Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:02:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Vlada će i dalje pomagati Zastavi“  (Pročitano 10635 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
Kinezi nisu faktor u Evropi. Bice za nekoliko godina, ali trenutno nisu.
pa o tome ti govorim!

Citat
Ti bi samo da zatvaras Zastavu ma makar zbog cega.
ne bih da je zatvorim, nego da je skinem sa budzeta i prodam za tri evra!

Citat
3000eur! Gde bre?
onaj mali sevrolet ti je oko tri soma bez carine, cini mi se da se zove nesto na g...!

Citat
Auto industrija moze biti motor ekonomije jedne drzave.
a gde pise to da je auto industrija pokretac svega!
ako udjes u dublju analizu videces da je elektronska industrija pokretac mnogo cega u velikom br. drzava! u nekim drugim to je prehrabrena industrija, negde je to nesto drugo! pogledaj recimo estoniju i slicne drzave!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Verovatno mislis na Spark koji kosta oko 4000-4500eur bez dadzbina ali taj autic ima 800ccm, znaci tri cilindra i skoro nista od opreme. Maltene bicikla!
To ne moze da bude alternativa za veliku vecinu stanovnistva.
Znam da ce kinezi postati sila u autoindustriji ali to ipak nije razlog za zatvaranje Zastave.
Treba je privatizovati ali to nije tako jednostavan proces. Ni cena od 3eur ne garantuje da ona moze odmah da se proda.
Potreban joj je blagi oporavak i da eventualni kupac vidi da drzava ima dobar odnos prema toj industriji.
I ja polako gubim strpljenje za Zastavu jer sam vrlo svestan da mi skuplje placamo automobile zbog nje ali zato i kazem da uskoro nastupa ili-ili!

Inace ja nisam ni rekao da je autoindustrija pokretac svega vec da tamo gde postoji ona predstavlja motor industrije jer uposljava veliki broj kooperanata. To je prakticno jedna industrijska grana.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 280
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung d600
Koliko sam danas čuo, Zastava će najverovatnije biti prodana nekoj stranoj firmi što bi bilo odlično, jer ulaganje u ovakvu Zastavu je čista glupost.
IP sačuvana
social share
Vodi me majka u cirkus Kolorado...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
ma ako treba neka je poklone, ja nemam nista protiv!
to je ogromna rupa koja uvlaci brdo novca sa brdo neradnika!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Problem je sto zapadne firme ne vide interes da je kupe zbog zastarele tehnologije koju koristi i svako ulaganje u nju vise nije rentabilno, cak kada bi se samo proizvodne hale ispraznile ne bi bilo ekonomicno u njih ubaciti novu opremu posto ista zahteva drugacije projektovane hale, tako da im se vise isplati da grade potpuno novu fabriku umesto da kupe zastavu, pa plate rusenje, pa tek onda da grade novu. Znaci veci im je trosak da kupe fabriku nego da grade novu. Naravno, postoji interes da auto koji se proizvodi ovde bude povlascen, ali mi nismo bas veliko trziste da bi mogli da se oslone samo na prodaju u zemlji, a i uskoro cemo poceti da se prilagodjavamo standardima EU tako da ce se ta pocetna prednost brzo izgubiti. Drzava mora dobro da stimulise buduceg vlasnika/proizvodjaca automobila da ulozi kod nas, to svi u regionu rade i moracemo i mi. Makar i zatvorili Zastavu da bi nakon nekog vremena otvorili potpuno novu fabriku nekog stranog proizvodjaca. Projekat Zastava 10 je dao neku nadu, ali izgleda da od toga nema neke vajde, ne znam zasto ali sve ide nekako traljavo i sporo. Mozda je neko upuceniji u problematiku pa da nam objasni zasto je to tako?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Samo  linija za sklapanje Z10 je placena oko 5 ili 7 miliona eur. Hajde i to da poklonim za 3eur nekome!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ta linija ne vredi nista ako ne radi ili ako pravi gubitke, tako da ce i to biti prodato za 3 eura ako do takve prodaje dodje. doduse, ta oprema moze poboljsati masu pregovaracku poziciju, ali ne mnogo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
ta linija je promasena investicija i spada u neuspehe ove vlade!
bolje je bilo da su taj novac u kesu dali novom investitoru, sada bi se vracao kroz poreze i doprinose!

ovo je cist populizam, jer kada se ukinu carinske barijere zastava puca!
idi postupno, definisi problem, pogledaj sta je u stvari zastava, koliko tu radnika ima, ko je tu kvalifikovan za sta, pogledaj menadzment, pogledaj opremu kojom raspolazu.... shvatices da oni nemaju sanse!
bar ne dok vecinski ne budu u privatnom vlasnistvu jer je staro pravilo da je drzava najgori investitor!

druga vrlo bitna stvar jeste i nepravda, zasto samo zastava da ima takav tretman? sta je sa ostalim belim slonovima srpske privrede?
dakle, tu treba nastupiti principijalno i tog gubitasa treba privatizovati!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Ту несрећу од фабрике треба запалити ако нико неће да је купи. Већа срања од аутомобила свет није видео. Што се не угледају на оружаре и њихов квалитет производа.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
nisu ni oni bas sjajni, nego imaju obezbedjen monopol pa....
moze oruzje jos mnogo bolje! ali ne sa obim menadzmentom i sa ovakvim krivinarenjem.
recimo, losi su sto se tice one zastitne boje-mislim da se to zove blumiranje, i nikako to da promene!
imali su i promasaj i sa onom novom puskom m-21, cini mi se! napravili su je sa kalibrom 5.56mm-nato, a nato sada uvodi novi kalibar! to je bilo opste poznato, investicija je mogla da saceka ili da se odmah krene sa proizvodnjom novog nato kalibra!

crna strela im se raspada (imao sam je u vojsci i otpadaju joj nisani), ....., cs 99 svaki deseti ima problem i td.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 21:03:39 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:02:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.