Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 558024 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a koji mi preporucujes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Bilo koji, potpuno je isto Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
sony w300 ili sony h50?

treba mi dslr a w300 je kompaktas sa 13. 6 mpx i ogromnim brojem podesavanja pa se dvoumim. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6120
Ni H50 nije DSLR. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Nemoj na broj mega pixela gledati kao na nesto toliko bitno..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
CANON, CANON, CANON

Vec oko godinu dana koristim CANON A720 IS i prezadovoljan sam istim.
Do sada sam ispucao oko 30 GiB fotki ( oko 10 000 fotografija) i ne pokazuje nikakve znakove zamora. Samo sa poslednjeg godisnjeg doneo sam 6,5 - 7 GiB "suvenira" a slike su prelepe i neke od njih cu postaviti na forumu. Inace, za sve vreme maltretiranja istog , samo 2 puta mi se desilo da su me izdale baterije a i to mojom greskom jer ih nisam dopuniko kako treba. U pitanju je "stedisa" pa vam nece iscediti baterije ni nakon besomucnog terorisanja uz upotrebu blica.

CANON 720 IS je odlican model jer je naslednik legendarne 710-ke. Od nje se razlikuje po vecem broju pixela ( 8 Mpix) i jacim zoom-om ( 6x).
A jos lepse - nizom cenom. Canon se starijom verzijom (710) ucvrstio na liderskom mestu u konkurenciji kompakt aparata i potom izbacio model 720 sa jos boljim perfomansama i nizom cenom da bi surovo dotukao konkurenciju. Dok se giganti foto industrije istrebljuju medjusobno, mi korisnici mozemo da budemo prezadovoljni jer za mnogo manje para mozemo da dobijemo najkvalitetniji proizvod.

Za canon se uvek treba opredeliti jer u zoni profi aparata je takodje na liderskom mestu ( uz Nikon kao vecitim rivalom) dok je u zoni kompakta apsolutni sampion. Canon digitalci uvek idu uz odlican odnos cene i kvaliteta i uvek prvi izlaze sa novitetima.

Zasto izabrati Canon

1) Kvalitet
2) Najnapredniji senzori i softver
3) Poznat po kvalitetu i verodostojnosti boja na fotkama
4) Izdrzljiva konstrukcija
5) Kvalitetna optika sa dugom tradicijom
6) Cena u odnosu na konkurente pribliznog kvaliteta
7) Prihvata sirok izbor memorijskih kartica i najvaznije - SD tip koji je visetruko jeftiniji od
drugih. Za mnogo manje para mozete da uzmete karticu od 2, 4 GiB pa i vise prostora
8 ) Zaista odlicna kamera koja isporucuje snimke u AVI formatu sa kvalitetom prave kamere

9) MOGUCNOST UPDATE-a ! Ovo je koliko znam specificnost CANON aparata. Danasnji aparati idu uglavnom sa prilicno jakim procesorima ugradjenim u proizvod kao i jakim senzorima koji nece zastariti jos citav niz godinica. Svi stizu sa odredjenim fabrickim softverom a naredne verzije istog aparata se uglavnom razlikuju po softverskim resenjima. Vas aparat postaje "zastareo" samo jer nova generacija ima neku dodatnu pogodnost u svom programu. Ali to nije problem kod CANON-a.
Operativni sistem na CANON aparatu je otkljucan pa mozete i sami da skinete nove verzije sa sajta proizvodjaca i vrlo lako modernizujete svog ljubimca u rang novog proizvoda. Jednostavno skinete program, snimite ga na memorijsku karticu ( bez ikakve stete po fabricki softver)  i dobijate niz novih mogucnosti koje niste imali u trenutku kada ste ga kupili. Tako je na primer moguce da dobijete opcije za hidden cam , kada se aparat postavi na odredjeno mesto i sam se automatski ukljucuje kad uoci pomeranje ispred objektiva. Mozete da instalirate opciju za okidanje preko kabla sto je vrlo bitno za vrhunski kvalitet fotki. Mozete i da mu otkljucate opciju fotkanja u RAW formatu ( vazno za profi rad). Neki tvrde da postoje i programi za MP3 reprodukciju ali... Uglavnom izbor je prilicno velik i nadje se za svacije potrebe ponesto.

Danasnji aparati su svi zaista odlicni ( osim po zlu cuvenog HP-a) i verovatno cete biti zadovoljni sa bilo kojim digitalcem koji ce zauvek zabeleziti momente koji vas odusevljavaju.
Ipak, Canon je taj koji daje najvise za vase pare, ima vernu reprodukciju boja pa ce slike koje cuvate zaista biti onakve kakvim ste ih videli svojim ocima a ne "izmenjene" losijom paletom boja. Takodje , ne morate da brinete da ce ubrzo nakon kupovine , vas aparat zastariti a vi da imate onaj osecaj " Uh, opet me prevarise!"  Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2008, 15:23:54 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Treba mi savet za kupovinu digitalne video kamere. Nasao sam neke SONY i JVC za 30000-35000 din. sa hardom od 30 gb. Treba mi neka preporuka koju da kupim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung D510
sony w300 ili sony h50?

treba mi dslr a w300 je kompaktas sa 13. 6 mpx i ogromnim brojem podesavanja pa se dvoumim. . .

Nijedan od njih nije DSLR. Megapikseli ti ne znace mnogo. Ova dva modela imaju slicne karakteristike, ali H50 ima bolji objektiv, a to mnogo znaci.
Inace, nisam nijedan probao, ovo samo prema karakteristikama i drugim sajtovima

Inace, oba imaju relativno velike senzore (delom otud i cena), vece od, npr, predlozenog Canon 720 IS (1/1,7" prema 1/2,5"). Kasnjenje nakon prefokusiranja je vrlo malo, ali fokusiranje malko traje (sto je i ocekivano za tu klasu).

Ali, kod kompaktnih fotoaparata ja i dalje najvise volim Canone i Panasonice.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 02:48:21 od 13.prase »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Zdravo ima li neko da mi kaze dali je dobro da kupim kameru sto moze direktno da snima na dvd konkretno pitam za kameru Samsung vp-dc171 molim ako ima neko iskustva da mi kaze.   :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Ne isplati se. A sad, molio bih da neko odgovori na moje pitanje. Hitno mi treba savet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.