Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 08:09:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIII kuća ~ Osma kuća  (Pročitano 106839 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vladari 12-te (jarac), 10. i 11. (strijelac), i 9.(shkorpija).
Je li situacija sad neshto "bolja"?  Smile
p.s. prva kuca pocinje u vodoliji,zahvata ribe(tu je venera) i zavrsava se u ovnu.

Smile znam da su nepregledni ovako nabacani podaci i da pitanje prelazi u offtop..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
kada neko stigne da mi pogleda 8 mu kucu,karta je okacena!
Uklijestene ribe a u kuci Jupiter,Chiron i Fortuna,u opoziciji sa Plutonom iz II kuce!
hvala unaprijed!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo da vratim temu na prvu stranu Smile
Nadam se da ce neko biti raspoložen da mi odgovori Smile
Mislim da sam već postavila pitanje na ovoj temi, ali ponoviću jer me baš zanima 8. kuća. Smile

Dakle, imam stelijum u 8. kući. Tu je pet planeta: Sunce, Merkur, Saturn, Venera i Pluton. Sve planete osim Plutona su u Devici(Pluton je u Vagi). Karta mi je u indeksu, pa ako neko može neka pogleda i bar malo mi razjasni šta to znači.

Ono što sam čula i čitala o ovoj kući uglavnom ima negativnu konotaciju, pa me zanima, koje su eventualno pozitivne strane. Smile
:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa pozitivne strane su ti da to pravi veoma pametne osobe koje umeju da ukapiraju ljude u dubini. Zdruge strane trebalo bi da znaci da ta osoba ima srece sa parama, da ih dobija od drugi. Znaci isto da ta osoba kad prezivi teskoce u zivot ume da se povrati od jednom, znaci kao da se ponovo rodi... .

Kod tebe ta pozicija mislim da daje veliku pamet (jos jednom  Smile) i omogucava ti da cela tvoja energija se uplice ekstremno u sve sto radis.

Eto sto baar ja mogu da ti kazem...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala ti na brzom odgovoru Smile

Umem da ukapiram ljude,njihovu suštinu, u pravu si. Pare me nešto baš i neće, ali dobro, biće i toga. Verovatno će mi se cela kuća aktivirati kad Saturn udje u Devicu. Smile  A za ovu pamet....hvala ti.
 Smile

Jel ima još neko komentar?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Stvar je isto da se zna u kom redu su ti planete? Koja ti je prva, druga, treca planeta, jer neki kazu da okruzenje planeta pokazuje isto blokade poneki put.

I pogotovom dali imas aspekte neke na te planete?

Licno mislim da saturn kad prolazi da malo blokira stvari...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Planete idu ovim redom: Saturn, Sunce, Merkur, Venera i Pluton. Naravno, prave razne aspekte. Karta mi je u indeksu na 13. strani, pa može da se vidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kad gledam tvoju natalnu kartu imam utisak da si jako aktivna osoba jer imas dobar sekstil marsa i sve tvoje planete u devici.

Sa neptunom u 11 polju u kvadratu sa tim istim planetama u devici imam utisak ko da si dozivela ili ces doziveti prevaru u plje prijatelje ili eventualno ljubavi jer moze da se veze sa suncem sto je u simboliku muz u zensku natalnu kartu.

Uran sto stoji u tvom devetom polju i sto je u dobrom aspektu sa marsom i suncem moze pokazuje da moze inostranstvo da znaci u tvom zivotu, ili da si dobro studirala.

Da i kvadrat sa neptunom moze da znaci da si poneki put izgubljena u svojim mislima? I da mozda si mozda imala svakako i ekstremno drustvo oko sebe?

Za ostalo vise se poznajem u kartama negu u astrologiju  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa i nisam baš aktivna, čak je to, ono što sebi najviše zameram...jako se teško pomeram sa mrtve tačke :ballbounce:ali trudim se da se promenim.

Tačno je da sam više puta bila razočarana i u prijatelje i u ljubav, ali verujem da vreme sve to lepo iskristališe, pa ostanu oni koji vrede Smile

Obzirom da i dalje studiram, to mi ne ide baš najbolje Smile ali ne odustajem, a o inostranstvu, u smislu života tamo - nikad nisam razmišljala. 

Sve u svemu- hvala ti na trudu Smile

Da li bi mi još neko protumačio , baš 8. kuću? Smile Najviše me zanima jer je i najizraženija u mojoj natalnoj karti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
u osmoj kuci imam sunce u biku . s aspektima u trigonu sa saturnom , opoziciji s uranom polusekstil s venerom i quintil sa mjesecom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 08:09:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.