Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:36:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VI (shesta) kuca  (Pročitano 32381 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da pisanje, pisanje....u pravu si! Jesam perfekcionista, ne opterecujem druge svojom pedanterijom, nisam nervozna, verovatno me Vaga smiruje, nestrpljiva umem da budem (jos uvek imam taj decji sindrom), a sto se tice energije i izdrzljivosti tu sam bubasvaba. Ne ogovaram i nemam pojma da li me neko ogovara, pa ja zivim u jednom potpuno drugacijem svetu. Lepoto, svaka cast skoro sve si ovog puta pogodila Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljepoto..sad sam se tek pogubila  Smile ako budes mogla, baci oko na kartu, da te ne muchim ovako  Smile

p.s ne mogu da se snadjem sa pvt.por. moze li mi neko od moderadora pomoci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je vrh 6. polja u Lavu,a njegov vladar Sunce se nalazi u Strelcu u 9. polju...analogno ovome rekla bih da cu se baviti nekim poslom gde cu mozda cak biti i sef (vrh 6. polja u Lavu) i da ce taj posao biti vezan za inostranstvo (Sunce u 9. polju u Strelcu)

E,sada ono sto me zanima je kakav uticaj ovakva 6. kuca ima na moje zdravlje...i zanima me da li i koliko treba gledati suvladare kuca...jer,kao sto se zna neretko se desava da jedna kuca zauzima samo jedan znak,vec najcesce dva...koliko,dakle uzimamo u obzir i suvladare kuca?

P.S.karta mi se nalazi u indexu natalnih karti,strana 16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Meni je VI kuca u ovnu i tu imam samo Chiron. S obzirom da je Chiron , iscelitelj u kuci zdravlja....molim pojasnjenje.

Dosta je tu aspekata:Hiron opozicija sa Uranom i ascedentom, koji su u konjukciji, zatim Hiron kvadrat s Lilit i Marsom...trigon sa severnim cvorom, sekstil s juznim mesecevim cvorom.

Moze li neko da mi kaze nesto vise o ovome?
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jesi li sagledala vladara i dispozitora svog šestog polja..ili te konkretno interesuje Hiron u tom polju? (onda bi mogle da se prebacimo u temu o Hironu)  Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2007, 23:57:46 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
E sad......nisam sigurna za vladara svog sestog polja koji je uopste, pa prihvatam da se prebacimo na temu o Hironu.
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
sunce deseta u ovnu a mesec u ribama u devetoj sunce trigon neptun a mesec nema aspekata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
moze li meni neko da pomogne? Smile
meni je VI u Jarcu na 23 step. ?stalno radim neke honorarne poslove kad ce jedan stalni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
moze li meni neko da pomogne? Smile
meni je VI u Jarcu na 23 step. ?stalno radim neke honorarne poslove kad ce jedan stalni?

pa ja moram uzastopno...znam da po pravilu ne sme...ali kad je ova tema skoro i zaboravljena a...to jeono sto nam svima treba da znamo o VI kuci...
dajte malo vise o VI kuci.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
jeste li razmišljali o tome kako bi šesta kuća mogla biti put koji moramo proći kako bi ušli u brak?

Pa o tome piše Imširagić  Smile Znam ja za to...

Kada neka ljubavna veza treba da predje u bračnu vezu, tada moramo pogledati 6.kuću. To je zbog toga što, da bismo iz 5.kuće (ljubavna veza) prešli u 7.kuću )brak - moramo proći kroz 6.kuću! Kakvo je tu stanje? Da li će se veza baš tu prekinuti ili će se nečim još posebno utvrditi, ukazaće nam pre svega 6.kuća i njen vladar. Uvek moramo posmatrati ono što je izmedju, čak iako nije u direktnoj vezi sa oblašću koju istražujemo (kao kada je u pitanju 6.kuća koja nema direktne veze sa pitanjima ljubavi)

Eventualno postojanje aspekta izmedju Venere i Meseca ili Marsa i Sunca ukazaće nam svojom prirodom na to kako će takav prelazak prihvatiti muškarac ili devojka koja sada treba postati žena. Smile

jedno pitanjce u vezi napisanog da li ovo vazi i kada je u pitanju drugi brak ili samo za prvi "vredi " 6 kuca ..tj.sda li za drugi brak posmatramo 8 kucu(mislim na ovo objasnjenje da sa zabavljanja prelazimo u brak preko 6 tj.Smile ?ili i za to vazi 6 kuca?kao za prvi brak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:36:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.