Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Video: Iživljavanje nad romskim mladićem u policijskoj stanici (ipak je lopov)  (Pročitano 58689 puta)
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Ako tako mu i treba.. Jel on stvarno mislio da nece da ga privode i budu "korektni" prema njemu. Smile  Lazan yt profil, lazan twiter nalog. A ne ovako  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Citat
ццц...
Је ли ово твој лични став или став твоје странке?
Moj наравно, а моја странка је свака странка која је против ЕУ ... е сад што је књига спала на само једну, ја нисам крив.

Citat
Tvoje fiks ideje kao po obicaju.

Naravno, odlomi cigu zato sto je ciga... zato ti je Ceca srpkinja no.1. Pokrala drzavu koliko sve cige u drzavi nisu. Jbg, ona dobije modni detalj - narukvicu. Trebali su svaku kosku da joj polome, zar ne? Mislim da je to dosledno toj tvojoj logici?
Ја нисам политичар нити живим од политике, и увек ћу да похвалим режим или њихову штаку СНС, ако нешто добро учине. Рецимо ова нагодба са Цецом је паметно одрађена, под условом да паре оду у буџет. Такође предлог за служење затворске казне у кућној просторији је такође добра ствар, окривљени плаћа да би добио ту ''привилегију'' сходно кривичном делу, наравно мања кр.дела и није на терету буџета.
Било би добро и када би затворенике активирали да буду коначно друштвено корисни, уместо што се у ЦЗ смарају и бију. Не мора одма' гулаг.
А њихову штаку сам похвалио због оне сарадње са западним десничарима.

Не можеш да мешаш бабе и жабе. Цеца је платила бар нешто, чак је и Карић платио неки део, али шта је са осталима који ведре и облаче.
Овима ако одузмеш све они су завршили своју каријеру, али Цеци или Чоли не можеш ништа, опет ће да дођу до пара, да искористи пажњу медија и бесплатну рекламу.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
A vid mu manekenske slike, hahahaha.

Pravda za Jovica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
E nisam verovala da je Framling takva veverica, ali mora mu se priznati svaka čast. Ko god da mu je dao snimak navuko ga je ko kineski kurton, do pucanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
programer i web dizajner :Pnego batice jesu ti nasli piratski windows ili fotosop na kompu,dovoljan povod da zaglavis ako panduri imaju imalo mozga
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Uhapšena još dva policajca koja su tukla Danijelovog oca

BEOGRAD - Bivši vršački policajci Nenad Banda i Zoltan Tot uhapšeni su juče zbog sumnje da su 30. juna 2007. tukli Ganija Stojanovića, u isto vreme kada su tadašnje njihove kolege Aleksandar Adamov i Bojan Biserčić fizički maltretirale Ganijevog sina Danijela Stojanovića, saznaje “Blic”.

Žrtve policijske torture: Gani Stojanović i njegov sin Danijel

Video snimak fizičkog maltretiranja Danijela Stojanovića osvanuo je pre nekoliko dana na Jutjubu i šokirao javnost.

Osumnjičenim bivšim policajcima Bandi i Totu određeno je zadržavanje u policiji i biće privedeni istražnom sudiji. Oni se sumnjiče da su u isto vreme kada su Adamov i Biserčić maltretirali Danijela, u drugoj prostoriji u stanici tukli njegovog oca Ganija Stojanovića.

Policajci osumnjičeni za premlaćivanje Stojanovića uhapšeni su u ponedeljak nakon što ih je ovaj prepoznao. Na saslušanju su se branili ćutanjem, a juče su privedeni istražnom sudiji. Njihova koleginica Marijana Radivojević, koja je mobilnim telefonom snimila premlaćivanje, dala je izjavu. Posle saslušanja ona je puštena da se brani sa slobode, ali će se protiv nje dalje voditi postupak zbog prikrivanja krivičnog dela.

Ministar policije Ivica Dačić, koji je u međuvremenu primio Danijela Stojanovića, dao je i nalog za smenu odgovornih starešina u Vršcu, i taj proces je u toku.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Ја се придружујем: Фраменинг алал-вера!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Decko je izgleda, samo jos jedan atensn hor. Pazi naslova, jbt, jos ekskluziva. Smile

ЕКСКЛУЗИВНО: Интервју са Николом Јовићем

Београд – Драги посетиоци Васељенске Телевизије, имамо част да Вам пренесемо интервју са Николом Јовићем, момком који је узбуркао српске медије видео прилогом о иживљавању полицајца над ромским младићем у станици полиције у Вршцу.

Верујемо да би текст лепше изгледао када би одвојили неко време да га уредимо, али не желимо да се Николине речи погрешно протумаче и схвате па Вам преносимо његове одговоре онако како их је он пренео.

Како сте дошли у посед видео прилога?

До снимка сам дошао баш као и многи други. Пронашао сам га на јутјубу пре годину дана и одлучио да га сачувам. У међувремену сам потпуно заборавио на снимак, све до недавно, када сам га случајно пронашао, и приметио да више није на поменутом видео порталу, па сам одлучио да га поставим.

Да ли је истина да је видео прилог постојао на интернету већ пар година?

Ја сам налетео на снимак пре годину дана, али сада знамо да је много старији и да смо имали прилике да га видимо и у неком музичком видео споту снимљеном пре две године. Не разумем зашто се дигла толика бука око снимка тек када сам га ја поставио.

Шта Вас је навело да поделите видео прилог преко Јутјуба?

Мислим да је обавеза свих нас да не ћутимо пред неправдом, посебно ако се узме у обзир да је то нешто што је могло да се догоди било коме од нас.

Какав сте ефекат очекивали од ширења видео прилога?

Oчекивао сам да ћу привући пажњу одређене групе људи али не и да ће се се све одиграти тако брзо нити да ће попримити толике размере.

Где сте одлучили да поделите видео прилог на првом месту? Твитер, Јутјуб, Фејсбук?

На сва три – истовремено.

Зашто сте се одлучили баш за тај канал дистрибуције?

Зато што је најефектнији.

Да ли сте слали видео прилог медијима?

Нисам.

Колико је требало полицији да Вас контактира?

Контактирали су ме веома брзо и то на начин сличан оном како је Немачка контактирала Пољску 1939. Само 12 сати након постављања снимка на фејсбук и јутјуб, полицајци су били у мојој кући, дворишту, испред куће. Привођен сам у два наврата током дана и одузет ми је рачунар. Морам да додам да су припадници МУП-а били веома коректни, али сада, када су све околности у вези са овим снимком разјашњене, волео бих да знам зашто не могу да добијем назад свој рачунар? Ја сам програмер, рачунар је моје средство за рад, нисам предмет истраге и не желим да било ко угрожава моју приватност без разлога. Овако, све то почиње да личи на кажњавање због грађанске непослушности или можда треба да послужи као напомена шта ће се догодити ако поново урадим нешто слично.

Како се осећате с обзиром да сте покренули лавину у српским медијима поводом нечега што би требао да буде државни посао?

Не осећам се безбедно али не желим да звучим као да тражим било чије сажаљење. Добијам анонимне претње али је много више оних који ми упућују речи подршке и оних који ми нуде конкретну помоћ, како из земље, тако и из иностранства. Међу њима има и разних организација а интересовали су се чак и представници власти једне северно-ервопске државе која има проблем са великим приливом потенцијалних азиланата из Србије.

Да ли сте размишљали како би се осећали на месту особе која је малтретирана у полицијској станици?

Рецимо да не морам да замишљам. Овог пута су према мени били веома љубазни, али није баш увек било тако.

Да ли сте очекивали овакав “успех” због једног видео прилога који траје 25 секунди?

Прашина која се подигла око овог снимка је надмашила моја очекивања зато што ја нисам први ко је поставио овај снимак на јутјуб. Стицајем околности, баш када сам га ја поставио доспео је до највећег броја људи.

Какав савет би дали онима који дођу у посед сличним видео прилозима?

Објавите их, па куд пукло да пукло.

Браћо Срби, сестре Српкиње, грађани Србије. Сви Ви којима је правда на првом месту. Послушајте речи Николе Јовића и размишљајте својом главом.

Izvor: Vaseljenska

Komican mi je jbt, vec su poceli da izvaljuju bisere doticnog.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
време ишчуђавања је прошло ... од сад мора да се гута оно што у уста сврши ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Citat
Контактирали су ме веома брзо и то на начин сличан оном како је Немачка контактирала Пољску 1939.

дегенерик Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.