Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 282562 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Sara Džesika Parker: Porodica važnija od mode

Glumica Sara Džesika Parker, koja je svetsku slavu stekla u TV seriji "Seks i grad", kaže da postoji nešto što joj je važnije od toga što je postala modni uzor - njena porodica.

Sara Džesika Parker (41) je ulogom Keri Bredšo postala modna ikona miliona žena koje su kopirale njenu odeću i stilske detalje.

Serija kablovske televizije Ejč-Bi-O (HBO), o prijateljstvu i seksualnom životu četiri samice u Njujorku, koja se prikazivala od 1998. do 2004. donela je širom SAD slavu kreatoru cipela Manolu Blaniku, a Sari Džesiki Parker naslovnu stranu "Voga".

Iako je Njujork trenutno zahvatila modna pomama jer od 8. do 15. septembra traje godišnja nedelja mode, glumica navodi da joj je porodica prioritet i da neće ići ni na jednu reviju.

"Nemam vremena. Moj sin polazi u obdanište ove nedelje i moram da ga vodim svaki dan", objasnila je ona u intervjuu Rojtersu. Sara Džesika Parker ima trogodišnjeg sina Džejmsa u braku sa glumcem Metjuom Broderikom.

I u privatnom životu ona voli da se oblači upadljivo kao Keri Bredšo, ali kaže da, od kad se serija "Seks i grad" završila, veoma oprezno bira proizvode koje će reklamirti.

Nastupila je u jednoj reklamnom kampanji proizvodjača odeće "Gap" i prošle godine ponudila parfem "Lovely" sa svojim potpisom.

Posle završetka serije, više nije nastupala na televiziji, ali je snimila dva filma, "Failure to Launch" i "The Family Stone".

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v29987p0.jpg
(18.49 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Ben Aflek srećan zbog raskida sa Džej Lo

Holivudski glumac Ben Aflek otkrio je da mu je raskid sa glumicom i pevačicom Dženifer Lopez unapredio karijeru.

Glumac je priznao da je tokom svoje veze sa popularnom Džej Lo doneo neke pogrešne odluke i birao filmove u kojima će igrati iz pogrešnih razloga, prenose američki mediji.

“Snimao sam zabavne filmove. Ali nisam shvatao da postoje dobri zabavni filmovi i loši zabavni filmovi. Na kraju našao sam se zarobljen u situaciji u kojoj su svaki moj korak u privatnom životu pratili tabloidi”.

Aflek jstiče da je posle rastanka sa Lopezovom povratio kontrolu nad karijerom i počeo da donosi prave odluke. “Odlučio sam da snimam samo filmove koje želim i na koje mogu da budem ponosan, a ne zbog novca, ili da bih bio popularan, ili bilo šta slično.”

Ben Aflek je oženjen glumicom Dženifer Garner sa kojom je u decembru prošle godine dobio ćerku Vajolet.

v29986p0.jpg
(20.74 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Ko dade dozvolu 50 Centu!?

Hiphoper 50 Cent uhapšen je u petak u Njujorku zbog neoprezne vožnje, prenose elektronski mediji.

50 Cent je vozio svoj srebrni "Lamborgini" kada ga je policija zaustavila zbog nepravilnog prestrojavanja.

Utvrdjeno je da je njegova vozačka dozvola istekla, da automobil nije imao osiguranje, niti saobraćajnu dozvolu.

Dok je policija ispitivala 50 Centa, okupila se masa posmatrača koja je fotografisala ceo dogadjaj i vikala na policajce.

Zbog nedostatka dokumenata, 50 je odveden u policijsku stanicu, ali je odmah pušten kada je jedan njegov prijatelj doneo potvrdu da je reper zaista vlasnik automobila koji je vozio.

50 Cent bi zbog ovih prekršaja mogao da plati kaznu u iznosu od oko 200 evra, prenosi BBC.

v29994p0.jpg
(18.58 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
 I ONI SU BILI MALI Momčilo Bajagić Bajaga

Nesuđeni odžačar

Hteo je da bude i pilot ali mu otac nije dao, a na muziku se ložio od malena igrajući se bendžom

Nekad i sad... Bajaga
Iako se rodio u Bjelovaru, Momčilo Bajagić Bajaga je "rođeni" Zemunac. Kada je imao nekoliko nedelja njegova porodica se preselila u Zemun, za koji Bajaga vezuje i svoje detinjstvo. Stanovao je u ulici 22. oktobra, preko puta Ekonomske škole, a dane je provodio kao i sva deca iz tog kraja - u Zemunskom parku, na keju gde je uživao kupajući se, šetajući, svirajući gitaru i igrajući se kauboja i Indijanaca. Bajaga je jedinac. Nije bio nemirno dete, a roditelji su bili tolerantni, otac pilot i majka ekonomista.
- Išao sam u Osnovnu školu "Goce Delčev". Do petog razreda sam bio vukovac, a od petog samo odličan. U Drugoj beogradskoj gimnaziji drastično sam popustio jer sam počeo da se interesujem za muziku. Još u osnovnoj sam na školskim priredbama svirao trubu. Poslali su me na neki kurs za početnike u Dom pionira, gde je bilo grozno. Svirali smo neke mesingane trube od kojih su nam svima bila zelena usta. Klinci se najedu luka i ko zna čega, a onda kad počne njih dvadeset da duva u trube u pokušaju da proizvede neki ton u maloj prostoriji, pa to je bilo strašno - kaže Bajaga.
Seća se da bi mu majka, kada bi išla u centar Zemuna govorila da ide u grad, a ako bi išla preko reke, u Beograd, to bi se smatralo kao da ide u drugi grad.
- Sećam se kada se gradio hotel "Jugoslavija" kod stare železničke stanice. Iza je bila neka močvara, tu je sada stari "Merkator" i mi smo tu dolazili da beremo bambus. To mesto je bilo kao džungla, žabe, ptice, svakakvo rastinje - kaže Bajaga.
Kad je bio baš mali hteo ja bude odžačar kad poraste, zatim kao otac - pilot, ali mu je on rekao da može da bude šta hoće, samo ne pilot. Pred kraj osnovne škole počeo je da se "loži" na muziku i hteo da bude muzičar. Još kao malom omiljena igračka mu je bila bendžo.
- Sve je ipak počelo slušanjem muzike kada su mi keva i ćale kupili gramofon "toska 10" koji je tada bio čudo tehnike. Majka mi je kupila prvu ploču Toma Džonsa. Ja sam jedan dan otišao u zemunsku robnu kuću i video prvu LP ploču domaće proizvodnje. Bio je to Džimi Hendriks i kupio sam ploču samo zbog šarenog omota na kojoj je Hendriks bio sav u trakama, duge kose... Kad sam došao kući pustio sam ploču i nisam ništa razumeo, ali nisam hteo da priznam. Ipak je Hendriks posle Toma Džonsa bio težak za mene, razumeo sam ga tek 10 godina kasnije - priznaje Bajaga.
Prvu grupu sa ekipom iz kraja imao je sa 13 godina. Zvala se "TNT" po grupi iz stripa "Alan Ford" i Bajaga je bio pevač, a kada ih je napustio basista zauzeo je i njegovo mesto. Posle toga je promenio još nekoliko grupa.
PRIREDILA ANA SAVIĆ
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Naj klinac jula Srđan Srećković

Za naj klinca u julu naši čitaoci izabrali su Srđana Srećkovića. Sudeći prema broju glasova koji su u velikom broju stigli, Srećković je osvojio ubedljivu pobedu. Na drugom mestu našla se Gorica Popović. Iza nje je Bilja Krstić, a četvrti je Raša Popov. Srećković nije bio skroman i izjavio je da je pretpostavio da će biti naj klinac.
- Da budem iskren, očekivao sam da ću pobediti. Još mi je draže od toga što će deca iz Zvečanske dobiti finansijsku pomoć za koju je zaslužna redakcija Pressa koja je organizovala ovu humanitarnu akciju. Bilo bi dobro da takav primer slede svi koji imaju mogućnosti - rekao je Srećković.
Poštovani čitaoci, pozivamo vas da i dalje učestvujete u humanitarnoj akciji Pressa i glasate za naj klinca u okviru rubrike "I oni su bili mali". Sav prihod od glasanja ide Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Sveštenik protiv Madone

Jedan holandski sveštenik bio je toliko ljut zbog namere američke zvezde Madone da na koncertu u Amsterdamu imitira raspeće, da je pribegao lažnoj dojavi o postavljenoj bombi, saopštilo je tužilaštvo. Madonin nastup uvredio je neke hrišćane tokom koncerta koje je 48-godišnja zvezda održala u Italiji i Nemačkom. Dva koncerta u Amsterdamu održana su prošle nedelje i ponedeljka, a na protestima pred nastup pojavio se mali broj vernika. Sveštenik star 63 godine uhapšen je neposredno nakon telefonskog poziva, pošto ga je obavio od kuće, sa fiksnog telefona, i pošto je pozvao hitnu službu koja automatski beleži broj sa kojeg poziv dolazi.

Gaće Bridžet Džouns na aukciji

Slavne velike gaće koje je nosila filmska Bridžet Džouns idu na aukciju kako bi se prikupio novac za londonske parkove, objavila je u petak Britanska kraljevska fondacija za parkove. Velike bele gaće koje je nosila Rene Zelveger u „Dnevniku Bridžet Džouns“ komentarisao je Hju Grant, u filmu njen udvarač Danijel Kliver rečima: „Zdravo, mamice!“ Gaće nose i potpis Hjua Granta, a iduće nedelje biće ponuđene na aukciji na dobrotvornoj večeri.

Nina Badrić večerala sa Terensom Hauardom

Glumačke zvezde Ričarda Gira i Terensa Hauarda prvog radnog dana u Zagrebu, na snimanju filma „Raspust u Bosni“ o lovu na haškog begunca, dočekala je kiša. Odmah po dolasku Gir je odlučio da se dobro odmori u svojoj vili u naselju Remete, a njegov kolega, koji je u Zagreb stigao nekoliko sati kasnije, ipak je izišao na večeru. U restoranu „Stake House Mu“, vlasnika Ričarda Krasnića, čija je kuća iznajmljena Giru, sa svojom devojkom i nekoliko prijatelja uživao je u bifteku. Tom prilikom upoznao se i sa Ninom Badrić i njenim dečkom Bernardom Krasnićem, u čijem je porodičnom vlasništvu i novootvoreni restoran.

Fifti Sent uhapšen u automobilu

Reper Fifti Sent uhapšen je dok se vozio u svom srebrnom „lamborginiju“ ulicama Njujorka. Fifti Sent je spustio krov na svojoj luksuznoj mašini i raspalio muziku. Policija ga je zaustavila i uhapsila jer nije imao valjanu vozačku dozvolu, automobil nije bio osiguran, a i nespretno je prelazio iz jedne trake u drugu. Njegovo hapšenje izazvalo je negodovanje prolaznika koji su vređali policajce dok su popularnom muzičaru stavljali lisice na ruke. Nije poznato koliku je kaznu „zaslužio“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ne prodajem se za putovanje!
S. NUKIĆ, 10. septembar 2006

FOLKERKA Goga Sekulić je prvo drastično promenila imidž, a zatim joj je nov album "Srce na pauzi" nametnuo žestok tempo rada. Najangažovanija pevačica je predhodna tri meseca, pesma "Gaćice" postala je himna leta, a dok je peva, folkerka je "navukla" raju na gest bacanja gaćica u publiku. Zbog toga su je zavoleli i oni koji nisu ranije. Dok priča za "Novosti" nalazi se u Cirihu, a na početku razgovora kaže da je ugađala i sebi:
- Udarnički sam radila, ali sam uspela da odvojim vreme i odem porodično u Čanj gde imamo kuću. Međutim, sa pravog odmora sam se upravo vratila. Letovala sam na Kritu u mestu Retimno. Napunila sam baterije za zakazane koncerte u Nemačkoj, Holandiji i Australiji.
* Da li je istina da se izgladnjujete kako biste zadržali vitku figuru?
- Treniram već godinu i po. Nisam držala nikakve dijete, već sam poslušala savete svog trenera i zdravo se hranim. Izbacila sam testo, izbegavam slatkiše. Jedem grilovano meso, povrće, pirinač...
* Skoro ste otkrili da imate dečka. Ko je on i čime se bavi?
- Godinu i po smo zajedno. Nekada se bavio borilačkim sportovima. Nastavio je da trenira, a paralelno sa tim ima svoj biznis. Živi u inostranstvu. Ime neću da otkrivam.
* Album se zove "Srce na pauzi". Da niste možda raskinuli?
- Puj, puj, daleko bilo! Ne daj Bože! Nismo raskinuli! Trenutno je to ljubav na daljinu.
* Stalno ste na nekim egzotičnim destinacijama. Putujete li sa dečkom?
- Neka putovanja jesu sa njim, a neka su sa sestrom ili kumom. Nisam od onih koje čekaju da frajer plati put. Priuštim ga sama sebi. Ne prodajem se za jedno putovanje!
* Da niste zbog novog dečka stesali liniju i promenili stajling?
- Sazrela sam u ponašanju, postupcima i odlukama. Sad se najbolje osećam, jer znam šta hoću u životu. Rasipala sam energiju i trošila vreme na nebitne ljude i stvari. Dečko me je samo posavetovao da se uozbiljim i posvetim sebi.
* Šokirali ste javnost fotografijama dok ležite na maserskom stolu. Obnažili biste se za naslovnu stranu nekog časopisa?
- Gola se skinuti neću! Ne vidim razliku između kupaćeg kostima i ležanja na maserskom stolu. Šta je tu šok? Izlizane su i priče i fotke.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
ŠIROKO!

Ksenija Pajčin  iskeširala 15.000 evra za novi spot "Ja bih svaki dan, ali mi je dečko umoran"

U spotu će se pojaviti i jedan zgodni, poznati sportista, ali to neće biti njen bivši dečko Ivica Dragutinović

Jedna od naših najatraktivnijih dens pevačica, Ksenija Pajčin, ovih dana, po ko zna koji put, priprema svoj veliki povratak sa estradnu scenu. Naime, posle dvogodišnje pauze i "apstinencije" od medija (osim na fotkama sa ludih noćnih velegradskih žurki), Ksendža je, kako tvrdi izvor Pressa, uložila "žestoku kintu" u svoj novi CD i sprovođenje "kacionog plana" da povrati nekadašnju slavu.
- Od Marine Tucaković pazarila je dve pesme i za njih iskeširala 20.000 evra - kaže blizak prijatelj atraktivne brinete, i nastavlja: - Ali daleko od toga da je to sve, jer je rešila da sakupi sve same hitove.
kako saznajemo, Ksenija ovih dana započinje takođe snimanje spota za "budući megahit" provokativnog naziva "Ja bih svaki dan, ali mi je dečko umoran", za koji je, prema rečima dobro obaveštenog izvora Pressa, iskeširala čitavih - 15.000 evra, što je do sada najveća suma koju je neko izdvojio za video-klip na našim prostorima.
- Ona veruje da je čeka blistavi povratak na veliku muzičku scenu. Uložila je ogroman novac u čitav projekat, jer želi da ovoga puta to bude prava stvar. Ovih dana započinje snimanje spota na tri beogradske lokacije za jako seksi i provokativnu pesmu. Pri tom, vrlo je obazriva i ne želi da otkriva pojedinosti jer se plaši da na ovoj našoj premaloj estradi u nedostatku ideja neko može da joj ukrade scenario. Jedno je poznato, a to je da će se u ulozi manekena naći jedan naš poznati sportista i da će spot imati efekte koji do sada kod nas nisu korišćeni, zbog čega i jeste tako skup. Sigurno je samo da to neće biti njen bivši dečko, fudbaler Ivica Dragutinović, jer se, otkako su pre nekoliko meseci raskinuli, nisu ni videli ni čuli, mada je on obasipa ljubavnim SMS porukama - zaključuje naš sagovornik, koji dodaje da je Ksenija neke svoje stare hitove prepevala na engleski jezik.
(N. P.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Nova ludost Pita Doertija

Problematični roker Pit Doerti želi da svoje bračne zavete sa Kejt Mos zapiše krvlju, prenose britanski mediji.

Frontmen grupe “Babyshambles”, koji bi trebalo da se venča sa tridesetdvogodišnjim supermodelom, želi da se na večnu ljubav zavetuje na jedinstven način.

“Kao i ostali parovi, oni moraju da popune odredjene formulare kojima izražavaju svoju nameru da se venčaju, ali je Pit smislio neočekivani obrt”, izjavio je jedan Doertijev prijatelj.

“Rekao je Kejt da bi prvi zvanični dokument o njihovom braku trebalo da bude zapisan krvlju, kako bi svi znali šta oseća prema njoj”.

Dvadesetsedmogodišnji roker se navodno i pojavio u opštini sa bočicom punom krvi, ali mu je objašnjeno da je njegova namera u suprotnosti sa opštinskim pravilima.

v30091p0.jpg
(23.9 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Nenad Kovačević postao tata

Nenad Kovačević, bivši fudbaler Crvene zvezde a sadašnja zvezda francuskog Lansa, preksinoć je postao tata. Njegova supruga Ivana je na svet donela dečaka dugačkog 53 centimetra i teškog čak 3,5 kilograma.

Dok je Nenad boravio u Francuskoj, gde je odigrao prvu utakmicu sa novim klubom Lansom i iste večeri proslavljao prvu pobedu za novi klub, do njega je stigla vest iz Beograda da je rođen naslednik Kovačević. Isto veče Nenad je avionom krenuo za Srbiju i slavlje iz Francuske nastavio u Kraljevu.

- Nenad se odmah vratio za Srbiju da bi proslavio sa drugovima u Kraljevu, a pravo slavlje će biti tek večeras u Beogradu - kaže za „Blic“ mlada mama. Ivana se porodila u „Narodnom frontu“ i dobro se oseća, iako je, kaže, rana malo boli. Ali, na samu pomisao na bebu, koja još uvek nije dobila ime, sve prestaje.

- Nenad i ja smo se videli na sat vremena, došao je samo da nas oviđe i vidi da li je sve u redu. Još se nismo odlučili za ime, to ćemo zajedno dogovoriti za dan-dva - kaže na kraju mama Ivana.

I. Ivković

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Kristina Agilera želi da bude domaćica

Kristina Agilera je otkrila da želi da postane prava domaćica koja će spremati obroke svojoj deci, od kojih, inače, još nema ni traga. Na takvo razmišljanje popularnu pevačicu je naveo njen blizak odnos s majkom koja odlično kuva, pa isto to Agilera želi da ponovi sa svojom decom. Ona opovrgava pisanja tabloida da je trudna, ali tvrdi sa sigurnošću da zna da će njena prva beba biti muško.

Darko Rundek dolazi na Bitef

Darko Rundek, popularni hrvatski pevač koji već godinama živi u Parizu, nastupiće na ovogodišnjem Bitefu. On će ovoga puta doći sa dvoje muzičara, članova njegovog „Kargo orkestra“ i izvešće repertoar koji inače ne svira na standardnim koncertima. Rundek je nedavno objavio novi album „Mhm a ha oh yeah da da“.

Emanuela piše roman

Silvija Kristel, jedna od najpoznatijih glumica erotskih filmova svih vremena, ovih dana završava rad na autobiografiji koja bi uskoro trebalo da se nađe u francuskim knjižarama. Silviju je proslavila uloga u serijalu erotskih filmova „Emanuela“. Prvi film iz serije u Francuskoj je prikazan 1974. godine, ali je ubrzo bio zabranjen zbog isuviše slobodnih scena. Uprkos tome, „Emanuela“ je postao najznačajniji francuski film sedamdesetih godina prošlog veka, a njegova slava ni danas ne bledi.

Intimni veš Kajli Minog bez kupaca

Najpoznatiji trgovački lanci povukli su iz prodaje novu kolekciju intimnog veša koji je dizajnirala poznata pevačica Kajli Minog. Kada je objavljena vest da je Kajli bolesna i da prestaje da peva, zanimanje za njen veš je naglo poraslo, ali je vest o oporavku i povratku na scenu delovala suprotno. Njeni proizvodi se toliko slabo prodaju da je njena kolekcija „Love Kaylie“ uklonjena s polica. U Australiji se slabo prodaju karte i za njene povratničke koncerte.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.