Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 282829 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Vitni Hjuston se razvodi

Posle četrnaest godina braka Vitni je odlučila da se razvede od svog supruga Bobija Brauna. Pevačica je prošlog petka podnela zahtev za razvod braka koji je već godinama bio u škripcu. Poznato je da je ova pevačica imala problem sa drogom kao i to da ju je Bobi stalno tukao. Brakorazvodna parnica počinje u oktobru i tada će se videti kome će pripasti njihova trinaestogodišnja ćerka Bobi Kristina.

Kristina Agilera se ponovo udaje

Kontroverzna Agilera, koja se prošle godine udala za biznismena Džordana Bratmana, kaže da bi za pet godina ponovo želela da se uda za njega. „Džordan i ja smo se dogovorili da na svakih pet godina obnovimo naš brak, da se ponovo venčamo, da bismo osvežili našu ljubav“, izjavila je Kristina. A planovi za sledeću svadbu su već u toku: „Želim da mi sledeća svadba bude rokenrol!“, rekla je Agilera.

Kejt Mos se ponovo drogira?

Supermodel Kejt Mos (32) se pre neko veče pojavila bleda i ispijena na Nedelji mode u Njujorku. Kada je došla mnogi njeni prijatelji iz sveta mode su prokomentarisali „Oh, Kejt se ponovo vratila svom starom lošem životu“. Mosova je u septembru prošle godine snimljena i slikana kako ušmrkava kokain i puši marihuanu u društvu njenog dečka Pita Doertija, pevača grupe „Bejbišembls“. Nakon kompromitujućih snimaka Kejt je otišla na lečenje.

Džesika Alba najtraženija na Internetu

Prelepa holivudska zvezda Džesika Alba je trenutno najtraženija osoba na Internetu. Traženija je čak i od Andželine Žoli i Paris Hilton. Osim lepote i seksepila, ova američka glumica poseduje i prefinjen ukus za oblačenje. Holivudski stručnjaci smatraju da bi Džesika uskoro mogla biti proglašena za kraljicu stila. Alba se proslavila glumom u filmovima „Anđeo tame“, „Fantastična četvorka“ i „Sin siti“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
 BUGARSKA KRALJICA

Ceca Ražnatović održala spektakularan koncert na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, Bugari je tretirali kao svetsku zvezdu

Oko 10.000 najvernijih fanova puna četiri sata uživali uz Cecine hitove, koncert otvorila pesma "Beograd"

Ceca od gradonačelnika Sofije, Bojka Borisova, dobila zlatnu medalju kao zahvalnost bugarskog naroda

Najveća folk zvezda Balkana, Svetlana Ražnatović, održala je sinoć spektakularni koncert na Nacionalnom stadionu "Vasil Levski" u Sofiji. Iako je bio radni dan, a u isto vreme se igrala dva važna fudbalska meča, to nije sprečilo oko 10.000 najvernijih fanova da puna četiri sata uživaju uz Cecine hitove.
Ražnatovićka je sa ćerkom Anastazijom i sinom Veljkom na stadion stigla pravo iz luksuznog predsedničkog apartmana elitnog hotela "Kempinski Zograf" u Sofiji.
Posle jednočasovnog nastupa najveće bugarske zvezde Aziza, na binu je izašla zvezda večeri, praćena skandiranjem publike, i koncert započela svojim verovatno najvećim hitom - pesmom "Beograd". Da nimalo ne zaostaju od svoje srpske bratije, Bugari su dokazali otpevavši bez greške nezvaničnu folk himnu naše prestonice, kao i naredne pesme - "Idi dok si mlad", "Zaboravi", Ja još spavam"... Usledili su "Zabranjeni grad", "Kukavica", a na kraju i numere sa najnovijeg albuma - "Lepi grome moj", "Žuto pile", "Manta".
Pored grupe fanova iz Nemačke, koja ne propuštaju nijedan njen koncert na svetu, Ceci su u Bugarskoj podršku lično dali kolega Ćira, kao i estradni menadžer Saša Jakšić Žika.
Euforija oko Ražnatovićkinog nastupa trajala je danima, a gotovo svi bugarski mediji srpsku pevačicu proglasili su za najpopularniju ličnost protekle nedelje. Srpska Madona je tokom svog četvorodnevnog boravka u Sofiji obišla manastir Veliko Trnovo, gde je prvobitno bio sahranjen Sveti Sava, dala veliki broj intervjua i gostovala u nekoliko TV emisija, a od gradonačelnika Sofije Bojka Borisova dobila specijalan poklon, zlatnu medalju, kao zahvalnost bugarskog naroda.
Obezbeđenje na koncertu bilo je na vrhunskom nivou, a za bezbednost naše zvezde, pored obučenih specijalaca brinuli su se i snajperisti postavljeni na krovu tribina. Ceca je svoju zahvalnost domaćinima pokazala na sceni, a po završetku spektakla priznala je da se nada da ovo neće biti i njeno poslednje druženje sa predivnim bugarskim narodom.
(A. D.)

Nastupala u "versaćeu"

Svetlana Ražnatović se na koncertu pojavila u dve haljine iz nove kolekcije "Versaćea" u kojima je delovala kao prava holivudska diva. S obzirom na to da je njen stilista Saša Vidić najavio da će pevačica ličiti na Odri Hepbern iz filma "Doručak kod Tifanija", Ceca se u svom stilu pred sam nastup našalila u svom maniru:
- S obzirom na to da je Saša rekao da ću ličiti na Odri, kada se vratimo u Beograd duguje mi dijamantsku dijademu poput one koju je Hepbernova nosila u čuvenom filmu.

Nova ljubav Veljka Ražnatovića

Cecin 10-godišnji sin Veljko Ražnatović otkrio je srpskim novinarima da ima novu devojku koja se zove Sara, a da je sa starom ljubavi Manuelom raskinuo pre nekoliko nedelja. Na pitanje da li mu je žao zbog raskida, ko je koga ostavio i da li je bilo suza, Veljko je surovo odgovorio: - Naravno da sam ja raskinuo sa njom, a da li je plakala uopšte me ne zanima.

Ceca: Jedna je Brena!

Osvrnuvši se na koncert Lepe Brene, koji je zapamćen kao najveći spektakl ikada održan u Bugarskoj, Ceca je rekla da nije ni imala nameru da obara bilo čiji rekord, već samo da ispoštuje maksimalno svoju najverniju publiku:
-  Brena je ovde pevala u neka druga, srećnija vremena. Nije bilo ratova i lepše se živelo na čitavom Balkanu. Danas nije realno da iko održi takav koncert!

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Ceca u Sofiji: Gde je publika?!

Folk zvezda Ceca Ražnatović održala je koncert u Sofiji pred 10.000 ljudi, iako su očekivanja organizatora bila daleko veća, prenosi domaća štampa.

Iako je najavljivano da će koncertu prisustvovati oko 70.000 ljudi, Ceca je pevala na polupraznom stadionu "Vasil Levski".

Njeni menadžeri su za slabu posetu okrivili bugarske organizatore, koji su loše izreklamirali nastup najveće srpske folk zvezde.

List "Blic" je preneo da je stadion bio "sablasno prazan", i dok iz svakog kafića i automobila u Bugarskoj trešte Cecini hitovi, ekipa lista nigde nije videla bilborde koji najavljuju koncert, pa čak ni plakate.

"Kurir" je preneo da je razlog za prazne tribine bila činjenica da je koncert bio zakazan za radni dan, kao i da su se u isto vreme održavala dva velika fudbalska meča.

Kraljica srpskog folka nije bila obeshrabrena time, već je pevala svoje hitove i igrala zajedno sa publikom, a kao specijalni gost na koncertu pojavio se kontroverzni bugarski pevač Azis.

Azis je oko sat vremena paradirao u suknjici, kompletno našminkan, a Ceca je otkrila medijima da će verovatno biti kuma na njegovom venčanju sa drugim muškarcem.

Ceca je dodala da je oduševljena Bugarskom, u kojoj je nastupala i sa svega 16 godina.

"Bila sam i kod gradonačelnika Sofije Bojka Borisava, koji je moj veliki obožavatelj. Dodelio mi je zlatnu medalju kao znak zahvalnosti bugarskog naroda" rekla je pevačica uoči koncerta.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v30460p0.jpg
(13.77 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Pedja Stojaković se ženi u Solunu

Košarkaš Predrag Stojaković i manekenka Aleka Kamila venčaće se u petak u crkvi Svetog Dimitrisa u Solunu, a uveče će biti priređena gala proslava u jednom ekskluzivnom privatnom konjičkom klubu, piše beogradski „Blic“.

Bračni par će ovu priliku ujedno iskoristiti za krštenje ćerkice Mile. Kum će biti grčki trener Janulis, a venčanju će prisustvovati brojne poznate ličnosti, uglavnom iz sveta sporta.

Među brojnim zvanicama iz Srbije, Hrvatske, Grčke naći će se Vlade Divac sa porodicom, reprezetativci Predrag Drobnjak, Vlada Radmanović, Vlada Šćepanović, treneri Bane Prelević, Duda Ivković, Dragan Šakota, a trebalo bi da se pojavi i Skot Polard, nekadašnji Peđin saigrač iz Sakramenta.

Čuveni košarkaš je već dugo u vezi sa grčkom manekenkom, ali se do sada nisu odlučili na venčanje. Imaju dvoje dece, sina Andreja koga su krstili u Solunu pre godinu dana, a od ovog proleća bogatiji su za ćerku Milu.

Peđa, koji trenutno igra u Americi, u Indijani, kada mu obaveze dozvoljavaju dolazi u Solun, gde je, između ostalog, vlasnik restorana „Garson“.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v30470p0.jpg
(19.27 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Grčki mediji o Aleki Kamili i Peđi Stojakoviću
Venčanje najlepšeg para

U prelepoj bazilici Svetog Dimitrija u Solunu sinoć u 19 časova venčali su se naš poznati košarkaš Peđa Stojaković i supermodel Aleka Kamila, za koje su svi grčki mediji rekli da su najlepši srpsko-grčki par.

Venčanje i proslava su se odigrali u luksuznom predgrađu Soluna Panorami. A proslava je nakon venčanja do jutarnjih sati trajala u najluksuznijoj vili u Solunu „Deda“. Posle svetog čina venčanja obavljeno je i krštenje njihove mlađe ćerke Mile, koja se rodila pre nekoliko meseci, a kum je bio Janis Janulus, košarkaš.

Bez obzira na groznicu oko priprema i samog čina venčanja, mladenci su našli vremena za poslednji predsvadbeni noćni provod. U četvrtak su nešto posle ponoći bili primećeni na parkingu noćnog kluba „Boom“. Oboje su imali na sebi „Gučijeve“ kreacije i prisutni su rekli da su izgledali kao par iz bajke. Na parkingu ih je dočekao njihov drugi kum Ilija Violidis, takođe košarkaš.

- Aleka i Peđa su jako srećni u Solunu. Peđa nam je nedavno rekao da, kada bude završio sa karijerom, planira da se trajno preseli u Solun - tvrdi Peđin prijatelj i dodaje:

- Peđa se u Aleku zaljubio zato što ona u sebi nosi srpsku lepotu! Oni su kao stvoreni jedno za drugo.

B. Tasić

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Svetlana Ražnatović o koncertu u Sofiji
Prezadovoljna sam

Uprkos tome što na stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji pevala pred samo 10.000 ljudi (kapacitet je oko 70.000), Ceca Ražnatović je veoma profesionalno odradila posao. Puna tri sata ređala je svoje hitove, a osmeh joj nije silazio sa lica. Raspoložena i razigrana publika pevala je na čistom srpskom sve njene pesme, od prvog do poslednjeg stiha.

Nasmejanu smo je zatekli i u garderobi neposredno nakon koncerta.

- Bila je sjajna atmosfera!n Ja sam prezadovoljna, publika je bila baš euforična - rekla nam je Ceca i dodala: - Pevala sam puna tri sata, kao što sam i obećala. Najlepši poklon koji publika može da mi da jesu njihova zadovoljna lica. Nisu razočarani mojim dolaskom, a to je najbitnije.
Da li ste vi razočarani što je bio tako loš odziv publike?

- Pa, bila je i skupa karta. Drugo, deca polaze u školu, četvrtak je loš dan... Nisam razočarana, niti postoji razlog da to budem. Ova publika koja je došla da me vidi, tri sata je bila u najvećoj euforiji i stvarno je bio veličanstven koncert. Dala sam sve od sebe i prezadovoljna sam, što se na meni i vidi.
Jeste li nekoliko dana pred koncert imali evidenciju o tome koliko je karata prodato?

- Ne. To i nije moj posao, već posao lokalnog organizatora. Oni su sami formirali cene karata od 10, 25 i 300 evra za VIP ložu. Bunila sam se i govorila da je to preskupo i za naš standard, a kamoli za bugarski.
Da li ste ikada pevali pred manje ljudi?

- Kako da ne! Jedno je kad pevam u inostranstvu, a nešto sasvim drugo kad pevam pred publikom u Srbiji. Srbija je moja matica, ona me je iznedrila. Van zemlje uvek ima manje ljudi, što je logično jer ja sam ovde strani pevač. Na koncertu Erosa Ramacotija, na istom ovom stadionu, bilo je 9.000 ljudi, a koncertu Fifti Senta samo 7.000. Zašto bih ja onda bila nezadovoljna!? Ponavljam, ovo je bio odličan koncert i ja sam presrećna.

Simonida Stanković

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Madoni zabranjen put u svemir

Iako je pop kraljica Madona izrazila želju da otputuje u svemir i ukrca se na Međunarodnu svemirsku stanicu, od njenog puta u svemir neće biti ništa. Dozvolu za putovanje van naše orbite trebalo je da joj odobri ruski parlament, a posle njenog koncerta u Moskvi, na kojem je uradila sve ono što je uvredilo Crkvu, parlament je izglasao „njet“ za slavnu pevačicu.

Uskoro venčanje Toma Kruza i Keti Holms

Pošto im se rodilo dete, Tom Kruz i Keti Holms žele da ozakone svoju vezu. Prema pisanju stranih medija, u bračne vode uploviće za šest nedelja. Još se ne zna da li će se ceremonija venčanja obaviti u sajentološkoj ili katoličkoj crkvi. Međutim sigurno je da ako se slavni par odluči na venčanje uz sajentološki obred, venčanju neće prisustvovati roditelji slavne glumice jer su žestoki protivnici religije kojoj pripada njihov budući zet.

Udaje se glumica Lindzi Lohan

Lindzi Lohan je, navodno, majci rekla da se udaje, a sve je počelo kada joj je sadašnji dečko i verenik, milioner Hari Morton, poklonio prsten. Lindzi je objasnila da joj je Hari dao predivan prsten i da je tom prilikom izjavio da ostatak života želi da provede pored nje.

Koncert „Rokenrol škola“ večeras na Tašmajdanu

Na stadionu „Tašmajdan“ večeras se održava rok koncert pod nazivom „Rokenrol škola“ na kojem će nastupiti „Partibrejkers“, Neno Belan i „Fjumens“, „Jarboli“, „Obojeni program“, „Veliki prezir“, „Elektrobuda“, „Horkeskart“ kao i dve mlade grupe „Endorfin“ i „Repetitor“. Svirka počinje u 18 časova a karte po ceni od 500 dinara se mogu kupiti na blagajni Centra „Sava“, Bilet servisu, knjižari B92 u Makedonskoj ulici, „Tiketlajnu“ i na biletarnici „Tašmajdana“.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ceca: Nisam razočarana!
S. D., 15. septembar 2006

KONCERT Cece Ražnatović, preksinoć na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, pamtiće se dugo. Ne po prepunim tribinama, već po lošem odzivu publike. Srpska pevačica je u glavnom gradu Bugarske nastupila pred oko 10.000 ljudi, mada se očekivalo mnogo više posetilaca. To joj nije smetalo da okupljenim fanovima peva puna tri časa. Baš kao da je stadion bio popunjen do poslednjeg mesta. Bugari su gotovo sve vreme na tečnom srpskom jeziku pevali sa Cecom uglas, povremeno skandirajući njeno ime. Ona je preksinoć još jednom potvrdila da je veliki profesionalac i pokazala da za dobar koncert nisu potrebne prepune tribine. Ulaznice su koštale 10 evra, a zanimljivo je da su za razliku od običnih karata, one za VIP ložu, po ceni od 150 evra, sve bile rasprodate. Na naše pitanje da li je iznenađena slabim odzivom publike, Ceca je posle koncerta rekla:
- Nisam razočarana, naprotiv, presrećna sam. Koncert je bio fantastičan. Pevala sam tri časa, kao što sam i obećala. Dala sam sve od sebe. Publika je bila zadovoljna, videlo se po reakcijama. Mislim da su karte bile skupe, 10 evra je mnogo i za koncert u Srbiji, a kamoli u Bugarskoj. Ali cenu ulaznica odredio je lokalni organizator, kao i mesto održavanja koncerta. Verovatno je uticalo i to što je bio radni dan.
* Da li ste znali koliko je prodato karata?
-  To je znao samo organizator. Oni su nas veoma lepo dočekali i bili su korektni prema nama. Ne mogu da se požalim. Pa, ako je na ovom stadionu Eros Ramacoti pevao pred 9.000 ljudi, a "Fifti sent" imao 7.000 fanova, zašto bih bila nezadovoljna. Bila bih presrećna kada bih na svakom svom koncertu u inostranstvu imala publike koliko u Sofiji.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
NISAM RAZOČARANA

Ceca: Prezadovoljna sam koncertom u Bugarskoj, neka mi neko nabroji koji srpski pevač može da skupi toliko ljudi, i to ne u Sofiji, već u Beogradu

Je l' mala cifra 10.000 ili 15.000 posetilaca, kako tvrde organizatori?! Eros Ramacoti je na ovom istom stadionu pevao pred 9.000 ljudi, a 50 Cent je prodao 7.000 ulaznica

Svetlana Ražnatović prezadovoljna je koncertom koji je preksinoć održala na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, pred oko 10.000 najvatrenijih bugarskih fanova. U izjavi za Press Ceca se osvrnula na tvrdnje pojedinih medija da je pevala pred skoro praznim tribinama.
- Na koncertu je bila sjajna atmosfera, publika je bila euforična i videlo se da su prezadovoljni. I meni najveće zadovoljstvo predstavlja kada moji obožavaoci odu sa koncerta presrećni. Mislim da sam dala sve od sebe, u šta su se svi uverili - kaže Ceca, čiji je nastup u bugarskoj prestonici trajao više od tri sata, i tvrdi da je zadovoljna i posetom.
- Ne vidim zašto bih bila tužna posle sjajnog koncerta. Ako je Eros Ramacoti na ovom istom stadionu pevao pred 9.000 ljudi, ako je 50 Cent prodao 7.000 ulaznica, ja sam presrećna kao pevačica iz Srbije koja je održala uspešan koncert u stranoj zemlji pred stranom publikom. Pa, koliko znam, jedino je Sting ove godine uspeo da skupi 20.000 ljudi u Sofiji. Je l' mala cifra 10.000 ili 15.000 posetilaca, kako tvrde organizatori?! Neka mi neko izbroji koliko srpskih pevača može da skupi toliko ljudi, i to ne u Sofiji, već u Beogradu. Da je reč o mom koncertu u Srbiji, onda bih to gledala drugačije, ali ovde u inostranstvu, to je veliki uspeh i ja sam zaista presrećna - zaključuje Ceca.
Ceca kaže da bi najmanje još toliko fanova došlo na stadion "Vasil Levski" da je izabran neki bolji termin.
- Bila je jako skupa karta, deca su sutradan išla u školu, a u isto vreme kada se održavao koncert bugarski klubovi su igrali dve važne utakmice u evropskim fudbalskim kupovima. Ali to je deo procene njihovih organizatora, i ja se u to nisam uopšte mešala, osim što sam im rekla da mislim da je cena karte (za parter) od 10 evra previsoka, s obzirom na to da je prosečna plata u Sofiji oko 150 evra - kaže Ceca, i zaključuje da nema nijedan razlog za razočaranje.
A. DAČIĆ

VIP gledaoci dali 150.000 evra za koncert

Bugarske dnevne novine na engleskom jeziku "Sofija njuz ejdžensi", kao poslednju vest pod naslovom "Srpska folk zvezda dovela bugarske fanove do ekstaze", objavljuju izveštaj sa Cecinog koncerta na stadionu "Vasil Levski". Ovaj dnevnik namenjen diplomatama i stranim poslovnim ljudima donosi i ocenu da je srpska diva verovatno pomalo razočarana što nije uspela da u potpunosti rasproda stadion, ali i napominje da je svih 1.000 VIP ulaznica rasprodato po ceni od po 150 evra.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
KUSTA KOD LELE

Emir Kusturica svoj novi film "Zavet" snimaće u hotelu folk pevačice Lele Andrić

Volela bih da se pojavim u Kustinom filmu ako bi postojala neka uloga za mene. To bi mi bila čast i neko novo iskustvo

Emir Kusturica, proslavljeni srpski reditelj, neke od glavnih kadrova najnovijeg filma "Zavet" snimaće u hotelu "Džogazi", koji je u vlasništvu folk pevačice Lele Andrić. Hotel "Džogazi" nalazi se na Tari i u njemu će biti smešten veliki deo Kustine glumačke ekipe.
- Dala sam Kusturici na korišćenje svoj hotel. Tu će odsesti glumački velikan Miki Manojlović, kao i mlada generacija glumaca, među kojima su najsimpatičniji Uroš Milanović, Kosanka Đekić i Stanoje Bogićević. Trenutno se enterijer mog hotela preuređuje za potrebe snimanja, i velika mi je čast što na ovaj način mogu da pomognem srpskoj kinematografiji - rekla je za Press Lela Andrić.
Na pitanje da li bi želela i da se lično pojavi u filmu, atraktivna folk pevačica kroz smeh je odgovorila:
- Naravno da bih volela kada bi postojala neka uloga za mene. Pošto mi pevači prilikom snimanja spota već na neki način glumimo, znači da nisam bez nekog filmskog iskustva. To bi mi bila čast i neko novo iskustvo, ali znajući da je Kusta veliki profesionalac koji uloge ne dopisuje usred snimanja, mislim da je možda nerealno da se pojavim u ovom filmu. Ko zna, možda u njegovom sledećem ostvarenju dobijem i glavnu ulogu.
(B. P.)

Kusta: Borim se za srpsko selo!

Osnovna tema Kusturičinog novog filma je zavet dede koji unuku ostavlja u amanet da proda kravu i kupi ikonu koju će doneti u selo. Želja slavnog reditelja je, kako tvrdi, da ovim filmom ispriča šta se događa sa srpskim selom.
- Naše selo nestaje, odumire i u njemu nestaje život, ali ja želim ovim filmom da vratim taj život. Kada sam snimao "Život je čudo", u selu Dobroselica video sam doslovno ono čime počinje ovaj film - učiteljica ujutru dođe u školu, skuva kafu i čeka jedinog đaka koga ima - priča novi srpski etno-guru.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.178 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.