Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 03:58:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz sveta hardware-a ~ 2010  (Pročitano 51372 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Teac izbacuje novi eksterni DVD snimač

Nekada legendarni a sada zaboravljeni proizvođač optičkih uređaja Teac na evropsko tržište izbacuje novi tanki eksterni DVD snimač, koji može biti koristan vlasnicima prenosnih računara bez optičkog drajva. Model DV-W28PUK-T je dimenzija 142 x 142 x 19 mm, teži 309 grama, koristi USB 2.0 vezu i ostvaruje maksimalne brzine snimanja od 8x za jednoslojne i 6x za dvoslojne DVD-ove, kao i 24x za sve varijante CD-ova. Ako uspete da ga pronađete u evropskim onlajn šopovima, najniža cena iznosi nešto preko 50 evra.

Izvor: TechConnect
DVD  je proslost.

... ali je i dalje tu  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
GeForce GTX 400 serija

Nedavno su se na tržištu pojavila kartice koje su bile najavljene pre nekih dve nedelje a radi se o prvim grafičkim karticama koje su rezultat saradnje kompanije Point of View i TGT Tuning Team – fabrički overclock-ovane GeForce GTX 460, GTX 470 i GTX 480 modeli bazirani na referentnom dizajnu. Nove grafičke kartice već se mogu pronaći u nekim prodavnicama u Evropi, a među njima su TGT-460-A2-768-C | GeForce GTX460 768MB Charged, Core 780 MHz/memorija 3800 MHz, TGT-460-A2-768-UC, GeForce GTX460 768MB Ultra Charged, Core 820 MHz/memorija 4000MHz, TGT-460-A2-1024-C, GeForce GTX460 1024MB Charged, Core 780MHz/memorija 3800 MHz.

Izvor: IT Svet
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Razer Lachesis miš

Proizvođač periferija vrhunskog kvaliteta, kompanija Razer, nedavno je unapredila performanse svog nadaleko poznatog Lachesis miša. Jedina stvar koju deli sa originalnim modelom jeste njegov spoljašnji izgled budući da novi, unapređeni model poseduje precizni 5.600DPI, 3.5G laserski senzor i multi-kolor LED sistem osvetljenja. Tu su i 16 miliona boja na raspolaganju korisnicima a svaka osvetljena oblast na mišu može se podesiti na svetli drugačijom bojom. Novi miš ima devet programabilnih tastera, osetljivost može biti podešena u koracima od 125DPI. Novi, redizajnirani Razer Lachesis miš će se na tržištu naći u toku meseca avgusta.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Acer Android, Windows dual boot netbook

Acer je na Tajvanu prikazao netbook računar koji koristi i Android i Windows XP operativne sisteme. Izveštaji navode da dual boot uređaj, Acer Aspire One AOD 255 pokreće Android kao operativni sistem koji se brzo pokreće i koji omogućava pristup stavkama kao što su email, web i chat programi. Acer Configuration Manager za Android omogućava korisnicima da odaberu koji OS da se pokrene. Ovaj netbook koji poseduje 10.1“ ekran pokreće Atom procesor radnog takta 1GHz i poseduje 1GB radne memorije. Za skladištenje podataka dostupan je hard drive kapaciteta 160GB dok se korisnici mogu odlučiti za troćelijsku ili šestoćelijsku bateriju.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Epson Artisan štampači

Kompanija Epson je predstavila tri nova modela štampača u okviru svoje Artisan linije i to Artisan 835, Artisan 725 i Artisan 735 Arctic Edition koji je u potpunosti izrađen u beloj boji. Ono što karakteriše ove štampače jesu brzine do 10 sekundi po štampanju, štampanje 4x6 fotografija, ugrađeni 802.11n Wi-fi kao i podrška za bežično iPhone štampanje. Pored toga novi modeli nude i skeniranje i kopiranje ali i automatsko dvostrano štampanje zajedno sa podrškom za SD, SDHC, Compact Flash i Memory Stick kartice. Svi modeli osim Artisan 735 Arctic Edition će se na tržištu naći u toku ovog a model 735 u toku narednog meseca.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Eurocom 17“ igrački notebook

Eurocom je proširila svoju liniju notebook računara sa novim B7110Fox modelom, 17.3“ ponudom koja je dostupna po umerneoj ceni. Korisnici se mogu odlučiti za nekoliko različitih konfiguracija uključujući Core i3, i5 ili i7 procesore. Ovaj notebook koristi NVIDIA Optimus tehnologiju za prebacivanje između integrisane grafike i diskretne GeForce GT330M komponente. Druge opcije uključuju ekran rezolucije 1920x1080, dual hard drive-ove koji ukupno obezbeđuju 1.6TB skladištenog prostora, Blu Ray drive, kao i do 16GB radne memorije. USB 3.0, Bluetooth 2.1 i 802.11n Wi-Fi su standardni za sve modele. Model B7110 će biti dostupan kasnije ovog meseca.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Zotac H55 mini-ITX matična ploča

Zotac je najavio mini-ITX ploču sa podrškom za LGA1156 procesore koja može da koristi diskretnu grafiku i obezbeđuje bežičnu konektivnost kao i dva USB 3.0 porta. Ploča u pitanju nosi naziv H55U3 WiFi i bazirana je na Intel H55 čipsetu i uključuje dva DDR3-1333 memorijska slota, šest SATA 3.0Gbps porta, jedan PCI-Express x16 slot, ugrđeani 802.11 b/g/n WiFi, Gigabitni Ethernet, eSATA, 7.1 kanalni zvuk kao i pomenute USB 3.0 konektore, plus DVI i HDMI izlaze. Ova matična ploča je trenutno dostupna samo u Kini po ceni od oko $118.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Novi MSI notebook računari

Kompanija MSI je predstavila dva modela koji pripadaju njihovoj Professional seriji notebook računara. Na tržištu SAD predstavljeni su 16’’ modeli koji nose oznaku S6000 i P600. Model P600 je prvi put predstavljen u toku marta meseca, poseduje 8-ćelijsku bateriju koja obezbeđuje do osam sati rada baterije. Model S6000 karakteriše 4-ćelijska baterija, oba modela odlikuje 2.53GHz Core i5, 4GB RAM-a kao i druge specifikacije među kojima su 500GB hard drive koji se isporučuje zajedno sa unapred instaliranim 64-bitnim Windows 7 Home Premium operativnim sistemom, 720p ekranom kao i dual-layer DVD drive-ovima. Intel-ova integrisana grafika zadužena je za video sadržaje.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Dell Inspiron laptop sa Bluetoothom 3.0

Dell je najavio Inspiron M101z laptop sa novim tehnologijama uključujući Bluetooth 3.0 opcije bežičnog povezivanja kao i niskonaponske procesore kompanije AMD. Opciona Bluetooth 3.0 bežična karakteristika bi trebala da omogući brži transfer slika ili filmova sa PC-ja na uređaje kao što su smart telefoni. Većina laptopova danas poseduje Bluetooth 2.1 dok Bluetooth 3.0 povećava brzinu prenosa fajlova na 25Mbps. Ovaj laptop poseduje 11.6“ ekran i dostupan je sa izborom AMD Athlon II Neo Mobile single i dual core procesora. Laptop će imati mogućnost da dekodira i reprodukuje HD video korišćenjem AMD ATI Mobility Radeon HD 4200 integrisane grafike.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Asus EAH5550 grafičke kartice

Asus je predstavio svoje jedinstveno dizajnirane EAH5550 grafičke kartice sa jednom od najvećih i najbolje prodavanih igara ove godine, Battlefield: Bad Company 2, nudeći ovu igru sa velikim popustom uz pomenutu karticu. Asus EAH5550 Limited Edition sa Battlefiled: Bad Company 2 igrom donosi eksluzivne karakteristike kao što je ventilator otporan na prašinu, te GPU Guard i Fuse Protection za superiorni računarski doživljaj. Ovu karticu karakteriše forma niskog profila pa je idealna za home theather PC-je i multimedijalne centre. Za korisnike kojima je najbitniji tih rad tu je i opcija sa pasivnim rešenjem za hlađenje.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 03:58:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.