Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 282541 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Žika senator!
12. septembar 2006

SVAKO ko je u nedelju gledao "Šarenicu" na RTS bio je maltene šokiran pojavom voditelja Žike Nikolića u ulozi rimskog senatora. Žika Nikolić otkriva kako mu je pala na pamet "genijalna" ideja.
- U saradnji sa doktorom i arheologom Miomirom Koraćem odlučili smo da otkrijemo i turistički "obradimo" grad Viminacijum, koji se nalazi u blizini Kostolca. To je bio glavni grad Gornje Mezije i to je ujedno jedini grad koji nije zatrpavan - jer iznad nema sagrađenog novog grada. Odlučili smo da pokažemo šta je otkriveno, i kada smo tamo došli, pokazali su nam, između ostalog, i rimsku odeću koju su nosili u prvom i drugom
veku naše ere. Dali su nam da je probamo i pred svima samo sam rekao: "Ja ću ovo da nosim u emisiji!" Saradnici oko mene su se zagledali i rekli da se šalim. Ma, rekoh, ovako ću da se pojavim pred kamerama! I tako je i bilo. Jedina namera mi je bila da gledaocima pokažem paralelu nekadašnjeg drevnog rimskog sveta i ovog našeg današnjeg - modernog. Moram da naglasim da je odjek posle te emisije bio kao nijedan do sada. Zvali su me mnogi, a udarna vest je bila moja rimska garderoba. I svako ko me sretne na ulici, to komentariše. Čak sam i novi nadimak dobio, jer čujem da ljudi pričaju: "Evo ga ide Žika Senator!"

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Britney Spears rodila i drugo dijete

BRITNEY SPEARS, 24-godišnja pop zvijezda, u utorak je rodila dječaka u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, dva dana prije prvog rođendana njezina sina Seana Prestona.

Dok je Britney ovo tek drugo dijete, njezin suprug Kevin Federline već ima dvoje djece iz prvog braka s bivšom suprugom Shar Jackson. Kevin i Britney svoju drugu godišnjicu braka slave 18. rujna.

Kako javlja časopis US Weekly, koji je među prvima potvrdio vijest o pjevačicinom porodu, Federlineovi su posljednjih mjesec dana proveli pripremajući se za dolazak prinove. Nedavno su završili s pripremama sobe za njihovo novo dijete, obojivši istu u "neutralne boje", budući nisu znali hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu.

The National Enquirer piše kako je Kevin suprugu u bolnicu odvezao u ponedjeljak, 11. rujna, kasno navečer, kako bi se pripremila na carski rez.

Na porodu su uz Britney bile njezina majka Lynn i njezina 15-godišnja sestra Jamie Lynn, dok od Kevinove obitelji navodno nitko nije bio nazočan. Kevin  je članove svoje obitelji o rođenju njegova drugog sina obavijestio putem SMS poruka.

Britney je carski rez navodno željela napraviti nešto kasnije, kako bi dijete bilo rođeno na isti dan kada i njezin prvi sin Sean Preston slavi rođendan, no Kevin se s tim nije složio, smatrajući da je bolje da njihova dva sina ne slave rođendan na isti dan.

Izvor: Index

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Britney_1v.jpg
(17.36 KB, 293x422)
Britney_2v.jpg
(18.77 KB, 293x215)
Britney_3v.jpg
(29.91 KB, 293x350)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Uma Turman u vezi sa Orlandom Blumom?

Mladi Orlando Blum tek što je prekinuo vezu sa glumicom Kejt Bozvort, a mediji ga već povezuju sa novom holivudskom damom, Umom Turman.

Zvezda filma "Kill Bill" je nakon bolnog razvoda od glumca Itana Houka izjavila da bi volela malo da se opusti u društvu mladjih muškaraca, i izgleda da joj se želja ostvarila.

Uma (36) i Orlando (28) sve više vremena provode zajedno, ako je verovati holivudskoj žutoj štampi.

Mladi glumac upravo je prekinuo burnu vezu sa glumicom Kejt Bozvort, a sve češće se druži sa Umom.

Tračevi su počeli da se ispredaju nakon što je Orlando posetio Umu na snimanju reklame za Hondu, nakon čega su očevici potvrdili da se dvoje glumaca držalo vrlo opušteno i da je više nego očigledno da uživaju u zajedničkom druženju.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v30293p0.jpg
(15.7 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ceca kuma na gej svadbi?!
Z. ARACKI, 13. septembar 2006

SOFIJA - Ceca Ražnatović dobila je u sredu u Sofiji neobičan poziv - da bude kuma na svadbi najpoznatijeg bugarskog folk pevača Azisa. Ništa tu ne bi bilo neobično, da zapravo nije reč o gej svadbi. Jer Azis se ne ženi devojkom, već svojim dugogodišnjim prijateljem čiji je nadimak Kinez.
- Hoćeš li biti moja kuma - pitao je na našu folk divu Azis na konferenciji za novinare koja je organizovana povodom njenog gostovanja u Sofiji.
Ceca je predlog primila sa osmehom. Svadba je bila zakazana za sredu uveče u klubu "BIAD" u Sofiji. Naravno, nije reč o formalnom venčanju, jer gej brakovi u Bugarskoj nisu dozvoljeni.
Inače, za Cecin koncert u četvrtak na stadionu "Vasil Levski" vlada veliko interesovanje. Očekuje se da na njemu bude prisutno 100.000 ljudi.
- U Bugarskoj me je dočekalo izuzetno gostoprimstvo - rekla je Ceca novinarima. - Sve je na nivou, organizatori su se potrudili da mi ništa ne nedostaje. Očekujem veliki koncert koji će se dugo pamtiti. Znam da je publika izuzetna i da me voli. Zbog toga ću pevati više od tri sata.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Bajaga u "Areni"
S. D., 13. septembar 2006

POSLE Zdravka Čolića koji je prošle godine u "Beogradskoj areni" održao dva spektakularna koncerta, u ovoj velelepnoj dvorani 23. decembra nastupiće i Bajaga i "Instruktori". Frontmen benda Momčilo Bajagić o tome za "Novosti" kaže:
- U Beogradu nismo svirali pet godina i želimo da našoj publici priredimo pravi spektakl. "Beogradska arena" je odlično mesto za svirku. U to sam se uverio na koncertu Zdravka Čolića. Bend je u odličnoj formi, jer godišnje održimo blizu 100 koncerata. Očekujem da će to biti praznik za sve ljubitelje dobre muzike.
Bajaga će u međuvremenu sa svojim "Instruktorima" 22. oktobra održati koncert u Hali sportova u Osijeku. Publika će imati priliku da uživa u njihovim starim hitovima, ali i pesmama sa novog studijskog albuma, koji je na prostorima bivše Jugoslavije prodat u 62.000 primeraka.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Posle mesec i po dana braka razdvojeni
Dača u Rusiji, Nata ostala u Novom Sadu

Vaterpolista Dača Ikodinović odmah nakon osvajanja zlatne medalje na nedavno završenom Evropskom prvenstvu otputovao je u Rusiju, a njegova supruga Nataša Bekvalac ostala je u Novom Sadu.

Za medeni mesec nisu imali vremena, a nisu ni planirali svadbeno putovanje pošto, kako kažu, ne vole formalnosti. Mladi bračni par se našao tako pred preprekom funkcionisanja braka na daljinu. Sličnu situaciju su imali u vreme dok su se zabavljali, kada je Dača igrao u Italiji.

- Prošli smo to i videli smo kako je. Nije lako, ali ima nekih svojih draži. Uostalom, šta znači daljina? Avionom može da se dođe tamo za tri-četiri sata - izjavio je nedavno Ikodinović u razgovoru za „Blic“. On će u ruskom Kazanu provesti najmanje dve godine, na koliko je potpisao ugovor, a Nataša će povremeno odlaziti u Rusiju, u zavisnosti od njenih obaveza. Ona će sada nakon svadbe i Evropskog prvenstva u vaterpolu, gde je verno bodrila reprezentaciju Srbije i svog supruga, da se usredsredi na snimanje novog albuma.

- Trenutno skupljam materijal za novi album koji bi trebalo da izađe do kraja godine. Snimila sam singl za koji se sada radi remiks i to će se vrteti dok ne bude objavljen album. Kada mi obaveze budu dozvoljavale, ići ću u Rusiju, ali sada ću se posvetiti novim pesmama - kaže Nataša Bekvalac.

Popularnu pevačicu narednog vikenda moći će da vidi publika u Švajcarskoj.

Neven Džodan
Ne mešamo se jedno drugom u posao

- Ja radim svoj posao, ona radi svoj, i nikad se jedno drugom nismo mešali u poslove i tako će uvek da bude. I kada prestanem da igram vaterpolo, pošto će ona pevati mnogo duže nego što ću ja igrati, ne pada mi na pamet da se mešam u njen posao - rekao nam je nedavno Dača Ikodinović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ivana Kukrić, manekenka, o žurkama poznatih u Americi

Selma Hajek je jako zabavna

Ivana Kukrić, jedna od naših najpoznatijih manekenki koja je zahvaljujući mnogobrojnim revijama poznatih svetskih kreatora započela uspešnu karijeru u Americi, ovih dana posetila je Beograd.

Druženje sa prijateljima u rodnom gradu pravi je način da se Ivana opusti od poslovnih obaveza, ali i VIP žurki čiji je čest gost.

- Selma Hajek je vrlo niska, ali je jedna od retkih koja mi se dopala zbog smisla za humor koji ima. Penelope Kruz je simpatična, ali većina holivudskih zvezda nije tako lepa kao što sam mislila. Uvek za poznate glumce mislimo da su lepi, ali kada ih vidite u prirodi shvatite da to nije tako. I sve nije baš tako sjajno kao što izgleda na platnu. U većinu glumaca sam se razočarala kad sam ih videla. Ne družim se sa poznatim ljudima, iako idem na žurke, gde se oni pojavljuju. Paf Dedi je redovan gost na svim većim žurkama - priča Ivana i dodaje:

- Družim se sa ljudima iz Beograda koji rade u Americi. Peđa Govedarica je jedan od njih. Malo sam se zasitila od izlazaka. Trudim se da slobodno vreme konstruktivnije potrošim, pa tako u poslednje vreme često idem na Brodvej. Poslednja predstava koju sam gledala bila je sa Džulijom Roberts u glavnoj ulozi. Ona je stvarno lepa i u prirodi. Zrači neverovatnom energijom - priča poznata manekenka.

Modnu pistu Ivana u poslednje vreme izbegava, ali će se potruditi da se prošeta ovom našom - beogradskom, na proslavi deset godina „Fešn vika“.

- Revije su i inostranstvu malo plaćene, kao i kod nas, s obzirom na trud koji ulažete. Više radim komercijalnije stvari kao što su kampanje i reklame poznatih američkih modnih marki - rekla je Ivana.

A. Dinić

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Britni Spirs rodila sina

Britni Spirs (24), američka pop pevačica, rodila je dečaka kog je donela na svet u utorak, 12. septembra, nekoliko minuta pre dva sata posle ponoći, u bolnici „Kedars Sinai“ u Los Anđelesu.

Kevin Federlajn (28), muž Britni Spirs, dovezao je popularnu pevačicu u bolnicu 11. septembra kasno uveče da bi se ona pripremila za carski rez. Britni je želela da se porodi dva dana kasnije, 14. septembra, na dan kada se rodio njen prvi sin Šon Preston, kako bi oba deteta istovremeno slavila rođendan. Međutim, Federlajn se nije složio s tim, tako da se Britni porodila prirodnim putem 12. septembra. Spirsova se u bolnicu prijavila pod lažnim imenom Pibls jer je želela da izbegne paparace i radoznalce.

Sa Britni i Kevinom su došle njena majka Lin i mlađa sestra Džejmi. Od Kevinove familije niko nije bio. Pred porođaj Britni je izjavila: „Ovo će biti mnogo lako“. I tako je i bilo. Spirsova se bez ikakvih komplikacija porodila i po drugi put postala mama. Osoblje bolnice tvrdi da se Kevin zadovoljno smeškao šetajući po hodniku bolnice, a svojoj familiji je poslao SMS: „Ostavite cigarete, imamo još jedno dete u familiji“.

Ovi novopečeni roditelji su se venčali 18. septembra 2004. godine. Sledeće godine, 14. septembra, dobili su prvog sina Šona Prestona.

Britni se fotografisala naga tokom obe trudnoće. Kevin je pre Britni bio u braku sa glumicom Šer Džekson sa kojom ima dvoje dece, kćerku Kori (4) i sina Kaleba (2).

M. Č

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Bojana Nikolić povredila ruku

Bojana Nikolić, popularna voditeljka emisije „Siti“, nedavno je snimala reklamu za „ribok“ sportsku opremu. Ona je u ovom spotu pokazala da je u dobroj fizičkoj kondiciji, te da joj uopšte nije teško da se po potrebi bavi muškim sportom i to, ni manje ni više, nego boksom. Reklama je snimana u sali sportskog centra „25. maj“, a naizgled krhka devojka udarala je džak iz sve snage. Od silnih udaraca, na kraju snimanja lepa voditeljka je povredila ruku.

- Ja sam ranije, u osnovnoj školi, trenirala kik-boks, tako da mi nije bio problem kada su me zvali da snimim ovu reklamu. Bila im je potrebna devojka koja će da dočara jedan drugačiji duh savremene žene i nadam se da sam u potpunosti uspela u tome. Sve je bilo totalno prirodno, pa me je ubrzo ponela atmosfera. Mnogo sam se zanela i u jednom momentu nisam dobro udarila džak, pa sam povredila ruku. Imala sam podliv i osećala sam bolove, ali na svu sreću nije bilo ništa opasno, pa je prošlo za nekoliko dana - priča Bojana Nikolić.

N. Dž

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Koncert za pamćenje u prestonici Rusije
Madona se presvukla deset puta

Pop ikona Madona održala je u utorak uveče spektakularan koncert na velikom stadionu Lužniki u Moskvi. Ona je uprkos optužbama za svetogrđe pevala razapeta na krst, a više od 50.000 ljudi uživalo je u vrhunskom šouu.

Istovremeno, pred stadionom je nekoliko grupa protestvovalo molitvom za „spas pevačice“, ali niko nije pravio incidente. Saobraćaj je u glavnom gradu Rusije bio blokiran nekoliko časova.

Poznati beogradski stilista i koreograf Filip Maksimović otišao je u Moskvu da prisustvuje ovom događaju, a za „Blic“ iznosi svoje utiske.

- Ona je najveći živi umetnik! Uživo izgleda tako dobro da bi joj mnoge mlade devojke pozavidele. Atmosfera je bila neverovatna, ceo stadion je bio krcat. Koncert je trebao da počne u pola osam, ali je kasnio dva sata. Na ulazu je bilo jako obezbeđenje, a zaista nisam primetio da je neko protestvovao protiv njenog nastupa. Ja sam imao propusnicu za slobodnu zonu pored bine tako da je Madona bila na samo nekoliko metara od mene. Scenografija je delovala spektakularno kao i njen stajling koji je radio Gotje. Pevala je 28 pesama iz svih perioda svoje karijere a publika je euforično skakala, igrala... Čini mi se da se Madona tokom nastupa preskvukča najmanje deset puta . Često je komunicirala sa publikom i isticala da joj je drago što napokon nastupa u Moskvi. Koncet je trajao dva sata i nije bilo bisa, a na kraju spektakla na scenografiji je pisalo „da li ste se ispovedili“- priča ushićeno Filip i dodaje je ceo grad bio blokiran zbog poznate pevačice

- Ceo grad je bio u znaku Madone. Ona je došla u Moskvu dan ranije i odmah posetila izložbu fotografija Stivena Klajna na kojoj sam i ja bio. Došla je sa brojnim obezbeđenjem i zadržala se desetak minuta, a zatim je otišla u luksuzni hotel „Hajat-Ararat“ gde je odsela sa svojom pratećom grupom - priča Filip kome se ostvarila želja da prisustvuje Madoninom koncertu.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.196 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.