Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Video: Iživljavanje nad romskim mladićem u policijskoj stanici (ipak je lopov)  (Pročitano 58630 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
@Borkes
Razumem ja sve to. ALi ovo na snimku je izivljavanje, fol, stani mirno da te malo tucem. Nek ima dosije ko Marksov kapital, za to je corka ali nije za izivljavanje. Ako se neko *urci pa oce da se hebe sa murijom nek dobije par vaspitno-popravnih, nista protiv ali da nekoga ko ne moze da se brani da ga tuce tek tako, e hebi ga.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
@Borkes
Razumem ja sve to. ALi ovo na snimku je izivljavanje, fol, stani mirno da te malo tucem. Nek ima dosije ko Marksov kapital, za to je corka ali nije za izivljavanje. Ako se neko *urci pa oce da se hebe sa murijom nek dobije par vaspitno-popravnih, nista protiv ali da nekoga ko ne moze da se brani da ga tuce tek tako, e hebi ga.

не сећам се да си на теми о ранку панићу негодовао због иживљавања Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Sve je u pravu borkes...

+ navijač bude osuđen za ubistvo Tatona, iako je u to vreme bio na drugom kraju grada, a taj isti sistem ne može ništa protiv ovih dokazanih lopovčina... policajac je kolateralna šteta, nažalost, sudstvo je glavni problem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ja samo ne razumem kako ljudi poput pandura i ovog ciganina zasluzuju da se o njima ovoliko polemise, posto kao prvo i prvo oni ljudi nisu, sami su izabrali neljudski posao (pandur), dok ciga radi nesto sto i vecina mu zemljaka i da u njemu postoji malo mozga on bih to promenio i civilizovao bi se. Tako da sada je ovo ovde sto se prica cisto gubljenje vremena, cak se i sa teme skrenulo.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
кад сконтате да пандур неће најебати што је тукао Ганција него зато што је био глуп па се снимао, па онда још глупљи те дозволио да се тај снимак нађе на јутјубету ... има да вам се отворе нови хоризонти као да сте се надрогирали ко нездрави па приметили сву лепоту полураспале столице у ћошку  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Pročitao sam samo prvih par stranica teme, mrzelo me je da idem dalje. Kako god, Aleksandar Adamov je moj prijatelj iz detinjstva, dečko je iz jako fine porodice. Da se razumemo, nemam ništa protiv Roma i nisam za policijsku brutalnost - ali... I Gani i Danijel imaju podeblji dosije, u stanicu nisu došli zbog prokislih kolača, već su privedeni. Međutim, pošto su romi koji su nekoliko puta krivično gonjeni, njih treba poslužiti keksom i mlekom, ali nikako šutkom, potom ih pustiti napolje neka kradu narod. Da se ne foliramo, ovaj slučaj je dignut u nebo da bi Dačić kupio sebi predizborne poene, a onim gancima je sada široko polje da zapakuju Aci i Bojanu i šta jesu i šta nisu uradili.

Ne znam da li se na nekoj stranici pomenulo da je taj isti Aca branio romsko selo, da je popio metak na Kosovu, da je dobio polomljen nos braneći svoju otadžbinu... I onda nahvata jednu lopužu, mune ga tri puta (verujte, poznajem Acu odlično, ovo što je on radio na snimku je čisto zajebavanje) i od toga izbije nacionalni skandal. Gde su oni panduri što su prebili srbina ispred kladionice? To nije bitno, jer su tukli Srbina...

Da su se iživljavali nad njim, a da Danijel nije ni kriv ni dužan - suspenzija i zatvor. Ovde su šamarali lopove koji su zaslužili mnogo veće batine i sad su najebali zbog pijane svinje koja bi dupe prodala za šaku dolara. Dakle, da li sam protiv policijske brutalnost - jesam ako je u slučaju izdrkavanje. Da li sam protiv policijske brutalnosti kada su u pitanju lopovi, siledžije i ubice? Ne, nipošto. Treba ih lemati do one mere da ih sevaju kosti kad god se promeni vreme, da se svaki put sete šta ih je snašlo kad su poslednji put gurnuli ruku u tuđ džep.

Ja tebe razumem ,ali...nije vazno ko si i kakvo ti je poreklo ,niko nema pravo da te bije ukoliko nisi agresivan,
Covece policajac ne sme da udari nikog ,on samo moze da koristi silu da bi se odbranio ili da bi priveo nekog .
Jednom kad je ta osoba uhapsena ona treba da bude pod zastitom policije do sudjenja.
Dokle se ne dokaze da si kriv za zlocin predpostavlja se da si neduzan.
Sud presudjuje i odredjuje kaznu 
Sta na primer da imas dete koje ima mentalni poremecaj i nesvesno uradi nesto bude uhapseno i umesto sto mu treba pomoc, onda ga oni premlate u policijskoj stanici.
Sta na primer da ti je otac ili sin optuzen za silovanje jer lici po opisu na tamo nekog ko je to stvarno uradio ,
i policija uzme stvari u svoje ruke i premlati ga ,neznajuci da ima pacemaker i srcane probleme i ubije ga .

Sta zelim da ti kazem je da policija nema pravo da fizicki kaznjava ljude ,

Neophodno je da se skupe svi dokazi ,svi svedoci ,sav cctv ,sav DNA ,svi otisci ,svi alibi ,u nekim slucajevima doktor da ustanovi mentalno stanje coveka . I sve to treba da se predstavi sudu ,koji ce da odluci
da li je neko nevin ili kriv .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
@ Borkes"Ne znam da li se na nekoj stranici pomenulo da je taj isti Aca branio romsko selo, da je popio metak na Kosovu, da je dobio polomljen nos braneći svoju otadžbinu... I onda nahvata jednu lopužu, mune ga tri puta (verujte, poznajem Acu odlično, ovo što je on radio na snimku je čisto zajebavanje) i od toga izbije nacionalni skandal. Gde su oni panduri što su prebili srbina ispred kladionice? To nije bitno, jer su tukli Srbina..."

To niko nece reci, niti priznati. Nego jel se zna zasto ga je tukao?

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Проблем је када пандур туче поштене људе који су се затекли ''на погрешном месту у погрешно време'', рецимо на демонстрацијама, на утакмицама, у клубовима и кафићима ... на улици.

Али ако си изабрао да будеш криминалац, онда се помири са чињеницом да понекад мораш добити батине, како од мурије, тако и од својих крими другара ... заправо буди срећан ако се све заврши на томе.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Znajuci kako prolaze nase demonstracije mislim da ima vise tu razloga za tuci.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.700.3
Citat
sami su izabrali neljudski posao (pandur)

Izvini a ko treba da bude pandur...  Smile  Molio bi ti te pandure i ljubio im dupeta da se vrate na posao, kada bi prestali da obavljaju svoj posao na 2 sata  Smile Kako neki pojedinci ovde kenjaju, kao da nikad nisu izasli van svog dvorista  Smile

Citat
Ja se slazem sa tobom da neke kulove treba tuci, ali to mora da odredi sud,

Sta ucini epska fantastika od coveka  Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2011, 14:21:33 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.