Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 14:45:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vjerska nastava, silovanje razuma...  (Pročitano 21968 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Potreban mi je Gospod Isus Hrist.Nije mi dovoljno da kazem,eto Bog je u meni i lepo mi je.
Bolje je da se bude i hriscanin.Jer inace,onda to nije spasonosno i lekovito(vera) a moze i da odvede coveka na pogresan put.I molitva Hristu-Bogu pomaze mnogo,ako je iskrena naravno.A proizvodi direktan efekat,jer se Duh Sveti dotice takvog coveka i menja mu stanje svesti,tj.duha.Po bozanskoj prirodi covekovoj je da se moli.Za razliku od one animalne,primitivne prirode kojoj je covek dovoljan po sebi.

ja sam animalac i primitivac....rece mi bantu Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
pa prihvati onda to sto ti je rekao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
pa prihvati onda to sto ti je rekao
od fanaticnog pravovernika sve prihvatam bez pogovora...ne bih da gorim u paklu Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
je li ovaj bantu na forumu inace sluzi kao neka sprdacina? ne razumem. shvatam da ateisti imaju stavove, ali ne volim cinizam i omalovazavanje... a to se vidi u ovih nekoliko postova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Da li mi živimo u demokratiji? Da li postoji sloboda mišljenja? Da li svako ima pravo da sam odabere hoće li verovati ili ne?
Slažem se da deca još nemogu samostalno da donose odluku hoće li verovati ili ne, ali ne mislim ni da njihovi roditelji od kojih većina nikada nisu imali priliku ili jednostavno nisu želeli da upoznaju svoju veru, da donesu odluku umesto njih. Lično mislim da bi veronauka morala da bude obavezan predmet u školi, priče da je ne treba držati sveštenik, da treba da se upoznaju sa istorijom svih vera su skretanje sa teme veronauke. Istorija se bavi nastankom i kratkom istorijom vera kao i njihovom ulogom tokom razvoja društva, i to ostavimo istoriji. Decu treba upoznati sa religijom, sa njenim osnovnim postulatima i stremljenjima.
Sutra kada ta deca odrastu učenje religije neće ih nasilu odvući u crkvu ako to ne budu sama želela, imaće pravo da sami odaberu i odluče hoće li ići u crkvu i u koju crkvu će ići. A učenje veronauke koje su nekada kao deca izučavali neće ih ničim učiniti gorima i lošijima naprotiv, veronauka može samo da pomogne deci da se pravilnije formiraju kao ličnosti i da imaju malo više morala, a na osnovu moralnih vrednosti jedno se društvo može razvijati kvalitetnije.
Zato ne branite deci da uče nešto što vi ne cenite i ne želite, pusti te se da se upoznaju sa nečim bar u školi jer je pitanje hoće li uopšte ikada imati prilike da se u životu upoznaju sa religijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Ne bih baš podcenjivao decu kao većina.Deca rade stvari zbog odraslih.Boli decu uvo da idu u crkvu ili da se mole.
  Ispiranje mozga od malena bez dozvole da se pita i dovodi u pitanje crkva i njen nesrećni autoritet.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
je li ovaj bantu na forumu inace sluzi kao neka sprdacina? ne razumem. shvatam da ateisti imaju stavove, ali ne volim cinizam i omalovazavanje... a to se vidi u ovih nekoliko postova...
mislim da ces odgovor morati da potrazis na temi djavo me izgrdio...gdje je nas prijatelj bantu uspio da uspostavi izravno opstenje sa entitetom koji nije svrstan medju "bica" sa kojima je ikad ijedan covjek uspio da opsti!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile Smile uspostavio je komunikaciju sa reptilima iz četvrtog denziteta  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson ne znam koji
Da li mi živimo u demokratiji? Da li postoji sloboda mišljenja? Da li svako ima pravo da sam odabere hoće li verovati ili ne?
Slažem se da deca još nemogu samostalno da donose odluku hoće li verovati ili ne, ali ne mislim ni da njihovi roditelji od kojih većina nikada nisu imali priliku ili jednostavno nisu želeli da upoznaju svoju veru, da donesu odluku umesto njih. Lično mislim da bi veronauka morala da bude obavezan predmet u školi, priče da je ne treba držati sveštenik, da treba da se upoznaju sa istorijom svih vera su skretanje sa teme veronauke. Istorija se bavi nastankom i kratkom istorijom vera kao i njihovom ulogom tokom razvoja društva, i to ostavimo istoriji. Decu treba upoznati sa religijom, sa njenim osnovnim postulatima i stremljenjima.
Sutra kada ta deca odrastu učenje religije neće ih nasilu odvući u crkvu ako to ne budu sama želela, imaće pravo da sami odaberu i odluče hoće li ići u crkvu i u koju crkvu će ići. A učenje veronauke koje su nekada kao deca izučavali neće ih ničim učiniti gorima i lošijima naprotiv, veronauka može samo da pomogne deci da se pravilnije formiraju kao ličnosti i da imaju malo više morala, a na osnovu moralnih vrednosti jedno se društvo može razvijati kvalitetnije.
Zato ne branite deci da uče nešto što vi ne cenite i ne želite, pusti te se da se upoznaju sa nečim bar u školi jer je pitanje hoće li uopšte ikada imati prilike da se u životu upoznaju sa religijom.
u po5tpunosti se slazem sa svim i zeli da dodam daosvim verama se uci na sociologiji,barem ja sam i da bi i nju trebalo uvesti kao obavezan predmet ne vezano za veronauku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Smile Smile uspostavio je komunikaciju sa reptilima iz četvrtog denziteta  Smile

mi smo pored njegove svetosti toliko nistavni......taxtex zamolio bih te da ne vrijedjas!!! Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 14:45:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.