Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 05:49:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Vlada će i dalje pomagati Zastavi“  (Pročitano 10754 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
ta linija je promasena investicija i spada u neuspehe ove vlade!
bolje je bilo da su taj novac u kesu dali novom investitoru, sada bi se vracao kroz poreze i doprinose!

Ta linija je placena novcem od prodaje zastavine imovine. Drzava tu nista nije dala.
Dajte ljudi ako vec ne znate nemojte pricati napamet ili bar pregledajte celu diskusiju, mrzi me vise da ponavljam elementarne cinjenice!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
Ta linija je placena novcem od prodaje zastavine imovine. Drzava tu nista nije dala.
Dajte ljudi ako vec ne znate nemojte pricati napamet ili bar pregledajte celu diskusiju, mrzi me vise da ponavljam elementarne cinjenice!

pa sta kao je placena na taj nacin?
to je potuno isto! zastava je pogresno investirala i umanjena je njena vrednost!
a taj novac je jos uvek drzavni!
i ko prica napamet, vrlo mi je jasno sta radi zastava i kakvo je to glupiranje od strane ljudi koji nemaju nimalo skrupula nego za*ebavaju ovaj narod!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Nek Zastava šije zastave,šalove,kape,kravate i puloveriće na V  Smile  ,a pišaš nek bude diša , dulisha nek bude shef prodaje ..... nema da omane bre  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nek Zastava šije zastave,šalove,kape,kravate i puloveriće na V  Smile  ,a pišaš nek bude diša , dulisha nek bude shef prodaje ..... nema da omane bre  Smile Smile
Ajde ne gusi i na ovoj temi koja nema veze ni sa cetnicima ni sa ustasama, ako nemas neku korisnu informaciju na ovu temu cuti.

Citat
ta linija je promasena investicija i spada u neuspehe ove vlade!
bolje je bilo da su taj novac u kesu dali novom investitoru, sada bi se vracao kroz poreze i doprinose!

Obezbedili su tek nesto manje od pola sredstava za tu opremu, ali pre toga su za slicne namene dobili poprilicno novca od drzave koji nije ulozen u tu istu opremu iako je za to bio namenjen. I dalje mislim da je Zastava rupa bez dna i da je svaki novac ulozen tamo zapravo bacen. Najveci problem je menadzment i organizacija posla, to njima izgleda nikako ne ide i zato treba da ih preuzme neko ko zna posao.
Malo sam procunjao po netu i raspitao se zasto prodaja slabo ide, kazu cena je najveci problem, izgleda da se neko u zastavi mnogo ugradjuje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
ma taj menadzment njihov nije normalan, oni tvrde pazar i manipulisu sa onim "radnicim", a drzava sve to placa!
to pod hitno treba resiti!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Verovatno mislis na Spark koji kosta oko 4000-4500eur bez dadzbina ali taj autic ima 800ccm, znaci tri cilindra i skoro nista od opreme. Maltene bicikla!
To ne moze da bude alternativa za veliku vecinu stanovnistva.
Znam da ce kinezi postati sila u autoindustriji ali to ipak nije razlog za zatvaranje Zastave.
Treba je privatizovati ali to nije tako jednostavan proces. Ni cena od 3eur ne garantuje da ona moze odmah da se proda.
Potreban joj je blagi oporavak i da eventualni kupac vidi da drzava ima dobar odnos prema toj industriji.
I ja polako gubim strpljenje za Zastavu jer sam vrlo svestan da mi skuplje placamo automobile zbog nje ali zato i kazem da uskoro nastupa ili-ili!

Inace ja nisam ni rekao da je autoindustrija pokretac svega vec da tamo gde postoji ona predstavlja motor industrije jer uposljava veliki broj kooperanata. To je prakticno jedna industrijska grana.

Pishax,

Ne moze svaka firma da se proda. Pogotovo ako je rec o zastareloj automobilskoj industriji koja vise nikoga ne zanima.
Zasto bi bilo ko iz sveta kupio prastaru fabriku sa radnicima-neradnicima koja zapravo predstavlja jednu veliku socijalnu ustanovu.

Ako bilo ko bude dolazio u Srbiju da pravi automobile, napravice novu fabriku na ledini i zaposliti mlade, kvalifikovane sposobne ljude.

Zastava nema nikakvog ekonomskog opravdanja da postoji. Automobili koji prave su nekvalitetni, nebezbedni, ruzni i zagadjuju okolinu. Na tu kapiju treba staviti katanac i nista drugo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
To da li moze da se proda ili ne ce se tek videti. Ako uspe uspe, a ako ne onda katanac. Samo nemojte toliko da zurite da je zatvarate.
Zastavini automobili se prodaju. Na sajmu je zastava prodala vise auta od bilo kog drugog izlagaca. Z10 je lep auto i bezbedan auto.
Svi modeli imaju Euro3 motore. Imace i Euro 4.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nemam nista protiv toga da postoje ako su u stanju da sami sebe izdrzavaju od onoga sto zarade - ali da rade kao gubitasi na grbaci svih nas i prave krseve..to stvarno vise nema nikakvog smisla.

Ponavljam - osim Punta nijedan automobil u Zastavi ne moze da prodje osnovni test bezbednosti - crash test Evropske unije. Zasto bi mi vozili nesto sto je tako lose i nebezbedno? To je direktno ugrozavanje zivota ljudi.

I neka drzava vec jednom ukine te bezobrazno visoke carine i poreze - pa ko hoce nek kupuje krseve, a ko nece eto divnog izbora kvalitetnih i daleko bezbednijih automobila po mnogo povoljnijim cenama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Bice i to samo se strpite malo da se vidi oce li sa Zastavom biti Dza ili Bu!
Brzo ce se pokazati a u medjuvremenu ne treba izmisljati nedostatke Zastavi jer i onih stvarnih ima dovoljno.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nisam primetio da je ovde neko izmisli neke nedostatke zastavi, cak mi se cini da smo ih dosta izostavili... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 05:49:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.