u vosjci ima najviše psihića,jedino im policija parira  Smile

Ja sam imao par starešina koji su ono od ratišta dobrano psihički bili oštećeni,videlo im se po ponašanju i po tikovima.A bilo je i težih kompleksaša pa im je jedini cilj u životu bio da izribaju nekog guštera.

Inače Ribnica klasa Jun '03 VES 12701 

Koliko vinjaka i dzointa je stradalo na Jarčujku tokom obuke sam Bog zna   Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Било, било и пре само се о томе није писало... Smile

Bilo jeste, al bas ovakvih budala, nisam cuo. Drugo, jeste da su se takve stvari onako i krile, al zato diticnog bace negde u neko mesto gde ni vukovi ne zalaze. Kolko znam, od svih institucija jedino ta JNA nije znala za neke veze i vezice, tu su bili svi ravnopravni...
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.