Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 237 238 240 241 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 282052 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Džindžer Spajs piše knjige za decu

Bivša članica grupe Spice Girls Džeri Halivel piše knjige za decu koje će biti objavljene sledeće godine.

Bivša "Džindžer Spajs" potpisala je ugovor sa izdavačkom kućom "Makmilan" (Macmillan) koji se odnosi na šest knjiga o avanturama Judžinije Lavender, devetogodišnjakinje koja istovremeno ide u školu, rešava misterije i pronalazi izlaz iz neverovatnih situacija.

Džeri Halivel (34), čiji su omiljeni dečji pisci Kerol Luis i Inid Blajton, rekla je da je jedna od priča na kojoj radi spoj "Alise u zemlji čuda" i "Otimača izgubljenog kovčega".

Pevačica je rekla i da se pisanje odlično uklopilo u njen način života posle rodjenja ćerke Blubel Madone u maju prošle godine.

"Na radnom sam mestu, a mogu i da budem sa detetom, što je za mene veoma važno", objasnila je.
Uprkos glasinama da će se Spice Girls ponovo okupiti, Džeri Halivel kaže da od toga za sada nema ništa.

"Videćemo. Trenutno mi je ovo (pisanje) apsolutna strast", rekla je.

Knjige Džeri Halivel objavljivaće se u razmaku od mesec dana, od maja do oktobra sledeće godine. Izdavačka kuća "Makmilan" objaviće i audio verzije knjiga.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Vajklif Žan ambasador dobre volje Haitija

Predsednik Haitija Rene Preval imenovao je hip-hop zvezdu Vajklifa Žana za ambasadora dobre volje, saopšteno je iz haićanskog predsedništva.

U Prevalovom ukazu se navodi da će "Vajklif Žan, medjunarodno priznati umetnik, svoj ugled i harizmu besplatno staviti u službu svoje zemlje - Haitija".

Bivši član grupe Fugees, Vajklif Žan je sa kolumbijskom pevačicom Šakirom nastupao na svečanom zatvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu u Nemačkoj, jula 2006.

Pevač rodjen na Haitiju, uvek nosi haićansku zastavu na medjunarodnim nastupima, a osnovao je i fondaciju koja finansira školovanje nekoliko stotina studenata iz njegove domovine.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Britni “muva“ princa!

Pop pevačica Britni Spirs odlučila je da uputi pismo podrške od nedavno slobodnom princu Vilijemu, prenose američki mediji.

Britni, koja se nedavno razvela od supruga Kevina Federlajna, osetila je navalu saosećanja prema britanskom prestolonasledniku, nakon što se našao u središtu medijske pažnje zbog raskida trogodišnje veze s Kejt Midlton.

"Tužna je zbog toga što Vilijemova veza nije uspela. Ona shvata kako je to prekinuti vezu pred očima celog sveta. Počela je da mu piše pismo podrške koje planira da pošalje do kraja nedelje", rekao je izvor blizak pevačici za The Daily Expreš.

Zanimljivo je da se i ranije Britni dopisivala sa 24-godišnjim Vilijemom.

Pre četiri godine mu je čak poslala i svoju fotografiju s potpisom. Ranije, Britni je priznala da je zaljubljena u princa: "Volela bih da se udam za princa Vilijema. Ko ne bi želeo da bude princeza?"

Njene stare izjave u kombinaciji s informacijom da ponovno piše pisma Vilijemu, bile su dovoljne da britanski i američki mediji otvore svojevrsnu kladionicu.

"Navijamo za Britni da postane nova devojka princa Vilijema. Ko zna, možda postane i iduća princeza Dajana", piše Skaj, nazivajući posrnulu pop princezu "kraljicom Britni I.".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Pit Doherti: Još nisam čist

Britanski roker Pit Doherti izjavio je da ljudi koji su mu bliski insistiraju da se odrekne droga.

"Ljudi koji su mi najbliži kažu da im je svega dosta. Kažu da biram izmedju droga i njih", izjavio je frontmen grupe Babyshambles na sudu gde se pojavio kako bi svedočio o tome kako teče njegov oporavak od bolesti zavisnosti.

"Mnogo toga se promenilo prošle nedelje", izjavio je Doherti.

Nije rekao, medjutim, da li se ta promena odnosi na njegovu vezu sa supermanekenkom Kejt Mos. Doerti je, naime, 12. aprila na koncertu sa Karlom Baratom, bivšim partnerom iz benda Libertines, pominjući Kejt Mos, rekao da je ona njegova verenica.

Prilikom pojavljivanja na sudu, Doherti je kazao da još nije "čist".

"Jedva čekam da test na drogu bude negativan", rekao je pevač.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Andjelina u vrtiću skidala dečake

Jedna od najlepših žena planete Andjelina Džoli otkrila je svoje dečje nestašluke u ekskluzivnom intervjuu magazinu "OK".

"Još u vrtiću sam izmišljala igre u kojima sam ljubila dečake. Naravno, pravila bih se da mi se to gadi, a u stvari mi se veoma dopadalo. Dešavalo se i da se skinemo goli, imala sam velike probleme za učiteljicama zbog toga" otkrila je ona.

Prvo seksualno iskustvo imala je sa 14 godina, a dečaka, koji joj je uzeo nevinost obeležila je za ceo život oštricom noža.

"Za uspomenu sam ga posekla po ruci, a zatim je i on meni napravio rez. Nakon toga rezovi na mom telu su se redjali, jer svaki put kad bih se osećala prevareno ili usamljeno, posegla bih za nože" otkriva oskarovka Andjelina. Ona je naglasila da je to sve prošlost, i da je sada ispunjavaju samo njena deca - usvojeni Medoks, Zahara i Paks Tijen, kao i biološka ćerka Šajlo Nuvel.

"Medoks je bio najveća promena u mom životu. Uz njega sam naučila šta znači biti odgovoran za sebe i za druge. Više nisam divlja Andjelina, koja se seče i pije krv svog muškarca, već majka kojoj su najvažnija njena deca", naglasila je Džolijeva, ali nije otkrila da li je "secnula" i svog trenutnog partnera Breda Pita.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Za fizički preobražaj Britni Spirs neophodan plastični hirurg
Britni Spirs je odlučila da povrati staru slavu i status u muzičkom svetu

PLASTIKA - Britni Spirs je odlučila da povrati staru slavu i status u muzičkom svetu. Osim glasovnih i plesnih mogućnosti, izgled je njen glavni adut. S obzirom da nema mnogo vremena, a dve trudnoće i neuredan život su učinili svoje, Britni je odlučila da potraži pomoć plastičnih hirurga.
Tako je čvrsto odlučila da smrša desetak kilograma. Britni planira i da podigne grudi i stražnjicu, laserski ukloni vidljive kapilare i vene i da suzi nadlaktice. Priča se da je kontaktirala hirurga koji je Dženifer Aniston drugi put operisao nos, jer planira neke sitne korekcije na svom licu.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Madona besna na Gaja Ričija
Madona je navodno izuzetno besna na muža Gaja Ričija što nije doveo njihovog sina Roka u Malavi

BRAK Madona je navodno izuzetno besna na muža Gaja Ričija što nije doveo njihovog sina Roka u Malavi, gde je želela da mu pokaže tamošnje sirotište. Gaj zbog obaveza nije krenuo put Afrike, zbog čega se pop pevačica na njega izvikala preko telefona.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
DŽEJ LO NA UVCE!!!

Milijarder Andrej Melničenko platiće milion i po evra da bi Dženifer Lopez pevala na 30. rođendanu njegove žene, eks "modelsice" Sandre Nikolić. Slavlje će biti održano na imanju u Askotu u Velikoj Britaniji

Ruski milijarder Andrej Melničenko platiće milion i po evra da bi Dženifer Lopez pevala na 30. rođendanu njegove žene, eks "modelsice" Sandre Nikolić-Melničenko.

Bogati i zaljubljeni Rus isplatiće atraktivnoj Latinoamerikanki honorar od 850.000 evra, dok će na njenu pratnju potrošiti ostatak svote. Poznata pevačica na rođendanu će otpevati tek nekoliko svojih najvećih hitova u nastupu koji bi trebalo da traje nešto kraće od 40 minuta.

Na zabavi će se slaviti dva rođendana, Sandrin 30, ali i nedavni Andrejov 35, a slavlje će biti održano na njihovom imanju u Askotu u Velikoj Britaniji.

Osim u nastupu Džej Lo, gosti će moći da uživaju u cirkusu i kabareu. Iako se nagađalo da će na zabavi biti puno poznatih ličnosti iz svetskog džet-seta, na listi pozvanih ima najviše ruskih i srpskih tajkuna i moćnika.
- Ovo je isključivo privatna zabava za bliske prijatelje i porodicu - rekao je Melničenkov portparol.

Andrej i Aleksandra su veliki obožavatelji Lopezove i on se lično pobrinuo da Dženifer nastupi na rođendanu.

- Na slavlju će sve biti pretrpano milijarderima. Andrej i Aleksandra su veliki fanovi pevačice i on je lično pozvao telefonom i dogovorio tezgu, a Dženifer je pristala istog trenutka - rekao je izvor blizak Dženifer Lopez, a prenela je gotovo sva svetska štampa.

Andrej Melničenko je osnivač moskovske banke MDM i jedan od najmlađih svetskih milijardera. Bogatom bračnom paru ovo je čak i skromna zabava ako se uzme u obzir da su im, kad su se venčavali u septembru 2005. u Francuskoj, na svadbi pevali Vitni Hjuston, Enrike Iglesijas i Kristina Agilera, koja je za samo tri otpevane pesme dobila više od milion evra.
(P. T.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
NISAM UHAPŠEN!

Vlado Georgiev demantovao za Press da ga je prekjuče na Novosadskom autoputu policija maltretirala i privodila. Glupost je da sam priveden posle spektakularnog hapšenja

Pop pevač Vlado Georgijev demantovao je juče za Press vest da ga je interventna jedinica MUP-a Srbije u četvrtak u popodnevnim časovima uhapsila na Novosadskom autoputu.

Prema rečima popularnog Barbe, pri povratku iz Novog Sada u kome je tog dana otvorio Drugi međunarodni sajam motocikala, ekipa policije je obavila rutinsku kontrolu njegovog automobila, posle čega su on i njegov brat najnormalnije nastavili put za Beograd.

- Upravo sam se probudio i saznao da su me neke novine "uhapsile". Zaista sam se zapanjio kada sam pročitao glupost da sam maltretiran i priveden, pogotovo što sam se u trenutku čitanja tog članka nalazio u svom krevetu - naveo je Georgiev u izjavi za Press, i našem novinaru objasnio šta se zapravo dogodilo tog poslepodneva.

- U četvrtak sam zajedno sa bratom otišao u Novi Sad kako bih otvorio Drugi međunarodni sajam motocikala. U povratku, oko 18 časova na Novosadskom autoputu, u blizini Batajnice zaustavila nas je policijska interventna patrola koja je zbog dojave, kako smo kasnije saznali, morala da poveri svako sumnjivo vozilo.

Policija je profesionalno odradila svoj deo posla. Jeste bilo malo neprijatno, ali bože moj, nema ni govora o navodnom spektakularnom hapšenju, kako su pojedini mediji preneli.

Pošto su pregledali moj "audi", policajci su se ljubazno izvinili zbog neprijatnosti, a brat i ja smo najnormalnije nastavili put do Beograda - zaključio je Vlado Georgijev za Press.

Dragana Kajganić, portparol MUP Srbije, potvrdila je za Press izjavu poznatog kantautora:

- Vlado Georgiev je zaustavljen i legitimisan u običnoj rutinskoj kontroli policije. Posle legitimisanja je pušten i nikakvog hapšenja, niti privođenja nije bilo - navodi portparol MUP Srbije.
(N. P.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
SEVERINA U POLICIJI

Hrvatska pevačica bila na informativnom razgovoru na zahtev slovenačkog Interpola, zbog optužbe za finansijsku prevaru

Severina Vučković nedavno je bila na informativnom razgovoru u zagrebačkoj policijskoj stanici na zahtev slovenačkog Interpola.

Hrvatsku pevačicu i glumicu za prevaru je optužila Lidija Pogačar, vlasnica kluba "Faraon" na Bledu, jer je Severina otkazala koncert u decembru 2002. godine, za koji je unapred dobila deo honorara od 1.250 evra.

Severinin sadašnji menadžer Tomislav Petrović (u trenutku nastanka spora Seve je radila sa Lidijom Samardžijom - prim. ur.) kaže da njegova štićenica nije kriva jer je koncert otkazan zbog neadekvatnog prostora:

- Tačno je, Severina je 15. marta bila u razgovoru u policiji. Nije reč ni o kakvoj finansijskoj prevari, već jednostavno o neodgovornom poslovanju organizatora, koji nisu ispunili ugovorene uslove za održavanje koncerta. Jedan od njih bio je uplata celokupnog honorara pet dana pre nastupa, a uplaćeno je samo 25 odsto.

Bez obzira na sve, Severina se uputila na koncert na Bledu, ali kad je stigla, videlo se da organizatori nisu osigurali uslove da se koncert održi i on je otkazan - navodi Severinin menadžer.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 237 238 240 241 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.