Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281925 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Džesika Alba najseksepilnija
Autor: M. R. | 21.04.2007 - 13:11

Modna kuća „Victoria’s Secret“ uz pomoć poznatih manekenki birala je najseksepilnijeg glumca, glumicu, pevačicu, sportistu, birali su najseksepilniji poznati par, seksi noge, usne, osmeh...

Žiri koji se sastojao od nekoliko dizajnera i supermodela Hajdi Klum i Karoline Kurkove odlučio je da titulu najseksepilnije glumice prisvoji Džesika Alba, dok je za najseksepilnijeg tatu izabran fudbaler Dejvid Bekam.
- Još uvek mislim da je moj muž Sil najseksepilniji otac, nažalost Bekam je pobedio - našalila se manekenka Hajdi Klum.
Prema mišljenju žirija, Kameron Dijaz ima najseksepilnije noge, Dženifer Hadson ima senzualne usne, Sijena Miler je najseksepilnija trendseterka, a Metju Mekonahi sa pravom nosi titulu najseksepilnijeg tela.
- Često se šepurio po plažama pokazivajući telo - zaključila je Karolina Kurkova. Za najseksepilnijeg pevača proglašen je Džastin Timberlejk, dok su reper Džej Zi i njegova lepša polovina Bijonse poneli lentu najseksepilnijeg para.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
VENČANJE NA SALAŠU

Poznata novinarka Aneta Mihajlović i biznismen Ivan Ivanović venčali su se u subotu na "Salašu 137" u blizini Novog Sada.

Goste zabavljali "Denis i Obule", specijalni gost bio Luis, a kumovi Bojana Lekić i Miša Nestorović

Među gostima Suzana Mančić, Srđan Šaper, Anja Ranković, Miki iz "Velikog brata", Biljana i Bane Ivković...

Aneta Mihajlović, direktorka produkcijske kuće "Adrenalin", i Ivan Ivanović, suvlasnik agencije "Cezar ketering", venčali su se u subotu na "Salašu 137", koji se nalazi u neposrednoj blizini Novog Sada.

Tridesetsedmogodišnja bivša urednica TV Košava i njen godinu dana stariji partner, posle koktela koji je održan uz zvuke gudačkog kvarteta, obavili su ceremoniju venčanja u krugu rodbine i najbližih prijatelja i poslovnih saradnika.

Prema rečima sagovornika Pressa, venčanje je izgledalo glamurozno, a cela atmosfera, počev od kostima mladenaca, delovala je bajkovito.- Svadba je zaista bila fenomenalno organizovana.

Upoznali se pre deset godina

Aneta i Ivan upoznali su se pre desetak godina u diskoteci XL, gde je on radio kao barmen, dok je Aneta vodila program povodom premijere filma "Peti element".

Ipak, platonska veza trajala je sve do prošlog jula, kada su Aneta i Ivan zvanično počeli da se zabavljaju, na njen 36. rođendan, koji je slavljen u restoranu "Violeta, kućo stara". Vrlo brzo su počeli i da žive zajedno, a proteklog vikenda su svoju vezu i ozvaničili.

Aneta i Ivan su u subotu održali građansko venčanje, a crkveno će biti održano za nekoliko dana. Posle venčanja koje je obavljeno u 17 časova, priređena je glamurozna proslava uz svirku dueta "Denis i Obule". Dobroj atmosferi doprineo je i legendarni pevač Ljubiša Stojanović Luis, čije je gostovanje bilo poklon-iznenađenje Anetinih kolega iz "Adrenalina".

Za stajling novopečenih supružnika pobrinulo se Narodno pozorište iz Beograda, pa su mladenci bili odeveni u kostime iz Napoleonove epohe - kaže sagovornik Pressa, naglasivši da su najveseliji među svatovima bili Anetini i Ivanovi kumovi Bojana Lekić i Miša Nestorović.

Svadbi prve dame "Adrenalina" prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti. Pored ostalih, među svatovima bili su Srđan Šaper, Suzana Mančić, Zoran Baranac, Anja Ranković, Simonida Kažić, Nikola Đuričko, Bojana Stefanović, Slavko Beleslin, Miki Đuričić iz "Velikog brata", Biljana i Bane Ivković i mnogi drugi.
N. PAJIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
DUET SNOVA

Toni Cetinski snima duetski hit s čuvenim španskim tenorom Hozeom Karerasom.

Ovo je prilika koja se pruža jednom u životu i Karerasov prvi duet s nekim ko nije operski pevačGLOSA: Pesma "Dolče suono" govori o pola miliona Albanaca koji su 1387. godine pobegli u Kalabriju.

Toniju Cetinskom uskoro će se ostvariti san koji sanjaju svi pop pevači na eks-jugoslovenskim prostorima - zapevaće duetsku pesmu sa slavnim španskim tenorom Hozeom Karerasom.

- Ovo je prilika koja se pruža jednom u životu i vrhunac je mog dosadašnjeg rada - priznaje Cetinski, i dodaje: - Ponosan sam jer Kareras dosad nikad nije snimio duet s nekim ko nije operski pevač.

Naravno, svestan sam da bih na ovaj način mogao da otvorim vrata i svojoj internacionalnoj karijeri, a to nije mala stvar - kaže Toni, dodajući da će ovaj duet biti najbolji mogući svadbeni poklon njegovoj menadžerki i verenici Ivani Nobilo.

Cetinski i Ivana morali su Karerasovom timu da pošalju sve Tonijeve albume, a dogovori za taj duet trajali su mesecima. Karerasu se veoma dopalo ono što je čuo, kao i boja glasa i način pevanja Tonija Cetinskog, pa je prošle nedelje u Barseloni snimio svoju deonicu za pesmu "Dolče suono".

Zanimljivo je da ovaj potencijalni duetski hit govori o pola miliona Albanaca koji su 1387. godine pobegli u Kalabriju i do današnjih dana zadržali svoju kulturu i jezik.

Toni će svoj deo kompozicije snimiti ovih dana u jednom zagrebačkom tonskom studiju.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
PUKLA CECA

Ceca Ražnatović profesionalno odradila koncert u Knjaževcu, iako je na njen nastup umesto 25.000 došlo pet puta manje fanova. Ceca, i pored slabe posete, bila opuštena, nasmejana i raspevana, kao da je u pitanju prepuna "Marakana".

Knjaževčani nisu želeli da izdvoje 600 dinara za ulaznicu, mnogi spektakl pratili sa obližnjeg keja ili okolnih zgrada.

Svetlana Ražnatović održala je u subotu uveče odličan koncert na gradskom stadionu u Knjaževcu, ali pred neočekivano malim brojem fanova. Uprkos činjenici da je, kako su neki posetioci primetili, "bilo više policajaca nego publike", Ceca je okupljenim obožavaocima priredila nezaboravan višesatni hepening, maksimalno profesionalno odradivši svoj posao.

Koncert je održan pred oko 5.000 ljudi, iako su nekoliko dana pred nastup organizatori zatražili dodatne mere obezbeđenja, jer se očekivao dolazak oko 25.000 posetilaca iz raznih krajeva Srbije, Makedonije i susednih zemalja.

Mnogi Knjaževčani nisu želeli da izdvoje 600 dinara za ulaznicu, pa su spektakl pratili sa obližnjeg keja ili okolnih zgrada, a od najavljenih 20-ak autobusa fanova iz Bugarske nije viđen nijedan.

Cecina limuzina kao reklama za Kamiondžiju

Organizator Cecinog koncerta, poznati lokalni ugostitelj Ljubiša Kamiondžija, "specijalno za ovu priliku iznajmio je belu limuzinu, koju je oblepio Cecinim plakatima i reklamama za svoj restoran "Kamiondžija 2".

Limuzina, u koju Ceca nije ni kročila, čitavog dana špartala je ulicama Knjaževca, a za vreme koncerta bila je parkirana pored bine. Ljubiša je i pre 15 godina bio organizator Cecinog prvog nastupa u ovom gradu.

Iako se očekivala nešto veća poseta, to nije omelo našu najveću folk zvezdu da od prvog takta do poslednje note bude opuštena, nasmejana i raspevana, kao da je u pitanju prepuna "Marakana."

Ražnatovićka je u Knjaževac stigla neposredno pred nastup, a iz prvih redova pratili su je majka Mira i otac Slobodan, dok su ovog puta njena deca Anastasija i Veljko ostali u Beogradu.

Folk zvezda je koncert otvorila svojim poslednjim megahitom "Grome moj", a usledile su "Manta, manta", "Pazi s kime spavaš", "Gore od ljubavi", "39,2", "Tačno je", "Zabranjeni grad"...

Posle dva i po sata i nekoliko biseva, koncert je završen prelepim vatrometom
(R. P.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Bilja kao Bjork
S. D., 22. april 2007

PESMA "Sitna knjiga na žalosti" sa novog diska Bilje Krstić "Tarpoš", naći će se na albumu deset najboljih kompozicija "vorld mjuzika"(Top of the Njorld), koji će engleski magazin "Songlines" objaviti u junskom broju. U prestižnom časopisu, specijalizovanom za ovu vrstu muzike, naći će se i recenzija albuma naše poznate etno pevačice, koji će se 30. aprila pojaviti i na engleskom tržištu.
- Velika je stvar što će naš album tog meseca
biti među deset najboljih u svetu - kaže za "Spektakl" Bilja Krstić. - Na ovoj listi je i Bjork, što dovoljno govori o kvalitetu. Disk će biti štampan u 20.000 primeraka i deliće se besplatno uz časopis. Najveća zasluga za ovo pripada nemačkoj izdavačkoj kući "Intuition Schoot Music", koja je "Tarpoš" objavila za evropsko tržište. Ovo je sjajna prilika da se publika i na tim prostorima upozna sa našim radom i muzikom Balkana.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Poklon od milion funti
E. N., 22. april 2007

JEDAN od najtiražnijih britanskih časopisa, "Dejli mejl", objavio je na naslovnoj strani informaciju da je na rođendanu supruge ruskog milijardera Andreja Melničenka, Sandre Nikolić, pevala mega zvezda Dženifer Lopez! Trideseti rođendan naše bivše "Modelsice", koji je u subotu organizovan na ogromnom imanju njenog muža u Askotu, bio je "udarna" vest i u mnogim drugim evropskim medijima.
Kako, zapravo, izgleda dobro se udati, Sandra je demonstrirala na najtransparentniji način - njen muž platio je milion funti da bi joj rođendan sa nekoliko pesama čestitala njena ljubimica, glumačka i pevačka zvezda Džej Lo. Za 40 minuta pevanja, Dženifer Lopez dobila je honorar od 600.000 funti, a 400.000 koštao je avion kojim je došla u Englesku, i jedno prenoćište u luksuznom londonskom hotelu.
Rođendansko slavlje u Askotu obeleženo je i kabareom i cirkusom, a iako je Andrej Melničenko dao izjavu da je reč o "malom, intimnom, porodičnom događaju", na imanju jednog od najbogatijih ljudi na svetu okupilo se više od dve stotine zvanica. Pored Romana Abramoviča i drugih poznatih ruskih i svetskih tajkuna, ako je verovati glasinama, Sandri Nikolić rođendan su čestitali i naši bogataši - Stanko - Cane Subotić, Madlena i Filip Cepter...

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
VELIKI BRAT JE ZLO!
Nebojša Bakarec odbio učešće u poznatom rijaliti programu i za Kurir otkriva javnosti nepoznate detalje ugovora

Dok se učesnici "VIP Velikog Brata" zasada uspešno skrivaju od javnosti, član Glavnog odbora DSS Nebojša Bakarec priča za Kurir kako je odbio "nepristojnu ponudu" da se pojavi u ovom rijaliti programu.

- Dolazio je kod mene izvršni producent i njegov saradnik i pitao sam ih zašto zovu baš mene kada je poznato da imam negativan stav o "Velikom Bratu". Smatram taj šou ekstremno lošim. Ipak, ponuda dovodi čoveka u jedno veliko iskušenje, a pored potencijalne nagrade od 50.000 evra, svaki učesnik dobija i naknadu od 1.000 evra za svaku nedelju koju "preživi" u kući - otkriva Bakarec i dodaje da je izgubio svaku dilemu povodom učešća kada je video ugovor koji treba da potpiše:

DEVOJKA PREČA OD NOVCA I SLAVE!

Bakarec, osim problematičnog ugovora, ima još jedan razlog da odustane od čitave ove priče - devojka koju je nedavno upoznao:
- Šta bi se desilo da sam potpisao taj ugovor a da sam, pre nego što sam otišao u kuću VB, upoznao neku devojku koja mi se dopala? Poznato je da preko interneta tražim devojku, i sama mogućnost da nekog upoznam vrednija je nego da se pojavim u tom programu. A to se i dogodilo...      

- Na početku sam, kao neko ko voli da se pojavljuje na televiziji, bio u iskušenju da to prihvatim, ali sam, naravno, sačekao ugovor. Onaj ko ga potpiše, ne sme da ga obelodani i vezan je za "Emoušn" dve godine. Dakle, prodaje se prvo na četiri nedelje, zatim narednih šest meseci sebe vezuje za producentsku kuću "Emoušn" i u tom periodu mora samo afirmativno da govori o ovoj emisiji, ne sme ništa loše da govori o "Velikom Bratu", producentu i ostalim učesnicima. Dakle, na još šest meseci ste prodali sebe. Plus postoji obaveza tajnosti ugovora na dve godine...
Međutim, i pored famoznog ugovora, Bakarecu se nije svideo ni sam koncept emisije...

- U toj emisiji nema ničeg pozitivnog i sa stanovišta učesnika i sa stanovišta gledaoca. To je jedna velika prevara i veliko zlo. Ekstremni šou koji podilazi onom najgorem u gledaocu. Isto kao što dileri nude drogu, pa se ljudi navuku na to jer je ljudski materijal slab. Zato apelujem na ljude da ne gledaju "Velikog Brata", kao i televiziju generalno, zato što onda žive tuđe živote, a ne svoj. Ovde imamo gledanje kroz ključaonicu 24 sata. Tamo nećete videti ništa plemenito, uzvišeno, dobro, već samo ljudske slabosti koje podstiču niske strasti i voajerizam. Učesnici su nalik eksperimentalnim životinjama, a to što ukućani pristaju da budu laboratorijski pacovi, ne znači da ljudi to treba da gledaju. Opet, B92 je televizija koja voli mnogo da morališe i drugima drži moralne pridike. Oni se sve vreme, kako tvrde, zalažu za "pristojno društvo", a osnovna karakteristika "Velikog Brata" je manipulisanje učesnicima i gledaocima od strane producenata i televizije koja to emituje. Borio sam se sa sopstvenom sujetom i egom, shvatio sam da su mamci "Velikog Brata" novac i slava, samo lažne vrednosti. Pokazao sam da sam jači od svoje taštine - zaključuje Bakarec.

(J. B.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Navučena!
SLAVICA DANONOĆNO IGRA VIDEO-IGRICE

Proteklih meseci zvezda "Granda" Slavica Ćukteraš koristi svaku priliku da se odmori u roditeljskoj kući u Šapcu i do mile volje se naigra video-igrica. Mlada pevačica se tako, svaki put kada nema zakazane poslovne obaveze, povuče u svoju sobu i sate provodi uz kompjuter.

Kako njeni prijatelji tvrde, u stanju je da danima ne izlazi iz kuće, a trenutno je "navučena" na "Kaunter strajk", jednu od najpopularnijih video-igara na svetu, u kojoj se bori protiv stvarnih igrača iz različitih delova sveta. Kada joj dosadi "pucačina", Ćukteraševa se odmara vozeći Formulu.
Kako trenutno stvari stoje proći će još vremena pre nego što se ponovo odluči da se vrati noćnim izlascima.

(G. J.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
POKLONU SE U CENU NE GLEDA
Dara Bubamara dobila na dar tašnu "versaće" vrednu 2.000 evra!

Družiti se sa pevačicom nije nimalo jeftina "razbibriga". Način života koji estradnjaci vode nameće i potrebu da neprestano ulažu u sebe, te da se ne pojavljuju na javnim mestima dva puta u istoj garderobi. O propratnim detaljima da i ne govorimo. Sa svim ovim očigledno je upoznato i okruženje Dare Bubamare, što se lako može zaključiti po poklonima koje od prijatelja dobija, a među kojima je poslednji u nizu tašna "versaće".

Naravno, nije u pitanju obična tašna, jer za zadovoljstvo da svoje lične stvari stavite u ovakav komad asesoara treba iskeširati 2.000 evra. U pitanju je, naime, ograničena serija, iz koje je samo jedan komad došao u našu zemlju. Poznajući Darinu ljubav prema tašnama, njen drug nije žalio novac da je obraduje, te je brže-bolje otišao u poznati centar visoke mode u Beogradu i preduhitrio sve prestoničke bogatašice kojima je torba takođe zapala za oko. Tako sada Dara ima priliku da jedina u zemlji šeta ovu ekskluzivu, a ljubomorni mogu samo da joj zavide i plasiraju priče kako nosi lažnjake.

(G. J.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
KO NA RADIJU
Zbog skupih ulaznica Cecin nastup u Knjaževcu više ljudi slušalo sa terasa nego što ih je bilo na stadionu!

Nakon višemesečne medijske hajke, tokom koje se trudila da se što manje pojavljuje u javnosti, koncertom koji je održala u subotu uveče na stadionu u Knjaževcu Ceca Ražnatović ponovo je počela sa nastupima na tlu Srbije. Ražnatovićeva se potrudila da okupljenim građanima priredi nezaboravni spektakl sa višesatnim pevanjem i vatrometom kakav u tom kraju nisu videli već dugo. I sve bi bilo sjajno da jedan problem nije bio više nego uočljiv - manjak posetilaca!

Naime, pošto na tribine može da stane oko hiljadu ljudi, a na teren najmanje deset puta toliko, oko tri hiljade posetilaca koji su pratili koncert učinili su da stadion izgleda pusto. Ovu činjenicu priznali su čak i najvatreniji Cecini obožavaoci kada su na svom sajtu objavili ovaj podatak. No, ono što se nametnulo kao pitanje bilo je da li je do ovakve situacije došlo zbog slabog interesovanja Knjaževčana ili propusta u organizaciji, a odgovor se dobijao jednostavnim pogledom na prostor oko fudbalskog igrališta: sa terasa okolnih zgrada još nekoliko hiljada ljudi slušalo je pesme folk zvezde. Razlog za ovakvo stanje je visoka cena ulaznice, jer u gradu u kome je standard izuzetno nizak i prosečna plata ne prelazi 100 evra, ulaznice koje su koštale od 600 dinara za teren, 1.000 za tribine i 2.000 za VIP ložu (za koju nijedna karta nije prodana) predstavljaju luksuz koji tek malobrojni mogu sebi da priušte. Sledeće pitanje koje, logično, sledi je kako to da Ceca nije baratala ovim informacijama i snizila cenu karata. Pošto se odgovor može dobiti jedino od ljudi bliskih pevačici, pozvali smo njenog portparola Sretena Radovića.

- Što se tiče koncerta u Knjaževcu, mi smo više nego zadovoljni. Zvanična informacija koju imamo je da je prodato oko 8.000 karata, što je odlično. Činjenica je da stadion nije bio pun, ali problem je u tome što u Knjaževcu nismo imali drugi prostor za koncert, a stadion je velik. Što se tiče cene ulaznica, jedino što mogu da kažem je da se sa organizatorom dogovaramo o tehničkim uslovima, kao što su veličina bine, rasveta i ozvučenje, dok cenu karata on sam određuje, te morate da se njemu obratite za tu informaciju. Inače, Ceca planira još nastupa u Srbiji. Već je dogovoren koncert u Kladovu, a u pregovorima smo sa još pet gradova.

Nakon svega, razloga za radovanje imaju članovi fudbalskog kluba koji su prethodnih nedelja većali šta im je činiti, zabrinuti da će im teren biti uništen, a zadovoljna može biti i sama Ceca. Jer, budimo iskreni, broj onih koji bi pod istim uslovima na tom mestu mogli da okupe toliko fanova može se nabrojati prstima jedne ruke!

(G. J.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.