Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:36:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIII kuća ~ Osma kuća  (Pročitano 106519 puta)
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
VIII kuca u shkorpiji? a imam tamo mesec i pluton  Smile
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ako neko moze da mi kaze sta znaci:
8 kuca mi je u ovnu i tamo imam planete: sunce, merkur, jupiter i chiron
hvala vam unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
VIII kuca u shkorpiji? a imam tamo mesec i pluton  Smile

MESEC U OSMOJ KUĆI donosi velike dusevne patnje
Takodje, strah od smrti, i emotivne krize. Obićno osoba dozivi neko bolno iskustvo kroz gubitak nekog dragog bića, obićno neko zensko iz porodice. Taj dogadjaj treba da bude prekretnica u životu, a za neke to može biti trenutak duhovnog budjenja. Zanimanje za pitanja psihe, seksa. Odbojnost prema zenama u krugu porodice. Ali i položaj koji govori o materijalnom dobitku vezanu za neciju smrt.
-SMRT na javnom mestu, pa i od davljenja.
- Nasledstvo! Dobar odnos sa novcem.
-ZH - Nepovoljno za zenski horoskop jer donosi nezgodnu prirodu zeni koja je: ljubomorna, osetljiva emotivna - morbidno osetljiva. Cesto ima zdravstvenih problema, a najugrozeniji su reproduktivni organi, donosi i komplikacije u trudnoci.
-Neharmonični aspekti ukazuju na odbojnost prema majci, komplikovane seksualne odnose i trosenje novca partnera. Opsednutost lošim stvarima, veliki strahovi, brige depresije. Smrt u masi ili masa nad njim izvrsi nasilje. Dusevne tragedije .

PLUTON U OSMOJ KUĆI govori o zlu, o dramaticnim situacijama
Cesto osoba dolazi u životu oci u oci sa smrcu. Verovatan sukob sa policijom, kriminalcima, sa smrtnim posledicama. OVAJ POLOŽAJ NE BI TREBALO DA IMAJU JAVNE LIČNOSTI. Osoba ima strahovitu moc regeneracije i prezivljavanja. Najjaca je i najsposobnija kada dodje stani-pani. Osnovna je poruka je poriv da se transformise negativna energija u spiritualnu snagu. Velika kolicina enerije i destruktivnosti i te krizne situacije teraju ovog čoveka u duhovno probudjenje. Ne podnosi trivijalnosti jer je osoba sa snažnom voljom, sa borbenošću koja se granici sa ludilom ili će nešto uraditi ili je nece biti.
-Ponekad operacije i smrt od operacije. Smrt u masi ili pri masovnim nesrećama.
-100% neko nasledstvo. Ali zna često da bude osporeno i za njega će se osoba boriti.
-Neharmonični aspekti ukazuju na velike komplikacije oko nasledstva, intrige u vezi nekog novca ili misteriozna smrt. Nasledstvo će biti osporeno pa će morati da se bori za njega. Nasilna smrt, od oruzja, eksploziva, a nasilje mogu uciniti uniformisani ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
ako neko moze da mi kaze sta znaci:
8 kuca mi je u ovnu i tamo imam planete: sunce, merkur, jupiter i chiron
hvala vam unapred

SUNCE U OSMOJ KUĆI - u potrazi za saznanjem o sebi
Sunce u ovoj kući nameće čoveku da veliki deo svog života potroši u pokušajima da definiše ko je on. To je posledica iz detinjstva jer mu je očinska figura previše udaljena ili od oca koji je imao veliku borbu za egzistenciju ili ispoljavanja ili dokazivanja samoga sebe. Sličan problem imate i vi, pa vaš put smerom unutrašnjeg traganja, i dostignuti uvidi, ponekad vas bacaju na samo dno. Te uspone i padove, vide ljudi s kojima se susrećete. Vide vašu frustriranost, koja vas iscrpljuje, vide vašu nervozu proisteklu iz zategnutih odnosa, naročito, na intimnom planu – gde vi, ustvari, testirate sebe. Neko će reći – šta će vam to? Naravno, zar ona moraju biti pitanje života i smrti? U situacijama snažnih pritisaka na poslu, vaše stečeno iskustvo može doprineti da razumete pozadinu takvog stanja. Samim tim, pravovremeno vam se može probuditi impuls za opreznošću, umesto da srljate.
Prepoznavanje tih tananih niti može vam pomoći u karijeri, u poslovima gde postoji veza materijalnog i državne institucije, banke, osiguravajuća društva i slično. Takođe i problemi ljudske duše, koja sve to prepoznaje, i duboki psihološki problemi pojedinaca, mogu biti interesantni. Ukoliko ste na položaju puno ćete strahovati da zadržite to stanje ili strah od gubitaka materijalnih dobara. Problem identiteta biće rešen kada dostignete toliko potrebnu unutrašnju sigurnost.
Ovo sunce pokazuje neminovne životne krize, osobi često "svane" posle neke smrti jer dobija nasledstvo. Uvek je interesuje sustina, bilo šta da je u pitanju. Veliki je borac, ima jaku volju. Ne može da izbegne uspone i padove. Jako malo ima perioda zatisja u životu. Jako mnogo ispituje sebe, samokriticna je i dobar psiholog. Ineteresuju je tabu-teme, misterije. Obavezno život posveti proucavanju teme koje su na rubu uobićajenog. Ali ovde Sunce i stiti od violentnih pojava, jaca strasti, eros, seksualnost, vitalnost, moc regeneracije. Životne situacije isceniraju da preuzme moc i odgovornost.
-UPOZORENJE - sredina života je kriticna. Inače osoba treba da se cuva sukoba, da se namerno ne izlaze opasnosti jer je kraj neminovan.
SMRT - umire svesno, zna da mu dolazi kraj života. Posle smrti dozivi priznanje, dive joj se. Položaj herojske smrti.
-Novac od drugih stice nasledjem ili dobitak kroz muske clanove u porodici.
-Neharmonični aspekti ukazuju na preranu smrt nekog roditelja, izgnanstvo, teška odricanja. Može pretrpeti životnu opasnost, operaciju. Ali neko stradanje i patnja u vezi tog će biti prisutna.

MERCUR U OSMOJ KUĆI daje pronicljivost, ostroumnost, spekulacije
Voli sve da zna, ali svoje tajne ne odaje. Voli da cita i istražuje podrucja kriminala, okultizma, tabu-tema ili mozda pise o tim oblastima. Rodjeni je detektiv. Cesto joj je i zanimanje u najsirem smislu vezano za smrt.
-SMRT: Psihicki poremecaji, nervna ostecenja, defekt mozga, naročito u mladjim godinama kada osoba može da strada. Stalno je prisutan strah od smrti i ocajanje. Prisutni su osećaji blizine smrti ili tragedija. Cesto strada rodbina, brace i ŠESTare, velika opasnost od saobraćaja. Umire pri svesti, nije teška.
-Stice novac, ali to nije neko bogatstvo, sume koje se brzo potrose.
-Neharmonični aspekti ukazuju na nepoštenu osobu, velikog spekulanta, koji nastoji da stekne neke vrednosti pretnjama. U mladosti uzrokuje neciju smrt, a može i njemu da se desi.

JUPITER U OSMOJ KUĆI cuva čoveka od violentnih situacija CUVA ČOVEKA OD SMRTI. Velika zaštita, može mnoge stvari u horoskopu da ispravi. Stiti život od kriza i teskih iskustava. Lako stice novac drugih i nasledstvo.
-POZITIVNA KARMA: Ovde Jupiter cuva čoveka od stresnih situacija. Stiti ga da ne propadne i omogućava da stekne materijalne vrednosti drugih (kad vec ne zna sam da ih stekne).
-Spokojna smrt, umire prirodnom smrcu, bez vecih teškoca.
-Materijalni prosperitet, dobitak od necije smrti. zdravlje, moguće su bolesti jetre, zuci, trovanja krvi, tumori...
-Neharmonični aspekti ukazuju na izvesne probleme u vezi tog novca i nekorektan način sticanja. Zavrsetci svega lako mogu biti nepovoljni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Hvala puno na odgovoru......sta da kazem  Smile  cini mi se i lose i dobro po mene....ma da se sad mozda jos vise plasim sta ce biti sa mojim privatnim poslom u koji ulazim...mislim ono upozorenje: sredina zivota opasnost itd  Smile a taj period je bas sada  Smile.....svejedno hvala puno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
VIII kuca u shkorpiji? a imam tamo mesec i pluton Smile

MESEC U OSMOJ KUĆI donosi velike dusevne patnje
Takodje, strah od smrti, i emotivne krize. Obićno osoba dozivi neko bolno iskustvo kroz gubitak nekog dragog bića, obićno neko zensko iz porodice. Taj dogadjaj treba da bude prekretnica u životu, a za neke to može biti trenutak duhovnog budjenja. Zanimanje za pitanja psihe, seksa. Odbojnost prema zenama u krugu porodice. Ali i položaj koji govori o materijalnom dobitku vezanu za neciju smrt.
-SMRT na javnom mestu, pa i od davljenja.
- Nasledstvo! Dobar odnos sa novcem.
-ZH - Nepovoljno za zenski horoskop jer donosi nezgodnu prirodu zeni koja je: ljubomorna, osetljiva emotivna - morbidno osetljiva. Cesto ima zdravstvenih problema, a najugrozeniji su reproduktivni organi, donosi i komplikacije u trudnoci. -Neharmonični aspekti ukazuju na odbojnost prema majci, komplikovane seksualne odnose i trosenje novca partnera. Opsednutost lošim stvarima, veliki strahovi, brige depresije. Smrt u masi ili masa nad njim izvrsi nasilje. Dusevne tragedije .

PLUTON U OSMOJ KUĆI govori o zlu, o dramaticnim situacijama
Cesto osoba dolazi u životu oci u oci sa smrcu. Verovatan sukob sa policijom, kriminalcima, sa smrtnim posledicama. OVAJ POLOŽAJ NE BI TREBALO DA IMAJU JAVNE LIČNOSTI. Osoba ima strahovitu moc regeneracije i prezivljavanja. Najjaca je i najsposobnija kada dodje stani-pani. Osnovna je poruka je poriv da se transformise negativna energija u spiritualnu snagu. Velika kolicina enerije i destruktivnosti i te krizne situacije teraju ovog čoveka u duhovno probudjenje. Ne podnosi trivijalnosti jer je osoba sa snažnom voljom, sa borbenošću koja se granici sa ludilom ili će nešto uraditi ili je nece biti. -Ponekad operacije i smrt od operacije. Smrt u masi ili pri masovnim nesrećama.
-100% neko nasledstvo. Ali zna često da bude osporeno i za njega će se osoba boriti.
-Neharmonični aspekti ukazuju na velike komplikacije oko nasledstva, intrige u vezi nekog novca ili misteriozna smrt. Nasledstvo će biti osporeno pa će morati da se bori za njega. Nasilna smrt, od oruzja, eksploziva, a nasilje mogu uciniti uniformisani ljudi.

strah me je shto znam da je ovo sve istina...samo potvrdjujete...u svakom slucaju smrt. ZNaci,zaista ja cu nesto uraditi ili neco to ni biti uardjeno!  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2008, 17:19:45 od aleksandrazns »
IP sačuvana
social share

"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Aleksandra, za tako ozbiljnu tematiku se gledaju mnogi drugi elementi...plus ne mora se kod svakog sve to isto manifestovati...jer svako ima svoj način življenja, drugačije vaspitanje, drugačiju sredinu u kojoj živi a sve to utiče na ispunjenje tih elemenata koji se posmatraju. Nemoj da brineš, btw. svakog od nas ima svoj kraj (samo viršla ima dva kraja Smile )
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
hehe...da. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.13-
neka meni netko napiše nešto...meni je 8. kuća u škorpiji: Mars, Pluton i Lilith. pročitala sam ono za Pluton što je pisalo pa to ne treba opet.

i još pitanje...pročitala sam ono za Sunce i Mjesec u 8. kući i u dosta toga sam se prepoznala ali mi se ni jedno od toga ne nalazi u 8. kući, pa je li te neke osobine mogu biti zbog aspekata između tih planeta i planeta u 8. kući ili je nešto drugo uzrok...ili je jednostavno slučajnost??
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Asarte, pa gotovo u svakom tom opisu planeta u odredjenoj kući, opisu aspekata izmedju planeta i td. će svako pronaći par rečenica i reći ''ovo kao da je o meni pisano''. Smile Treba gledati ono što je vezano za to tvoje polje - vrh u kojem se nalazi kuća - njen vladar i aspekte koje pravi sa ostalim planetama, znak u kojem se nastavlja kuća-ako postoji i na kraju planete u kući i dodatne elemente (zavisno od polja koje se posmatra). Ako ti je odredjena planeta blizu polja koje se posmatra tj. blizu vrha kuće onda se i ona posmatra.  Imaš li kartu u Indeksu? ako nemaš postavi je (objašnjenje je u prvoj poruci te teme) a ukoliko se ne snadješ pošalji mi tvoje podatke na p.p. pa ću je ja postaviti Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2008, 00:54:50 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:36:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.