Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:05:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 463
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti sa Kosmeta - status, pregovori  (Pročitano 247565 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Тадић: Обновити директне преговоре о Космету

БЕОГРАД, 12. јула (Тањуг) - Председник Србије Борис Тадић изјавио је вечерас у Београду да се Србија залаже за обнављање директних преговора о статусу Косова и Метохије, који не би унапред имали одређен исход, саопштила је прес служба председника Републике.

Председник Тадић је у разговору са министром спољних послова Француске Бернаром Кушнером истакао како званични Београд сматра да није потребна нова резолуција за Космет да би били обновљени преговори, већ да Србија "искрено жели компромисно и одрживо решење" статуса јужне покрајине, које би било прихватљиво за обе стране и које не би дестабилизовало регион.

Тадић је поновио да се Србија противи независности Косова, истакавши да се земља бори свим дипломатским и мирним средствима за очување јужне покрајине у оквиру суверенитета и територијалног интергитета Србије, наведено је у саопштењу.

Тадић и Кушнер су се сагласили да Београд и париз заједнички раде да Србија добије статус кандидата за чланство у Европској унији за време француског председавања Унијом, у другој половини 2008. године.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Тадић од Схефера затражио заштиту Срба на Косову

БЕОГРАД, 13. јула (Тањуг) - Председник Србије Борис Тадић затражио је данас од генералног секретара НАТО Јапа де Хопа Схефера да Кфор обезбеди потпуну заштиту Срба на Косову и Метохији.

Током састанка са Схефером, Тадић је затражио безбедност за Србе на Косову, без обзира на то како ће се одвијати процес решавања статуса јужне српске покрајине, саопштила је Прес-служба председника.

Тадић је поновио да је Србија чврсто опредељена да очува свој суверенитет и територијални интегритет мирним, дипломатским и правним средствима.

Председник Србије и Јап де Хоп Схефер разговарали су и о унапређењу сарадње Србије и НАТО у оквиру програма Партнерство за мир.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Самарџић обавио консултације са опозиционим странкама

БЕОГРАД, 13. јула (Тањуг) - Консултације са министром за Косово и Метохију Слободаном Самарџићем о предлогу владине резолуције о јужној покрајини данас су обавили представници радикала, социјалиста, ЛДП, странака националних мањина, док ће разговори са партијама владајуће већине бити у току следеће недеље.

У посланичким клубовима Демократске странке, Демократске странке Србије и Г17 плус Тањугу је речено да су њихови представници у сталним контактима са Владом и да учествују у припреми текста нове резолуције о Косову, али да се конкретан састанак са министром Самарџићем очекује идуће седмице.

Све опозиционе странке, сем Савеза војвођанских Мађара и Либерално демократске партије, најавиле су да ће подржати предлог резолуције уз додатне консултације, док је посланик коалиције ''Албанаца Прешевске долине'' Риза Халими рекао да ће у току идуће недеље донети одлуку.

Председник посланичке групе мањина Балинт Пастор из СВМ рекао је Тањугу да посланици те странке неће гласати за резолуцију, јер, како је оценио, није у сагласности са модерним речником дипломатије.

СВМ не може да подржи предлог резолуције јер, између осталог, предвиђа и да ће органи Србије одмах и енергично реаговати уколико дође до једностраног признања независности Косова, што значи, како је Пастор рекао, да је могућа употреба војске и прекид дипломатских односа са неким државама.

Председник ЛДП Чедомир Јовановић сматра да резолуција игнорише реалност и пролонгира решавање статуса Покрајине и да из тих разлога та странке не може да подржи тај владин предлог.

Министар Самарџић разговарао је и са представницима Листе за Санџак Бајром Омерагићем и Есадом Џуџевићем, лидером Уније Рома Србије Рајком Ђурићем, који су најавили да ће подржати предлог резолуције.

Радикали и социјалисти најавили су подршку владином предлогу уз констатацију да је текст резолуције ''чвршћи" него што су до сада Влада, као и председник Републике икада наступали у односу на Косово и Метохију.

У владином предлогу резолуције, коју ће парламент разматрати 24. јула, истиче се да је апсулутно непотребно усвајање нове резолуције Савета Безбедности Уједињених Нација којом би се започели нови преговори.

Резолуција предвиђа да би нова резолуција СБ требало да уследи само после завршених преговора којима би се утврдило компромисно решење будућег статуса Покрајине, заснованог на међународном праву.

Предлог резолуције данас је у Скупштини Србије подељен новинарима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Nastavak konsultacija o nacrtu rezolucije
Subota, 14. jul 2007. 10:14

Ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić nastaviće u subotu konsultacije sa poslaničkim grupama o nacrtu nove rezolucije o Kosovu i Metohiji, prenela je Radio televizija Srbije.

Konsultacije se nastavljaju kako bi rezolucija o Kosovu bila usaglašena do 24. jula, za kada je zakazana sednica Skupštine o Kosmetu.

Samardžić je u petak, 13. jula, održao konsultacije o nacrtu nove rezolucije sa poslanicima opozicije u Skupštini Srbije.

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je da rezolucija ignoriše realnost i prolongira rešavanje statusa Pokrajine i da zato ta stranke ne može da podrži taj vladin predlog.

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić izjavio je nakon konsultacija da nacrt nove skupštinske rezolucije o Kosovu mora jasnije da definiše kako će država reagovati ako neke zemlje priznaju nezavisnost Kosova.

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je naveo je da je u osnovi tekst nove rezolucije prihvatljiv za tu stranku i da će ona glasati za rezoluciju 24. jula kada bi trebalo da bude održana sednica Skupštine Srbije posvećena Kosovu.

U predlogu skupštinske rezolucije o stanju u pokrajini u koji je agencija Beta imala uvid navodi se da će svako rešenje za status Kosova i Metohije koje bi narušilo integritet i suverenitet Srbije biti proglašeno "ništavnim i opasnim po egzistenciju države".

Naziv dokumenta je "Rezolucija o neophodnosti pravednog rešavanja pitanja Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija zasnovanog na medjunarodnom pravu".

U predlogu se dodaje da bi svako rešenje koje ugrožava interese Srbije bilo "povod za odgovarajuće delovanje državnih organa Srbije u skladu sa medjunarodnim pravom".

Takodje se kaže da Skupština Srbije smatra da je "apsolutno nepotrebno" usvajati novu rezoluciju Saveta bezbednosti UN kojom bi počeli novi pregovori o budućem statusu Kosova i da pregovore treba voditi u okviru postojeće Rezolucije 1244.

Agenciji Beta je rečeno da predlog nije konačan i može se menjati u konsultacijama s predstavnicima poslaničkih grupa. Dokument, na kojem radi Ministarstvo za Kosovo i Metohiju u saradnji sa poslaničkim grupama, biće razmatran na sednici Skupštine Srbije 24.
jula.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Koštunica Sheferu: Nova rezolucija - ne može
Petak, 13. jul 2007. 19:52

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica istakao je u razgovoru sa generalnim sekretarom NATO-a Jap de Hop Sheferom, da novi nacrt rezolucije o budućem statusu Kosova i Metohije predstavlja uvod u stvaranje nove albanske države na teritoriji koja čini 15 odsto Srbije.

Srbija je zato oštro odbacila ovaj nacrt rezolucije, rekao je predsednik vlade.

Kanclearija Vlade Srbije za saradnju s medijima saopštila je da je Koštunica upozorio da stvaranje još jedne albanske države u regionu može da prouzrokuje veoma opasne posledice po mir i stabilnost Balkana.

Predsednik vlade je naglasio da nova rezolucija Saveta bezbednosti UN treba da bude rezultat postignutog dogovora dve strane i ukazao da je Srbija spremna da odmah započne nove pregovore na osnovu Rezolucije 1244, koji će dovesti do kompromisnog rešenja saglasnog Povelji UN i Ustavu Srbije.

Shefer je rekao da Ahtisarijev plan predstavlja najbolju osnovu za rešenje budućeg statusa Kosova i Metohije i naglasio da je veoma važno očuvati mir i stabilnost u Pokrajini, navedeno je u saopštenju.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Сејдиу: Косово спремно и за алтернативна решења

ПРИШТИНА, 16. јуна 2007. (Бета) - Председник Косова Фатмир Сејдиу изјавио је данас да се Косово залаже за усвајање резолуције Савета безбедности УН која ће подржати предлог Мартија Ахтисарија, али да је спремно и да у сагласности са својим савезницима предузме алтернативне кораке.

Сејдиу је након састанка приштинског преговарачког тима рекао да Косово није дигло руке од своје политичке визије независности и да оно не може бити талац сталних одлагања решавања статуса.

"На свим могућим нивоима ћемо тражити да се процес убрза, разјасне даља кретања", казао је Сејдиу и додао "најзначајније је то што САД снажно подржавају нашу визију и пакет Мартија Ахтисарија".

Сејдиу је најавио да ће се на седници преговарачког тима у среду утврдити најзначајнија питања о којима ће 23. јула у Вашингтону бити разговарано са америчком државном секретарком Кондолизом Рајс.

"На тај састанак ћемо отићи са утврђеним ставом који ће се заснивати на анализама које радимо", рекао је председник Сејдиу.

Премијер Косова Агим Ццеку изјавио је да ће Косово ускоро имати јасан став о процесу. Он је додао да ће представници косова отићи у Вашингтон "са јасним ставом и визијама".

Председник Демократске партије Косова Хашим Тачи је рекао да се процес статуса искомпликовао више него што се очекивало.

"Улога Савета безбедности је ослабљена, али смо убеђени да ћемо на један или други начин бити независни јер улога наших партнера постаје све јача. Наше посете Васингтону, Бриселу и другим земљама биће у функцији утврђивања рокова за окончање процеса", казао је Тачи.

Лидер Реформистицке партије ОРА Ветон Сурои казао је да током ове недеље треба заказати седницу Скупштине Косова на којој ће се расправљати о процесу одређивања статуса, "јер Преговарачка екипа има потребе да комуницира са Скупштином, како би се између осталог и госпођи Рајс пренели статови институција, а не само преговарачке екипе".

Сурои се заложио за одређивање конкретних датума у вези са окончањем процеса статуса, што је подржао премијер Ццеку, али са чим се нису сагласили Фатмир Сејдиу и Хашим Тачи.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Дачић: Нова резолуција СБ неприхватљива за Србију

БЕОГРАД, 16. јула (Тањуг) - Нова резолуција Савета безбедности Уједињених нација о Косову и Метохији је неприхватљива за Србију, самим тим неприхватљива је и за Русију, оценио је данас шеф посланичке групе Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић.

"Очигледно је да и даље постоји настојање САД да се кроз тактички потез донесе нова резолуција којом би се дерогирала постојећа резолуција 1244", рекао је Дачић новинарама у парламенту.

Према том сценарију, сматра лидер социјалиста, временски би се ограничили даљи преговори, како би се јасно ставило до знања да, уколико они не успеју, на снагу ступа план Мартија Ахтисарија.

Према његовом мишљењу, ово је покушај да, уколико таква одлука не прође Савет безбедности УН, требало би да је донесе Контакт група и да се преговори наставе без одлуке СБ.

Дачић процењује да је прерано очекивати једносттрано признање Косова и Метохије без одлуке СБ, али да је очигледно, како је рекао, то је циљ.

"Може се очекивати да се у наредних неколико месеци притисак усмери ка једностраном признавању Косова и Метохије. Русија је запретила да ће у том случају и она једнострано признати све државе које желе да јој се прикључе", рекао је Дачић.

Он сматра да би и Србија требало да запрети да ће једнострано признати Републику Српску.

"Србија није у ситуацији као Русија, али бар може да прети, а код нас су се сви државни функционери унапред предали", констатовао је лидер социјалиста.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Неприхватљива нова резолуција Савета безбедности о Косову

БЕОГРАД, 16. јула (Тањуг) - Посланици српског парламента, како из владајуће већине тако и из опозиције, данас су оштро реаговали на могућност усвајања нове резолуција Савета безбедности Уједињених нација о Косову и Метохији, сматрајући је неприхватљивом, али и "тактичким потезом" и "притиском САД".

Демократска странка оцењује да је за Србију неприхватљива нова резолуција Савета безбедности која би укинула постојећу резолуцију 1244. Само резолуција која би задржала основне претпоставке суверенитета над Косовом и Метохијом би била могућа, под условом да садржи и могућност даљих преговора, сматрају демократе.

ДС очекује нове преговоре Београда и Приштине и сматра да би они требало што пре да почну, као и да за њихов почетак није потребна нова резолуција.

Почетак преговора за сада кочи међународна заједница, која би требало да каже да су преговори ти који ће довести до коначног компромисног решења, оцениле су демократе.

Радикали, такође, сматрају да Резолуција 1244 СБ УН неће ни у ком случају бити укинута, јер је она суштина опстанка јединствене и целовите Србије.

Русија је препознала намеру САД и Европске уније које одавно покушавају да оно што је за нас најважније, а то је Резолуицја 1244, на мала врата, поступним корацима, укину и елимиишу, доносећи нову, сматрају радикали.

Русија и Кина сматрају да Резолуција 1244 не може бити укинута неком новом резолуцијом и да зато треба да се инсистира на њеном спровођењу. И за социјалисти сматрају да је нова резолуција СБ о Косову и Метохији неприхватљива за Србију, али, сматрају они, самим тим, неприхватљива је и за Русији.

Према њиховом мишљењу, очигледно је да и даље постоји настојање САД да се кроз тактички потез донесе нова резолуција којом би се дерогирала постојећа резолуција 1244.

Према том сценарију, сматрају они, временски би се ограничили даљи преговори, како би се јасно ставило до знања да, уколико они не успеју, на снагу ступа план Мартија Ахтисарија.

Према томе, наглашавају социјалисти, то је покушај да, уколико таква одлука не прође СБ УН, требало би да је донесе Контакт група и да се преговори наставе без одлуке СБ.

Међутим, у скупштинским ходницима ипак се могло чути и другачије мишљење.

Либерално-демократска партија инсистира на резолуцији којом ће се српски парламент обавезати на поштовање одлука СБ, и оцењују да ставови на којима инсистира Београд не доприносе могућности реалних преговора, пре свега, због неспремности српске стране да се суочи са чињеницом да је пуно тога промењено од 1999. године и "Милошевићевог пораза у рату са читавим светом".

За ЛДП су битне две теме, а везане су за испољавање јасне спремности да се поштује одлука СБ, као и да је једнострано решавање косовског статуса лоше, а алтернатива је, према ставу ЛДП, поштовање одлука Савета безбедности УН.

Једини представник Коалиције Албанаца Прешевска долина у парламенту Србије очекује да СБ УН постигне сагласност о новој резолуцији о Косову и Метохији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Коштуница:преговори на основу Резолуције 1244

ЛИСАБОН, 16. јула (Тањуг) - Председник Владе Србије Војислав Коштуница изјавио је данас у Лисабону, после састанка са премијером Португалије Ззозеом Сократешом, да је нацрт нове резолуције Савета безбедности о Косову неприхватљив за Србију и да би нове преговоре требало водити на основу Резолуције 1244.

Преговори не би смели да буду условљени и предодређени, они не би смели да од почетка имају дефинисано решење, стога их је најбоље почети на основу Резолуције 1244, која има важну предност - у складу је са Повељом УН и принципом територијалног интегритета и суверентета, објаснио је Коштуница.

"Ако почнемо са новим нацртом резолуције која се заснива на принципима Ахтисаријевог плана, који није потврдио ни Савет безбедности ни Контакт група и који има предодређено решење за Косово, а то је независност, нећемо постићи ништа што ће нас приближити разумном, стабилном и одрживом решењу", додао је он.

Коштуница је напоменуо да је решење проблема Косова и Метохије "једноставно постићи, али само ако се чврсто држимо принципа међународног права, Повеље УН и принципа територијалног интегритета постојећих држава. Србија не би требало да буде изузетак".

"Споразум је лако постићи ако се тражи компромис, решење које ће одговарати и Београду и Приштини", указао је он.

Евентуална независност Косова била би опасан преседан за многе друге земље, не само у региону, него и другде, подвукао је српски премијер, оценивши да су "бесмислица" тврдње да је Косово јединствен случај и да не би могло бити "поновљено" у другим деловима света.

"Већ постоје земље у свету које мисле да ће моћи да профитирају од евентуалне независности Косова. Због тога, независност Косова апсолутно мора бити спречена легалним средствима - Повељом УН", рекао је Коштуница.

Премијер Србије је поновио да "Србија неће прихватити одузимање 15 одсто своје територије".

Говорећи о европским интеграцијама Србије, Коштуница је указао да је "Србија више него спремна за потписивање Споразума о стабилизацији и придруживању", али и додао да постоји један услов који је јединствен за Србију, а то је сарадња са Хагом.

"Србија на томе напорно ради и сви оптуженици за ратне злочине требало би да буду лоцирани, ухапшени и изручени Хашком трибуналу", рекао је он.

Пре састанка са Сократешом, Коштуница је разговарао са председником португласког парламента Жаимом Гамом и представницима посланичких група.

Током тог разговора чула су се мишљења да Србија не сме бити поново понижена и да се не смеју мењати границе једне суверене европске државе.

Посету Португалији Коштуница завршава вечерас састанком са председником Анибалом Каваку Силвом, а из Лисабона сутра путује у Берлин, где ће се састати са немачком канцеларком Ангелом Меркел и шефом дипломатије Франком Валтером Штајнмајером.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Без једностраних потеза у решавању статуса Косова

УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ, 16. јула (Тањуг) - Генерални секретар Уједињених нација Бан Ки-мун позвао је данас све стране укључене у решавање косовске кризе да се уздрже од једностраних потеза, јер би такви поступци додатно закомпликовали ионако сложену ситуацију везану за стање у тој покрајини. "Постоји опасност од једностраних мера. Надам се да се то на Косову неће догодити и то сам недавно рекао и косовским лидерима", рекао је Бан на конференцији за новинаре у Њујорку, одржаној свега неколико часова пре него што ће о новом америчко-европском предлогу резолуције расправљати и амбасадори држава чланица Савета безбедности.

Генерални секретар УН је, такође, изразио "дубоку забринутост" због недостатка напретка у процесу решавања статуса Косова, наглашавајући да је даље одлагање "лоше за читав регион Балкана".

Бан је поновио подршку предлогу за решење статуса Косова који је начинио његов специјални изасланик Марти Ахтисари, истакавши да тај документ садржи "добра решења" будућег статуса покрајине и истовремено позвао све стране укључене у решавање тог проблема да се "концентришу на реалност". Коментаришући последице које би признавање независности Косова произвело у међународним односима, генерални секретар је поновио тврдње који већ месецима износи Запад -да је косовски случај, с обзиром на "јединствене историјске околности- јединствен", односно да неће бити коришћен у решавању сличних проблема широм света.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 463
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:05:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.272 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.