Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti ~ Zanimljivosti  (Pročitano 44538 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Sos protiv bolova

Engleska fudbalska reprezentacija će, da bi pobedila na Svetskom fudbalskom prvenstvu Južnoj Africi, biti podvrgnuta specijalnom režimu ishrane, sa puno ljutog sosa.

Za potrebe fudbalske reprezentacije engleske u Južnu Afriku će biti poslate velike količine soseva „tabasko”, „vasabi” i „peri-peri”. Razlog za ovu novinu u ishrani je verovanje stručnog tima da ljuti sos pomaže u ublažavanju pojedinih bolova.

Sportski nutricionista dr Lora Strit kaže da je za igrače veoma važno da imaju zdravu i uravnoteženu ishranu, ali da je isto tako bitno da sačuvaju apetit. Tome će, prema njenim rečima, doprineti sosevi kojima će biti začinjeni njihovi obroci.

Kako su preneli strani mediji, važne stavke u tom specijalnom režimu ishrane za engleske fudbalere čini i džem od jagode, organska čokolada i engleski senf.

Tradicionaln engleski čaj je zabranjen, a umesto njega igrači će moći da piju čaj od nane ili jasmina.

- Ishrana fudbalera je izmenjena od poslednje engleske pobede na Svetskom prvenstvu 1966. godine. U to vreme niko nije posvećivao pažnju režimu ishrane fudbalera - izjavila je tim povodom dr Strit.

svetskoprvenstvo.com
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Bez zadržavanja molim!

Ubuduće igrači neće imati pravo na zadršku prilikom šutiranja penala. Ovo pravilo bi moglo da se primenjuje već od ovog Svetskog prvenstva.

Komitet Međunarodne fudbalske federacije za pravila igre odlučio je da izvođači jedananesteraca ubuduće neće smeti da šutiraju sa zadrškom, a novo pravilo će moći da se primenjuje već na predstojećem Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Međutim, ova nova pravila će biti primenjena samo ako to budu želeli nacionalni fudbalski savezi članica FIFA-e. Podsećanja radi, u dosadašnjim Svetskim prvenstvima dvadeset mečeva je odlučeno upravo nakon izvođenja jedanaesteraca.

U obrazloženju odluke navodi se da je iskustvo pokazalo da su golmani prilikom branjenja penala bili u neravnopavnom položaju, što je posebno do izražaja dolazilo u Brazilu.
- Gledali smo više snimaka na kojima se vidi da igrač priđe lopti, zamahne nogom u prazno i kada golman krene u jednu stranu, povuče nogu i šutira praktično u nebranjen gol. To svakako nije regularan način za postizanje gola i ovom odlukom ćemo to preduprediti - rekao je Patrik Nelson član Komisije.

Komitet je izvođačima penala ostavio mogućnost da zastanu dok trče prema lopti, ali kada stignu do nje i pokrenu nogu kojom šutiraju, moraju da izvedu udarac bez zadrške.
- Biće to trka sa vremenom, jer Svetsko prvenstvo počinje za tri sedmice. Učinićemo sve da sudije, treneri i igrači na vreme i detaljno budu upoznati sa izmenom pravila, kako ne bi dolazilo do nesporazuma na utakmicama - rekao je Žerom Valke generalni sekretar FIFA.

Izmenom pravila predviđeno je da igrači koji kazneni udarac izvedu sa zadrškom dobiju žuti karton, a ukoliko je nakon zadrške postignut gol, on će biti poništen i igrač će ponovo šutirati penal.

U dosadašnjim Svetskim prvenstvima dvadeset mečeva je odlučeno upravo nakon izvođenja jedanaesteraca.

svetskoprvenstvo.com
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Uhapšen terorista koji je planirao napade u Južnoj Africi

U Iraku je uhapšena osoba za koju se sumnja da je pripadnik Al kaide i da je planirao, u znak osvete zbog uvreda proroku Muhamedu, napade na fudbalske reprezentacije Danske i Holandije na Svetskom fudbalskom prvenstvu koje se sledećeg meseca održava u Južnoj Africi

U pitanju je saudijski državljanin Abdulah Azam Saleh al Kahtani koji je uhapšen 3. maja, javio je danas AP pozivajući se na jučerašnje saopštenje iračkih vlasti.
Hapšenje Al Kahtanija usledilo je na osnovu papira sa opisom planiranih napada pronađenog u akciji koju su u aprilu izvele iračke i američke snage.
U toj akciji ubijena su dva istaknuta člana iračkog ogranka Al kaide - Abu Ajub al Masri i Abu Omar al Bagdadi, naveo je neimenovani irački zvaničnik.
Al Kahtani je za američku agenciju izjavio, u intervjuu koji su omogućile iračke snage bezbednosti, da je u Irak došao 2004. godine da se bori protiv Amerikanaca i da su ga zatim regrutovali iz Al kaide.
Ideja o napadima na Svetskom fudbalskom prvenstvu rodila se krajem 2009. godine tokom razgovora sa prijateljima o zapadnjačkim medijima koji su uvredljivo govorili o muslimanima.
Razmatrana je mogućnost osvete za uvrede nanesene proroku Muhamedu napadima na dansku i holandsku fudbalsku reprezentaciju i na njihove navijače, rekao je Al Kahtani.
Napadači su planirali da koriste puške i automobile-bombe.
Al Kahtani je objasnio da su smatrali da je Fudbalsko prvenstvo značajan međunardoni događaj koji će privući svetsku pažnju i da je lakše doputovati u Južnu Afriku nego u Dansku ili Holandiju.
On je dodao da je za te planove bilo potrebno odobrenje komande Al kaide, odnosno čoveka broj dva te organizacije Ajmana al Zavahirija.
Neimenovani irački zvaničnik iz snaga bezbednosti rekao je da Al kaida do sada nije preduzela nikakve korake u cilju ostvarenja tih planova, kao što je nabavka materijala za izradu bombi.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Instant sudovi za navijače

Sudovi će procesuirati navijače po hitnom postupku. Na taj način će presude moći da se donesu pre nego što osumnjičeni i svedoci napuste zemlju. Ovde nije reč ni o kakvim prekim sudovima, jer će procedura biti standardna, ali po ubrzanom postupku.

Širom Južne Afrike formirano je pedesetak sudova koji će za vreme fudbalskog prvenstva procesuirati navijače po hitnom postupku, saopštio je predstavnik Ministarstva pravde Tlali Tlali.

Na većini stadiona su izgrađene privremene ćelije u koje će biti zatvarani malo bezobrazniji navijači. Tu će biti držani do kraja utakmkice, a potom će biti izvođeni pred sudiju.

- Sudovi su formirani kako bismo ubrzali procese u koje su uključeni strani državljani. Na taj način će presude moći da se donesu pre nego što osumnjičeni i svedoci napuste zemlju. Ovde nije reč ni o kakvim prekim sudovima, jer će procedura biti standardna, ali po ubrzanom postupku - rekao je Tlali.

Vlada Južne Afrike potrošila je oko 4 miliona dolara za organizaciju rada sudova kojiće biti formirani u svih devet gradova u kojima će se igrati utakmice.

Ovi sudovi su formirani ne samo da bi se izgrednici odmah kaznili, već i zato što su redovni sudovi u ovoj zemlji već pretrpani brojnim predmetima. Radiće 15 sati dnevno. Već su odabrane sudije, prevodioci i ostali članovi koji su neophodni za normalno i neometano funkcionisanje sudova.

- Ovo je jedinstvena situacija. Dolaziće nam turisti iz celog sveta, tako da smo svesni koliko se mnogo izazova nalazi pred nama. Neće postojati drugačiji standardi u radu ovih sudova u odnosu na regularne - rekao je Tlali.

Ovi sudovi će raditi i dve nedelje nakon završetka Svetskog prvenstva u fudbalu.

Kriminal je i dalje najveća briga vlasti u Južnoj Africi s obzirom na to da svakog dana oko pedeset ljudi umre nasilnom smrću. Na obezbeđenju turista i učesnika Mondijala, učestvovaće oko 190.000 policajaca i vojnika, kao i obaveštajne službe mnogih zemalja.

Prema poslednjim procenama, u Južnu Afriku će doputovati oko 300.000 navijača. To je znatno manje od ranije najavljivanih 450.000.

svetskoprvenstvo.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Snajperom na fudbalere

Ronaldo napada, prodire po levoj strani, izbegava prvi, pa i drugi napad protivničke odbrane, sve su prilike da će ići pravo ka golu i kao pokošen pada.

Pao je, pao je, ceo Portugal je na nogama i ispunjen nevericom prati sudbinu najveće zvezde nacionalnog tima. Sin svih naroda i nacionalnosti je oboren. Sudija prilazi, gleda njegovo beživotno telo kako leži na zemlji i daje mu žuti karton, pokazujući da nastavi meč. Najednom zaživeli, ovaj Portugalac simpatične frizure ustaje, otresa komade sveže zalepljene trave sa svojih potkolenica, namešta šorc tako da mu levo koleno dođe do izražaja i neumitno krenu ka sudiji sa namerom da porazgovaraju o životu kao takvom. Krenu: "Zašto baš ja?"... Nije tajna da je Portugalac jedan od najvećih foliranata u svetu fudbala, a video pokazuje da nije jedini koji je takav.

svetskoprvenstvo.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Preko krokodila do fudbala

Zbog zabrane gledanja Svetskog prvenstva u fidbalu fanatični fudbalski navijači u Keniji poručili su da su zbog najvažnije sporedne stvari na svetu spremni da svakoga dana prelaze ilegalno u susednu Etiopiju preko reke Dava, u kojoj inače često navraćaju i krokodili!

Imami u Keniji naredili su skidanje satelitskih antena pred Svetsko prvenstvo u fudbalu, jer ne odobravaju njihovu upotrebu.

Islamski sveštenici su prethodnog vikenda odlučili da do daljeg zabrane javne TV prenose u siromašnom delu Kenije gde su se lokalni stanovnici pripremali da zajedno prate satelitske prenose fudbalskih utakmica. Ova vest je itekako pogodila kenijce koji toliko vole fudbal da ga i bosi igraju (skoro pa kao Mesi koji će na SP nastupiti u kopačkama koje teže svega 165 grama).

Kako prenose svetske agencije, sa objavljivanjem ove odluke u više mesta u pograničnom pojasu Manderi, na severoistoku zemlje, došlo je do nasilnog oduzimanja retkih satelitskih antena, čak i improvizovanih „tanjira” preko kojih bi mogli da se „hvataju” satelitski programi.

Islamski kenijski poglavari tvrde da satelitski kanali štetno utiču na omladinu, imaju filmove neprimerene sadržine i muziku koja je, kako kažu, bogohulnička. (Izgleda da kenijci sa tim improvizovanim tanjirima hvataju i „Grand paradu”!?) Tvrde da omladina često izostaje iz škole kako bi pratila „zabranjeno voće” kod retkih koji imaju sateltiske antene.

Predstojeće Svetsko prvenstvo po njima donosi nova iskušenja za omladinu, i vernici sve pokušavaju da ta iskušenja i spreče.

Međutim, fanatični fudbalski navijači, ogorčeni zabranom, poručili su da su zbog praćenja utakmica spremni svakoga dana da prelaze ilegalno u susednu Etiopiju preko reke Dava, u kojoj inače često navraćaju i krokodili! Nije ni čudo što im za ulazak u Etiopiju ne trebaju vize, kad imaju krokodile.

Lokalni stanovnici su obavestili strane novinare da su u njihovoj provinciji razmeštena dva tima Nacionalne obaveštajne bezbednosne agencije i antiterorostičke jedinice da „istražuju slučaj”.

Kako za sada stvari stoje, od ove odluke Imama u Keniji, najviše koristi imaće krokodili.

svetskoprvenstvo.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nije svejedno

Nova WC šolja za legendu fudbala, jer drugačije ne može! Maradona želi samo ekskluzivne bide šolje, moderne i skupocene, koje koštaju oko 1400 evra! Jedna od posebnih prednosti ovih bidea je i ta što imaju mogućnost ispuštanja toplog vazduha, čija temperatura, može da se podešava.

Ništa ne može da bude jednostavno i bez komplikacija kada je Maradona u pitanju. Gotovo svakodnevno svetske agencije objavljuju po neku novu anegdotu ili nestašluk fudbalske legende. Poslednja u nizu je ta da su nešto više od nedelju dana pre dolaska reprezentacije Argentine u Južnu Afriku, u njihovu bazu u Pretoriju, domaćini morali da naprave izmene u objektu gde će biti smešteni Maradona i njegovi izabranici.

Na zahtev selektora Argentine uprava hotela morala je da zameni WC šolje u apartmanu gde će boraviti tokom prve faze Mondijala.

- Argentinci su nas obavestili da postojeće sanitarije ne ispunjavaju Maradonine standarde - rekli su domaćini hotela u Pretoriji, u kome će se smestiti dvostruki svetski prvaci.

U čemu je u stvari problem i šta je to što nikako ne odgovara Maradoni? Naime, WC šolje, koje su trenutno instalirane u kupatilima - one koje se ne sviđaju Argentincu, nisu odgovarajuće, iako spadaju u red luksuznijih, jer koštaju oko 350 evra po komadu. Ipak, Maradona želi samo ekskluzivne bide šolje, moderne i skupocene, koje koštaju oko 1400 evra! Ovi bidei se inače opisuju kao „nešto najbolje” što se trenutno može naći na tržištu. Jedna od posebnih prednosti ovih bidea je i ta što imaju mogućnost ispuštanja toplog vazduha, čija temperatura, može da se podešava.

- Naravno da smo srećni što možemo da ispunimo zahteve Maradone. Ako će zbog toga Dijegu biti udobniji smeštaj ovde, onda je vredno našeg truda - rekli su domaćini hotela.

Naravno to nije sve. Argentinci traže i četrnaest različitih salata, tri različite vrste sosa i tri vrste pudinga uz svaki obrok, sladoled koji će im biti dostupan u svakom trenutku…

Sa specijanim zahtevima, nastavili su i mnogi drugi. Tako na primer reprezentativci Brazila zahtevaju da voda u bazenu bude tačno 32 stepena, Meksikanci dovode svog sveštenika koji će im u svakom trenutku biti na raspolaganju, Italijani donose svoje sprave za vežbanje i raznovrsnu pastu, Slovaci su tražili dva stola za stoni tenis, Severna Koreja insistira da ceo sprat hotela bude samo za njih (pritom nisu naveli razloge za ovaj zahtev)…

U početku je izgledalo kao da će svi fudbaleri skratiti svoje godišnje odmore, jer će igrati na SP u Južnoj Africi. Posle ovih zahteva, deluje kao da oni u stvari i idu na odmor, a usput će malo igrati i fudbal.

svetskoprvenstvo.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Strasno,kako ga nije sramota. Argentinski narod nema hleba da jede,a on se izivljava. Narkomacina raspala. Nek mu mama greje dupe dok kenja.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 15:55:33 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Wave II
Oni su noćna mora za organizatore

Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi počinje 11. juna i trajaće do 11. jula. Organizatori smotre najboljih selekcija imaće po svemu sudeći uz uobičajene poslove oko pripreme da sve bude kako treba i zadatak da udovolje posebnim željama i prohtevima pojedinih selekcija. Evo šta su samo neke od učesnika Mondijala u Južnoj Africi tražile da im tokom boravka bude na raspolaganju.

ARGENTINA

Zlatna WC šolja

Osim WC šolje od 1.400 evra, koja krasi Maradonin apartman u Južnoj Africi, „gaučosi“ su zahtevali da ceo hotel bude ofarban u belo, a da na meniju svakodnevno bude 24 različita jela, od čega deset toplih i 14 salata.

ITALIJA

Nose svoje testenine

„Azuri“ su se zahvalili Afrikancima na njihovim lokalnim testeninama, odlučivši da sa sobom na turnir ponesu čuvene italijanske testenine.

NOVI ZELAND

Ne znaju fudbal, pa igraju golf

Ovo je selekcija koja spada među najzahtevnije, uprkos tome što je totalni autsajder. Novozelanđani su tražili skupoceni teren za golf s mogućnošću pohađanja golferske škole.

BRAZIL

Ništa bez kafe!

Favorit za osvajanje „Boginje“, sa selektorom Karlosom Dungom na čelu, tražio je da voda u bazenu mora da bude zagrejana na 32 stepena Celzijusa, kao i da im u svakom trenutku na raspolaganju budu velike količine kafe.

ENGLESKA

Zatvorska ograda

Fabio Kapelo, koji će biti smešten u „kraljevskom apartmanu“ u kojem noć košta 4.000 evra, zahtevao je da oko luksuznog hotela „Cradlle“ bude postavljena visoka čelična ograda, poput one koja opasuje zatvore, prenosi Alo!.

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Američka provokacija Englezima - brutalna!

Do početka svetskog prvenstva u Južnoj Africi ostalo je još 13 dana

Reprezentacije se uveliko pripremaju za ono što ih čeka uskoro, a uporedo sa njima, i navijači spremaju "taktiku" kako da na najbolji mogući način pruže podršku svom timu. Naravno, u tom cilju neće prezati od provokacija protivničkih igrača, ali neki su u tome baš otišli daleko... Naime, navijač reprezentacije SAD i grupa njegovih istomišljenika kreirali su zastavu na kojoj je prikazan Lendon Donovan, uzdanica "jenkija", koji u ratničkom zanosu, u jednoj ruci drži tek odsečenu glavu Vejna Runija, napadača engleske reprezentacije, a u drugoj krvavi mač!

Naravno, SAD i Engleska su rivali u Grupi C, pa otud i ne čudi provokacija Amerikanaca, doduše, neočekivano brutalna. Ali, Englezi ne bi bili Englezi kada ne bi uzvratili. Oni su, kako se navodi, već spremili odgovor Amerima u vidu transparenta na kome Fabio Kapelo karate potezima pretvara Ronalda Regana, eks predsednika SAD, u mleveno meso.

To je tek početak, a možemo samo da pretpostavimo kakve će se još poruke i jednih i drugih naći na stadionu u Rotenburgu 12. juna kada ove dve selekcije budu ukrstile koplja u prvom kolu.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.