Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Video: Iživljavanje nad romskim mladićem u policijskoj stanici (ipak je lopov)  (Pročitano 58939 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Jebalo vas nasledje komunizma i filozofija da iko ikoga ima prava da tuce, bez obzira na povod.

Ovo si dobro pronikao. To je tacno to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ljudi, ipak je to Srbija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Jebalo vas nasledje komunizma i filozofija da iko ikoga ima prava da tuce, bez obzira na povod.

Ovo si dobro pronikao. To je tacno to.
Kako da ne to je nasledje komunizma.

Pa da nije tog batinanja ispalo bi da je u srbiji dozvoljeno sitno pljackanje, dzeparenje, kradja kablova, obijanje podruma,...  Ovaj "mladic''ce i onako biti pusten vec sutradan, a po ko zna koji put su ga uhvatili u pljacki ili nekoj nelegalnoj radnji, a mi za takve prestupnike nemamo mesta u zatvorima.

Nije lepo sto to rade ali bolje bar malo batina da dobije kad ce vec sutra biti slobodan i opet ce nastaviti po starom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Snimak je iz 2007. godine, tako da ne brinete...situacija je odavno rešena.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
E Marko,
Ne znamo mi to. Da l se tako desilo.

Prema tome mozes samo odabrati da vjerujes u tu varijantu.

Iako je takav ponekad slucaj.
Tj. da nemaju nacina da sprovedu zakonsku kaznu pa su primorani da primjene batine.

A kad vidim onog mladog policajca sa kakvom slatkocom i neozbiljnoscu to radi, nemam utisak da sprovodi ikakvu alternativu za pravu kaznu. Tj. da radi nesto promisljeno.
Decko bas uziva u svojoj odgovornosti da nadoknadi nas slabi pravni sistem.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 14:05:05 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Ma ne tuce on njega zato sto zna da je zakon los i da on nece biti adekvatno kaznjen, nego ga tuce zato sto je neizivljeni kompleksas, u to nema sumnje.
A ne da je situacija mozda takva nego je gotovo sigurno da je tako. Drzava uopste ne zatvara te ''sitne'' prestupnike i da nije ovog batinanja stvarno bi bili u ....

Ja sam veliki protivnik policijske represije i izivljavanje drzava nad njenim gradjanima. Ali moramo napraviti granicu izmedju olosa i gradjana.
Sto se mene tice ja ni olos nebi tukao, ako nema posebne potrebe za tim. Sve bi ih poslao u roblje, pa bi radili na infrastrukturnim projektima koji su znacajni za drzavu. Ali posto to trenutno nije moguce i batine ce odraditi posao bar koliko toliko.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 14:14:03 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Све је то због лоше финансијске ситуације наших пандура ... нема дечко паре за џак ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Pih, mozda i jest to. (EDIT: ne za dzak, nego ono iznad.. Smiley )

Mnogo je antipatican decko policajac, pa sam nacisto zablokiro u razmatranju realne situacije.
Kad povjere ikakav autoritet takvoj maljini svako razmisljanje je nebitno.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 14:16:10 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Него није ми јасно докад ће идиоти који раде нешто због чега могу да остану без посла, да заглаве затвор, да буду осуђени за геноцид ... да се снимају и смеше у објектив камере

Citat
Tortura online: mislim da sam video fašistu?

Stani tu. Stani sad ovde. "Nemoj, molim te". I sklapa ruke da moli. Što je to dobro, kad imaš moć da dovedeš čoveka u tako ponižavajući položaj, nije li? Nešto mi ne deluje ovaj pandur baš kao od brega odvaljen: od kako sam video snimak, maštam da mu se pojavi neko jači, iskusniji, zahebaniji pa da vidiš kako bi bilo "nemoj molim te". Fašisto!
Neću da pljujem policiju u celini. Prošle godine su svašta prošli da bi zaštitili one ljude na Belgrade Pride i uspeli u tome. Svako malo naleti neki pacijent da ispita novu metodologiju ugrožavanja nečega ili nekoga a oni svemu treba da se suprostave. Država je jedini legitimni nosilac sile u društvu. But who can watch the watchmen? Prezirem koncept kolektivne odgovornosti pa prema tome i ovde vidim jasno nečiju ličnu odgovornost. "Stani ovde", jel' imaš ti ime? Daj da čujemo. Mi smo svi neinformisani, ludi, skrenuli s uma i patimo od totalne amnezije, niko se ne seća 90-ih, niko nije slušao priče šta sve može da ti se desi u policijskoj stanici, niko nije vrteo glavom u neverici. Sudeći po snimku svašta će još morati da se uradi da se zaostala balkanska provincija sprovede u koridor civilizovanog društva.

колумниста Блица ... клик

и ето ... највећи успех а може бити и једина светла тачка гомиле људи у плавом јесте што су успели да обезбеде одржавање геј параде ... све остало добро поштено па и херојски што су урадили припадници полиције је ништавно и невредно спомена спрам тога ...  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 14:36:57 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Dačić: Snimak torture star godinu dana, dao sam nalog za suspenziju odgovornih
Tanjug, B92, Beta | 26. 06. 2011. - 10:34h izmena vesti 13:50h | Komentara: 0

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je za B92 da je izdao nalog da se suspenduju svi učesnici snimka koji se juče pojavio na Jutjubu, a na kojem se vidi kako mlađi, uniformisani policajac šutira mladića u prostoriji koja se najverovatnije nalazi u policijskoj stanici.
Na kraju snimka se vidi kako mladić preklinje policajca da prestane sa batinanjem

Dačić je rekao da je snimak star godinu dana i dodao da policija radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog incidenta.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, odgovorni u MUP-u su juče popodne upoznati sa sadržajem snimka postavljenog na Jutjub.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas Tanjugu da je utvrđivanje autentičnosti ovog snimka prioritet srpske policije. On je precizirao da se utvrđuju sve okolnosti vezane za taj snimak, uključujući identifikaciju navodnog policajca i Roma.

- Utvrđivanje autentičnosti, identiteta i svih drugih okolnosti u vezi sa tim snimkom je u interesu pre svega policije - kazao je Veljović.

On je ukazao i na to da pojedinac nije merilo ponašanja svih pripadnika policije.

- Tek kada se utvrde svoje pojedinosti biće preduzete odgovarajuće mere - rekao je Veljović i dodao da će mere biti preduzete i u slučaju da snimak nije autentičan, jer je to u cilju zaštite pripadnika policije.

Sindikat policije osuđuje svaki vid nasilja

Sindikat srpske policije saopštio je danas povodom snimka da je i laiku jasno da je policajac na snimku prekoračio ovlašćenja i da se ponaša nasilnički i brutalno, i pozvao nadležne da utvrde istinu o tom slučaju.

"Ako se dokaže krivica, odgovorni se moraju propisno kazniti. Ovakve i slične scene nasilja koje se povremeno mogu videti na društvenim mrežama i medijima, mogu doneti veliku štetu ugledu Ministarstva, policije i pojedinaca", navodi se u saopštenju.

Sindikat je podsetio da je upotreba fizičke slike dozvoljena samo onda kada policajac mora da odbije napad ili savlada otpor neke osobe, i tada uz nanošenje najmanje štetnih posledica.

"Sindikat srpske policije osuđuje svaki vid neprofesionalizma, nepoštovanja zakona, nasilja i nasilničkog ponašanja. Ali pored osude, svesni smo problema u kojima se nalaze policajci, kao i da to nije izgovor, niti sme biti opravdanje za takvo postupanje", navodi se u saopštenju.

Blic

Bravo a kad su tukli mirne demonstrante ispred SC onda ih nisi suspendovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.