Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:27:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIII kuća ~ Osma kuća  (Pročitano 106909 puta)
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG viewty
Mozete li mi reci neshto o mojoj VIII kuci? Natalna mi je u indexu. Hvala Smile
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

prilazem svoju natalnu kartu , zanima me sta ima da kaze moja osma kuca ?

znam da su ribe u njoj , a ovo drugo .... Smile Smile

http://img180.imageshack.us/my.php?image=lolanajz3.gif
« Poslednja izmena: 16. Okt 2008, 02:14:47 od Makišon »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;

prilazem svoju natalnu kartu , zanima me sta ima da kaze moja osma kuca ?

znam da su ribe u njoj , a ovo drugo .... Smile Smile

http://img180.imageshack.us/my.php?image=lolanajz3.gif

Pa ideš redom

vrh VIII u znaku Riba-pošto posmaramo uopšteno, znak boravka u bolnici i neka operacija. Nasledstvo je najčešće slabo ili ga uopšte nema. Mogućnost da ti neko ukrade novac koji nije tvoj. Čuvaj se vode.
Vladari su Neptun i Jupiter. Jupiter je u tvom slučaju i dispozitor Neptuna jer je Neptun u znaku strelca-V kuća.
Vladar VIII u V kući-ulazak u vezu zbog seksa. Strasti su velike i osoba ih teško obuzdava. Svadje i sukobi u ljubavnom životu. Privlače te opasni partneri, moguća veza sa nekim kriminalcem. Borilačke veštine. Voliš da ulaziš u opasne i rizične situacija. Partner se pronalazi na opasnim mestima. Ljubav u ratu.

Sad nadji temu o aspektima pa pročitaj za sl. aspekte.
Neptun:
trigon Sunce
sekstil Mesec
kvadrat Merkur
kvadrat Mars
trigon Saturn

Samo su kvadrati loši aspekti.

Zatim isto za Jupiter-aspekti
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung 
osma kuca mi je u ribama a u njoj je saturn sta to znaci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
osma kuca mi je u ribama a u njoj je saturn sta to znaci?

RIBE VRHU OSME KUĆE su opsednute smrću. Zna jako da pati pa se slabo oporavlja posle stradanja. Haos u životu i sa nasledstvom (i novcem). Trebalo bi više drugima da pomaže. Ponekad može doći i do kakve prevare kada je reč o imovini partnera. Treba da bude oprezna kada je reč o lekarijama i lekarima.

Saturn u osmoj kući

Saturn u osmoj kući donosi dug život. Uprkos podložnosti dugim bolestima ove osobe spadaju među one koje najduže žive. Imaju izuzetne psihološke sposobnosti. Oprezne su i vešte u sticanju novca, ali se često vezuju baš za osobu koja ima finansijskih problema. Energičnost i borbenost ih ponekad napuštaju, ali uspevaju da se brzo regenerišu. Seksualne potrebe im se kreću u širokom dijapazonu, od blage suzdržanosti do bezosećajnog promiskuiteta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moja 8. kuca je u Blizancima. Tu su se smjestili Mars i Jupiter ( koji su u Raku ) te Lilith I Vertex ( u Blizancima ) Da li mi moze neko reci kakav bi to utjecaj moglo imati na zdravlje?

Mars i Jupiter nemaju nekih teskih aspekata, u konjunkciji su medjusobno te u trigonu sa Uranom. Lilith je u trigonu sa Plutonom.

Da bi se uradila analiza Vaseg zdravlja neophodna mi je Vasa natalna karta, odnosno neophodni su mi Vasi konkretni podaci o rodjenju koji obuhvataju tacan datum, vreme i mesto rodjenja i da pored toga napisete i kog ste pola. To mi je neophodno iz ociglednih razloga. Inace, 1. kuca govori o zdravlju, 6. kuca o bolestima, 8. kuca o operacijama i opasnostima, 12. kuca o bolnicama i psihickom zdravlju. 8. kuca pored gore navedenog opisuje nacin smrti. Potrebno je da znam i gde se nalazi Vas ascendent. Vladar ascendenta i njegov dispozitor i naravno aspekti. Za analizu zdravlja neophodna je i pozicija Sunca i Meseca. Potrebno je da znam kako su postavljeni signifikatori a kako promisori.

astrolog Karolina Markovic
 kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 78)

Tek sad sam ovo vidjela! Sorry! Hvala.

Inace, imala sam ( i imam oduvijek ) problema sa zdravljem. Pomislila sam da bi se oni mozda mogli objasniti nekim astroloskim aspektima u mojoj natalnoj karti, jer su simptomi uvijek bili cudni, teski, kompleksni bez nekog konacnog uzroka koji bi objasnio sve poremecaje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Laik sam za astrologiju, pa ne znam da li pitanje postavljam na pravom mestu....
S obzirom da osma kuca oznacava i operacije, zanima me sta oznacava moj mars u 8. kuci u ribama na 17 stepeni i juzni mesecev cvor u ribama u 8. kuci na 17 stepeni.... s obzirom da bih do kraja ovog meseca trebala da idem na carski rez a cini mi se da mi nijedan datum ove godine nije naklonjen da to izvedem bez posledica.
U natalnoj karti mi je :
MARS trigon URAN (4.kuca - skorpija - 20 stepeni)
MARS kvadrat NEPTUN (5. kuca - strelac - 20 stepeni)
MARS opozicija SEVERNI MESECEV CVOR (2. kuca - devica)
MARS konjukcija JUZNI MESECEV CVOR (8. kuca - ribe)

Ako budem mogla da biram datume izvodjenja carskog reza... koji bi bili najpovoljniji?

Hvala unapred 

Ja sam OVAN - LAV
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja dugo nisam bila na forumu... pa možda sam i već pitala za tumačenje 8. kuće... ne sjećam se. neka mi netko protumači (karta mi je gdje su i ostale od forumaša) a ako je već netko prije pisao neka mi ili linka ili c/p-a da se prisjetim...
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
AndjelaNS,

O operacijama i bolnicama govori 12. kuca..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Evo jednog prostog pitanja za vas: Da li ce moj buduci  muz da biude bogat?

Moja karta je sa ostalim na Anica 76. Rodjena sam 28.10.1976 u BG 5h 25 min
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:27:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.