Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 18:48:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 244198 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Sve više fotelja u Vladi prazno

Beograd -- Ministarska fotelja je bez sumnje bila jedna od najtraženijih u Srbiji prethodnih godina, a kako se izbori bliže, sve je više praznih mesta u Nemanjinoj 11.

Ostavka ministarke sporta i omladine Snežane Samardžić Marković zbog odlaska u Savet Evrope smanjila je Cvetkovićev kabinet na 19 članova - što je znatno manje nego 27, koliko ih je bilo pre četiri godine.

"Ja podnosim ostavku na mesto potpredsednika vlade. O tome sam već obavestio pismom predsednika Vlade gospodina Cvetkovića i predsednika Republike gospodina Tadića“, rekao je Božidar Đelić u trenutku kada je odlazio sa mesta potpredsednika vlade za evropske integracije.

Božidar Đelić prvi je povukao nogu - kada nas njegovo penkalo nije približilo Evropskoj uniji, otišao je u Evropsku banku za obnovu i razvoj da pomaže arapskim vladama.

Sledila ga je Snežana Samardžić Marković - umesto srpskim sportom i omladinom, baviće se demokratijom u Savetu Evrope. Od fotelje se oprostila saopštenjem, bez prilike za pitanja.

Prošle nedelje Vlada je u MMF poslala državnog sekretara u ministarstvu finansija Vuka Đokovića, a svoju kandidaturu za Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija glasno je istakao šef diplomatije Vuk Jeremić.

I pored sve više praznih fotelja, Vlada funkcioniše normalno, a tek će se odlučiti kako će se nadomestiti odlazak ministarke sporta.

"Mislim da će u dogovoru sa koalicionim partnerima biti doneta odluka da li će njen resor preuzeti drugi ministar, što je malo verovatno jer je period do izbora veoma kratak, ili će neko koordinirati tim resorom. Sva ministarstva normalno fukncionišu. Ako visoki funkcioneri odu iz vlade uvek postoje državni sekretari i pomoćnici ili se to mesto popuni nekim stručnim kadrom iz ministarstva“, kaže Milivoje Mihajlović iz vladine kancelarije za saradnju sa medijima.

Analitičari kažu da je trenutna vlada već tehnička i da ništa lošije neće raditi bez nekoliko članova koji su ostvarenje ambicija potražili na drugom mestu.

"Sa visokom neizvesnošću da će se postojeća formacija na vlasti ponovo naći u sedlu vlasti, a posebno da će se za ove ličnosti o kojima govorimo biti mesta na visokim pozicijama, sasvim je prirodno da se odabere nešto što je inače prirodno i zadovoljivo za profesionalnu, karijernu biografiju“, kaže profesor FPN-a Zoran Stojiljković.

Prošli parlamentarni i lokalni izbori održani su 11. maja 2008, a mandat aktuelnom sazivu skupštine ističe 11. juna ove godine. Zakon nalaže da se izbori zato raspišu najkasnije do 13. marta.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Hot-lajn Vlada

Ekskluzivno: Premijer Srbije Mirko Cvetković najavio mogućnost davanja zgrade Vlade pod zakup, s obzirom na to da su na poslednjoj telefonskoj sednici, pritiskom na taster 1, ministri izglasali poverenje predlogu da se više ne sastaju i da vođenje države nastave „preko žice", kao i ostalim vidovima virtuelne komunikacije

Mada se u jednom trenutku činilo da se pritiskom na taster 2 Jovan Krkobabić izjasnio protiv pomenutog predloga, naknadno je utvrđeno da je reč o grešci i da je lider PUPS-a telefonski aparat pobrkao sa digitalnim meračem pritiska, pa su brojevi na displeju kod njega izazvali paničnu reakciju, udaranje po tastaturi i vapaj preko spikerfona: „Upomoć - gornji mi je 065, a donji 064, samo što se ne poklope!"

Kako smo nezvanično saznali, Udruženje pčelara Srbije najozbiljniji je kandidat za zakup zdanja u Nemanjinoj 9-11 i prema rečima očevidaca, uveliko se radi na unošenju košnica u nekadašnje kabinete, od kojih se očekuje da u budućnosti budu barem upola blagodetni za pčele, koliko su dosad bili za trutove.

No, obrazlažući dalje odluku o dislokaciji disfunkcionalnog kabineta, premijer je najavio i mogućnost Fejsbuk sednica Vlade, na kojima bi ministri „lajkovali" predloge koje bi u formi statusa stavljao na svoj profil, a sve pod uslovom da ga svi članovi kabineta prihvate za prijatelja, mada više od polovine njih to još nije uradilo iako im je odavno poslao zahteve...

- Zaista verujem u ovakav sistem vođenja države, odnosno hot-lajn Vladu, jer ako se sastajemo to neumitno vodi i rastanku, a mi to ne bismo želeli, barem još četiri godine ako može. Ovako, telefonom, preko Fejsa, porukama... nekako deluje kao neformalno drugarsko zezanje, što nam i jeste primarni cilj, a i nama je Srbija dovoljno u srcu da ne moramo biti u njoj kako bismo je vodili... - mudro je poentirao vizionar bez horizonta, priznavši da pomenuti način vođenja Vlade ipak ima i manjih nedostataka.

- Ponekad, mangupi, kad vide moj broj neće da se jave, ali onda ih nazovem s portirovog mobilnog i zaj..em, pa se malo ispričamo, odnosno, hoću reći održimo sednicu! Evo, baš se spremam da nazovem Ivicu, on i mali Jeremić su mi u Americi na Molitvenom doručku, odlučili smo da ove godine pošaljemo ministre unutrašnjih i spoljnih poslova, jer drugih poslova u Srbiji i nema, tako da maltene predstavljaju i radničku klasu koja moli za doručak, na Molitvenom doručku - duhovito se premijer poigrao rečima, napominjući da spoljno-unutrašnji dvojac nije otišao u Ameriku samo da bi se molio i jeo, već dao zamajac zahuktaloj srpskoj privredi osokoljenoj kupovinom smederevske železare za 1 dolar, iz fotelje, tokom jedne od „top-šop" sednica Vlade.

- Kolega Jeremić i ja smo podelili državničke poslove na Molitvenom doručku - ja doručkujem, a on se moli da mu prođe kandidatura za šefa Generalne skupštine UN-a - referisao je Dačić u portirov telefon, dodavši da nije preko okeana zapucao tek zbog mršavog doručka, već i velikih ulaganja koje Srbija planira u SAD.

- Delom tranše koju smo povukli od MMF-a zarad kupovine železare planiramo da u Americi pazarimo Belu kuću, Kip slobode i Holivud, kako bismo direktno uticali na filmsko predstavljanje Srba kao pozitivaca, za razliku od dosadašnje prakse. Dakle, preostalih devet dolara kredita, koji smo uzeli po najpovoljnijim uslovima od svega milijardu odsto kamate i rokom otplate od nedelju i po dana, biće uloženo u pobrojane projekte i već sam u redu za marmeladu nabacio Obami mogućnost da uskoro bude iseljen iz Bele kuće, dok će mu naša vlada obezbediti nužni smeštaj u Jagodini, odakle će moći da nastavi sa svojim poslovima - najavio je prvi sp(s)ecijalac MUP-a, dodavši da je već spreman i prvi scenario za holivudski blokbaster u srpskoj produkciji.

- Reč je o nastavku filma „Nemoguća misija", gde uprkos svim predviđanjima i istraživanjima ipak ostajemo na vlasti, kao i rimejku ljubavne drame „Mostovi Koridora 10" u kojem će Mel Gibson glumiti Milutina Mrkonjića, koji za svaku godinu čekanja drage da se vrati asfaltira po metar puta i podiže po most. U zavisnosti od uspeha ova dva filma, planiramo i snimanje naučno-fantastičnog horora „Osmi putnik-deveta dnevnica" i avanturističke sage „Lov na zeleni dijaman(da)t", ali o tom-potom - zaključio je molitveno raspoloženi ministar, koji je uzgred smenio i direktora Kongresne biblioteke u Vašingtonu, onako preventivno. Video da mu ide od ruke.

Što se Kipa slobode tiče, saznajemo da je reč o privatnom poklonu predsedniku republike, koji će biti postavljen na mestu sadašnjeg spomenika knezu Mihailu u centru Beograda.

- Prethodno će glava žene na statui biti zamenjena glavom našeg predsednika, koja se uveliko radi u železari. Zbog toga smo je, između ostalog, i otkupili od „Ju-Es stila". I ovako često zna da kaže kako mu se narod popeo na glavu, pa će to sad moći da čine i bukvalno, gledajući u budućnost kroz njegove vizionarske oči - zaključio je Dačić.

Михајло Меденица  Smile Smile Smile
Извор
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Citat
Kako smo nezvanično saznali, Udruženje pčelara Srbije najozbiljniji je kandidat za zakup zdanja u Nemanjinoj 9-11 i prema rečima očevidaca, uveliko se radi na unošenju košnica u nekadašnje kabinete, od kojih se očekuje da u budućnosti budu barem upola blagodetni za pčele, koliko su dosad bili za trutove.

Smile Smile

ceo tekst je pogodak u centar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11

Nedelja - Mihailo Medenica
Ljubav preko žice

"Strogo pov: transkript nedavnog telefonskog razgovora Hilari Klinton i Borisa Tadića

- Helou, Bokica!
- Ko je, bre, to?!
- Ja sam, tetka Hilari!
- Slušaj, bre, Mirko - ako su te opet ovi tvoji duduci iz kabineta nagovorili da me zivkaš i zaj...vaš, sutra ćeš mi trolejbusom na posao, a znaš kako je bilo kada te onomad uhvatila kontrola bez karte i zezala da ličiš na premijera! Prošli put sam naseo na foru da zove Obama i dva sata stajao na jednoj nozi, pevajući „O maj darling Klementajn", ali nije Boki veverica da ga dva puta preveslate...
- Ne razumela ja tebe ništa?! Kakva Klementajn, Hilari ovde! Ti rekla ja mogla zove uvek kad mi dosadno, pa da vas malo, kako vi ono kazala - zajebavam u zdrav mozgu?
- Hilari, pa to ste zaista Vi (panično skače iz kreveta, budi sve po kući da stanu u stav mirno i pušta himnu SAD sa mobilnog)! Izvin'te, molim Vas, hoće ovi moji ponekad da se našale, pa... Zamislite, pre neko veče su me zvali, predstavili se kao Oli Ren i rekli da smo naprasno primljeni u EU i da moram hitno u RTS da se obratim naciji! Ja trk u pidžami, kad portir se zabarikadirao, pozvao policiju i prijavio da neko u bratel majici insistira da uđe u zgradu i da izjavu za Dnevnik... Pustili su me tek kad je Ivica došao u stanicu i potvrdio da sam ja zaista ja, iako sam pre toga više puta ukazivao na ožiljak od vakcine na mojoj mišićavoj ruci, koji nije izborno obećanje pa da laže, ali...
- Ok, kako god. Nego, jesam li Vas to probudila, Bokica?
- Ko, vi?! Ni slučajno! Pa tek je četiri posle ponoći, odnosno, podne kod Vas, a mi se ravnamo prema vašem vremenu tako da mi je još rano za spavanje! Baš sam pošao na džoging, u duhu slavne američke kulture zdravog življenja (šapuće pripadniku ličnog obezbeđenja: „Trči po stanu i cvrkući da zvuči kao da džogiram po parku)!
- Nego, htela sam da Vas pitam za ono...
- A, to je završeno, ne sekirajte se!
- Šta je završeno?! Opet ne razumela? Vi odgovorila, a ja ne pitala do kraja.
- Šta god da ste hteli da pitate, verujte da je to završeno, ili eventualno pri kraju, ali u svakom slučaju radimo na tome!
- Na pitanju Kosova?!
- Izvinite, trčim prebrzo kroz mandat pa trenutno malo slabije čujem i Vas i narod, ali ako ste pitali za Kosovo, znajte da je to crvena linija naših nacionalnih interesa ispod koje nećemo ići, ali se možemo provući ako treba? To sam prepustio Borku, ne sekirajte se! Stvar je u njegovim rukama sigurna kao žilet u detetovim...
- Dakle, implementacija dogovora napreduje?
- Kako da ne, pa naravno! Kod nas sve napreduje, osim onih Tominih, koji se tako zovu! Svako jutro pre odlaska na posao potopim CESID-ov izveštaj u ključalu vodu i popijem čaj od nepristrasnog ispitivanja javnog mnjenja i ponekad, verujte, ni sam ne verujem u toliki napredak, koji smo postigli, i volju naroda da vladamo još 2.000 godina, ali me Jelenče Trivan u dve reči ubedi u istinitost svega. Uostalom, poslaću vam nedeljno pakovanje izveštaja, utrljavjte ih na kosu posle tuširanja i videćete kako i perut i pamet nestaju kao rukom odneseni posle samo jednog tretmana...
- A korupcija, dir Bokica?
- Hvala na pitanju, odlično je! Dali smo joj zamajac i sad samostalno funkcioniše, kao jedina privredna grana u usponu! Uskladili smo norme sa Evropskom unijom tako da su davaoci obavezni da podmićuju isključivo u evrima, ili da primaocu nadoknade razliku u varijaciji kursa ukoliko nude dinare, mada takve slučajeve sankcionišemo zbog nekih nepravilnosti koje su uočene na terenu. Znate ono, srpska posla, smota bunt novčanica od po 1.000 dinara kunući se da ih ima 100, kad lekar, činovnik, sudija... prebroji, a ono fali jedna! Upravo smo iz zdravstva i sudstva imali najviše pritužbi na pokušaj prevare prilikom podmićivanja, ali se trudimo da zaštitimo primaoce mita, ne želeći da rizikujemo novi odliv mozgova ka specijalizovanim institucijama u Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, Nišu, Padinskoj skeli...
- Mart je blizu, ju nou! Čeka vas nova odluka o dobijanju statusa kandidata, rimembr?
- Kako da ne rimembr! Samo na to mislimo! Sve je spremno za mart - Mirko je presadio muškatle u veću saksiju, Delevićka je zadužena za njenu čuvenu EU pitu gužvaru, kum je reformisao vojsku do te mere da imamo više vatrogasaca pod oružjem nego vojnika, a Nata će još malo da dotera sudstvo, taman da liči na rimejk filma „Sabirni centar"! Međutim, ne odustajemo od Rezolucije 1244 - našeg Krku seća na godinu kada su mu vikinške horde grubo prekinule matursku proslavu i ubile simpatiju iz četvrtog dva, razumite...
- Bokica, mi se nešto dogovorila o tome, čini mi se?!
- Jesmo, tetka, nego samo kažem, a to što kažem ne znači da mislim, a to što mislim ne znači da to i radim... Hvala što si zvala i pozdravi mi puno teču! Ne, ne, sigurno me nisi probudila - ja nikad ne spavam, jeste, Boki - Betmen! Zovi kad god ti je dosadno! I kada za svoj narod nisam tu - za tebe sam uvek dostupan!"

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Srbija ubrzano ide ka grčkom scenariju
Beta pre 8 sati

BEOGRAD, 6. februara 2012. (Beta) - Saradnik Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Saša Djogović ocenio je u ponedeljakda će Srbija u ovoj godini nastaviti da se ubrzano zadužuje i da bi u 2013. mogla da dodje u poziciju u kojoj se nalazi Grčka.

"Srbija se galopirajuće približava igranju grčkog sirtakija na otvorenom prostoru", rekao je on na konferenciji za novinare.

Prema rečima Djogovića, kakav god bio dogovor sa Medjunarodnim monetarnim fondom "zaista je tešsko očekivati zaustavljanje trenda galopirajućeg zaduživanja" i istakao da se može očekivati prelazak Srbije u visoko zadužene zemlje.

Vlada će, kako je precizirao, morati da pokrije postojeći budžetski deficit za ovu godinu i da vrati kredite iz prethodnih godina, a sada će morati da se zaduži i da finasira poslovanje nekadašnjeg Sartida, koji ima gubitke.

Prema rečima Djogovića, aranžman sa MMF ima pozitivan psihološki efekat zato što govori da ta medjunarodna institicija i dalje stoji iza Vlade Srbije i da predstavlja garanta ekonomske stabilnosti.

(Beta, 06.02.2012)

amin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Halo, ministre: Cvetkovićeva vlada rekorder po broju telefonskih sednica

Sadašnja vlada je rekorder u broju održanih telefonskih sednica - od ukupno 597 zasedanja, 421 bilo je na „halo”. U Nemanjinoj 11 odgovaraju da su, međutim, rekorderi u broju usvojenih zakona, i to 813, što je dvostruko više od svih vlada nakon demokratskih promena. Analitičari ne spore da se telefonskim sednicama ubrzava rad vlade, ali i upozoravaju da je takav način rada rizičan i ne pruža mogućnost polemike. I jučerašnja odluka o vanrednom stanju zbog snega donosila se na - telefonskoj sednici.
U Vladi se pravdaju da su usvojili rekordnih 813 zakona

Vlada je na proteklih 597 sednica razmotrila 10.384 tačke dnevnog reda. Od tog broja na redovnim zasedanjima usvojeno je 9.380 tačaka, a 1.004 na telefonskim. Usvojeno je 813 zakona, a od toga parlament je usvojio 770. Vlada održavanjem telefonskih sednica ne krši zakon jer one imaju isti status kao i redovna zasedanja.

Međutim, kada se uporede brojevi - 176 redovnih zasedanja u odnosu na 421 telefonsko, prvi utisak je da je ova vlada koristila svaku priliku da izbegne da sedne u salu za zasedanja i da radi.

- Ali, to nije tako. Sve tačke koje se usvajaju na telefonskoj sednici prolaze istu proceduru kao i one koje se nađu na redovnom zasedanju. Moraju biti usvojene na sednicama vladinih odbora na kojima su ministri, moraju imati sva relevantna mišljenja nadležnih organa - kaže za „Blic” šef vladine pres-službe Milivoje Mihajlović.

Naš sagovornik na pitanje zbog čega je održan nesrazmeran broj telefonskih sednica u odnosu na redovne kaže:

- Redovne su inače održavane, i tokom ovog mandata beznačajan broj nije sazvan. Nije u tome razlog, već pre svega u vremenu i brzini donošenja odluka - ističe Mihajlović.

Do sada je „preko žice” bilo govora o zakonima o diskriminaciji, rehabilitaciji, informisanju, krivičnom postupku, budžetskom sistemu, pregovorima sa MMF.

Na redovnim zasedanjima jer je često na putu najmanje prisustvuje ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić, pa je Vlada ovom ministarstvu telefonom dala ovlašćenje da izmenjeni predlog Rezolucije o KiM podnese Generalnoj skupštini UN.

Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija kaže za „Blic” da telefonske sednice ubrzavaju rad Vlade jer uvek može postojati problem s okupljanjem na sednici.

- Rizik je na telefonskim sednicama u odnosu na neposrednu komunikaciju uživo veći jer se ne zna da li je svakome postavljeno isto pitanje, da li ministri imaju iste informacije. Međutim, ono što meni smeta bilo da su obične ili telefonske sednice jeste što javnost nema mogućnost da sazna ništa više od same tačke dnevnog reda koja je usvojena - kaže Nenadić.

Zaštićene linije
Ministri imaju telefone sa zaštićenom frekvencijom, tako da telefonsku sednicu ne može niko da prisluškuje. Kada je formirana vlada 2008, dobili su od Generalnog sekretarijata telefone i brojeve koji moraju da budu dostupni 24 sata dnevno. Nije reč o skupocenim aparatima, već se zaštita svodi na zaštitu frekvencija koje koriste.

Izvor: Blic

Zasticeni  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Potpredsednica Vlade preuzima Ministarstvo sporta

Kragujevac - Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović izjavila je danas novinarima u Kragujevcu da će preuzeti Ministarstvo sporta i omladine "po predviđenoj proceduri" i nastaviti rad koji je Snežana Samardžić Marković započela.

-Moja ambicija nije da u budućosti budem ministarka omladine i sporta, medjutim, kad je u ovim prilikama Snežana neočekivano otišla na jednu vrlo značajnu funkciju za našu zemlju i kada je Vlada na kraju mandata, moramo da pokažemo odgovornost i prema završetku odredjenih projekata i nastavku aktivnosti koje je započelo ministarstvo omladine i sporta - rekla je Verica Kalanović.

Ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić Marković odlazi na funkciju u Savet Evrope gde će raditi kao generalna direktorka novog Direktorata za demokratiju.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
A sto ne stave nekog ko ima veze sa sportom?! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
A sto ne stave nekog ko ima veze sa sportom?! Smile

nije podoban,a bota nemože sve  Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 19:59:08 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
Ali stvarno su jadni, pola ministra nema veze sa ministarstvom koje vodi, a druga polovina su najveci lopovi u svojoj oblasti... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 18:48:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.