Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Višestruko ubistvo u Jabukovcu  (Pročitano 38098 puta)
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Ja jesam gledao tu emisiju o kriminalu u Rusiji, a ti malo pregledaj desavanja u Americi i kakva su se sranja i klanja desavala po skolama (gde su deca i ubijala i bila ubijena), kakva su se klanja desavala po svakakvim raznim mestima po toj demokratskoj, bezgresnoj i savrsenoj utopiji nazvanoj Amerika.
Nazalost Srbija pocinje polako da lici na zapad, vecina ljudi to i hoce, a kada se ovakve stvari pocnu desavati sve cesce i cesce i ljudi shvate kakav je taj zapad onda ce opet hteti promene.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Koja je razlika izmedju kriminala u Rusiji i USA?
Kada se desi pucnjava u USA, velike medijske kuce obaveste svet za 10-20 minuta...
Kada se desi pucnjava u Rusiji, to saznamo posle 20 godina...

Mislis da je svet obavesten o desavanjima u Jabukovcu?
Mislim da ne...

Obavesti se o moci globalnih medija... Wink

Inace... ovde tonemo u totalni apsurd... Ubistva se nisu desavala ranije?
Ma, daj...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Razlika izmedju kriminala u Rusiji i Americi je to sto se uglavnom u Rusiji ubijaju kriminalci i mafijasi (nastradaju tu i obicni ljudi), dok u Americi se desava cesto da neki klinac izmedju 13-18 godina uzme caletovu pusku ili kupi svoj pistolj (sto je veoma lako uraditi u Americi nebitno koliko godina imas) i ode i proseta se skolom malo da bi se svetio svima koji su ga zajebavali mada se tu obicno nadju i ljudi koji ga u zivotu nikad nisu videli.
Kada se desi veca pucnjava u Americi "velike medijske kuce" obaveste svet za 10-20 minuta takodje vazi i za Rusiju. Naravno da nece prenositi stvari tipa mafijas pronadjen mrtav u stanu, a za njega niko nije cuo van Rusije.
Ne mislim da je svet obavesten o desavanjima u Jabukovcu, ali mislim da je bar Evropa, posto je bilo na vestima na Euronews-u.
Ti se obavesti o tome da nije sve kako ti kazes.
Ubistva su se desavala ranije ali se nije desavalo ranije da covek pocne da ubija sve koje vidi pred sobom, takve krasote se desavaju na perfektnom zapadu.

Ma, daj.... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Nesto mi se ne cini da u pozoriste idu samo kriminalci... Wink
Pa, ipak... nazovimo ih kriminalcima... koliko ih je poginulo u razmeni vatre ruskih specijalaca i terorista?  Smile

Citat
Ubistva su se desavala ranije ali se nije desavalo ranije da covek pocne da ubija sve koje vidi pred sobom, takve krasote se desavaju na perfektnom zapadu.

Da li si siguran, apslutno siguran?  Smile
Da li je to posledica evropeizacije ili vece dostupnosti oruzja i "vijetnamskog sindroma"?

Mislite o tome...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Ah ti cecenski teroristi, i mi imamo isti problem sa siptarima samo sto rusi ne daju da ih zajebavaju teroristi nego koriste vojsku, a mi slusamo zapad koji glasa da nam se oduzme Kosmet, dok Rusija se protivi tome, ne znam ko nam daje vecu podrsku.  Smile Smile
Ne moze se racunati koliko je specijalaca poginulo jer ipak teroristi koji imaju bombe na sebi nemaju bas neku volju da se predaju. Smile
Koliko bih civila poginulo da se ti specijalci nisu zrtvovali i poklali te teroriste?  Smile
Nisam siguran za ubistva ali hocu da napomenem da su takve stvari uobicajne na zapadu.
Ne znam cega je to posledica ali hocu da se to spreci jer ova drzava sve brze juri u propast. Zasto moramo da licimo na zapad, na Evropu, na istok.... Zasto ne mozemo da licimo na sebe i da budemo ono sto jesmo?

Mislite o tome.

Dosta offtopica skrenuli smo skroz sa teme, ja ovde vise necu postovat. Manijak je uhapsen i gotovo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
narode, polako idete u off..otishli ste u ameriku, rusiju..euronews etc.

voleo bih da neko malo proviri shta se deshavalo u glavi ovog ubice?
surovo...

daleko od toga da ga ja sada opravdavam, daleko od toga, ali ne mogu da shvatim ljude koji su se okupili sa transparentima na dan kada je ted bundy ubijen..gledao sam te napatyena lica koja su doshla da gledaju i da..dobro, da ne budem vulgaran shta vety dok chekaju vest da je monstrum ubijen..ko je ovde monstrum? za bundija i ovog iz Jabukovca "znamo", da jesu, ali ovi shto klichu chekajutyi vest da je neko ubijen pa i ovi shto prichaju kako ga treba muchiti..najmanje sam to chitao na ovoj temi, generalno mnogo vas je manijaka i bolesnih umova..chim vam padne takva misao da ga treba muchiti i lagana bolna smrt i slichno, chim pomislite na to vi ste vety jednom nogom u beznadju...jednom nogom ste u g*****a...pa onda druga noga u trenutku kada to kazete ili napishete. loshe..loshe..

Ovako, da skratim, ovaj ubica je kriv, i treba ga skloniti iz drushtva, a drushtvo ne treba da se krije iza komentara tipa, nije hteo da ide kod lekara...odbijao je da uzima lekove (!?), i ne mogu oni pratiti njegovo zdravstveno stanje zato shto je na nekoj relaciji austrija-srbija...ko da je na relaziji mars srbija..
njega nisu trebali dugo da posmatraju po njegovim prethodnim postupcima i izjavama se vidi da mu je potrebno ozbiljno, dugogodishnje lechenje....
on je verovatno shizofrenik..koliko sam prochitao ima neke znake telepatije, koja nije medecinski bash priznata, mislim u srbiji se niko ne lechi zbog telepatije..znachi ne bitan termin lik je u teshkom konfuznom stanju...svadja se, umishlja..halucinira verovatno...pokushao da se ubije...skochio u bunar..pa onda puko..ma..gadno..gadno..verovatno se godinama muchio dok nije napravio ovo sranje.

Ali, na licu mu se vidi, da mu je mnogo lakshe...nazalost za to je direktno moralo da plati devetoro neduznih ljudi a indirektno pitaj boga koliko njih.

ajde sada.. paljba po meni!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Citat
Nisam siguran za ubistva ali hocu da napomenem da su takve stvari uobicajne na zapadu.
Ne znam cega je to posledica ali hocu da se to spreci jer ova drzava sve brze juri u propast. Zasto moramo da licimo na zapad, na Evropu, na istok.... Zasto ne mozemo da licimo na sebe i da budemo ono sto jesmo?

Zasto moramo da licimo na istok, posto je i on truo ko trula jabuka
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Zasto moramo da licimo na istok, posto je i on truo ko trula jabuka

Је л' ти знаш да читаш?

Citat
Zasto moramo da licimo na zapad, na Evropu, na istok.... Zasto ne mozemo da licimo na sebe i da budemo ono sto jesmo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Da, a ti?   Smile

BTW. Koriscenje duplih naloga je zabranjeno. Budi ljubazan, pa odaberi jedan...
I ne.. ne zanima me da li je to nalog tvog druga, brata, ujaka...  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jul 2007, 16:51:49 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Kao prvo ja sam napisao zasto uopste moramo da licimo na nekoga nije bitno na koga.
Kao drugo, ako ja dobro mislim, nije dupli nalog, zato sto ne koristi ista osoba dva naloga nego razlicite osobe koriste razlicite naloge koji imaju istu IP adresu. Nisam ja kriv sto imamo jedan kompjuter a totalno razlicite interese, on visi na jednom delu foruma, a ja na drugom delu foruma, takodje imamo sasvim razlicita misljenja i ne mozemo da na jednom nalogu kazemo dva misljenja na odredjenu temu.

Od kada smo clanovi, a to je od 2004 nije bilo problema nije mi jasno zasto bi sada bilo problema, kada se uvek pridrzavamo svih pravila, mislim da postoje veci problemi na Bureku od toga da dva brata koriste dva naloga na jednom kompjuteru.

Dosta off-a, ako hoces da nastavis raspravu nastavicemo na PM.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2007, 17:03:22 od Eagle »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.