Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:00:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIII kuća ~ Osma kuća  (Pročitano 106826 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
u osmoj kuci imam sunce u biku . s aspektima u trigonu sa saturnom , opoziciji s uranom polusekstil s venerom i quintil sa mjesecom

Vrh VIII ti je u Biku,a Venera otishla u Ovna,na vrh VII,pa mi se chini da cesh tek u sexu uzivati,kad potpishesh  taj papiric,odnosno brachni ugovor..

Vladar XI je u VIII,poshto je VIII kuca kuca tudjeg novca,rekla bih da ce ti prijatelji davati novac,a poshto je VIII u Biku,koja je prirodna kuca novca,ti cesh bash umjeti sa njim da ga oplodish,.
Obzirom, da je taj novac od prijatelja,u opoziciji sa Uranom,vladarom V kuce,ponavlja se aspekt da bi mogao novce da troshish na svoje ljubavi,onako,galantno,da ne kazem rasipnichki Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjela, da li bi mogla i meni nesto da kazes u vezi moje 8.kuce?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Andjela hvala puno puno na odgovorima !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
8 kuca mi je u skorpiji i nalaze mi se mesec i pluton u skorpiji...moze neko da mi kaze nesto o tome?
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
8 kuca mi je u skorpiji i nalaze mi se mesec i pluton u skorpiji...moze neko da mi kaze nesto o tome?
hm,rekla bih da zbog toga imash interes za okultno da bi bilo dobro da se nastavish baviti astrologijom.
konjukcija mjeseca i plutona ,mozda, da ti donosi, da ne vjerujesh u ljubav,jer kazesh chemu ljubav ,kad poslije sevga dolazi smrt...mislim a si jako intuitivna i da dobro chitash ljude.
trebalo bi da ti je sex vazan u zivotu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ako je osma kuća u jarcu, a saturn otišao u lava na kraju treće kuće?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Osma kuca mi je u strelcu, a od planeta imam neptun  i mars.
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moj mars je na 22 stepenu jarca a osma kuca pocinje 23 stepenu jarca a inace je prazna,tako da ja nemam pojma kako ovo da tumacim!??znam da je mars u izgonu iz sedme ali ne znam kojoj kuci pripada sedmoj ili osmoj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Osma kuca mi je u strelcu, a od planeta imam neptun  i mars.
Pozdrav

Strelac na vrhu VIII kuće ponekad ukazuje na smrt u inostranstvu i kao i u svim drugim slučajevima ovo mora da bude potvrdjeno iz još nekoliko uglova. Može ti doneti nasledstvo iz inostranstva, ili da partner zaradjuje u inostranstvu, označava sreću u nesreći ali i obrnuto. U inostranstvu su mogući problemi i opasnost, a u slučaju rata dobici, protekcije i odlazak u inostranstvo.

Mars u VIII govori o opasnostima, privlačih ih sama i često ulećeš u razne riskantne situacije. Moraš gledati i aspekte ka Marsu. Seksualnost ti je veoma naglašena, teško sputavaš strasti. Mogući su problemi oko nasledstva i svadje oko tudjeg novca...Neptun  VIII - snovi i vizije, duhovi, okultizam i magija,...nejasnoće i prevare pri podeli nekog nasledstva...

Ovo je uopšteno, preciznije tumačenje ti može dati neko iskusniji

moj mars je na 22 stepenu jarca a osma kuca pocinje 23 stepenu jarca a inace je prazna,tako da ja nemam pojma kako ovo da tumacim!??znam da je mars u izgonu iz sedme ali ne znam kojoj kuci pripada sedmoj ili osmoj Smile

Pusti stepene.  Smile Vrh VIII u Jarcu je ponekad znak dugog života. Nasledstva nema ili je vrlo malo. Menjanje zanimanja i moguć uspeh kroz bankarstvo...

Okači kartu u Indeks natalnih karata. Nadalje gledaš vladara VIII kuće - Saturn i kako je on položen ia spektovan, njegov dispozitor...

Pogledaj vrh koje kuće je u Ovnu? Mars je njen vladar. Takodje i vrh kuće koja je u škorpionu  Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 12:48:43 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala Makishon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:00:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.