Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Vlasti Jagodine naterale decu da izađu na ulicu i mašu patrijarhu"  (Pročitano 13922 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Stanislave cuti dok ne cujes celu pricu...

lepo receno.i jesi bio u pravu.

Citat
"Ako se nastavi ovakav priraštaj bićemo manjina u sopstvenoj zemlji. Ne samo da će nam Kosovo uzeti, što i čine, nego će nam i Srbiju uzeti ako srpske majke ne budu rađale decu", poručio je patrijarh Irinej.

Samo nek on radja decu ako mu je do radjanja... u Srbiji deca nemaju osnovne zivotne potrebe, a kamoli nesto vise.. jer im roditelji rade za 18000 dinara i to ukoliko imaju posao.

Bolje bi mu bilo da cuti i gleda svoja posla i ono cime treba da se bavi, a to su crkvena pitanja i sirenje vere.

Pavle se nije nikada mesao u neka pitanja... znao je da je neukusno, ma koliko bilo mozda neophodno. Taj covek je imao meru. A ovo je cisto glupiranje.

Ееееееее Павле је човек какав се више не рађа...

Bez imalo preterivanja,zaista jedan od najvecih ljudi koji su postojali.I slazem se sa Munkinim postom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
srbija   Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Jel su rekli da su obavezne marame i kape i papirne zastavice, hebi ga, u krvi je to generacijama, ko ne dodje, mozda podriva drzavu i neki je tamo ubaceni element   Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2011, 01:28:18 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Nas direktor(inace osvedoceni SPS-ovac) nas je samo potrpao u autobus bez ikakvog upozorenja i odveo da docekamo Slobu i celu tadasnju Vladu jer su oni otvarali neki most koji je bio razrusen za vreme bombardovanja. Gdi su moja prava?  Smile

Anyway, svako ko je gledao "Tri karte za Holivud" zna kakav je dril kada zele da organizuju svecani docek nekoga za koga smatraju da je "dostojan" tako neceg. Jos je gore kada se kampanjise pa kada dovlace ljude kako znaju i umeju samo da ih bude sto vise.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Nas direktor(inace osvedoceni SPS-ovac) nas je samo potrpao u autobus bez ikakvog upozorenja i odveo da docekamo Slobu i celu tadasnju Vladu jer su oni otvarali neki most koji je bio razrusen za vreme bombardovanja. Gdi su moja prava?  Smile

Anyway, svako ko je gledao "Tri karte za Holivud" zna kakav je dril kada zele da organizuju svecani docek nekoga za koga smatraju da je "dostojan" tako neceg. Jos je gore kada se kampanjise pa kada dovlace ljude kako znaju i umeju samo da ih bude sto vise.

probaj pavlovicevu mast, "Anyway" , i nemoj vise nikad da se vozis autobusom (to bi bio greh prema tvojoj istraumirano, napacenoj dusi)....

u medjuvremenu zapali za "Holivud" i kroz lice osobe od 7-18 godina- nisi nam rekao cemu te je direktor (verovatno  suvise "naglo dresirao" ) - opisi nam kako su se prema tebi ponasali, jel su ti dali bombonu  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs

Da secam se toga, tako je bilo i kod nas. Izveli nas na ulicu da docekamo führera ovaj Milosevica htedoh reci.
Posle toga je bio neki klinja iz tada 6 razreda koji je napisao sastav u kome je nahvalio führera ovaj Milosevica, to se citalo u svakom razredu u celoj skoli.
« Poslednja izmena: 17. Okt 2011, 11:58:54 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Eto, meni su juce pokucali radikali na vrata... trazili oca po imenu...

Odakle im podaci?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51

Da secam se toga, tako je bilo i kod nas. Izveli nas na ulicu da docekamo führera ovaj Milosevica htedoh reci.
Posle toga je bio neki klinja iz tada 6 razreda koji je napisao sastav u kome je nahvalio führera ovaj Milosevica, to se citalo u svakom razredu u celoj skoli.

jadni vi - kad samo pomislim na prizor vas kao sitne decice  Smile

kako sam ja prosla kroz skolovanje bez tih "obaveza" - narocito u toj teskoj osnovnoj skoli - prosto mi ne shvatljivo - izgleda da sam mnogo propustila - ode mi perspektivna karijera dezurne "zalopojke" (da ne kazem nesto drugo)  Smile

cisto infa radi, moj disa, sjajan profesor srpskog jezika, takodje clan "ozloglasene" partije - sad kad razmisljam, prosto ne verujem kako su mu se te aktivnosti omakle  Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2011, 12:30:38 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Figura patrijarha Irineja biće izložena u Muzeju voštanih figura u Jagodini

Tanjug    | 17. 10. 2011. - 10:20h | Foto: Beta    | Komentara: 43
Muzej voštanih figura u Jagodini biće, do polovine oktobra naredne godine, obogaćen i figurom patrijarha Irineja, izjavio je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

- To sam obećao patrijarhu u zanak zahvalnosti što je posetio Jagodinu - rekao je sino' Marković novinarima i podsetio da je pre 80 godina jedan patrijarh, Varnava, posetio Jagodinu, pa juče Irinej.

Izrada jedne figure košta oko 400.000 dinara.
Patrijarh Irinej je posetio muzej u pratnji episkopa šumadijskog Jovana i Markovića, u okviru jučerašnjeg boravka u Jagodini, gde je služio svetu liturgiju u sabornoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla i parastos Jagodincima poginulim za oslobođenje i ujedinjenje 1912-1918. godine.

Liberalno demokratska partija saopštila je da se Komesarijatu za ljudska prava te stranke javio se veliki broj građana Jagodine tražeći zaštitu od samovolje pojedinaca iz gradske uprave koji su preko direktora škola naredili učenicima i zaposlenima da dočekaju patrijarha Irineja. Više o tome pročitajte u posebnoj vesti.

Muzej voštanih figura u Jagodini, jedini u Srbiji, ima preko trideset figura ličnosti iz istorijskog, verskog, političkog, kulturnog i sportskog života Srbije, među kojima su i figure Svetog Save i patrijarha Pavla. Otvoren je u aprilu 2008. godine i godišnje ga poseti oko 250.000 ljudi.

Izvor: Blic

Hahahhahhahahhahahhahah....

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202

probaj pavlovicevu mast, "Anyway" , i nemoj vise nikad da se vozis autobusom (to bi bio greh prema tvojoj istraumirano, napacenoj dusi)....

u medjuvremenu zapali za "Holivud" i kroz lice osobe od 7-18 godina- nisi nam rekao cemu te je direktor (verovatno  suvise "naglo dresirao" ) - opisi nam kako su se prema tebi ponasali, jel su ti dali bombonu  Smile
Smile

Toliko daleko nisu cak ni moji isli.  Smile

kako sam ja prosla kroz skolovanje bez tih "obaveza" - narocito u toj teskoj osnovnoj skoli - prosto mi ne shvatljivo - izgleda da sam mnogo propustila - ode mi perspektivna karijera dezurne "zalopojke" (da ne kazem nesto drugo)  Smile

cisto infa radi, moj disa, sjajan profesor srpskog jezika, takodje clan "ozloglasene" partije - sad kad razmisljam, prosto ne verujem kako su mu se te aktivnosti omakle  Smile
Nije ti bila "prava delegacija" pa nisu morali da vas organizuju.  Smile

Salim se ja malo, cisto htedoh reci da je uvek bilo ovako (sto ne znaci da je to u redu). A i nije bilo toliko lose, video sam sve najnovije modele Audija i Mercedesa ko da sam bio na sajmu automobila.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.