Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Video: Iživljavanje nad romskim mladićem u policijskoj stanici (ipak je lopov)  (Pročitano 58632 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Није мандов, ал' му је баба лупала у тарабуку, а деда водао мечке.
Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
HTC Wildfire S
Sasvim je očigledno da je medved bio rasista.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Poznajem tog medveda, jednom mi je ispricao vic o crncima koji ide ovako:

Ide lik ulicom i vidi kako 4 crnca nose kadu... uzme pusku i ubije jednoga, a na to se digne skins iz kade i kaze hebem mu pas mater pukla mi je guma.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Amnesty International je objavila oglas u Londonu da nudi posao u Srbiji i balkanu za nekog ko ce da ispituje i pise izvestaje o vredjanju ljudskih prava pojedinaca i manjina .
Dakle,dakle afektirane trandze ,homo i lezbo ,cigani ,pripadnici drugih vera ,satanisti i svi koji slobodno mogu da se bave sa cim god hoce jer im to garantuje ljudsko pravo a ispoljeni su rasizmu ,nacionalizmu,maltretiranju po skolama ,maltretiranju od strane zakona i vicevima u novinama i na internetu .

Kao na primer sta radi ciganka na Olimpijskim igrama ? Smrdi na 200 metara .

Plata je £42 hiljade funti ,baza je u Londonu ali vecinu vremena  treba biti u nekoj od balkanskih zemalja..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia E72
Pročitao sam samo prvih par stranica teme, mrzelo me je da idem dalje. Kako god, Aleksandar Adamov je moj prijatelj iz detinjstva, dečko je iz jako fine porodice. Da se razumemo, nemam ništa protiv Roma i nisam za policijsku brutalnost - ali... I Gani i Danijel imaju podeblji dosije, u stanicu nisu došli zbog prokislih kolača, već su privedeni. Međutim, pošto su romi koji su nekoliko puta krivično gonjeni, njih treba poslužiti keksom i mlekom, ali nikako šutkom, potom ih pustiti napolje neka kradu narod. Da se ne foliramo, ovaj slučaj je dignut u nebo da bi Dačić kupio sebi predizborne poene, a onim gancima je sada široko polje da zapakuju Aci i Bojanu i šta jesu i šta nisu uradili.

Ne znam da li se na nekoj stranici pomenulo da je taj isti Aca branio romsko selo, da je popio metak na Kosovu, da je dobio polomljen nos braneći svoju otadžbinu... I onda nahvata jednu lopužu, mune ga tri puta (verujte, poznajem Acu odlično, ovo što je on radio na snimku je čisto zajebavanje) i od toga izbije nacionalni skandal. Gde su oni panduri što su prebili srbina ispred kladionice? To nije bitno, jer su tukli Srbina...

Da su se iživljavali nad njim, a da Danijel nije ni kriv ni dužan - suspenzija i zatvor. Ovde su šamarali lopove koji su zaslužili mnogo veće batine i sad su najebali zbog pijane svinje koja bi dupe prodala za šaku dolara. Dakle, da li sam protiv policijske brutalnost - jesam ako je u slučaju izdrkavanje. Da li sam protiv policijske brutalnosti kada su u pitanju lopovi, siledžije i ubice? Ne, nipošto. Treba ih lemati do one mere da ih sevaju kosti kad god se promeni vreme, da se svaki put sete šta ih je snašlo kad su poslednji put gurnuli ruku u tuđ džep. 
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Ne znam da li se na nekoj stranici pomenulo da je taj isti Aca branio romsko selo, da je popio metak na Kosovu, da je dobio polomljen nos braneći svoju otadžbinu...

Drzavu je nazalost sramota tih ljudi koji su isli da ginu dole. I dok su god demokrate na vlasti tako ce i ostati. Tako da mu to sigurno ne ide u prilog pred b92 auditorijumom. Svi koji su poslani na Kosovo su samo dio pogresne Miloseviceve politike devdesetih. Da je pobjegao sa Kosova bio bi heroj.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2011, 16:46:33 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia E72
Ne znam da li se na nekoj stranici pomenulo da je taj isti Aca branio romsko selo, da je popio metak na Kosovu, da je dobio polomljen nos braneći svoju otadžbinu...

Drzavu je nazalost sramota tih ljudi koji su isli da ginu dole. I dok su god demokrate na vlasti tako ce i ostati. Tako da mu to sigurno ne ide u prilog pred b92 auditorijumom. Svi koji su poslani na Kosovo su samo dio pogresne Miloseviceve politike devdesetih. Da je pobjegao sa Kosova bio bi heroj.

Slažem se, ali dečko je bio pre par godina tamo... Da je dao život za otadžbinu bio bi samo jedna budala više. Ovako je zlotvor što je lemao lopova. Kažem, nemam ništa protiv Roma, ali treba lemati svakog lopova i siledžiju, makar to bio ja, komšija, ujak, sestrić, nije bitno. Stvar je što su romi celu ovu farsu okrenuli u njihovu korist, a mi naravno, uvek branimo i ćutimo pred onima koji nisu srpske nacionalnosti. Ovo što se sada desilo je omanja metafora celog stanja u Srbiji.

Albanci poklaše tolike Srbe, popališe tolike srpske kuće, silovaše toliko srpskih devojčica, a mi nemo sedimo, ćutimo i gledamo, jer političari kažu da tako treba. I ne daj bože da na yt izleti snimak kako neko šiba šiptara u Srbiji, to je odmah nacionalni skandal...

I još nešto,

taj Dačić, jebem ga usta debela, pizda pijana, što nije uzeo uniformu i otišao on na Kosovo da brani šačicu jadnih srba koja je tamo ostala, nego se čepi lopovima, ljubi se i grli pred kamerama. Sad će da ih ubaci u velikog brata i da im namesti pobedu. Ej, i to je konjina iz stranke koja je jebala Srbiju do 2000. Umesto da se zabrani mogućnost da se uopšte neko od njihovih kandiduje za bilo koje mesto u vrhu vlade, oni su stavili Dačića kao ministra policije. Sloba se okreće u grobu, a ovi što su Dačića tu namestili nisu ništa bolji od Slobine diktature. Žalosno je, ali gori su.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2011, 17:20:56 od borkes »
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Vidi borkes, sve te razumem i u mnogo cemu si u pravu, cak i za ono za sta ne mislim da si u pravu shvatam tvoje motive zasto mislis tako kako mislis, ali (cesto ima neko ali)...

1. Nedopustivo je da policija tuce gradjane, jer neki bi policajci tukli one za koje i ti i ja i svi normalni ljudi misle da ih i treba tuci, ali neki policajci bi to zloupotrebljavali pa bi tukli redom ko god im nije simpatican i ko god im se zameri. Zato je policiji u svim pravnim drzavama zabranjeno da koriste nasilje protiv gradjana, osim u slucajevima kada su prisiljeni da nasiljem odgovore na nasilje od strane prestupnika.

2. Bez obzira na motive i povod, ako uhapsenik ne pruza otpor (a ovaj ga nije pruzao), ruzno je i nije muski tuci coveka koji je: ocigledno slabiji od tebe, on je uhapsen i ne sme da ti se suprotstavi, a ti si okruzen svojim kolegama i mozes da ga ukantas kako hoces...

3. Ja se slazem sa tobom da neke kulove treba tuci, ali to mora da odredi sud, a ne policija iz razloga pod 1. Ako se donese zakon da se za kradju osim zatvora kaznjava i batinama, onda to treba da bude javno batinanje da posluzi kao primer drugima, a posto nije u danasnje vreme primereno (kao u serijatskim drzavama) da se to radi na trgovima, onda bi to trebalo raditi u dvoristu kazneno popravne ustanove u tacno propisanoj meri. Ono kao za vreme Milosa Obrenovica 25 po turu i slicno. To bi bila razlika izmedju presudjene kazne i policijske torture, koja u normalim uslovima nije dozvoljnena i ne treba da bude dozvoljena nigde u svetu.
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Полицајац је прекршио закон изгубиће посао и одговараће.
Тадић је данас опет прекршио устав, признао неке шиптарске институције и неће изгубити функцију и неће одговарати.

Закључак, чак је и један циган криминалац важнији од државе Србије.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.