Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 04:30:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodič ~ predavanja, izložbe  (Pročitano 194959 puta)
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Izložba antičkih svetiljki u Konaku knjeginje Ljubice

„Dobro svetlim – antičke svetiljke iz Muzeja grada Beograda“ naziv je izložbe čiji je autor dr Slavica Krunić, a koja se 30. juna u 12 sati otvara u Konaku knjeginje Ljubice.

Antičke svetiljke na izložbi u Konaku knjeginje Ljubice„Dobro svetlim“ je noseći multidisciplinarni projekat Muzeja grada Beograda u 2011. godini. Ovaj kompleksni projekat nastao je kao rezultat višegodišnjih istraživanja dr Slavice Krunić, i tima stručnjaka iz Muzeja grada Beograda, vezanih za antički Singidunum.

Naziv projekta inspirisan je delom natpisa sa jedne od lampi nađenoj na teritoriji Singidunuma. Na ovoj fragmentarno sačuvanoj lampi stručnjaci su pročitali reljefni natpis “Recte illuminas”, što se sa latinskog jezika može prevesti kao dobro svetlim. U svetu je pronađen veoma mali broj lampi sa ovakvom vrstom natpisa.

U jedinstvenom prostoru Sale pod svodovima, biće prikazano više aspekata života u antičkom Singidunumu.

Uz priču o upotrebi lampi, tehnologiji goriva, načinima izrade, trgovini i prodavnicama, centralni deo postavke činiće vitrine sa eksponatima podeljenim u nekoliko celina: tzv. “firma lampe” sa pečatima radionice ili majstora, figuralne lampe, kasnoantičke glazirane lampe, bronzane lampe i posebno izdvojeni najreprezentativniji nalazi.

•Okrugli sto pod nazivom „Dobro svetlim“, na kome će učestvovati eminentni stučnjaci iz oblasti antičke umetnosti i kulture održaće se u septembru 2011.
•Tokom tri meseca trajanja izložbe svake subote u 13 časova i na zakazivanje biće organizovana stručna predavanja i vođenja kroz izložbu.

Ova izložba u širem smislu predstavlja i priču o ekspanziji rimske imperije i njenih političkih, vojnih, privrednih, kulturnih i religijskih uticaja na prostorima današnje Srbije, a tada provincije Gornje Mezije. Iz drugog ugla ova izložba može da se prati i kao priča o nastanku masovne proizvodnje i nastanku prvih firmi – brendova.

Izložbu prati katalog izložbe na 40 strana, na srpskom i odvojeno na engleskom jeziku. Dizajn kataloga i izložbe Damir Vlajnić, Dizajn izložbe Stevan Ćuričić Tehnička priprema Predrag Dakić, konzervator Nikolina Adamović, crteži Milovan Ristić, fotografije Vladimir Popović i Aleksandar Radoman.

Sledeće godine planirano je gostovanje izložbe u muzejima širom Srbije: Subotica, Novi Sad, Šabac, Zaječar, Niš, Kraljevo, Kruševac, Kragujevac.
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Izložba "Zlato. Rada Selaković" u Inđiji

Gostovanjem izložbe "Zlato. Rada Selaković" u Galeriji kuće Vojnovića Kulturnog centra Inđija, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog iz Novog Sada od srede (13. jul) ponovo se predstavlja ljubiteljima umetnosti u ovom gradu.

Izložbu će otvoriti dr Jasna Jovanov, upravnica Spomen-zbirke.

Povodom manifestacije Noć muzeja 2011, po prvi put u Novom Sadu, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog je predstavljena izložba Zlato. Rada Selaković.

Realizovana je po nagrađenom diplomskom radu istoričarke umetnosti Irine Tomić, dobitnice Nagrade Spomen-zbirke Pavla Beljanskog za 2010. godinu.

U okviru ovog projekta, kao rezultat saradnje Spomen-zbirke sa izdavačkom kućom TOPY iz Beograda, u prestižnој ediciji „Žene u srpskoj umetnosti“, objavljena je prva monografija o slikarki Radi Selaković.

Godišnjica smrti osnivača Spomen zbirke

Pomenom u čast Pavla Beljanskog, osnivača jedne od najznačajnih zbirki srpske moderne umetnosti i poznatog srpskog diplomate, u crkvi Svetog arhiđakona Stefana u Gospođincima, u četvrtak 14. jula u 10 sati, kolektiv Spomen-zbirke Pavla Beljanskog obeležiće godišnjicu smrti njenog osnivača.
Pavle Beljanski (19.06.1892-14.07.1965) rođen je u Velikom Gradištu, gde je njegov otac Svetozar Beljanski, lekar imao službu. Svetozar Beljanski, poreklom je bio iz malog bačkog mesta Gospođinci u kojem su njegovi preci bili pravoslavni sveštenici.  Ostajući veran svojim korenima, Pavle Beljanski je napravio porodičnu grobnicu u Gospođincima.

Rada Selaković (1952–2008) je bila multimedijalna umetnica, koja je izlagala na više od 400 grupnih i 39 samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Ova autorka izuzetnog opusa i dobitnica brojnih nagrada, ne može se svrstati u okvire nijednog pokreta ili stilskog pravca svetske umetnosti poslednje četvrtine XX veka.

Sve faze njenog rada obeležava zlato koje je koristila u okviru figuralnog slikarstva ili geometrijske apstrakcije, u raznorodnim likovnim tehnikama, primenjujući razne nijanse boje u zavisnosti od efekta koji je želela da izazove. Svojim delom

Rada Selaković nam predaje tajnu zlata iz riznice starih civilizacija, poput vizantijske i srpske srednjevekovne umetnosti, što je čini čuvarem nacionalne tradicije u samom krilu moderne i postmoderne.

Izložba "Zlato. Rada Selaković" na specifičan način interpretira razvojne faze ove umetnice. Kroz različite likovne rodove (slikarstvo, skulpturu, asemblaž), predstavlja jedanaest radova među kojima se izdvajaju slike simbiličnih naziva Portret Smrti (1987), Krilati izvor (1991) i Raspeće (1992).

Osim slika i ličnih fotografija Rade Selaković postavku upotpunjuje i jedno delo primenjene umetnosti, Krilata stolica (2004), koje sublimira autorkino dugogodišnje bavljenje temom leta i krila, od 1974. do 2004. godine.

Nakon premijere u Spomen-zbirci i gostovanja u Kulturnom centru u Inđiji (13-27. jul), izložba "Zlato. Rada Selaković" biće prikazana i u Kulturnom centru Beograda.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
U Umetničkom paviljonu "Cvijeta Zuzorić" otvorena je izložba posvećena tom kulturnom centru, radu Udruženja prijatelja umetnosti "Cvijeta Zuzorić" i kulturnim manifestacijama u Srbiji između dva svetska rata.

Postavku je otvorio istoričar umetnosti Aleksandar Ðurić, ocenivši je kao "rekonstrukciju vremena kada se verovalo u umetnost i ulaganje u duhovno".

Na izložbi "Udruženje prijatelja umetnosti Cvijeta Zuzorić: dokumenti i građa iz arhive Udruženja likovnih umetnika Srbije" predstavljeno je više od 300 odabranih dokumenata i 50 fotografija o kulturnim zbivanjima koje je organizovalo to udruženje, poput izložbi, koncerata, književnih večeri i predavanja.

Izložena postavka, koju posetioci mogu videti do 3. septembra, ima tri celine i pokriva vremenski period od oko 20 godina, odnosno od osnivanja Udruženja "Cvijeta Zuzorić" 1922. do prestanka njegovog rada 1941. godine.

Prvu celinu čine fotografije koje se odnose na ličnosti i manifestacije održane u Paviljonu između 1928. i 1941. godine, u drugoj su dokumenta vezana za rad i saradnju Udruženja sa institucijama iz zemlje i inostranstva između 1922. do 1941. godine, dok treću celinu čine tekstovi o različitim segmentima njegovog rada.

Prema rečima autora izložbe i višeg kustosa Paviljona Natalije Cerović, postavka je samo jedan od segmenata istraživačkog rada kojim se, u poslednje dve godine, bavila sa saradnikom kustosom-istoričarem Ivanom Klemenom.

Udruženje prijatelja umetnosti "Cvijeta Zuzorić" osnovano je 1922. godine na inicijativu Branislava Nušića i imalo je tri sekcije: za književnost, muziku i likovnu umetnost.

Osnovni cilj je bio da "širi interes za umetnost i stvara uslove za njen napredak i razvitak u našem narodu", da organizuje izložbe domaćih i stranih umetnika, propagira prodaju umetničkih dela i da ostvari ideju podizanja jedne stalne umetničke galerije.

Umetnički paviljon „Cvijeta Zuzorić" podignut je na Malom Kalemegdanu 1928. godine, a novac za njegovu izgradnju je prikupljan dobrovoljnim prilozima i prihodima od priredbi i balova koje je Udruženje prijatelja umetnosti "Cvijeta Zuzorić" priređivalo uz svesrdnu pomoć likovnih umetnika, književnika, muzičara, glumaca...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Nokia 
Rafael Konsuegra
"Ptice slobode“
Mesto: Galerija O3ONE, Beograd
Adresa: Andrićev venac 12
Vreme: Ponedeljak 22. avgust - Subota 27. avgust

Goran Đorđević
Protiv umetnosti
Mesto: SKC, Beograd
Adresa: Kralja Milana 48
Vreme: Sreda, 31. avgust - Subota 24. septembar

„Beograd, fragmenti jedne decenije“
Autor: Fabio Zgroj
Mesto: Palata Italija, Beograd
Adresa: Kneza Miloša 56
Vreme: subota, 4. jun – sreda, 31. avgust

Dušica Dražić
Blueprint
Mesto: Kulturni centar Beograda
Adresa: Knez Mihailova 6
Vreme: Sreda 15. avgust - Četvrtak 1. septembar

Skulptura posle poznog modernizma
Mrđan Bajić, Bata Krgović, Srđan Apostolović, Živko Grozdanić, Zdravko Joksimović i drugi.
Mesto: Galerija '73, Beograd
Adresa: Požeška 83a
Vreme: Petak, 2. septembar - Četvrtak 15. septembar

Salvador Dali
"Božanstveni svetovi"
Mesto: Novosadski sajam
Adresa: Hajduk Veljkova 11
Vreme: utorak 2. jun - nedelja 17. septembar

Milan Konjović
Mesto: Galerija SANU, Beograd
Adresa: Knez Mihailova 35
Vreme: Sreda 3. avgust - Petak 30. septembar

Autori izložbe Dušica Knežević. Momo Cvijović
Mesto: Muzeju 25. maj, Beograd
Adresa: Botićeva 6
Vreme: subota 2. jul - nedelja 2. oktobar
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Nokia 
50 godina srpskog dizajna u MPU

Izložba "Pedeset godina grafičkih komunikacija u Srbiji 1960-2010" autora Radomira Vukovića, arhitekte i dizajnera, otvorena je 1. septembra u Muzeju primenjene umetnosti (MPU).

Dobrodošlicu brojnim umetnicima i posetiocima poželela je novopostavljeni vršilac dužnosti direktora MPU Ljiljana Miletić-Avramović koja je istakla da joj je čast što je njeno prvo obraćanje upravo povodom izložbe koju je pripremio ugledni arhitekta, kolega koji je na mestu direktora MPU bio deset godina.

Izložba radova srpskih dizajnera sabira gotovo sve što je nastalo u pola veka, zahvaljujući sistematičnosti i istrajnosti priređivača koji je prilježno, strpljivo sakupljao "kap po kap" da bi sada imali okean, rekao je na otvaranju izložbe dizajner Borut Vild.

Profesor Arhitektonskog fakulteta u Beogradu Branislav Mitrović kazao je da izložba predstavlja odabrane radove srpskih dizajnera nastalih poslednjih 50 godina, da je najsveobuhvatniji prikaz grafičkog dizajna do sada u našoj sredini zahvaljujući istraživačkom radu Vukovića.

Na otvaranju izložbe predstavljena je i knjiga "Znakovito tri" koju je priredio Vuković a objavio "Službeni glasnik".

U knjizi su radovi srpskih autora prikupljeni od 2002. do 2010. godine i predstavlja nastavak istraživackog i sakupljačkog rada Vukovića započet objavljivanjem trilogije "Znakovito" iz 2002.

Na 260 strana knjige objavljeno je 2.500 novih radova podeljenih u pet celina: alfabeti, brojevi, logotipi, piktogrami i vizuelni sistemi.

Prema Vukovićevim rečima, osnovna svrha knjige je da se omogući brz i kvalifikovan uvid u izabrani grafički prostor.

"Sve je znak za onog ko hoće da gleda, poruka ko ume da čita, sve je smisao za onog ko hoće da razume", kaže priređivač izložbe i knjige Vuković za koga je važnost simbola i znakova kao elemenata sporazumevanja u savremenom svetu sve veća.

Vuković je jedan od pokretača Salona arhitektire MPU i dugogodišnji kustos ovog muzeja, osnivač časopisa "Kvadrat", a radovi koje je godinama sakupljao poklonjeni su MPU.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 
David Albahari
Promocija kjige "Kontrolni punkt"

Učestvuju: Ivan Radosavljević i autor
Mesto: Galerija Artget, KCB Beograd
Adresa: Trg republike 5
Vreme: Utorak 20. septembar, 12.00h

Savremena umetnost/Moderna iskustva
Učestvuju: Muriel Enjalran, Laris Frožije

Mesto: KCB Beograd, Galerija Artget
Adresa: Trg republike 5
Vreme: Sreda 21. septembar, 13.00h

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 
Dr. Michael Nerukara

Šta zaista podrazumeva Kant pod pridevom ‚transcendentalno’ i Problem ‚Kritike čistog uma’
Mesto: Institut za filozofiju i društvenu teoriju, Beograd,
Adresa: Kraljice Natalije 45,
Vreme: Utorak 4. oktobar, 16h

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 
Otvorena izložba o Tomi Zdravkoviću
Izvor: Tanjug

Multimedijalna izložba posvećena legendi srpske narodne muzike Tomi Zdravkoviću (1938-1991) otvorena je u petak uveče u Ustanovi kulture "Parobrod".

U okviru programa Hol slavnih UK Parobrod, na dan kada se navršava 20 godina od smrti legendarnog pevača i kantautora Zdravkovića, u prisustvu brojne publike, otvorena je multimedijalna izložba o autoru koji je za sobom ostavio bogato poetsko i muzičko nasleđe.

Direktor UK "Parobrod" Milena Rajković kazala je da je ideja postavke, svojevrsnog omaža Tomi Zdravkoviću, želja da se mlađa publika zaintrigira, sagleda i uporedi nekadašnje urbane vrednosti i sadašnje.

"Kada govorimo o slici boemskog života Beograda između 60-tih i 70- tih godina prošlog veka i tekstovima pesama koji govore o izgubljenim ili promašenim ljubavima, bolu, načinu života obojenog tugom i porocima, jedno ime se izdvaja - Toma Zdravković", kazala je Rajković.

Kroz audio-vizuelne instalacije, grafičke prikaze i ilustraciju, predmete vezane za mesta gde je Zdravković voleo da boravi, arhivske snimke nastupa i intervjua, autori izložbe Slavimir Stojanović, Simonida Rajčević, Igor Stanglicki, Stefan Unković, Lazar Bodroža, Jovan Mikonjić Biskoteka, Darija Basta i Stevan Lung podsetili su na umetnika koji nije pevao za slavu nego za svoju dušu i ljude koje je voleo.

Poznate Zdravkovićeve pesme koje se i danas rado slušaju "Branka", "Kafana je moja sudbina", "Prokleta nedelja", "Sećaš li se, Sanja", iz filma "Balkan Ekspres", televizijskih serija "Doktorka na selu" i "Bolji život", izvedene su večeras u neobičnim pop, soul, fanki i džez aranžmanima.

Sergej Trifunović (vokal), Filip Krumeš (violina), Bilja Peković (vokal) i deo flamenko ansambla "Nuestra Luz", u pratnji Aleksandra Cvetkovića (bubanj, vokal), Aleksandra Jovanovića (klavijatura, vokal), Branka Trijića (gitara), Vladimira Nikića (harmonika, kontrabas), Miloša Nikolića (truba), izveli su setne pesme o ljubavnoj patnji nekadašnjeg boema.

U znak sećanja i poštovanja prema velikanu srpske narodne muzike u mestu u kome je počeo pevačku karijeru, u Leskovcu je juče u Gradskom parku otkrivena bista Tome Zdravkovića u prirodnoj veličini a u rodnom Pečenjevcu spomen česma.

« Poslednja izmena: 01. Okt 2011, 23:07:26 od vojvođanka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Изложба "Сећајте се моји мене јер ме више нема"

Поводом обележавања 70 година од масовних стрељања цивила у Крагујевцу 19, 20. и 21. октобра 1941. године, Архив Србије и Историјски музеј Србије у сарадњи са великим бројем установа културе приређују изложбу под називом "Сећајте се моји мене јер ме више нема".

Изложба је организована под покровитељством Владе Републике Србије.

Свечано отварање изложбе биће одржано 20. октобра 2011. године у 14 часова у Историјском музеју Србије (Трг Николе Пашића 11).

Аутори изложбе су др Мирослав Перишић и Дејан Ристић.
Аутор текста каталога је др Алексеј Тимофејев.
Ауторка поставке је госпођа Ана Швабић.

Изложбу ће отворити министар рада и социјалне политике у Влади Републике Србије господин Расим Љајић. Свечаном отварању изложбе присуствоваће једини преживели стрељања у Крагујевцу господин Драгољуб Јовановић, високи званичници Републике Србије, велики број амбасадора и изасланика одбране акредитованих у Републици Србији, представници бројних установа културе, науке, образовања и уметности, као и истакнути поједници.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Mirko Ilić
Mirnodopski radovi
Mesto: Muzej savremene umetnosti Vojvodine
Adresa: Dunavska 37
Vreme: Utorak 25. oktobar - Utorak 15. novembar
više o izložbi...
Miodrag B. Protić

Ars Longa
Mesto: Galerija SANU, Beograd
Adresa: Knez Mihailova 35
Vreme: Ponedeljak 18. oktobar - Utorak 15. novembar
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 04:30:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.