Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 282592 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Uhapšen pevač grupe „Džemirokvaj“

Džej Kej, pevač grupe „Džemirokvaj“, uhapšen je u utorak jer je izvređao i izudarao paparace koji su pokušali da ga slikaju dok je pijan izlazio iz jednog londonskog kluba. Džej je fotografe nazvao majmunima i pederima, a potom je jednog udario pesnicom, a drugog ošamario i na kraju je ispsovao policajce. „Bilo je očigledno da je Džej mnogo pijan i da ne može da se zaustavi“, rekao je jedan očevidac. Nakon incidenta Džej je priveden u policiju, a posle saslušanja je pušten uz novčanu kauciju.

Andželina boluje od anoreksije

Andželina Žoli je nakon porođaja na sve moguće načine pokušavala da smrša i vrati staru liniju. Međutim, njeni prijatelji tvrde da je sada previše mršava i da deluje bledo i anoreksično. „Shvatili smo da je Andželina drastično smršala kada smo videli slike koje su paparaci snimili. Snimljena je kako ide na časove letenja noseći paket dijetnog ‘red bula’, a izgledala je isuviše bledo“, rekla je jedna Andželinina drugarica.

Udala se Nina Badrić

Nina Badrić, hrvatska pop pevačica, udala se za njenog dugogodišnjeg dečka Bernarda Krasnića. Venčanje je obavljeno u ponedeljak, u 16 časova, u zagrebačkim Remetama. Ceremonija je izvršena u potpunoj tajnosti daleko od očiju javnosti i radoznalaca. Na venčanju nisu prisustvovali ni njihovi roditelji ni rodbina. U crkvi Uznesenja blažene device Marije mladenci su izgovorili sudbonosno „da“ samo pred popom i kumovima.
Paris u vezi sa bubnjarem grupe „Blink 182“

Naslednica lanca hotela „Hilton“ Paris Hilton uhvaćena je kako se ljubi sa Travisom Barkerom, bivšim bubnjarem grupe „Blink 182“.

Njih dvoje su se „nahvatali“ u poznatom njujorškom klubu „Bater“ na koncertu pevača i repera Kenija Vesta. Paris i Travis su se povukli u zadnji deo kluba i počeli strasno da se maze i ljube.

Paris je njenoj prijateljici priznala da se zaljubila u Travisa koji celo veče nije skidao ruke sa Hiltonove.
skinsa, pa nije teško zaključiti za koji klub navija poznati glumac.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Razvodi se Vitni Hjuston

Dobitnica Gremija Vitni Hjuston podnela je zahtev za razvod od pevača Bobija Brauna posle 14 burnih godina braka, javile su svetske agencije.

Predstavnica Vitni Hjuston, Nensi Selcer potvrdila je da je jedna od najpopularnijih pevačica 1980-ih i 1990-ih godina, podnela zahtev za razvod, ali je odbila da iznese bilo kakve druge detalje.

Zasad se ne zna da li je Vitni Hjuston (43) zatražila starateljstvo nad njihovom 13-godišnjom ćerkom Bobi Kristinom.

Vitni Hjuston je slavu stekla debitantskim albumom iz 1983, i tokom deset narednih osvojila je nekoliko nagrada Gremi, a medju njenim najpoznatijim hitovima su nežne balade kao "I Will Always Love You" i "The Greatest Love of All".

Uspešno se oprobala i kao glumica u filmu "Telohranitelj" u kojem joj je partner bio Kevin Kostner.

Iako joj je karijera vremenom krenula silaznom linijom, i dalje je bila interesantna za tabloide koji su izveštavali o burnim svadjama sa suprugom i pronalaženju 2000. godine marihuane u prtljagu bračnog para na Havajima.

Pevačica je u intervjuu televiziji ABC dve godine kasnije priznala da se u prošlosti drogirala i da je dva puta išla na lečenje od zavisnosti.

Bobi Braun je imao često sukoba sa zakonom: hapšen je zbog posedovanja narkotika, napada i vožnje u pijanom stanju.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Bojana Ordinačev u Sergejevom zagrljaju

Veliki beogradski zavodnik Sergej Trifunović ponovo je u akciji. Njegova nova "žrtva" je atraktivna mlada glumica Bojana Ordinačev, piše tabloid "Svet".

Pozivajući se na izvore bliske glumcima, list piše da su Sergej i Bojana već mesec dana u vezi, iako su se trudili da je sakriju od javnosti.

Pre nekoliko dana vidjeni su u strasnom zagrljaju u automobilu Bojane Ordinačev. Dok je automobil stajao na semaforu, glumački par se strasno ljubio.

Dvoje glumaca se u poslednje vreme često pojavljivalo zajedno, uglavnom na gradskim žurkama, a Sergej Trifunović je dolazio i na predstavu "Ukroćena goropad" u kojoj Bojana igra jednu od glavnih uloga.

Bojana Ordinačev, kažu poznavaoci beogradskih tračeva, dugo je bila "zagrejana" za Sergeja, ali ni on nije bio ravnodušan, jer je svima pričao da je ona najlepša od svih mladih glumica.

Kada je pozvao da prvi put izadju, Bojana je oduševljeno pristala i odmah je planula ljubav.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v30332p0.jpg
(27.07 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Nikol Kidman najbogatija Australijanka

Oskarovka Nikol Kidman najbogatija je medju mladjim Australijankama, sa bogatstvom procenjenim na 200 miliona australijskih dolara (150 miliona američkih dolara), piše magazin "Biznis rivju vikli".

Glumica koja ima 39 godina je, medjutim, tek četvrta na godišnjoj listi najbogatijih Australijanaca ispod 40 godina - ispred nje se nalaze trojica muškaraca.

Nikol Kidman, navodi magazin, bogatstvo je stekla iz dva izvora: iz razvoda od holivudskog glumca Toma Kruza i sopstvene glumačke karijere.

Posle razvoda od Kruza 2001, u junu se udala za kantri pevača Kita Urbana.

Prema nekim procenama, samo na venčanicu i haljine za deveruše potrošila je 100.000 dolara, i još 100.000 dolara na poklone za zvanice.

Uoči venčanja, kupila je stan u otmenom delu Sidneja za koji je dala oko oko četiri miliona dolara.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v30340p0.jpg
(12.15 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
"BABY, ONE MORE TIME"

Pop pevačica Britni Spirs porodila se u utorak uveče u Los Anđelesu i dobila još jednog dečaka

Britni Spirs...
Britni je carski rez želela da uradi dva dana kasnije, da bi dete bilo rođeno na isti dan kada i njen prvi sin Šon Preston, ali se njen muž Kevin Federlajn s tim nije složio

Američka pevačica Britni Spirs (24) rodila je prekjuče svoje drugo dete. Ova 24-godišnja pop zvezda u utorak je rodila dečaka u bolnici "Sidars-Sinaj" u Los Anđelesu, dva dana pre prvog rođendana njenog sina Šona Prestona.
Portparol pop zvezde odbio je, međutim, da potvrdi ovu vest koja je "procurela" iz kruga bliskih prijatelja mlade mame. Po pisanju lista, beba je rođena carskim rezom juče u prvim jutarnjim satima. Britnin otac Džejmi Spirs medijima je ipak zvanično izjavio da je sve prošlo u najboljem redu i da su i majka i sin dobro.
Oba deteta Britni je rodila u braku sa plesačem i rep pevačem Kevinom Federlajnom (28), sa kojim se venčala 2004. godine.
Kako piše časopis "Ju-Es vikli", koji je među prvima potvrdio vest o pevačicinom porođaju, Britni i Kevin su poslednjih mesec dana proveli pripremajući se za dolazak prinove. Nedavno su završili sa spremanjem sobe za njihovo novo dete, obojivši je u "neutralne boje", budući da do samog porođaja nisu znali pol deteta.
"Nešenel inkvajer" piše da je Kevin suprugu u bolnicu odvezao u ponedeljak, 11. septembra, kasno uveče da bi se pripremila za carski rez.
Na porođaju su uz Britni bile njena majka Lin i njena 15-godišnja sestra Džejmi, dok od Kevinove porodice, navodno, niko nije bio prisutan. Britni je carski rez želela da uradi nešto kasnije da bi dete bilo rođeno na isti dan kada i njen prvi sin Šon Preston, ali se Kevin s tim nije složio, smatrajući da je bolje da njihova dva sina ne slave rođendan istog dana.
Izvori bliski slavnom paru govore da je Kevin Federlajn bio neverovatno srećan i da je jednom članu porodice poslao i SMS sledećeg sadržaja: "Ostavi cigarete, sad imamo još jedno dete u kući!"
Britni Spirs, koja se 1999. proslavila pesmom "Baby One More Time", prodala je do sada više od 60 miliona albuma.
Poslednjih godinu i po dana pauzira od muzike da bi se posvetila porodici.
(R. J.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
TU HOT BATINE
Goca Paunović, bivša pevačica grupe "2 hot", tvrdi da je do raspada seksi grupe došlo zbog tuče, Nešo Je, menadžer i osnivač to demantuje

Nešo Je: Projekat "2 hot" je moj, i za desetak dana predstaviću nove članice grupe

Seksi grupa "2 hot", nastala pre nekoliko godina kao odgovor na atraktivne "modelsice", odnedavno više ne radi u istom sastavu. Posle odlaska obe pevačice Goce i Irine, u bendu je ostao samo osnivač i menadžer Nešo Je, koga je jedna od bivših koleginica nedavno optužila da je raspustio bend nakon tuče sa njenim dečkom Nebojšom.
- Oduvek sam htela da snimim solo album, što ću i uraditi, i sada se samo dvoumim da li ću pevati zabavnjake ili narodnjake. Tačno je da je došlo do tuče između mog dečka i Neše, ali ne bih o tome. Žrtvovala sam se i radila kao konj, a to mi se nije vratilo. Moj menadžer je puno grešio i ovo je blam za njega - tvrdi Gordana Paunović, bivša "2 hot" cica.
Nešo Je, za razliku od svoje bivše koleginice, demantuje da je bilo tuče i nesuglasica:
- Nije istina, Gordana i Irina će nastaviti solo karijere, a ja ću predstaviti nove članice grupe "2 hot" za desetak dana. To je jedini razlog za rastanak sa prethodnom postavkom. Projekat pod tim imenom je moj, i "2 hot" će postojati bez obzira na imena članica - kaže osnivač "2 hota".
B. P.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Bugarska poludela!
S. DOBROSAVLjEVIĆ, 14. septembar 2006

NAJPOPULARNIJA srpska pevačica Ceca Ražnatović je definitivno zaludela Bugare. Tamošnji mediji se ovih dana utrkuju ko će joj posvetiti veću pažnju. Dan uoči solističkog koncerta na stadionu “Vasil Levski” u Sofiji, gradonačelnik Bojko Borisov organizovao je prijem u njenu čast, pa je Ceca imala privilegiju da bude prva muzička zvezda koju je on ugostio.
- Gradonačelnik obožava srpsku muziku - ispričala je Ceca novinarima, uz kaficu u predsedničkom apartmanu od 200 kvadratnih metara, u hotelu “Kempinski”, gde je odsela sa decom i sestrom. - Voli i moje pesme, a najdraža mu je “Zabranjeni grad”. Oduševio me je, jer je čovek iz naroda. Rekao mi je da namerava da se kandiduje na predsedničkim izborima, pa će me, ukoliko pobedi, pozvati da uveličam njegovo slavlje. Takođe je rekao da će ubuduće njegov kabinet krasiti i naša zajednička slika.
Predstavnike “sedme sile” najviše je interesovao njen privatni život, da li je pronašla novu ljubav i da li namerava ponovo da se uda. Ona je kroz osmeh kratko odgovorila:
- Možda ću novu ljubav da pronađem u Bugarskoj.
Na pitanje da li je očekivala tako veliko interesovanje za svaj koncert, poznata pevačica je rekla:
- Bugari obožavaju našu muziku i znala sam da sam ovde popularna. Moje pesme “Lepi grome moj” i “Pile” su veliki hitovi u Bugarskoj. Na početku karijere, pre 16 godina, imala sam turneju po Bugarskoj. Pitaju me zašto mi je trebalo toliko dugo da ponovo dođem. Ovde me pamte kao Cecu Veličković i tako me svuda oslovljavaju. Čak i na plakatima piše moje devojačko prezime.

KUMSTVO

CECA Ražnatović nije preksinoć, kako je u ovdašnjim medijima najavljeno, bila kuma na gej svadbi najpoznatijeg bugarskog pevača Azisa. Novinarima je objašnjeno da je Ceca umorna i da zbog toga ne može da dođe u klub "BIAD", gde je inače održana svadba. Prstenje na ruke Azisa i njegovog partnera sa nadimkom Kinez, stavila je Cecin prevodilac.

PLAKETA
GRADONAČELNIK Sofije je našu folk zvezdu sačekao na stepenicama ispred kabineta i posle srdačnih poljubaca podario bugarskim vezom i plaketom hrama spomenika Sveti Aleksandar Nevski.
- Dva su poklona, zato što je jedan čisto bugarski, a drugi zato što smo pravoslavni hrišćani - rekao je gradonačelnik Borisov i sa zadovoljstvom prihvatio poziv da dođe na koncert na stadion "Vasil Levski".
Z. A.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Reporter „Blica“ 24 sata u kući „Velikog brata“

Mnogo muke za 100.000 evra

Nema tih para, ma, i 100.000 evra je malo, zbog kojih bi reporter „Blica“, koji je zajedno sa još deset novinara boravio 24 sata u kući „Velikog brata“ u Košutnjaku, pristao da 100 dana provede u psihodeličnoj kući. Reflektori su stalno upaljeni, kamere prate svaki vaš pokret, a vreme ne postoji - ručni časovnici su zabranjeni, a u kući satovi su isključeni čak i na mikrotalasnoj pećnici!

Nakon što su nam prikačili povelike mikrofone (koje organizatori, ko zna zašto, zovu „bubice“), koji izgledaju kao da su kupljeni od ruske vojske (nose se u iskrzanim torbicama tipa „partizan sam tim se dičim“), napokon ulazimo u kuću.

A unutra - san svakog psihodelika. Reflektori blešte, stalno su uključeni, čak i u bašti, jedinom mestu gde možete videti dnevno svetlo! To nije sve, prostorije su u fluorescentnim bojama koje udaraju u oči. Posle nekoliko naivnih pokušaja, shvatamo da sat ne može da se podesi na šporetu, sobnom biciklu, a bogami, ni na mikrotalasnoj pećnici. Izgubljeni u vremenu i prostoru, nakon nekoliko časova potpuno zaboravljamo da su kamere svuda oko vas i da gomila ljudi sluša svaku reč koju izgovorimo. Hranu koju smo sami spremili jeli smo iz providnih plastičnih tanjira, dok smo sedeli u providnim stolicama za, pogađate, providnim trpezarijskim stolom.

U kući će takmičari morati da se snađu kako znaju i umeju jer će na raspolaganju imati jedan toalet i tuš (sa poluprovidnim vratima) i jedan lavabo srednje veličine.

Izmorene od nespavanja i ogromne količine čokolade koju smo pojeli, odlazimo na spavanje. Al’ ne lezi vraže, prekrivači su, maltene, plastični, kreveti i jastuci su neudobni. Kada su svetla u spavaćim sobama napokon ugašena, zavladao je mrkli mrak u kome se čuo samo iritantni zvuk kamera koje se pomeraju. Zatim je usledila scena k’o iz horor filmova - prvo se iz hodnika koji okružuju kuću začuo zvuk mobilnog telefona, a nekoliko sekundi kasnije, ženski deo ekipe primećuje sablasnu spodobu, kamermana ogrnutog crnim plaštom! Zbunjeni „Betmen“ je brže-bolje navukao zavesu na dvostrukom staklu, a naš boravak u kući se završava glasnim buđenjem - pesmicom „Ivin voz“, koju dočekujemo uz bujicu psovki.

Iako smo u kući bili samo 24 sata, jasno je da će iskušenja za takmičare biti velika, ali ovo i nije program za slabiće, već za ljude koji su spremni da urade sve što treba da bi postali slavni i... bogati.

Aleksandar Novaković
„Veliki brat“ startuje večeras

Večeras u 20 časova, uz direktan prenos ulaska takmičara u kuću, na Televiziji B92 počinje emitovanje prve sezone „Velikog brata“. Pre ulaska u kuću, 12 učesnika će biti podvrgnuto detaljnoj proveri prtljaga - satovi, mobilni telefoni, knjige, fotoaparati, olovke i bilo šta što bi moglo da posluži za zabavu se oduzima.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Naš košarkaš i grčka manekenka Aleka Kamila venčavaju se u Solunu
Ženi se Peđa Stojaković

Naš proslavljeni košarkaš Predrag Stojaković i manekenka Aleka Kamila danas će se venčati u crkvi Svetog Dimitrisa u Solunu, a uveče će biti priređena gala proslava u jednom ekskluzivnom privatnom konjičkom klubu.

Bračni par će ovu priliku ujedno iskoristiti za krštenje ćerkice Mile. Kum će biti grčki trener Janulis, a venčanju će prisustvovati brojne poznate ličnosti, uglavnom iz sveta sporta. Među brojnim zvanicama iz Srbije, Hrvatske, Grčke naći će se Vlade Divac sa porodicom, reprezetativci Predrag Drobnjak, Vlada Radmanović, Vlada Šćepanović, treneri Bane Prelević, Duda Ivković, Dragan Šakota, a trebalo bi da se pojavi i Skot Polard, nekadašnji Peđin saigrač iz Sakramenta.

- Biće to sigurno lepo organizovano veselje i treba biti na takvom mestu. Otići ću danas da poželim Peđi sve najbolje i da se sretnem sa brojnim prijateljima iz sveta košarke - kaže Dragan Šakota, dugogodišnji Stojakovićev trener iz perioda dok je igrao u grčkom PAOK-u.

Čuveni košarkaš je već dugo u vezi sa grčkom manekenkom, ali se do sada nisu odlučili na venčanje. Imaju dvoje dece, sina Andreja koga su krstili u Solunu pre godinu dana, a od ovog proleća bogatiji su za ćerku Milu. Peđa, koji trenutno igra u Americi, u Indijani, kada mu obaveze dozvoljavaju dolazi u Solun, gde je, između ostalog, vlasnik restorana „Garson“.

N. Dž

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Magazin „Pipl“ odlučio
Džastin i Dženifer najlepše obučeni

Magazin „Pipl“ proglasio je glumicu Dženifer Aniston najlepše obučenom ženom 2006. godine i to upravo zbog prirodnog stila oblačenja.

Magazin je objavio redovnu godišnju listu najbolje i najgore odevenih, uz epitet koji opisuje njihov ukus kad je moda u pitanju. „Oskarovka“ Hale Beri, opisana kao „klasično obučena“, našla se na drugom mestu, a treća najlepše obučena žena je „debitantkinja“ Džesika Alba.

Elizabet Sporkin, urednica ovog magazina, izjavila je da je prvi put ove godine povereno isključivo čitaocima da izaberu najelegantnije obučenu poznatu osobu i navela da je Dženifer Aniston osvojila 54 odsto glasova.

- Ima veoma dostupan smisao za modu. Nosi džins, dukseve i blejzere, a čak i kad je vidite u večernjoj garderobi, pomislite da biste i vi tako mogli da se obučete - objasnila je Elizabet Sporkin.

Pevač Džastin Timberlejk je proglašen za muškarca koji je najviše u trendu, a engleski fudbaler Dejvid Bekam je onaj koji izgleda najbolje u sakou i džinsu.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.