Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 03:26:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vjerska tolerancija  (Pročitano 23105 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
tiger: ako si malo citao istoriju, jasno ti je. to da je vatkan svetski centar zla, opse je poznato. cuo si za stepinca i znas cime se on bavio.

Jakove,Alojse Stepinac je veoma teska osoba po povijesti mislim,negdje pise da je spasavao ljude a negdje da je bio uz Ustaski rezim a to su najvise pisali Jugoslovenski Komunisti....a druga strana koja govori da nije bio odgovoran za zlocine nije samo Vatikan nego i savez Jevreja u Americi,koji su pisali koliko je jevreja spasio Stepinac...A neznam po cemu je to opste poznato da je Vatikan Svijetska zla,i kako to onda da vecina Katolika i poslje svega poznatog loseg jos su uvijek uz svoju crkvu....

Objasni mi po cemu je naprimjer Pravoslavna Crkva bolja od Katolicke....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

My race is my home

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava My race is my home
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.2
mob
Samsung SGS III
ako mogu da se umesam....aluzorno je uopste uporedjivati u cemu je pravoslavna crkva  bolja od katolicke.Ko iole poznaje istoriju zna sta je sve radila katolicka crkva i kako je osudjivala ljude, na koji nacin.itd....mislim nemogu o tome uopste da pricam, ali evo morao sam da se umesam..
IP sačuvana
social share
I know I can change the future. But I wish I could change the past!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
ako mogu da se umesam....aluzorno je uopste uporedjivati u cemu je pravoslavna crkva  bolja od katolicke.Ko iole poznaje istoriju zna sta je sve radila katolicka crkva i kako je osudjivala ljude, na koji nacin.itd....mislim nemogu o tome uopste da pricam, ali evo morao sam da se umesam..

Nema na Svijetu ni crkve koja je vise Svijetu donijela od Katolicke Crkve,a vi opet samo pricate eto koliko je zla nanjela,svaka vam cast Srbi kada se toliko u Povijest razumijete...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
3 citata:
"И за­и­ста, по­сле ве­ков­ног ис­ку­ства са цр­ном ин­тер­на­ци­о­на­лом, ми, Ср­би, си­гур­ни смо да се у Ва­ти­ка­ну угне­здио лич­но Са­та­на, баш као што нас ни­шта не мо­же раз­у­ве­ри­ти да се Рим­ска ку­ри­ја на­по­кон за­си­ти­ла на­ше кр­ви. У ово су си­гур­ни и Ср­би вер­ни­ци и Ср­би ате­и­сти, ту одав­но не по­сто­ји ни­ка­ква ди­ле­ма."

"Пр­ви пут у исто­ри­ји на на­шој гра­ни­ци се на­ла­зи јед­на ме­ђу­на­род­но при­зна­та хр­ват­ска др­жа­ва. Ова Туђ­ма­но­ва НДХ ма­ло се раз­ли­ку­је од Па­ве­ли­ће­ве, са­мо у За­гре­бу је, од 1991. го­ди­не, по­ка­то­ли­че­но око три­де­сет хи­ља­да Ср­ба, по по­да­ци­ма Срп­ске пра­во­слав­не цр­кве."

"Да­кле, ово је ма­те­ри­ја­ли­зо­ва­ње мо­је на­ме­ре да до­ка­жем да је за све зло­чи­не у про­те­клом ра­ту на про­сто­ру бив­ше Ју­го­сла­ви­је глав­ни кри­вац ри­мо­ка­то­лич­ки па­па, ка­ко Јо­ван Па­вле Дру­ги, та­ко и ње­гов на­след­ник Бе­не­дикт Ше­сна­е­сти, у то вре­ме по­зна­ти­ји као ин­кви­зи­тор Ра­цин­гер. Упра­во у том прав­цу, да до­ка­жем на­след­ност пап­ске по­ли­ти­ке ге­но­ци­да, тем­пи­ра­на је и до­пу­на ела­бо­ра­та о уло­зи Ва­ти­ка­на и па­пе Јо­ва­на Па­вла Дру­гог у зло­чи­ни­ма из­вр­ше­ним на те­ри­то­ри­ји бив­ше Ју­го­сла­ви­је од 1991. го­ди­не са освр­том на са­у­че­снич­ки до­при­нос кар­ди­на­ла Ра­цин­ге­ра (под­не­сак број 152), ко­ја је об­ја­вље­на у књи­зи “Ан­ти­хри­стов на­ме­сник зли­ко­вач­ки рим­ски па­па Бе­не­дикт Ше­сна­е­сти”."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
naravno da možeš arteciss  samo to ovde malo ko sluša, ljudi dodju uglavnom da ispišu ono šta su naumili, čitanje i razumevanje tuđih misli im teže ide.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
3 citata:
"И за­и­ста, по­сле ве­ков­ног ис­ку­ства са цр­ном ин­тер­на­ци­о­на­лом, ми, Ср­би, си­гур­ни смо да се у Ва­ти­ка­ну угне­здио лич­но Са­та­на, баш као што нас ни­шта не мо­же раз­у­ве­ри­ти да се Рим­ска ку­ри­ја на­по­кон за­си­ти­ла на­ше кр­ви. У ово су си­гур­ни и Ср­би вер­ни­ци и Ср­би ате­и­сти, ту одав­но не по­сто­ји ни­ка­ква ди­ле­ма."

"Пр­ви пут у исто­ри­ји на на­шој гра­ни­ци се на­ла­зи јед­на ме­ђу­на­род­но при­зна­та хр­ват­ска др­жа­ва. Ова Туђ­ма­но­ва НДХ ма­ло се раз­ли­ку­је од Па­ве­ли­ће­ве, са­мо у За­гре­бу је, од 1991. го­ди­не, по­ка­то­ли­че­но око три­де­сет хи­ља­да Ср­ба, по по­да­ци­ма Срп­ске пра­во­слав­не цр­кве."

"Да­кле, ово је ма­те­ри­ја­ли­зо­ва­ње мо­је на­ме­ре да до­ка­жем да је за све зло­чи­не у про­те­клом ра­ту на про­сто­ру бив­ше Ју­го­сла­ви­је глав­ни кри­вац ри­мо­ка­то­лич­ки па­па, ка­ко Јо­ван Па­вле Дру­ги, та­ко и ње­гов на­след­ник Бе­не­дикт Ше­сна­е­сти, у то вре­ме по­зна­ти­ји као ин­кви­зи­тор Ра­цин­гер. Упра­во у том прав­цу, да до­ка­жем на­след­ност пап­ске по­ли­ти­ке ге­но­ци­да, тем­пи­ра­на је и до­пу­на ела­бо­ра­та о уло­зи Ва­ти­ка­на и па­пе Јо­ва­на Па­вла Дру­гог у зло­чи­ни­ма из­вр­ше­ним на те­ри­то­ри­ји бив­ше Ју­го­сла­ви­је од 1991. го­ди­не са освр­том на са­у­че­снич­ки до­при­нос кар­ди­на­ла Ра­цин­ге­ра (под­не­сак број 152), ко­ја је об­ја­вље­на у књи­зи “Ан­ти­хри­стов на­ме­сник зли­ко­вач­ки рим­ски па­па Бе­не­дикт Ше­сна­е­сти”."

Dobro Jakove,i ako vama Vatikan nevalja ili ako ga vi vidite kao najveceg Satana(prevedeno neprijatelj) to je vasa stvar,a ja tu nemam sta da kazem,vi vidite i Europu i Ameriku i cjeli Svijet kao neki zlocin.Ja neznam dali ti znas po cemu je nastala Katolicka Crkva i dali ti kaze ista Petrus jedan od 12. apostola....

I jos nesto nerazumijem,kako moze u danasnjoj Hrvatskoj Vatikan ili Katolicka crkva da Srbe pravoslavce prekrsti,to mi nikako neide u glavu....evo sada su ti Srbi slobodni nemoraju ostati u Hrvatskoj ili nemoraju biti katolici ako su vec prekrsteni kako to Pravoslavna Crkva navodi sto se nevrate na Pravoslavnu Crkvu....

Ili cega se oni sada boje, i hvala ti na ovome sto si napisao to se vidi kako je oduvijek bila naklonjena tako tolerantna Srpska Pravoslavna Crkva prema Hrvatskoj i Hrvatima.Totalnaaaaaaa tolerancija!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Brate, nemoj da se ljutis, tako misle (to znaju) 95% Srba. Jedno je tolerancija, a drugo istorija. A da smo mi Srbi tolerantni, jesmo i previse (na nasu stetu).

PS. Ja sam, na temu o džamijama, bio protiv napada vatrenim oruzjem na te verske objekte, do te mere, da su ucesnici zakljucili da sam musliman.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2006, 23:33:52 od jakov spustic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Citat
.Da nije bilo Crkve i ovih Religija

Znaci, da Rimljane, Grke, Fenicane, Egipcane i druge bacimo kroz prozor...  Smile

Anea koja se pravi veoma pametna,svi te grupe koje si nabrala imale su svoje bogove i crkve....pa tako molim te ajde malo razmisli pa onda pisi.Nitko od njih nije bio ateista,svi su vjerovali u nesto vece od sebe!!! Smile

Govoris o hriscanstvu i islamu... nisi pominjao ostale religije  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Citat
.Da nije bilo Crkve i ovih Religija

Znaci, da Rimljane, Grke, Fenicane, Egipcane i druge bacimo kroz prozor...  Smile

Ah ja mi komentara.......... Smile

Anea koja se pravi veoma pametna,svi te grupe koje si nabrala imale su svoje bogove i crkve....pa tako molim te ajde malo razmisli pa onda pisi.Nitko od njih nije bio ateista,svi su vjerovali u nesto vece od sebe!!! Smile

Govoris o hriscanstvu i islamu... nisi pominjao ostale religije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Titov pendrek ja najjača vjera za ova plemena od Vardara pa do Triglava.

Samo pendrek rules , jer viš kako se sloboda zloupotrebljava , odmah se vrijeđa , odmah na rubu incidenta ....

Pendrek rules  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 03:26:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.