Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 12:26:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz sveta hardware-a ~ 2010  (Pročitano 51324 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Logitech Wireless Gaming Headset G930

Wireless Gaming Headset G930 omogućava igračima da utonu u 7.1 dolby surround zvuk, stvarajući detaljnu zvučnu sliku sa odličnim prostornim pozicioniranjem, tako da je moguće čuti protivnike i pre nego što vide igrača. Sa bežičnom tehnologijom gejming klase, specijalno dizajnirane za dvosmerni nekompresovani audio striming, moguće je fokusirati se na igranje bez kašnjenja i smetnji tipičnih za bežične veze. G930 komplet slušalica sa mikrofonom sadrži tri podesiva G-tastera koji obezbeđuju kontrolu nad muzikom, morfingom glasa i klijentskim programima za razgovor. Slušalice, sa memorijskom penom koja smanjuje zamor prilikom korišćenja, pružaju dobru izolaciju od spoljašnje buke.

Izvor: IT Svet
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Cooler Master CM Storm Inferno miš

Kompanija Cooler Master je u okviru sopstvenog brenda za igračke periferije CM Storm predstavila svoj drugi proizvod, igračkog miša nazvanog Inferno koji je specijalno namenjen MMO igračima koji zahtevaju visoku tačnost, vrhunsku odzivnost i druge važne karakteristike. Model Inferno poseduje 4000 DPI twin senzor, 128KB ugrađene memorije, 11 tastera (uključujući Rapid Fire Storm Tactics Multiplier tastere) od kojih je devet programabilno. Ovaj miš takođe karakteriše vreme odziva od 1ms kao USB konektor sa zlatnim kontaktima za duže trajanje miša. CM Storm Inferno košta $60 i uskoro se očekuje dostupnost u prodavnicama.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Apple koristi Radeon grafiku

Glasine da bi Apple mogla da se vrati na grafička rešenja kompanije NVIDIA su očigledno bile samo glasine obzirom da je ova kompanija najavila da će za sledeće verzije svojih Mac računara koristiti AMD-ovu ATI Radeon grafiku. Prema za sada dostupnim informacijama AMD ATI Radeon grafika će se koristiti za sledeće verzije iMac i Mac Pro računara. ATI Radeon HD 5770 visokih performansi karakteriše 1GB video GDDR5 memorije. Drugi tip kartica koja će se koristiti za Mac računare je HD5750 koja će se ugrađivati u iMac modele sa ekranima dužine dijagonale 27“. HD 5650 će biti dostupna u novim 22“ i 27“ iMac modelima dok će u okviru 22“ iMac-ova biti dostupna i HD 4670.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Asus Rampage III Formula ploča

Asus-ova Republic of Gamers (ROG) familija bi uskoro trebala da postane brojnija za još jednog člana izdavanjem nove matične ploče Intel X-58 bazirane Rampage III formule. Ova nastupajuća ploča je karakteristični predstavnik ROG familije sa crveno/crnom kolor šemom i karakteriše je podrška za LGA 1366 procesore, šest DDR3 memorijskih slotova, osmofazni digitalni PWM, tri PCI-Express x16 slotova za Quad CrossFireX ili SLI konfiguracije, dva SATA 6.0 Gbps i šest SATA 3.0 Gbps portova kao i dva USB 3.0 konektora. Rapage III Formula takođe poseduje Gigabitni Ethernet koji je podržan Intel Ethernet hardverskom akceleracijom a tu je 7.1 kanalni zvuk.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Poboljšana EVGA GTX 460

Videvši kako je konkurencija otvorena na fabričko overclockovanje GeForce GTX 460 kartica, kompanija EVGA je rešila da poboljša svoju ponudu i ponudila novu verziju BIOS-a koja povećava referentne radne taktove njene kartice bazirane na GF104 grafičkom procesoru. Free Performance Boost (FPB) update povećava radne taktove grafičkog procesora i shadera ove kartice sa referentnih 675 i 1350MHz na 720MHz i 1440MHz, respektivno i omogućava povećanje brzine ventilatora na 100% (prvobitno je 70% bilo ograničenje). Novi BIOS se može preuzeti sa zvanične stranice kompanije EVGA.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
EVGA izbacuje novi BIOS koji ubrzava njihov GeForce GTX 460

EVGA izbacuje "free performance boost", odnosno novi BIOS za njihovu verziju nove grafičke kartice GeForce GTX 460, koji kojo podiže frekvencije sa osnovnih 675 na 720 MHz, takođe otključavajući mogućnost podizanja broja obrtaja ventilatora na 100%, umesto na 70% što je pređašnji maksimum. Naravno, entuzijasti će iz ove kartice izvući 800 i više megaherca, ali je ovo svakako dobar marketinški potez. Novi BIOS namenjen je strogo modelima oznaka 768-P3-1360-XX i 01G-P3-1371-XX i može se preuzeti odavde.

Izvor: Hexus
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Novi GPU Caps Viewer donosi OpenGL teselacioni demo

Pojavila se nova verzija programa GPU Caps Viewer koji prikazuje mnoštvo informacija o grafičkoj kartici (ili karticama) u računaru, a ono po čemu je verzija 1.9.0 specifična je novi teselacioni demo koji radi preko OpenGL interfejsa. Demo nije naročito atraktivan za gledanje (niti liči na programe poput Heavena i 3DMark-a), ali radi sa ogromnim brojem poligona i može biti dobar pokazatelj snage DirectX 11-kompatibilnog GPU-a. Download ovde.

Izvor: TechConnect
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Logitech Wireless gejmerski miš G700

Optimizovan za onlajn igre (MMO), pružajući odličnu preciznost i za pucačke igre u prvom licu (FPS), Wireless Gaming Mouse G700 je udoban miš koji obezbeđuje sjajnu kontrolu tokom igranja. Ukupno 13 precizno postavljenih kontrolnih tastera mogu se podesiti da izvode pojedinačne komande ili kompleksne makroe jednim klikom. Tasteri su postavljeni tako da su lako dostupni prilikom upotrebe, a ne smetaju kada nema potrebe za njima. Bežična konekcija pune brzine (1000 rps) obezbeđuje igranje bez kašnjenja sa potpunom slobodom bežične veze. G700 je miš prirodnih oblina tako da se dobro prilagođava korisniku i pruža udobno igranje i u dužem vremenskom periodu. Kabl za brzo povezivanje omogućava punjenje baterije miša tokom upotrebe, kao i prenos podataka putem kabla za upotrebu tokom LAN sesija.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
HP EliteBook 2740p

HP EliteBook 2740p donosi određeni obrt kada je u pitanju tipični dizajn ultraprenosivih laptop računara. Budući da se radi o notebook-u, novi tanki model obezbeđuje velike performanse u okviru malog kućišta, međutim, to nije sve. Korisnik ima mogućnost rotiranja ekrana i prelaska u tablet režim rada. Olovka za rad na ekranu omogućava iscrtavanje skica na ekranu ili možete koristiti i svoje prste za rad na ekranu. Pored svega toga, novi EliteBook obezbeđuje gotovo svaku drugu očekivanu karakteristiku, što ga čini uređajem za bilo koju portabilnu situaciju. EliteBook 2740p poseduje USB 2.0, VGA, FireWire, priključak za mikrofon/slušalice, gigabit ethernet i analogni modem.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
EVGA Dual CPU matična ploča

Iz kompanije EVGA stiže Classified SR-2, dual socket desktop ploča koja je namenjena pre svega entuzijastima. Ova ploča poseduje četiri PCI-Express x16 slotova, prostor za 12 memorijskih slotova (za ukupno 48GB sistemske memorije) kao i dva USB 3.0 porta koji dodaju određeni stepen glamura ovoj ploči. Ipak, prava vrednost ove ploče je mogućnost smeštanja dva Intel Xeon 5680 čipa radnog takta koji će raditi u tandemu. Ova dva procesora mogu da obezbede izvršenje istovremenih 24 nizova što može da bude vrlo korisno kada su u pitanju zahtevni zadaci kao što je video obrada ili 3D renderovanje. Sve u svemu obećavajuća ploča o kojoj će se čuti još dosta toga.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 12:26:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.