Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 21:03:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VI (shesta) kuca  (Pročitano 32386 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Baciću pogled na tvoju karticu da vidimo šta bi ti od poslova lepo išlo... Smile
Šesto polje pokazuje konkretno radno mesto... a deseto polje poslove kojim bi se mogla baviti, karijera i sl.
Nisam razmatrala kompletno šestu kuću, samo sam proveravala neke stvarčice  Smile

Za zdravlje bi ti neko iskusniji trebao pogledati, ne bih se sa tim zezala... tranziti takodje... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ok,bas se trudis....i zato...izvoli jedan Smile!

Mene o  astrologiji sve zivo zanima, ali ne znam mnogo toga, polako sklapam kockice.

Jedva cekam sta ces jos da mi kazes...!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Čupko pogrešila sam za tvoj Mesec, upravo sam saznala od stručnijih osoba da bi se tvoj Mesec posmatrao kao neaspektovan. A naravno uzimaju se u obzir aspekti sa severnim mesečevim čvorem i asteroidima. Sorry.

Ali o tome u temi o Neaspektovanim planetama  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma, nema veze Smile

Svi ucimo ,polako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je skoro citava VI u ribama, a vrh u vodoliji. Pretpostavljam da mi je onda prirodni vladalac seste Uran (!?), otisao je u trecoj kuci, u strijelcu. U sestoj se nalaze Mars, na 11, i Venera, na 6 stepeni Riba. Ko ce mi pomoci da povezem ovo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ne riblji vladar je neptun i jupiter
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam mislila da je vladalac kuce, prirodni vladalac znaka u kojem kuca pocinje, bez obzira sto je veci dio kuce u drugom znaku. ...ili se varam?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ne gleda se bas to tako vec samo koji znak se nalazi u kuci 6 toj... onda njegovi vladari
u biti 6 kuca pripada djevici. Jer je to posao, zdravlje, gdje djevice vole pomagat i sluzit drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lepoto, kazi meni nesto o 6k. Moja 6kuca pocinje Devicom, a u njoj su Uran, koji ima sve pozitivne aspekite i Mars u Vagi u sekstilu sa Venerom (5 kuca) i kvadrat sa Suncem iz trece kuce.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 18:08:47 od supercica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
6 kuca u djevici stupnja vage dok merkur se nalazi u raku u 3 kuci stupnja blizanca. Onda imas jos mars u vagi u 6 kuci stupnja bika.
Gledajuci 6 kucu kako je ja gledam ona oznacava posao, hranu, ponasanje prema ljudima,  nasa higijena i zdravlje..rekla bi da si jako uredna i znas druge da izludjivas svojom cistocom...... i naravno volis lijepo takodjer. Isto tako ima neka vrsta povezanosti sa govorom i poslom, mozda radis neki posao vezi jezika? il mozda kao uciteljica, jer vecinom ova kombinacija je dobra, jer djevice uzivaju bit perfecionisti u svemu posebno u pisanju. Nikad tu ne grijese. Mars  isto daje veliku izdrzvljivost pa cak i kad ti dodje preko glave nesto onda sigurno da uvijek iznova imas neku snagu. Mars daje intuivnost kad je u vagi, al problema sa zdravljem il poslom. Mozda si zivcana i lako te neke stvari pogode. Osjecajna si, u biti zelis pravdu , i posto je vaga fina bezobzira na planet ona ce i u ovom slucaju djelovat tako, ti ces znaci pokusat uvijek na fin nacin rijesit to, mozda sa malo manje strpljenja. Mozda volis brzu hranu, ali ist zdraviju, mozda ne jedes mnogo, pusis? Mislim da si uvijek nekako nastrojena na to da drugima pomognes i sluzis, a mislim da zbog merkura vecinom se trazi pricanje i slusanje. Isto mozda, znaci mozda jer spajanje merkura i marsa moze dovedt do ogovaranje osobe il tebe, zavisi. U biti brzo razmisljas, volis brzo stvari obavljat, i naravno vazno ti je da ti kuca blista. N evolis da ti drugi pomazu oko tog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 21:03:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.