Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 02:51:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 463
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti sa Kosmeta - status, pregovori  (Pročitano 254487 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Nezadovoljstvo u Prištini
Priština -- Odluka Martija Ahtisarija da odloži objavljivanje predloga o Kosovu izazvala neraspoloženje u Prištini.

Neke albanske partije, poput Alijanse za budućenost Kosova, smatraju da je mandat kosovske pregovaračke ekipe istekao i da Skupština Kosova, ne čekajući dokument specijalnog predstavnika Ujedinjenih nacija za status Kosova, treba da proglasi nezavisnost Kosova.

Stav Alijanse za budućnost Kosova, koja s Demokratskim savezom Kosova učestvuje u vladajućoj koaliciji, obrazložen je neispunjenim obećanjem o rešavanju kosovskog pitanja do kraja ove godine, koje su pregovarački tim i njegovi članovi ranije pružali javnosti.

DSK se nije javno suprostavio tom stavu, što je, pored zahteva manjih parlamentarnih stranaka za ostavku pregovoračkog tima, dovelo do utiska da je većina u Parlamentu veoma blizu jednostranog proglašenja nezavisnosti.

Najava jednostranih poteza izazvala je veliku zabrinutost, a za prevladavanje razuma nad emocijama najglasnije se, od lidera na Kosovu, založio premijer Agim Čeku, iako i on, još prošle nedelje, nije isključivao mogućnost jednostranog koraka u slučaju izostanka međunarodnog konsenzusa o Kosovu

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ahtisari sa ambasadorima OEBS-a
Beč, Beograd -- Marti Ahtisari izložiće danas Stalnom savetu OEBS-a svoje zamisli rešenja konačnog statusa Kosova.

Sastanak specijalnog izaslanika Ujedinjenih nacija i ambasadora OEBS-a u Beču biće održan iza zatvorenih vrata i nisu predviđene nikakve izjave za javnost.

Kako je rekla Ahtisarijeva portparolka Hua Điang, Ahtisari će ambasadore upoznati s dosadašnjim napretkom u nalaženju rešenja za status Kosova.

Flajner: Odlaganje prilika za pregovore

Savetnik pregovaračkog tima Beograda za status Kosova Tomas Flajner ocenio je da će odlaganje predstavljanja plana Ahtisarija biti prilika za nastavak pregovora Beograda i Prištine. Flajner je za Večernje novosti ocenio da je pregovarački proces tek počeo i da je sada potrebno razgovarati o mnogo detalja o kojima nije bilo reči do sada.

On je ocenio i da nalaženje rešenja ne može da se završi za nekoliko meseci, ali da ga mogu naći samo dve strane, sporazumno. "Ahtisari treba da kontroliše pregovarački proces, određuje termine sastanaka, ali ne i da preuzima kontrolu nad sadržajem pregovora. Beograd i Priština treba da brinu o sadržaju", kaže Flajner.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
 AHTISARI PRED STALNIM SAVETOM OEBS U BEČU

Specijalni izaslanik Ujedinjenih nacija za Kosovo Marti Ahtisari obratiće se na zatvorenoj sednici Stalnom savetu Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju u Beču i izneti svoje viđenje o prisustvu međunarodne zajednice na Kosovu nakon rešavanja statusa, izjavila je Ahtisarijev portparol Hua Đijang .

Ona je najavila da će Ahtisari pred izvršnim organom OEBS-a govoriti o dosadašnjem procesu rešavanja statusa pokrajine, kao i o budućoj ulozi međunarodne zajednice, odnosno organizacija poput OEBS-a na Kosovu.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
 SAD PODRŽAVA ODLUKU AHTISARIJA O ODLAGANJU PREDLOGA REŠENJA

Sjedinjene Američke Države podržavaju odluku specijalnog izaslanika Ujedinjenih Nacija Martija Ahtisarija da odloži podnošenje svog predloga za rešenje konačnog statusa Kosova do parlamentarnih izbora u Srbiji, s tim da on bude podnet bez daljeg odlaganja odmah posle izbora.

U sinoćnjem saopštenju Stejt departmenta, koje prenosi Glas Amerike, ukazuje se da je vreme da se proces pronalaženja rešenja za status Kosova privede kraju i ističe da Sjedinjene Države veruju da će preporuke Ahtisarija uključiti adekvatne mehanizme za zaštitu prava svih strana i predstavljati osnovu za održivo rešenje.

Takođe se podvlači da rešenja statusa Kosova mora da unapredi regionalnu stabilnost, ubrza napredovanje Kosova i Srbije ka evro-atlantskim institucijama i bude prihvatljivo za narod Kosova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
 FLAJNER: REŠENJE JE U PREGOVORIMA

Stalni savetnik Srpskog pregovaračkog tima za Kosovu i Metohiju Tomas Flajner je izjavio da Beograd i Prištinu treba pustiti da pregovaraju pošto je taj proces zapravo tek počeo.

' Nadam se da će odlaganje predstavljanja predloga rešenja Martija Ahtisarija biti prilika upravo za nastavak pregovora, za razgovore o mnogobrojnim temama, o kojima do sada nije bilo saglasnosti, poručuje Flajner, profesor iz Švajcarske ,savetnik srpskog pregovaračkog tima, u intervjuu za 'Večernje novosti'.

Odgovarajući na pitanje da li se pregovorački proces približio kraju Flajner je izjavio:'Iskreno se nadam da nije. On je, u stvari, tek počeo.

U ovakvim pregovorima, potrebno je razgovarati o velikom broju detalja, kojih se mi još nismo ni dotakli u dosadašnjem toku procesa'. Flajner se ne slaže sa tvrdnjama po kojima je kosovski konflikt zapravo nemogućno rešiti.'

Smatram da rešenje postoji, ali da ga mogu pronaći samo dve strane, sporazumom. Niko treći ne može biti u satnju da nametne trajno i kvalitetno rešenje, istakao je Flaner u izjavi 'Novostima'.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Drašković: Kontaktna skupina i dalje sklona neovisnosti Kosova

BEOGRAD - Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Drašković ustvrdio je za beogradske "Večernje novosti" da su zapadne članice Kontaktne skupine i dalje sklone nekoj vrsti neovisnosti Kosova, iako manje nego prije.

"Zapadni dio Kontaktne skupine, a to su SAD, Francuska, Velika Britanija i Italija, i dalje su najsklonije nekoj vrsti neovisnosti. Doduše, to stajalište nije danas tako rezolutno kao što je bio na početku pregovora o Kosovu", izjavio je za taj list šef diplomacije Srbije i ocijenio kako je "najveća pogreška Kontaktne skupine bila ta što je na početku pregovora donijela i nekoliko puta ponovila zaključak da će odluka o statusu Kosova biti sukladna volji naroda Kosova".

Ishod parlamentarnih izbora u Srbiji neće i ne može utjecati na sadržaj prijedloga koji će Marti Ahtisaari podnijeti Kontaktnoj skupini. Ali, sasvim je sigurno da izborni rezultati mogu utjecati na odnos Kontaktne skupine i Vijeća sigurnosti UN prema Ahtisaarijevu prijedlogu, ustvrdio je Drašković za "Večernje novosti".

Prema njegovim riječima, u tome postoje dvije mogućnosti. Prva, da Beograd ponovno formira demokratsku proeuropsku vladu. U tom slučaju, smatra, bit će mnogo teže i Kontaktnoj skupini i VS-u UN-u odlučiti rušiti teritorijalnu cjelovitost jedne demokratske države protiv njezine volje.

Druga pretpostavka je da, poslije izbora, iz Beograda ode vijest da su pobijedile stranke koje su Srbijom vladale devedesetih. Tada bi, ističe Drašković, postojao veliki rizik da Srbija bude označena kao nedemokratska država, a posljedice bi bile dramatične i na štetu Srbije, ali i srpskog naroda na Kosovu.

"Pobjeda demokratskih snaga poboljšala bi ulogu Srbije u određivanju statusa Kosova. Na nama je sada da iskoristimo sve mogućnosti diplomatske ofenzive. Najgore bi bilo da neke zemlje bilateralno priznaju neovisnost", istaknuo je Drašković. Jer, dodao je, "Srbiji bi bila otvorena vrata za kampanju prekida diplomatskih odnosa sa svim državama koje bi se odlučile priznati kosovsku neovisnost, što bi je vodilo u novu samoizolaciju".

"I ako odluka Vijeća sigurnosti bude i nepovoljna, moramo izgraditi Srbiju, koja će biti snažna i uvažena država EU, sa snažnim ekonomskim, političkim i vojnim vezama s vodećim zemljama svijeta. Tada će se i ukazati prilika za reviziju eventualne pogrešne odluke", kazao je srbijanski šef diplomacije

Datum objave 14.11.2006 12:08  http://www.jutarnji.hr/
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Thaqi: Odluka o neovisnosti Kosova je donesena

PRIŠTINA – Odluka o neovisnosti Kosova je donesena i sada se usuglašava s Europskom Unijom i drugim međunarodnim čimbenicima, kazao je predsjednik oporbene Demokratske partije Kosova (DPK) i član kosovskog pregovaračkog tima Hashim Taqi nakon razgovora s dužnosnicima u Sjedinjenim Državama, javio je danas Radio Kosovo.

Poslije razgovora s američkim državnim podtajnikom za politička pitanja Nicolasom Burnsom u četvrtak navečer, Thaqi je za kosovske medije rekao kako je od svih američkih dužnosnika s kojima se susreo dobio uvjeravanja da je odluka o statusu Kosova donesena.

Prema njegovim riječima, Kosovo će biti neovisna država sa suverenitetom na cijelom teritoriju, s civilnom misijom i vojnom nazočnošću NATO-a.

Kosovski politički čelnik je naglasio kako neće biti daljnjeg odlaganja rješenja statusa poslije održavanja parlamentarnih izbora u Srbiji 21. siječnja.

Thaqi se tijekom višednevnog boravka u SAD-u susreo s visokim dužnosnicima američkog ministarstva vanjskih poslova, Vijeća za nacionalnu sigurnost i predstavnicima civilnog društva.

U SAD-u je tijekom ovog tjedna boravio i član pregovaračkog tima Kosova i predsjednik Reformističke stranke ORA Veton Surroi.

Posjet dvojice vodećih kosovskih čelnika oporbe, navode mediji u Prištini, poduzet je s ciljem zadobivanja odlučujuće podrške SAD-a kako bi status Kosova bio jasan i s punim međunarodnim subjektivitetom

Datum objave 17.11.2006 11:58  http://www.jutarnji.hr/
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 974
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
EKSPERTI ZA BALKAN - NEZAVISNOST KOSOVA OPASAN PRESEDAN!

Eksperti za Balkan upozoravaju da bi nezavisnost Kosova mogla stvoriti opasan presedan i izazvati dugorocne negativne posljedice i navode da bi "Bilo naivno vjerovati da Albanci u Makedoniji i na jugu Srbije nece nekada zatraziti pripajanje Kosovu" ili da "Bosanski Srbi u slucaju nezavisnosti Kosova nece traziti pravo na samoopredeljenje."
Austrijska novinska agencija APA u tekstu posvecenom Kosmetu ukazuje da strepnje Beograda da bi nametnuto rjesenje krsilo osnove medjunarodnog prava i u sebi  krilo opasnost destabilizacije-dijele mnogi eksperti za Balkan, koji takva upozorenja vise ne tretiraju kao srpsku propagandu.

Izvor:RTRS   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Bor­ba za Ko­so­vo, ne i rat
VN, 18. novembar 2006

BE­O­GRAD - De­mo­krat­ska stran­ka or­ga­ni­zo­va­la je u cen­tru Be­o­gra­da pot­pi­si­va­nje pe­ti­ci­je da se no­vo­be­o­grad­ski Bu­le­var AV­NOJ-a pre­i­me­nu­je u Uli­cu Zo­ra­na Đin­đi­ća.
Osim ve­li­kog bro­ja gra­đa­na, pe­ti­ci­ju su pot­pi­sa­li i li­der DS-a i pred­sed­nik Sr­bi­je Bo­ris Ta­dić, funk­ci­o­ne­ri i čla­no­vi te stran­ke, kao i biv­ša mi­ni­star­ka po­ljo­pri­vre­de Iva­na Du­lić Mar­ko­vić.
Ta­dić je iz­ja­vio da je sa­svim pri­rod­no da Bu­le­var Av­no­ja no­si ime Zo­ra­na Đin­đi­ća, jer je reč o no­voj uli­ci u gra­du ko­ja po­ve­zu­je va­žna me­sta.
"To je uli­ca gde je Zo­ran Đin­đić ži­veo, išao u ško­lu i gde se na­la­zi Be­o­grad­ska are­na", uka­zao je Ta­dić.
Ini­ci­ja­ti­va za pro­me­nu ime­na Bu­le­va­ra Av­no­ja po­kre­nu­ta je na 10.go­di­šnji­cu gra­đan­skih de­mon­stra­ci­ja 1996/97. go­di­ne.
Ovom pri­li­kom, pred­sed­nik Sr­bi­je ju­če je, od­go­va­ra­ju­ći na pi­ta­nja, oce­nio da u okvi­ru Kon­takt gru­pe tre­nut­no ne­ma je­din­stve­nog sta­va o bu­du­ćem sta­tu­su Ko­so­va.
Ta­dić je to re­kao ko­men­ta­ri­šu­ći pre­kju­če­ra­šnju iz­ja­vu mi­ni­stra ino­stra­nih po­slo­va Ita­li­je Ma­si­ma D`Ale­ma da plan UN za Ko­so­vo u op­štim cr­ta­ma pred­vi­đa "ne­ki ob­lik ne­za­vi­sno­sti uz ogra­ni­če­nja".
"Mi mo­ra­mo da na­sta­vi­mo da vo­di­mo di­plo­ma­ti­ju ko­ja je ofan­ziv­na, ali do­bro­na­mer­na i da ta­ko ube­đu­je­mo čla­ni­ce Kon­takt gru­pe i Sa­ve­ta bez­bed­no­sti ko­li­ko su ve­li­ke i te­ške kon­se­kven­ce ne­za­vi­sno­sti Ko­so­va", re­kao je Ta­dić, ko­ji je i li­der DS-a.
Ta­dić je do­dao da će Sr­bi­ja vo­di­ti di­plo­mat­sku i prav­nu bor­bu za Ko­so­vo, ali ne­će vo­di­ti rat.
Po­vo­dom na­ja­vlje­ne po­se­te pre­mi­je­ra Ko­so­va Agi­ma Če­kua Mo­skvi, Ta­dić je oce­nio da je reč o nor­mal­noj pro­ce­du­ri Mi­ni­star­stva ino­stra­nih po­slo­va Ru­si­je, ako se ima u vi­du rang po­se­te.
Pre­ma nje­go­vim re­či­ma, da bi Ru­si­ja uti­ca­la na do­ga­đa­je na Ko­so­vu mo­ra da raz­go­va­ra sa svi­ma ko­ji na te do­ga­đa­je uti­ču.

NE LI­CI­TI­RA­MO
PRED­SED­NIK De­mo­krat­ske stran­ke Bo­ris Ta­dić iz­ja­vio je da će ta stran­ka na vre­me oba­ve­sti­ti gra­đa­ne o kan­di­da­tu za pre­mi­je­ra, što pred­sta­vlja zna­čaj­no pi­ta­nje, uka­zav­ši da je u ovom tre­nut­ku "ve­o­ma va­žno da ne li­ci­ti­ra­mo s ime­ni­ma".
"Vi­dim da je utr­ka sa ime­ni­ma kan­di­da­ta za pre­mi­je­ra po­če­la i raz­u­mem da me­di­je to za­ni­ma", re­kao je Ta­dić no­vi­na­ri­ma.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
 UNOSEK: PREDLOG ZA KONAČAN STATUS KOSOVA JOŠ NIJE ZAVRŠEN

Portparol Kancelarije specijalnog izaslanika UN za status Kosova i Metohije [UNOSEK] Remi Durlo izjavio je da predlog izaslanika Martija Ahtisarija o konačnom statusu Kosova još nije završen.

'Postoji preliminarna ideja, ali konačan predlog još nije finalizovan. Naravno da dokument nije poslat Beogradu i Prištini, jer još nije konačan', rekao je Durlo agenciji Beta komentarišući izveštaj Glasa Amerike na albanskom jeziku.

Đijang: Predlog rešenja za Kosovo predaćemo neposredno nakon izbora u Srbiji

Predlog rešenja za Kosovo Kancelarije izaslanika Ujedinjenih nacija još nije završen, saopštila je u Beču portparol izaslanika UN Martija Ahtisarija Hua Đijang. Portparol Đijang je u izjavi negirala tvrdnju 'Glasa Amerike', programa na albanskom jeziku, koji ju je navodno citirao kako je predlog UNOSEK već završen.

'Moja izjava je loše preneta', navela je Đijang dodajući da predlog rešenja za budući status južne srpske pokrajine nije završen te da se na njemu još uvek radi. Ahtisari već u više navrata Kontakt grupi iznosi svoje inicijalne ideje, koje sa zemljama članicama usaglašava i koje će uneti u finalni dokument.

'Kao što smo najavili predlog rešenja za Kosovo predaćemo neposredno nakon izbora u Srbiji Beogradu i Prištini', objasnila je Đijang.

Đijang je rekla da ne zna kada će UNOSEK završiti rad na rešenju za Kosmet, te da on može biti finaliziran i pre izbora u Srbiji, ali da će u svakom slučaju stranama biti predat tek posle glasanja.

Portparol Ahtisarija nije želela da saopšti datum predaje predloga u Beogradu i Prištini, naglasivši samo da je izaslanik najavio da će to biti neposredno posle izbora u Srbiji. Inače, kako je ranije iz UNOSEK najavljivano, predlog rešenja za Kosmet sadržaće kako predloge za tehnička pitanja koja se tiču zaštite prava manjina, decentralizacije, zaštite crkvenog i istorijskog nasleđa, druge teme o kojima je pregovarano u Beču, kao i predlog za budući status pokrajine.

Što se tiče daljih pregovora o tehničkim pitanjima Đijang je naglasila da je stav UNOSEK ostao nepromenjen, a on je da je izaslanik UN spreman da organizuje novu rundu pregovora čim strane pokažu spremnost na pomeranje, odnosno promenu stava.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 463
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 02:51:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.