Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Feb 2026, 04:56:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 268067 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Vidiš Škorpione , to što ti pričaš je kalsičan govor mržnje. Ako pratiš zbivanja videćeš da se i sada uzimaju zajmovi, ali od toga imaju koristi bata Kole i Mata Mišković. Ti, buraz ili si kapitalista ili si ,izvini moram da ti kažem, budala.
Pronasao si rupu u saksiji.Jako ja pratim i ostale zemlje istocnog bloka a i razloge njihovog nezadovoljstva.
To Perudji nije govor mrznje, to je Bozja kazna vama strvinama koje ste milili da ako ubijete gazde i postanete vi gazde bice vam lepo. Sve je to boli njihovo (vase, nase kako hoces). Stoka je mislila da gazdovanje ide uz pijenje kafa i sise koju partija mrdne carobnim stapicem i stvaraju se regresi, i viskovi.
Sve ste imali i po zakonu i po ustavu svoje. Nakon sto ste bioloski izubijali sve vredno i napredno u Srba.
E bato da ti shkorpi kaze nesto: od trutova, lenjivaca, vucibatina nikada, ama bas nikada neces jednu kucu napraviti a ne jednu fabriku, drzavu ili tome slicno.
Odnos u samoupravnim preduzecima je bio na deset trutova dva radnika. Sada su se ona dva snala a deset trutova arlauchu: hocemo pape.Ako verujes ili mozda nisi radio pa se pravis da ne znas koji je odnos bio.
Taj je proces diferencijacije isao od Slobe i to u veliko. To je i bio smisao stvaranja Karica, Beka i ostalih.

Moja duboko saucesce uz jos jednu iskrenu zelju: crknite samoupravljaci.Sto pre to bolje.

O tome ti pricam, kada kazem: sagorevanje srpske komunisticke govnare.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2009, 21:52:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Qtek 小米

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
G17 plus preti izlaskom iz Vlade
1. avgust 2009. | 00:39 -> 10:28 | Izvor: Beta, Večernje novosti
Beograd -- Ministri iz G17 plus napustiće Vladu i davaće samo manjinsku podršku u parlamentu ako 31. avgusta ne bude usvojen predloženi Zakon o informisanju, pišu Novosti.

"Nećemo rušiti Vladu. Ali 31. avgust je dan istine za ovu vladajuću koaliciju. Ako zakon ne prođe, napuštamo Vladu", rečeno je Velernjim novostima u vrhu G17 plus.

Prema navodima Novosti, vrh Socijalističke partije Srbije, koji se protivi izmenama zakona, neće ući u otvoreni rat sa G17 plus ali ni u drugom pokušaju neće "dići ruku" za predlog koji je izazvao mnogo kontraverzi u stručnoj javnosti zbog visine predviđenih kazni za medije.

List podseća da je Liberalno-demokratska partija spremna da pomogne vladajućoj koaliciji u izglasavanju zakona ali samo ako se pripremi i čitav paket zakona iz oblasti medija za jesenje zasedanje.

Potpredsednik SPS-a Žarko Obradović tvrdi, s druge strane, da izmene i dopune Zakona o informisanju ne mogu ugroziti Vladu Srbije i strateško i dugoročno partnerstvo Socijalističke partije Srbije s Demokratskom strankom.

On je u intervjuu za novosadski Dnevnik rekao da Vlada Srbije ne može pasti na jednom pitanju i zakonu, pa bio to i Zakon o informisanju, što je pokazalo i iskustvo prethodnih vlada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Blic: Smena Dragutinovićeve?
1. avgust 2009. | 00:51 | Izvor: Blic
Beograd -- Vlada razmatra mogućnost smene ministarke finansija Diane Dragutinović zbog njene najave o oporezivanju plata iznad 40.000 dinara za 20 odsto, saznaje "Blic".

U vladajućoj koaliciji, naime, smatraju da je nedopustivo što je Dragutinovićeva izašla sa predlogom pre nego što se konsultovala sa partnerima, kao i da je nanela mnogo štete pričom o tome kako će dodatno oporezovati plate građana.

Zbog toga je odmah reagovano, pa je premijer Mirko Cvetković morao da izjavi kako se ne razmišlja o dodatnom oporezivanju građana.

Nije prvi put da je posle izjava ministarke Dragutinović, koja vodi jedan od najvažnijih resora u državi, neki od članova Vlade morao da je demantuje.

Naime, slično je bilo i početkom godine kada je šefica Ministarstva finansija izjavila da će tek polovina novca od nemalih 400 miliona evra otići u budžet Vojvodine. Odmah su stigle žučne reakcije iz pokrajine, a premijer Cvetković već sledećeg dana smirio je strasti izjavom da će severu Srbije otići 90 odsto od prodaje NIS-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Blic: Smena Dragutinovićeve?
1. avgust 2009. | 00:51 | Izvor: Blic
Beograd -- Vlada razmatra mogućnost smene ministarke finansija Diane Dragutinović zbog njene najave o oporezivanju plata iznad 40.000 dinara za 20 odsto, saznaje "Blic".

U vladajućoj koaliciji, naime, smatraju da je nedopustivo što je Dragutinovićeva izašla sa predlogom pre nego što se konsultovala sa partnerima, kao i da je nanela mnogo štete pričom o tome kako će dodatno oporezovati plate građana.

Zbog toga je odmah reagovano, pa je premijer Mirko Cvetković morao da izjavi kako se ne razmišlja o dodatnom oporezivanju građana.

Nije prvi put da je posle izjava ministarke Dragutinović, koja vodi jedan od najvažnijih resora u državi, neki od članova Vlade morao da je demantuje.

Naime, slično je bilo i početkom godine kada je šefica Ministarstva finansija izjavila da će tek polovina novca od nemalih 400 miliona evra otići u budžet Vojvodine. Odmah su stigle žučne reakcije iz pokrajine, a premijer Cvetković već sledećeg dana smirio je strasti izjavom da će severu Srbije otići 90 odsto od prodaje NIS-a.

Pa ko je bio naivan da ce Vojvodina dobiti te pare? Zna se kako komunisti postuju dogovore: dacemo vi na kukovo leto.
Inace meni Dragutinovicka ostavlja utisak i najsposobnije i najpostenije osobe u vladi.
Ali sto rece nekada Stanko Radmilovic, Slobi: iz suve drenovine ne mogu kap vode da iscedim.
Pa dosli Radomani i Nikole, pa rekose: moze sefe sve da cveta. Stampaj pare i daj stoci da guta nule.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Obersturmbannführer   , ti si opterećen komunistima.To već prelazi u paranoju. Ajde malo teorije  Smile:

Реч комунизам је настала од латинског communis (заједнички, општи, јавни). Учење о друштву и привреди према којем после укидања сталешких и класних разлика више не постоји приватна својина и према којем сви, у складу са могућностима, учествују у свим материјалним и духовним добрима.

Данас се под комунизмом подразумева:

* облик социјализма који укида приватну својину
    * политичко учење које истиче колективизам и бескласно друштво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Obersturmbannführer   , ti si opterećen komunistima.To već prelazi u paranoju. Ajde malo teorije  Smile:

Реч комунизам је настала од латинског communis (заједнички, општи, јавни). Учење о друштву и привреди према којем после укидања сталешких и класних разлика више не постоји приватна својина и према којем сви, у складу са могућностима, учествују у свим материјалним и духовним добрима.

Данас се под комунизмом подразумева:

* облик социјализма који укида приватну својину
    * политичко учење које истиче колективизам и бескласно друштво.
Ma bre Perudji bas ti hvala. Evo da ti kazem sta ja smatram komunistima: kuga od ljudi, ubice, fukare, dvolicnjaci, lazovi, pljackasi, teroristi. Tako da nisam ni najmanje opterecen.Ti i drugi, su kao jedinke koji su ti i takvi, ili zajebali, ili terorisali se ne racunaju.
Finale su sadasnja vlast koja vise ne terorise, nego se otvoreno sprda.
Ja i ti smo isli iste skole. Nisam ja nikakvu zapadnu skolu isao, samo sto je problem da ti verujes da je Marks imao bradu radi imidza, a ja zato sto nije koristio Gillete.
verujem ja tebi da nisi komunista, ali jebe te ta jedan dimenzija. Marks (tako sam ja ucio) je u filozofiji uveo tri dimenzije.
Ja sam bre Perudji ucio Marskizam, ali nikada nisam napredovao jer sam uvek nesto pitao Smile Smile Smile
Ovi koji nisu ni ucili, ni pitali su napredovali. I jos sam bio upitan, zasto ja ne mogu da naucim kao oni? Smile Smile Smile
Jer vidis kako su 'oni' pametni, a ja ne razumem. Smile
Ovo nije stos, ovo je ziva istina.Zato sam se okrenuo energetici i nisam vise imao problema.
Da li sam ja jasan koga nazivam komunistima? ne clanstvo. Clanstvo su tupadzije kojima mozes da prodas sta god hoces.
Nemoj da me ucis jer sam ja to stvarno ucio nekada. Cistog srca i dobre volje.
Problem je bio sto nisam shvatio sta je komunizam. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Nemoj da zahvaljuješ. Uvek na usluzi, ako mogu da pomognem. Smile To što ti smatraš komunistima postojalo je i u robovlasništvu i u feudalizmu , postoji i u kapitalizmu, izgleda postojaće uvek , dok je ljudskog roda i zovu se loši ljudi. Lično ne velom da delim etikete, ali to činim samo ako me isprovociraju. Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2009, 17:19:09 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Nemoj da zahvaljuješ. Uvek na usluzi, ako mogu da pomognem. Smile To što ti smatraš komunistima postojalo je i u robovlasništvu i u feudalizmu , postoji i u kapitalizmu, izgleda postojaće uvek , dok je ljudskog roda i zovu se loši ljudi. Lično ne velom da delim etikete, ali to činim samo ako me isprovociraju. Smile
Jeste, samo se nikada nisu drznuli da vladaju narodima.
ne bih se toliko zestio da nisu ugrozili bas moju naciju i naciju najblizu mojoj.
Ovo sto se konacno Rusima dogadja je najvece ponizavanje sto su tokom burne istorije imali.
Za manje od veka sistematski na celu nasih nacija dolazi najgori sljam, koji se eto olicava ovim danas na vlasti, time sto su debeli nagovestaji da ima jos gorih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Preteruješ, sve nacije imaju krizne trenutke, a neke i nestanu sa lica zemlje. Nemoj samo reći da su Rusi u vreme Cara bolje živeli. Živeli su grozno, pa su se ponadali boljem, kad ono sic, još gore. Ti si lično opterećen komunistima, vidiš ih tamo gde oni ne postoje. Nije to ni neki problem, već kod nas postoji stalna tendencija da se za sve što ne valja optuže komunisti. Na taj način sa sebe skidaju odgovornost ovi sadašni nesposobni političari i bitange. Po sistemu, znaš pa komunisti su krivi što firma ne radi. OK , krivi su , ali vi ste tu da ispravite , ono što su oni zabrljali. Uvek se može nacija pokrenuti na bolje , ako za to postoje spremni ljudi. Kuknjava  nikome ne pomaže. Dok ti stalno prozivaš komuniste , ovi sadašnji papaju, jer niko ih ne vidi kao komuniste, kada stvarno to i nisu. Na taj način si na strani sadašnjih političara, naravno, nesvesno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Feb 2026, 04:56:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.