Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Feb 2026, 09:14:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 268023 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Preteruješ, sve nacije imaju krizne trenutke, a neke i nestanu sa lica zemlje. Nemoj samo reći da su Rusi u vreme Cara bolje živeli. Živeli su grozno, pa su se ponadali boljem, kad ono sic, još gore. Ti si lično opterećen komunistima, vidiš ih tamo gde oni ne postoje. Nije to ni neki problem, već kod nas postoji stalna tendencija da se za sve što ne valja optuže komunisti. Na taj način sa sebe skidaju odgovornost ovi sadašni nesposobni političari i bitange. Po sistemu, znaš pa komunisti su krivi što firma ne radi. OK , krivi su , ali vi ste tu da ispravite , ono što su oni zabrljali. Uvek se može nacija pokrenuti na bolje , ako za to postoje spremni ljudi. Kuknjava  nikome ne pomaže. Dok ti stalno prozivaš komuniste , ovi sadašnji papaju, jer niko ih ne vidi kao komuniste, kada stvarno to i nisu. Na taj način si na strani sadašnjih političara, naravno, nesvesno.
Stara lenjinisticka skola, car kriv, kulaci krivi, burzoazija kriva.
Kada je koji car ubio 40 miliona Rusa, napravio gulage za citav neposlusan narod?
Hajde bre covece analiziraj malo, ne idealizujem ja bivse uredjenje.
Ja samo kazem da si prekinuo evoluciju zbog ubica, terorista, i osvetnika koji su sebe nazivali komunistima.
Budi siguran da nijedan normalan Srbin ne bi poljubio partizane da je znao sta ga ceka 45-e.
Idi pitaj onog sto lezi na pruzi, dal bi malo da ubija, da otme, da bude partizan? Budi uveren da mu se sve smucilo. Pa sve si video devedesetih.
Vidis i sam bre Perudji (jednostavno dodje mi glavu da ti razbijem) da je kraj bio da osudjujes vojnike  na tamnicenje a profiteri vladaju pod zastitom zakona.Casni vojnici su utamniceni a profiter vice: ne daj se Srbijo.Mafijas ti se budi u predsednikovom krevetu halo bre.
Sta tebi treba vise da ti se dokaze? I nije kraj bato.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2009, 21:26:48 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Taj što leži na pruzi da dođe na vlat šta bi radio? Misliš da se ne bi osvetio? Uostalom džabe rasprava ti uopšte ne čitaš šta ja pišem. Izvini , ali veću budalu u životu nisam video od tebe . Još jednom ti kažem , ili si kapitalista , ili budala, biraj . Oni te gule , ti ih ljubiš u dupe. Hoćeš , kralja da češe jaja , a ti da rbaš. J*bli te komunisti , nisu samo oni protiv nepravde i eksploatacije, već normalni ljudi.Komunisti su sjebali , izigrali i upropastili ideju da čovek živi od svog , a ne od tuđeg rada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Taj što leži na pruzi da dođe na vlat šta bi radio? Misliš da se ne bi osvetio? Uostalom džabe rasprava ti uopšte ne čitaš šta ja pišem. Izvini , ali veću budalu u životu nisam video od tebe . Još jednom ti kažem , ili si kapitalista , ili budala, biraj . Oni te gule , ti ih ljubiš u dupe. Hoćeš , kralja da češe jaja , a ti da rbaš. J*bli te komunisti , nisu samo oni protiv nepravde i eksploatacije, već normalni ljudi.Komunisti su sjebali , izigrali i upropastili ideju da čovek živi od svog , a ne od tuđeg rada.
pa ja ti govorim da sam ubedjen nacista a ti meni hocu da me gule.
Tebi su bato bez diskusije sipali kiselinu u mozak, kao i koliko jos ima u Srbiji mozda 2 miliona.
Vama jedino sto je vredno i patriotski je da crknete, jer sve je nepopravljivo. Vi ste jednostavno stetocine.
Taj sa pruge je bio gazda, to sam pisao.Po ustavu, po zakonu po svim normama. Hoce jos? Evo mu. veoma rado.
ja uzivam kad vidim te crkotine. Uvek pomislim steta sto drzava nije nacionalsocijalisticka pa da im pomognem da zdime.
I nemoj mi opet poslati moderatora da me hapsi, jer eno tamo ceo haski tribunal ne moze da osudi jednog urangutana za verbalni delikt. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 00:25:22 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Obersturmbannführer  u normalnoj zemlji ti bi bio u zatvoru, a da je ovaj forum normalan i da drži do sebe isključili bi te odavno. Ti sli zlo za ovu zemlju, proizašao iz nemoći i mržnje. Postovećen sa nacizmom Srbim postaje psihofizička kreatura. Samo lud Srbin, Rus ili Poljak , može biti nacista. Verovatno bi kao nacista rado vadio ljudima zlatne zube, skidao časovnike, skidao šnale za kravate i ostale špecije koje su u arsenalu vas ingeniznih spodoba , koji sebe nazivate nadljudi , a ustvari ste kreature . Adio naci.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 00:39:29 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Obersturmbannführer  u normalnoj zemlji ti bi bio u zatvoru, a da je ovaj forum normalan i da drži do sebe isključili bi te odavno. Ti sli zlo za ovu zemlju, proizašao iz nemoći i mržnje. Postovećen sa nacizmom Srbim postaje psihofizička kreatura. Samo lud Srbin, Rus ili Poljak , može biti nacista. Verovatno bi kao nacista rado vadio ljudima zlatne zube, skidao časovnike, skidao šnale za kravate i ostale špecije koje su u arsenalu vas ingeniznih spodoba , koji sebe nazivate nadljudi , a ustvari ste kreature . Adio naci.
Perudji, verovatno nemas blage veze sta je nacizam , znas samo ono sto su ti komunisticki ucitelji usadili u glavu. Mogao bi od Skorpiona mnogo toga da naucis, ali izgleda da ti vise volis lepu laz od prave istine.Ne cudi me to, ima takvih mnogo, pa zato i jesmo tu gde smo.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Perudji, verovatno nemas blage veze sta je nacizam , znas samo ono sto su ti komunisticki ucitelji usadili u glavu. Mogao bi od Skorpiona mnogo toga da naucis, ali izgleda da ti vise volis lepu laz od prave istine.Ne cudi me to, ima takvih mnogo, pa zato i jesmo tu gde smo.

Čovek otvoreno kaže da je nacista i ti me kao protivnike nacizma trpaš u komunistički tabor. Da li treba da ostavim svoje karakteristike, da bi poverovali da nisam komunista. Za vas su komunisti i Čerčil i De Gol i svi ostali koji  su protiv nacional socijalizma. Meni imputirate komunizam , a vi podržavate nacional socijalizam.
Neverovatno je da Srbin bude fašista. Vaša literatura liberalnog kapitalizma, je za mene davno pročitana. Pokušajte pročitati i nešto drugo, svet će vam izgledati drugačiji. Opsednuti ste idolima koji nudi laku i jeftinu zabavu , a glave su vam prazne. Sve što znate da kažete nekome sa kim se ne slažete ti si komunista. Ajde napregnite vaše mozgiće , pokušajte da izbljujete nešto drugo. Komunisti su mi svojevremeno govorili da sam veliko srpski šovinista uvek i za sva ne slaganja sa njima. Isti se kao oni .
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 10:32:43 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230

Čovek otvoreno kaže da je nacista i ti me kao protivnike nacizma trpaš u komunistički tabor. Da li treba da ostavim svoje karakteristike, da bi poverovali da nisam komunista. Za vas su komunisti i Čerčil i De Gol i svi ostali koji  su protiv nacional socijalizma. Meni imputirate komunizam , a vi podržavate nacional socijalizam.
Neverovatno je da Srbin bude fašista. Vaša literatura liberalnog kapitalizma, je za mene davno pročitana. Pokušajte pročitati i nešto drugo, svet će vam izgledati drugačiji. Opsednuti ste idolima koji nudi laku i jeftinu zabavu , a glave su vam prazne. Sve što znate da kažete nekome sa kim se ne slažete ti si komunista. Ajde napregnite vaše mozgiće , pokušajte da izbljujete nešto drugo. Komunisti su mi svojevremeno govorili da sam veliko srpski šovinista uvek i za sva ne slaganja sa njima. Isti se kao oni .
Nacizam je antipod komunizmu. Zasto mislis da mora biti kako je Hitler radio?
Ali osnovna postavka je da naciju vode najbolji, provereno najbolji a ne najgori.
Druga postavka je da im je duznost da rade na dobrobit nacije i drzave.
Treca postavka je da je hranitelj (bauer) iznad radnika. A ne da mu chupas brkove, otimas hranu da naranis strvine. Niti da mu kao danas nipodastavas rad.
Cetvrta postavka je da nema lihvarenja, kamatarenja i zivota na tudjoj grbachi.
ja ne vidim da tu ima nesto lose, ali eto da te utesim koje je moje licno misljenje: takve kao ti bih strogo kroz odzak jer takvi umovi pomazu naciju samo crkavanjem.
I Hitler je hteo standarde, iste ove koje su ti lihvari naturili. Malo citaj istoriju standarda, sta je din, a sta je iso i odakle iso. A iso se primenjuje u celom svetu ako hoces da se integrises.
Oni poticu od deutsche industrishe norm, ili kako su posle preinacili u Das Ist Norm.
Nemacka je odavno uvela svoje standarde na mala vrata, samo vi to ne vidite.
To kako moras biti obucen da bi dobio iso certifikat, je samo nacisticka uniformizacija drustva.
Za vas jednodimenzionalce ima samo jedan lek a to je izolacija.
Licno bih uveo izolaciju u mraku, jer ste stetocine i kada gledate.
Sta ima lose da zivis od svog rada ne znam, to mi ti objasni. Balavio si dosta 60 godina, pa si eto prodao i zemlju i naciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Obersturmbannführer , ti si bolestan čovek .Dalja rasprava s tobom i bila besmislena.

Izraz naci je izveden od prva dva sloga zvaničnog imena Nacional-socijalističke nemačke radničke partije na nemačkom jeziku. Pun naziv stranke na nemačkom jeziku je "Nazional Sozialistische Deutsche Arbeiter Partei". Članovi partije retko su između sebe koristili naziv nacista već su koristili zvaničan naziv nacionalsocijalista. Izraz nacista je imao pežorativno značenje i uglavnom su ga koristili protivnici pokreta, naročito na jugu Nemačke, a predstavljao je parodiju na izraz soci, uobičajen i pomalo ponižavajući izraz za pripadnike Socijal-demokratske partije Nemačke, glavnog političkog oponenta nacista pre njihovog dolaska na vlast. Kada je Hitler došao na vlast, izraz nacista je skoro u potpunosti nestao iz političkog i društvenog života u Nemačkoj, mada su ga još uvek koristili protivnici režima u Austriji.

Davno sam upoznao , čoveka , koji je imao iste takve stavove kao i ti. Posle izvesnog vremena , saznao sam da je njegov otac bio kapo u logoru Dahau. On je opravdavao ubijanje drugih ljudi , kao što bi i ti mene , spalio.Tvoje ideju su relikt prošlosti i nešto čega će se normalni ljudi uvek sećati sa gnušenjem i gađenjem. Hitler je ispljuvak ljudskog roda.A što se tiče tvojih pretnji , moj odgovor je:

Ni živih se nisam boj'o , dok su bili za užasa , a nekmoli mrtvih pasa.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Dakle tema je Vlada Srbije! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Dakle tema je Vlada Srbije! Smile
Tacno o njima i pricamo. Kako bi bilo da ne bude sljam na vlasti?
Ko bi trebao da ga zameni. Ali eto covek hoce da me uci sta je nsdp.
Vlada jednostavno radi ono sto im se sugerise iz inostranstva, jer kada prosis moras i da slusas.
Dakle nema strategiju razvoja. Demokratija ce tako doci sama od sebe, kada bude vreme.
Na sta ce liciti ne znam, samo znam da su vucibatine prvo pobile demokratsko drutvo u Srbiji (ono autohtono, nase kako god da je bilo), pa su se posle prihvatili oni (vucibatine) da propovedaju demokratiju (onu stranu, njhihovu).
Eto to je vlada.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 12:31:04 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Feb 2026, 09:14:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.