Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 22:54:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu televizora  (Pročitano 198721 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 5
Odlican. Mada, ako je preko 250 e, licno ga ne bih uzimao.

@gotago,

Taj hitaci je u rangovnoj ceni sa samsungom i LG-em slicnih dijagonala. Sto se tice jeftinijih varijanti, niko ti ne moze garantovati da nece zavrsiti na reklamaciji. Dvojica sa foruma su se zajebali bas sa nekim SLJ markama. Jedino sto mozes da izvuces je info od caneta koji TV najvise dolazi na reklamacije.

« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 01:58:04 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

gone in 60 seconds

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 282
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung Galaxy Ace
Koliko je bitno pre kupovine proveriti koje sve formate video zapisa (flv, mp4, wmv...) i prevoda (srt, sub, txt) "čitaju" novi TV?
Mislim, da li sad "svi čitaju sve" ili svaki model ima svoju caku? Na novom TV-u bih dosta gledao filmove preko USB-a, pa čisto da budem spreman unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 
Sto se tice Hitacni-ja on je u potpunosti isti kao i VoX-ovi televizori,osim naziva na ramu televizora sve je potpuno isto cak i Menu unutra je isti,znaci da nema naziva na samom tv-u covek ne bi mogao da prepozna koji je koji tv..... Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 5
Koliko je bitno pre kupovine proveriti koje sve formate video zapisa (flv, mp4, wmv...) i prevoda (srt, sub, txt) "čitaju" novi TV?

Jako je bitno, jer ces te filmove gledati ti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Razmisljam se o hxxp:|| www. tehnomanija. rs/lcd-i-led--televizori/toshiba-televizor-led-lcd-42yl863g. html
Voleo bih da cujem razloge za i razloge protiv.  Naravno ne po ovoj ceni koja pise.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Pozdrav svima , trebala bi mi pomoc oko kupovine tv-a , ja se stavrno ne razumijem puno u to ali bih volio da ima sve , i prikljucke za kompjuter tj.  da mi sluzi kao monitor i sve ostalo sta treba .
Ove sam ja neke izabrao sa slicnom cjenom pa ako neko moze da kaze koji je od tih najbolji ili mozda da uzmem neki koji vi preporucujete a da je slicna cijena :
1.  Samsung UE40ES5700, 40"LED, 100Hz, HbbTV, PVR, Apps
2.  PANASONIC LED LCD TV 37" TX-L37E5E = 150Hz, Full HD
3.  SAMSUNG LED TV 40ES5500, FullHD, SMART
4.  Sony LED TV 40R470
5.  Philips 39PFL3807H/12 39"

Sve cijene su oko 550 eura .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung Galaxy S Advance
Momci, vi se bolje razumete pa da vas priupitam za savet.
Dvoumim se izmedju ova dva modela
Samsung
i
LG

Jedina razlika, koju sam ja zapazio, jeste u (ne)postojanju wi-fi-ja, odnosno, samsung isti ne poseduje dok lg poseduje to.

Zanima me vasa licna preporuka, kao i informacija o tome koliko kosta i da li je isto kupiti dodatak za wi-fi ili odmah uzeti ugradjen (cena sa ugradjenim wi-fi-jem varira i do +8000din)

Zamolio bih vas za nesto brzi odgovor, jer planiram da poruchim tv uskoro, samo se ocekuje da se odluchim izmedju ova dva modela.  Smile

Hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
1.  Samsung UE40ES5700, 40"LED, 100Hz, HbbTV, PVR, Apps
2.  PANASONIC LED LCD TV 37" TX-L37E5E = 150Hz, Full HD
3.  SAMSUNG LED TV 40ES5500, FullHD, SMART
4.  Sony LED TV 40R470
5.  Philips 39PFL3807H/12 39"

Sve cijene su oko 550 eura .

Moj izbor bi bio ovaj pod rednim brojem 1. Razlika u odnosu na onaj ue5500 je sto ovaj ima jedan hdmi vise, ima 2 USB slota, sem etherneta ima i WIFI, ima i DVB s tjuner, sve ostalo je manje-vise isto. Panasonic i philips ne bih ni uzimao u razmatranje, sony je ok, dizajn fenomenalan, ali ne nudi dosta toga, a u cenovnom rangu je sa ostalim modelima.

U zavisnosti od cene po kojoj mozes da ih nabavis, preporucio bih 40ES6800 ili 40D7000 ali su oni malo skuplji.

Jedina razlika, koju sam ja zapazio, jeste u (ne)postojanju wi-fi-ja, odnosno, samsung isti ne poseduje dok lg poseduje to.

Zanima me vasa licna preporuka, kao i informacija o tome koliko kosta i da li je isto kupiti dodatak za wi-fi ili odmah uzeti ugradjen (cena sa ugradjenim wi-fi-jem varira i do +8000din)

E sad ovde sve zavisi od onoga sta tebi ustvari treba. Samsung pravi najbolje panele, te ima najbolju sliku, ili se bar meni tako cini. LG ima jedan USB slot vise, kao i vec ugradjen WiFi adapter.

Oba TV-a imaju LAN, dakle, mogu se povezati sa drugim uredjajima (ruter, media server, NAS i slicno), tako da oba modela mogu putem te mrezne konekcije (LAN kablom) imati internet, gledati media sadrzaje, Youtube i ostale servise koje ovi modeli nude. LG ima prednost iz razloga sto se moze konektovati bezicno, na ruter, samo je u tome fora.

Ako zelis moderan setup, ako ti smeta LAN kabl ili je komplikovano vuci isti od rutera ili drugog uredjaja, onda uzmi LG, a ako ti to nije nikakav problem, uzmi samsung. MOze se naknadno kupiti WiFi USB dongle ali kosta otprilike 50 e. Postavio sam na onoj temi i uputstvo kako se moze proci jeftinije ali ne preporucujem da ono radi neko ko ne zna sta radi.

Ako treba jos neka dodatna informacija, pitaj, glupo mi da pisem eseje, samo cu obojicu jos vise zbuniti.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2013, 15:21:41 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung Galaxy S Advance
Hvala crowz na brzini, evo bas sam sad okrenuo da narucim samsung, i nude mi
Samsung U42F5500 (sa integrisanim wi-fi-jem) - sto je mislim jedina razlika u odnosu na onaj gore, i to za 77000, jel to po tebi vredi toliko ili?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Dobra cena, dobar TV.

Ako imas mogucnost, to sam vec pisao, obavezno uzmes USB, napunis sa par razlicitih formata videa, ukljucis tv pa probas. Sta god da kupujes, a da kosta toliko, red je i da isprobas to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 22:54:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.