Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281981 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
HUMANOST NA DELU!
Nemanja Nikolić i Bojan Bjelić za rođendan obradovali devojku kojoj su pre mesec dana novcem od koncerta omogućili operaciju

Kada je pre nešto više od mesec dana pokrenuta humanitarna akcija za pomoć teško oboleloj Snežani Tanasić iz Temerina, od mase pozvanih pevača odazvali su se jedino Nemanja Nikolić, Stevan Anđelković, Bojan Bjelić i Igor Popović. Ostali su, naravno, bili "poslovno sprečeni".

- Međutim, i ova četiri vrhunska pevača bila su sasvim dovoljna da se održi humanitarni koncert i obezbede novčana sredstva za Snežaninu operaciju u Nemačkoj. Sada, mesec dana kasnije, ova devojka iz Temerina uspešno se oporavlja posle operacionog zahvata, ali mlađani pevači nisu je zaboravili! Tako su Nemanja Nikolić i Bojan Bjelić pre nekoliko dana posetili Snežanu u njenom rodnom mestu i to baš za njen 21. rođendan.

- Kako i dolikuje gostima, iz Beograda su krenuli sa punim kesama poklona, među kojima je bilo najviše plišanih meda, slatkiša, ali i CD koje Snežana obožava. Kada ih je ugledala na svojoj rođendanskoj zabavi, devojka se iznenadila specijalnim gostima i zahvalila im se na ukazanoj pažnji.

- Bilo nam je zadovoljstvo da Snežani pomognemo, a najmanje što smo mogli da učinimo je da se odazovemo i pojavimo na humanitarnom koncertu. Dolazak na njen rođendan je prijateljski gest, a Snežani, podrazumeva se, želimo dug život i mnogo zdravlja - uglas su nam rekli Bojan Bjelić i Nemanja Nikolić.

Tako to rade prave zvezde! Bravo!

(R. S.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Andželina Žoli bila previše nestašna u vrtiću
   U intervjuu magazinu „OK“, glumica Andželina Žoli je otkrila kako je još u vrtiću bila previše seksualna. Imala je žensku grupu pod imenom „Ljubilice“. Volela je da ljubi dečake i da ih nagovara da se skinu goli. Svašta ćemo još saznati od Andželine o njenoj bizarnoj prošlosti.
Harison Ford zaprosio Kalistu Flokhart
   Glumac Harison Ford je konačno, posle pet godina zabavljanja, zaprosio Kalistu Flokhart koju pamtimo iz serije „Ali Mekbil“. Njemu će to biti treći, a njoj prvi brak. Lajam, šestogodišnji dečak kog je ona usvojila 2001. godine, Forda već zove ocem. Fino.
Bilja Krstić među deset najboljih
   Album „Tarpoš“ etno muzičarke Bilje Krstić i njenog pratećeg orkestra „Bistrik“ uvršten je među deset najboljih izdanja prema izboru engleskog muzičkog časopisa „Songlajns“.
Uz junsko izdanje „Songlajnsa“, koji izlazi širom Evrope, 11. maja, pojaviće se CD na kojem se među deset pesama vorld izvođača nalazi i „Sitna knjiga na žalosti“ Bilje Krstić sa njenog poslednjeg albuma „Tarpoš“. Bilja Krstić i „Bistrik“ će u narednom periodu održati koncerte 28. aprila u Sarajevu, 1. maja na Paliću kod Subotice, 15. maja u Dimitrovgradu i 25. maja u Kragujevcu.
„Blic“ vas vodi na di-džeja Sajmona Posforda
   Jedno od najcenjenijih imena elektronske muzičke scene di-džej Sajmon Posford iz Engleske nastupiće u subotu, 21. aprila, u Studentskom kulturnom centru sa početkom u 23 časa. Sajmon je počeo da se bavi muzikom 1995. i od tada stoji iza projekta „Hallucinogen“. Karte za ovu žurku mogu se kupiti na blagajni Bilet servisa, u „Mamutu“ i u IPS-u po ceni od 800 dinara. Najbržih pet čitalaca koji se jave danas od 12.00 do 12.05 na telefon 011-3334620 dobiće od „Blica“ po dve karte za ovu žurku.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
MUP: Vlado Georgiev nije uhapšen

Beogradska policija demantovala je pisanje pojedinih medija da su uhapšena braća Georgijev - pop pevač i kantautor Vladimir i Saša u "spektakularnoj akciji" uz policijsku grubost.

"Na autoputu Novi Sad - Beograd, kod Batajnice, u četvrtak oko 17.45 sati policija je zaustavila automobil "audi A-6", u kome su se se nalazili Vladimir Georgijev i njegov brat Saša", navodi se u saopštenju i dodaje da su oni, nakon legitimisanja, nastavili put.

Beogradski "Kurir" u petak je objavio vest o "spektakularnoj policijskoj akciji hapšenja Vlade Georgieva".

"Specijalci sa puškama u rukama, zaustavili su Vladov "audi". Popularnog Barbu i njegovog pratioca policija je grubo izvukla iz automobila i pretresla dok su oni stajali okrenuti kolima sa raširenim rukama i nogama. Sve vreme policajci su držali popularne "pumparice" u rukama i, kako su očevici opisali, delovalo je kao da hapse najvećeg kriminalca u Srbiji. Posle pretresa vozila, jedan policajac je seo sa Vladom i njegovim saputnikom u "audi" i krenuli su za policijskim džipom", naveo je "Kurir" i dodao da je "iz beogradske policije dobio i nezvaničnu potvrdu da je Vlado Georgiev uhapšen".

Vlado Georgiev je u četvrtak u Novom Sadu otvorio Drugi medjunarodni sajam motocikala - Moto bajk ekspo.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Željko Mitrović kupio luksuznu jahtu

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović pre nekoliko dana je u francuskom Kanu kupio luksuznu jahtu "sansiker 105", koju je platio 10 miliona evra, piže "Kurir".

Jahta dugačka 35 metara opremljeno je najsavremenijim tehničkim dostignućima, a o komforu dovoljno svedoči to što se u njegovoj unutrašnjosti nalaze četiri spavaće sobe, tri kupatila sa djakuzijem, sauna, salon za bankete, bazen, garaža za motorni čamac...

Medijski mogul iz Beograda se sa ganc novom "morskom limuzinom" već šepurio na Sajmu nautike u Splitu. Tamo se pojavio u društvu svog lokalnog kompanjona, poznatog hrvatskog muzičara i lidera grupe Magazin Tončija Huljića.

Dok je pozirao prisutnim fotoreporterima na svojoj lađi, vlasnik "ružičastog medijskog carstva" iskoristio je priliku da se pohvali predispozicijama jahte, ističući kako je za rekordnih šest dana prokrstario put od Kana preko Korzike, Sardinije, Sicilije i Italije, sve do Dalmacije.

Gazda Pinka je tako sada kompletirao svoju pomorsku flotu, u kojoj se, pored pomenutog "sansikera", nalaze i dve jahte tipa "fereti", dugačke 15 odnosno 22 metra.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Džej Lo peva za Sandru

Ruski milijarder Andrej Melničenko platio je milion funti Dženifer Lopez da bi na rodjendanu njegove supruge Sandre, nekadašnje članice benda „Models“, otpevala nekoliko pesama!

Kako navodi britanski list „Dejli mejl“, Andrej Melničenko nije žalio para da bi doveo Dženifer Lopez - za 40 minuta nastupa ona je dobila 600.000 funti, a još 400.000 funti je plaćeno za prevoz privatnim avionom iz Amerike i smeštaj Lopezove i njene pratnje u luksuznom hotelu u Londonu.

Na Melničenkovom ogromnom imanju u Askotu u subotu će biti organizovana gala proslava 30. Sandrinog rođendana, a osim mini koncerta Dženifer Lopez koja će, kako se navodi, pevati numeru „If You Had My Love“ i još nekoliko hitova, za bogate goste će biti organizovane i cirkuske predstave i kabare, prenosi dnevnik „Blic“.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Jessica Alba postala novo zaštitno lice Revlona

GLUMICA Jessica Alba postala je novo zaštitno lice Revlona. Za svoju prvu globalnu kampanju Alba će dobiti honorar od 5 milijuna dolara.

Jessica je u Los Angelesu nedavno završila sa snimanjem za Revlonovu "3D extreme" maskaru. Osim nje ugovor s Revlonom potpisala je i Beau Garrett, s kojom je glumila u "Fantastic Four", no nije još poznato koji će proizvod Garrett reklamirati.

Iako su američki mediji zadnjih dana pisali o tome kako je Alba raskinula vezu sa Cashom Warrenom "izgleda da im je netko to zaboravio reći", piše TMZ. Naime, Alba i Warren su u srijedu navečer snimljeni kako držeći se za ruke izlaze iz bara "Metro".

Alba trenutno radi na pripremama za snimanje svog novog filma "The Eye" te za potrebe snimanja vježba svirati violinu. Iako smatra kako je daleko od toga da bude virtuoz na tom zahtjevnom instrumentu, tvrdi kako je nakon svakodnevne 90-minutne vježbe, bar u stanju odsvirati točne tonove. "Note su savršene, ali zvuk je poput mačke u šeširu." - izjavila je Alba za Contactmusic.

Jessica je ovih dana još jednom dobila potvrdu svoje ljepote - Victoria's Secret ju je proglasio najseksi glumicom. Titulu najseksi pjevača odnio je Justin Timberlake, a Davidu Beckhamu je pripala titula najseksi tate.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Alec Baldwin svojoj kćeri: Ti mala neodgojena i neobazriva svinjo

TENZIJE između bivših supružnika Aleca Baldwina i Kim Basinger razbuktale su se nakon što je objavljena poruka koju je ljutiti Baldwin ostavio svojoj 11-godišnjoj kćeri putem telefonske sekretarice, a čiju je snimku jučer objavio TMZ.com.

U poruci, navodno nastaloj 11. travnja, Baldwin prekorava svoju kćer riječima: "Ti si jedna nepristojna i neobazriva mala svinja! Nemaš ni pameti ni pristojnosti poput ljudskog bića!" - rekao je Baldwin, vjerojatno uzrujan činjenicom da mu se nije javila na unaprijed zakazan poziv.

"Boli me briga što imaš 12 godina, ili 11 godina, ili što si još dijete, ili što je tvoja majka neobazriva i iritira me te je nije je briga što radiš sve dok se to tiče mene. Ovo ti je zadnji put da si me ovako ponizila!" - rekao je Baldwin, napominjući kako planira doći iz Los Angelesa u New York "na jedan dan, samo kako bi riješili ovaj problem".

Baldwinov glasnogovornik je jučer izjavio kako će 49-godišnji glumac "držati jezik za zubima i pridržavati se sudskih odredbi", a sve u interesu djeteta. "Majka i njen odvjetnik su pustili u javnost ovu snimku kako bi pokazali da krši sudsku odredbu. Iako je Alec svjesan činjenice da se u odgoju svog djeteta trebao koristiti drugačijim rječnikom, svi koji ga osobno poznaju znaju kroz što je prolazio posljednjih šest godina." - priopćio je Baldwinov glasnogovornik.

"Poruka dovoljno govori sama za sebe." - kratko je izjavila glasnogovornica Kim Basinger.

Baldwin i 53-godišnja Basinger vjenčali su se 1993. godine. Nakon što je Kim 2001. godine zatražila razvod te nakon što je njihov brak i službeno završio 2002. godine, za par je uslijedila dugotrajna bitka oko skrbništva i još mnoštva drugih problema.

Podsjetimo, Alec Baldwin optužio je bivšu suprugu Kim Basinger da je 2004. godine, za vrijeme faze neriješenog skrbništva, odvela njihovu 11-godišnju kćer u Irsku i nikog nije obavijestila. Baldwin također nije bio obaviješten kad je njihova kći u Irskoj dobila ozljede opasne po život, pa bivšu suprugu optužuje za otmicu kćeri, nemarno ponašanje i zanemarivanje djeteta. Iduće saslušanje u slučaju zakazano je za 4. svibanj.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Novac čini čuda - Paris Hilton ponovno za volanom

IAKO su američki mediji zadnjih tjedana pisali kako bi razmažena bogatašica Paris Hilton mogla provesti i do 90 dana u zatvoru jer je prekršila zabranu i bez vozačke dozvole u svom Bentleyu ludovala po ulicama Los Angelesa, još jednom se pokazalo kako novac čini čuda.

Jučer je 26-godišnja Paris izjavila kako "ne krši zakon jer joj je suspenzija ukinuta". Nakon što je jutros ponovno viđena za volanom Bentleya i nakon što je ponovno prozvana zbog kršenja zakona, njen odvjetnik Howard Weitzman je potvrdio da joj je "suspenzija ukinuta" te joj je "vraćena vozačka dozvola". Tako će Paris sada opet legalno moći harati ulicama.

Osim nove vozačke dozvole Paris (ponovno) ima i novog dečka. Nije prošlo ni mjesec dana od kad je objavljeno da je u vezi sa zvijezdom "Kućanica" Joshom Hendersonom, a New York Post je već objavio kako je Paris u vezi sa Jamesom Bluntom, bivšim dečkom Petre Nemcove. Naime, Paris je zajedno sa sestrom Nicky, Davidom Katzenbergom i Bluntom viđena u srijedu navečer u "Teddy'su" u Los Angelesu. Paris i James su navodno plesali, ljubili se i držali se za ruke.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
IDEM POD NOŽ

Toliko me nervira što se još nije formirala vlada da mi od silne frustracije dođe da uradim još jednu plastičnu operaciju

Naš najpoznatiji imitator Goran Stojičević Karamela, poznat po „dugom jeziku“, zbog čega i sam priznaje da je više puta zažalio, odnedavno radi kao voditelj. Za Press kaže da ga u javnosti ima sve manje jer se posle rođenja sina potpuno okrenuo porodici i karijeru ostavio na drugom mestu. Estrade mu je preko glave najviše zbog foliranja i zlobe, a trenutnu situaciju ocenjuje kao katastrofalnu.

n Otkud vi u ulozi voditelja na televiziji „Spektrum“?

- Posle 20 godina karijere treba da radim nešto ozbiljnije, jer sada imam dete i razmišljam o posledicama. Imitacije su neozbiljne i nisu toliko cenjene kao autori i voditelji tok-šou emisija. Odlučio sam da uradim autorsku emisiju jer imam puno prijatelja među kolegama. Ekskluzivno za Press otkrivam da ću tokom maja početi da radim jedan novi šou, pod imenom „Servis Karamela“, ali ne mogu da otkrijem na kojoj televiziji.

n Da li to znači da prestajete sa imitacijama?

- Ne, ali baviću se imitacijama samo u svojoj emisiji.

n Kao dobar poznavalac srpske estrade, kako komentarišete aktuelna zbivanja?

- Katastrofa! Ove „Grandove“ zvezde me užasno nerviraju, sve je to usiljeno, bez talenta i harizme. Bolje da kupe stan ili lokal pa neka izdaju nego da plaćaju „Grandu“. Ima kolega koje ni banku ne dobijaju od CD-a. Nikada ne bih izdao DVD a da mi produkcijska kuća ne plati. Da pare uzimaju Saša i Brena, bože sačuvaj! Svaka čast Aci Lukasu, ali ja posle onakvog pljuvanja ne bih nikada mogao da odem u „Grand“, i bilo mi je neshvatljivo što sam ga tamo video. Nikada, ni za kakve pare ne bih prešao u „Grand“, zato što to nije moj fazon, iako nemam ništa protiv. Mnogo je zlobe i zavisti, a i ne volim da mi neko naređuje. Hvala bogu pa ne moram, ko neke kolege, da pevam za 100, 200 evra. Ja se ujutro budim rasterećeno pijući kafu sa svojom ženom. Ulagao sam u prave stvari, nisam imao menadžera kao neke koleginice koje su sada k’o slepice jer im je menadžer sve pare uzeo.

n Neke pevačice su umislile da su velike zvezde a do juče su pevale pod šatorima. Šta mislite o foliranju na estradi?

- Ja sam završio šiptarsku školu od Zane Nimani, koja me je naučila kako treba da se ponaša jedna javna ličnost. Ti misliš da te pevačice to znaju, da ih neko uči? To je jedna nekultura! Ne mogu da shvatim da spavaju do dva posle podne i isključuju telefone. Kao javna ličnost, ja nemam potrebe da krijem broj telefona, niti da mi se na telefon javljaju žena, majka i baba! Zato i trajem dugo.

n Tvrdite da na estradi ima puno zlobe?

- Da, veoma! Kad god sretnem neku koleginici i pitam kako je, ona zlobno kaže: „Jao super, zar se ne vidi!“ Mislim se: Pa dobro, vidi se, u redu je!

Kolege su me povredile

n Da li tvojoj porodici smeta sve što se u medijima objavljuje o tebi?

- Moja keva uopšte ne veruje ljudima iz sveta šou-biznisa jer su me mnogo puta povredili, svašta izmislili i neprovereno pisali o meni. Meni nije toliko smetalo koliko mojoj porodici. Vidim i da je mojoj ženi često krivo zbog objavljivanja laži. Nemam ništa protiv da se objavi bilo šta što je istina, nikada ništa nisam krio; ni plastične operacije koje sam radio. Oni koji kriju da su se operisali su kompleksaši!

n Zorica Brunclik se naljutila na vas zbog imitacije, pa vam je pretila i tužbom. U kakvim ste odnosima danas?

- Okej. Ja sam se njoj zamerio samo iz političkih razloga, a kao čoveku i umetniku ne. Šta će nama na estradi politika, evo gledam i glumci su krenuli tim putem. Berček je bio upravnik Narodnog pozorišta i on je profitirao ušavši u SPS, ali ja ne želim da profitiram na taj način.

n Ko vam je neiscrpna inspiracija i zbog čega?

- Jelena Karleuša. Svi su mislili da smo u konfliktu zbog imitacija, što nije tačno. Njena majka Divna mi je mnogo pomogla, a ja sam Jeleni, kada je imala 10 godina, odneo novogodišnji paketić s lutkom.

n Zbog čega ste radili toliki broj plastičnih operacija? Zbog imitacija, estetike ili nečeg trećeg?

- Zaista sam imao udes pre nekoliko godina i polomio nos, i već kad mi se to desilo, a odranije imam devijaciju, rešio sam da ga sredim. Uvideo sam da imam neke nedostatke, smetalo mi je a ja sam perfekcionista, ali ne i narcis. Sve operacije sam uradio zbog sebe, nikako zbog imitacija, možda sam i previše gledao ludaka Majkla Džeksona. Meni to nije bauk. Toliko me nervira što se još nije formirala vlada da mi od silne frustracije dođe da uradim još jednu operaciju!

n Zašto se u poslednje vreme ne pojavljujete u javnosti češće?

- Tako je od vremena Miloševića. Uostalom, ja diktiram kada ću se pojaviti. Glavni razlog je što sam poslednjih 20 godina posvetio karijeri, a sada mi je porodica najvažnija. Karijera me uopšte ne zanima i nisam u fazonu da moram stalno da se pojavljujem.

n Zbog čega niste u dobrim odnosima sa voditeljkom Jelenom Bačić-Alimpić?

- Pozvala me je u goste i postavila dva pitanja u roku od dva sata, što je nekulturno. Žao mi je što je iz Novog Sada, jer su tamo jako kulturni, ali ona je verovatno iz nekog sela pa je preovladala njena nekultura. Nije me zvala zato što me voli, jer takve zove po 40 puta pa su joj zato i emisije smorne. Nikada se više neću pojaviti u emisiji u kojoj gostuje Kurta i Murta, pa kada nema koga, pozove Peru kasapina i molera Rajka da bi imala četvoro gostiju. Posle te emisije me bilo sramota da izađem u grad jer sam zbog nje ispao glup. Popizdeo sam i rekao da to nikada sebi više neću dozvoliti!

n Odavno se nije pojavio vaš estradni naslednik?

- Posao imitatora je krvav. Ja sam se pojavio posle Biljane Ristić i jako teško mi je bilo da napravim karijeru jer je ona bila žena direktora televizije. Vojkan Milenković i Zvonimir Šimunec su mi pomogli jer verovatno nisu voleli njega, i iz tog konflikta, svesnog ili nesvesnog, napravili su mi prolaz.
ANA SAVIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Moja Beba je lepša od Mirande
Radmila Radosavljević, 21. april 2007

* AKO bi neka žena htela da vas zavede hranom, šta bi trebalo da vam ponudi?
- Teško bi to mogla da izvede samo hranom, iako mi znači da dobro jedem. Volim sarmu, punjenu papriku, boraniju sa suvim mesom, a posebno raštan, delikates koji simboliše Crnu Goru odakle je moja porodica poreklom i vezuje me za detinjstvo. Nisam od ljudi koji vole sve da probaju, ne istražujem u hrani, a takav sam i u ljubavi. Uvek se držim onoga što znam da je kvalitet - u ličnosti, ponašanju, vaspitanju, fizičkom izgledu. Ima muškaraca kojima je dovoljno da nešto od toga pronađu u ženi da bi im bila primamljiva. Ne kažem da nisu u pravu, samo nisam takav.
* Da li je zavođenje zaista "zanat najstariji"?
- Ne znam, nikada nisam bio zavodnik. U stvari, nikada prvi nisam ni prilazio ženama, jedini način da uđem u komunikaciju s nekom devojkom bio je da ona meni priđe. Sa mojom ženom Bebom bilo je drugačije. U vreme apsolutne popularnosti, poslao sam joj poruku po jednom drugu, ali nije reagovala kako sam očekivao. Nije imala pojma ko sam, jer je nijedan sport nije zanimao. Posle nekoliko meseci, ipak mi je prišla. Bilo je to 1969, i od tada više nikada se nismo rastali.
* Zli jezici tvrde da možda i ne biste bili toliko monogamni da vaša Beba nije uvek bila "šef"?
- To nema veze s Bebom, jer i da je bilo drugačije, ne bi pravilo razliku u našem odnosu. Imao sam sreću da u jednoj ženi pronađem toliko važnih stvari koje su na oko manje vidljive - razumevanje, bliskost, podršku. Beba jeste mnogo oštrija, direktnija i ratobornija od mene, ja sam po karakteru pomiritelj, više volim da praštam, pa se dobro dopunjujemo. Ona je napustila glumačku karijeru i angažman u Ateljeu da bi bila sa mnom u Zagrebu gde nikoga nije poznavala. Tamo sam služio vojsku, teško sam to podneo. Od prvih dana naše veze toliko je bila uz mene i imala potrebu za mnom, da mi to i danas znači gotovo abnormalno - kao smisao celog života.
* Ko je lepši - Beba dok je bila mlada ili manekenka Miranda Viđak, vaša snaha?
- One su dva poptpuno različita tipa žene. Ali, ono čega se sećam, a i po fotografijama iz doba mladosti, moram da kažem da bi Beba i danas bila u prednosti. Ne kažem da ovaj drugi tip kakav je Miranda nije isto tako kvalitetan, ali Beba je u mladosti zaista bila izuzetno lepa, a veoma je lepa i danas.
* Kako je nastao erotski mit o Crnogorcima?
- Ne znam u kom obliku je uopšte i stvoren. Jer, klasični Crnogorac je forma čoveka koji ima prirodnu osobinu da bude sličan ambijentu iz kojeg potiče. To je ono što se rodi i ostane takvo kakvo jeste, u nekoj svojoj grubosti, veličini, često predimenzionisanoj. Taj gorštački tip može erotski da bude zanimljiv zato što ga sve manje ima, a sofisticirana varijanta muškarca koja sve više prelazi u "mekšu" lepotu i izgled, možda će dati još više na ceni takvim ljudima. Mislim, ipak, da Crnogorci erotski nisu posebno kvalitetni, više drže do "glasa".
* Da li je tačno da ste bili omiljeni košarkaš Josipa Broza i da ste od njega dobili zlatni "šafhauzen"?
- Voleo bih da je istina, ali nije. Tita sam prvi put upoznao u Ljubljani, 1970, kada je otvorio Svetsko prvenstvo u košarci. Bio je to početak ekspanzije i pobede naše košarke, i Tito je poslao avion da dođemo kod njega i Jovanke na prijem. Tom prilikom svima je iz reprezentacije poklonio skupoceni zlatni sat sa svojim potpisom. Čuvam ga, pošto nemam naviku da nosim satove.
* Vaš stariji sin Stefan Kapičić, počeo je da trenira košarku, ali je onda ipak "povukao" na majku i postao glumac. Od koga je nasledio karakter?
- Stefan je emocionalan i osetljiv možda više nego što je potrebno, ima majčinu eksplozivnost, što može da bude šarmantno, ali ima i dosta crnogorskog u karakteru, na svog dedu.
* Kome ste vi "pripali" na porodičnom stablu?
- Verovatno majčinoj liniji - moj otac isto je eksplozivan, reaguje u momentu, pa mu je posle žao, ali se ne kontroliše lako.
* Vaš otac Jovo Kapičić bio je šef državne bezbednosti SFRJ i zamenik ministra Aleksandra Rankovića. Da li vam je u nekom trenutku možda smetala njegova biografija?
- Ne, zato što ja najbolje znam svog oca. On je, pre svega, narodni heroj iz vremena velike epopeje Drugog svetskog rata, bio je izuzetno hrabar i vezan za zadatke koje je ispred njega postavljala država. Dramatični period Rankovića, u kojem su se događale i stvari koje su bile iznuđene i u nekom smislu i pogrešne, i koje se danas ne mogu lako pravdati, i sam sam istraživao, jer sam hteo da znam šta se događalo. Ali, taj politički momenat, uključujući i tumačenje Golog otoka, mora se analizirati iz ugla tog vremena. On je bio Rankovićev pomoćnik, radio je u službi koja je u svakoj zemlji jedini i najveći branitelj sistema. Nije, međutim, bio u sektoru koji je tretirao problem Golog otoka. Ponosim se svojim ocem, i jasno gledam vreme u kojem je svakako bilo zloupotreba i pogrešnih odluka, o čemu je i sam Ranković govorio, ali u odnosu na ulogu mog oca u svemu tome, koja je benigna, imam apsolutni mir. On je poseban karakter čoveka koji je uvek imao svoju reč i svoj stav.
* Možete li za sebe da kažete da ste srećan čovek?
- Nikada nisam razumeo ljude koji kažu da su srećni. Jer, čak i ako imaš sve, sreća nije samo u tebi nego i u okolini u kojoj živiš. A pošto ništa nije idealno, život je surov i nepravedan, bez obzira na to da li si ovde ili u Americi.
* Niste tip optimiste?
- Više sam realista, a to je u suštini više pesimizam. Ali, nisam "crna ptica zloslutnica", jer je to već krajnje crnilo. Kod mene je uvek postojala doza procene mogućeg ili nemogućeg, iako ona može da sputa da čovek ne ide instiktom.
* Da li imate omiljeni erotski časopis?
- Kao i svakog mladog čoveka, pa da kažemo i starijeg, zanimala me je ta vrsta "literature". Pojava "Plejboja" za moju generaciju zaista je bila "revolucija", i mislim da je do danas, u moru banalnosti i pornografije, taj časopis sačuvao svoju sofisticiranost i posebnost.
* Pripadali ste najboljoj i "najnemirnijoj" Zvezdinoj generaciji košarkaša svih vremena, uz Simonovića, Rakočevića, Sarjanovića, Lazarevića... Mnoge Beograđanke i danas vas pamte po crvenom "trijumf" dvosedu. Da li su danas košarkaši starovi kao što ste vi bili?
- Sportistima se dogodilo isto što i glumcima. Moja generacija je, recimo, bila vezana za Branda, Garija Kupera, Džona Vejna, Daglasa, Entonija Kvina, koji su bili institucije. Uz nekoliko današnjih, kao što su Al Paćino, Džek Nikolson ili De Niro, verovatno takvih više i nema. Danas su glumci konfekcija, koliko god da su atraktivni i bogati, a to je slučaj i sa vrhunskim sportistima. Ima ih mnogo, ali svi dolaze i prolaze velikom brzinom, mediji ih trenutno troše tako da se fokus ne zadržava na pojedincima i na analizi njihovih pravih ličnosti. Moja generacija nije bila bogata, nismo zarađivali basnoslovne sume, ali smo na pravi način imali ogromnu pažnju javnosti i zaista smo bili "junaci".
* Kada bi vam neki reditelj ponudio glavnu ulogu u svom filmu, koji bi to žanr morao da bude da biste prihvatili?
- Za mene je gluma nešto apstraktno, ali ako bi se desilo da ipak negde igram, onda bi to morao da bude neki istorijski film, iz vremena engleske istorije, kralja Artura, vitezova okruglog stola i Robina Huda. To je epoha u kojoj vidim romantiku i harmoniju, jer taj ambijent poseda daje čoveku slobodu života, prostora, lova, uživanja...

Lična karta (glavom i bradom)
DRAGAN Kapičić, legenda nekadašnje jugoslovenske košarke, posle višegodišnjeg odsustva iz svih košarkaških foruma, ovih dana postao je "prvi čovek" Košarkaškog saveza Srbije.
Za tim reprezentacije odigrao je 169 utakmica, a debitovao je sa 19 godina, na "Evru 1967" u Helsinkiju. U državnom dresu osvojio je pet medalja: svetsko zlato u Ljubljani (1970), evropsko srebro u Napulju (1969) i Esenu (1971), svetsko srebro u Portoriku (1974), evropsko zlato u Beogradu (1975). Sa Zvezdom, u kojoj je počeo da trenira kao 13-godišnjak, osvojio je dve titule (1969, 72), tri kupa (1971, 73, 75) i jedan Kup pobednika kupova (1974). Zvezdina zvezda, kapiten i najbolji strelac u istoriji ovog kluba sa rekordom koji još niko nije oborio - 6.147 poena u 508 mečeva, na kraju karijere igrao je i u dresu nemačkog Kelna.
Kapičić je rođen avgusta 1948. (u znaku Lava), oženjen je glumicom Slobodankom - Bebom Žugić, s kojom ima sinove Stefana i Filipa.
Ručak za "Novosti" organizovan je u njegovom kafiću "Galerija", koji mu je više od 25 godina "druga kuća".

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.