Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 282192 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Trudna zvezda Očajnih domaćica

Zvezda “Očajnih domaćica” Marša Kros (44) očekuje u aprilu svoje prvo dete sa mužem Tomom Mahonijem, potvrdio je glumičin portparol.

Crvenokosa glumica se za četrdesetosmogodišnjeg brokera udala u junu, posle nešto manje od godinu dana zabavljanja, a par se verio u avgustu 2005. godine.

“Tako sam uzbudjena zbog nje. Lepo je videti da je toliko srećna i zaljubljena”, izjavila je tada njena koleginica iz serije Eva Longorija.

Krosova, koja je nedavno nominovana za “Emi” za najbolju glumicu u komediji, u Ej-bi-sijevom serijalu “Očajne domaćice”, igra krutu Bri Van de Kamp.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v29699p0.jpg
(33.01 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Paris Hilton uhapšena jer je vozila pijana

Bogata naslednica, pevačica i glumica Paris Hilton, uhapšena je u Holivudu pod sumnjom da je vozila pod dejstvom alkohola, saopštila je policija.

"Policajci su primetili da je Paris Hilton pokazivala znake intoksikacije", navela je jedna žena policajac. "Ne mestu dogadjaja uradjen je test, i policajci su utvrdili da je vozila pod dejstvom alkohola".

Naslednica hotelskog lanca privedena je zbog saobraćajnog prekršaja i kasnije puštena.

Portparol Paris Hilton, Eliot Minc potvrdio je vest o haopšenju i izjavio da je imala mininalnu dozvoljenu količinu alkohola u krvi, koja je u Kalforniji 0,08 procenata.

U trenutku hapšenja, vraćala se sa humanitarnog dogadjaja gde je popila samo jedno piće, precizirao je Minc. Pre toga, bila je na snimanju video spota za svoj novi album.

Simptomi vožnje pod uticajem alkohola "verovatno su bili posledica praznog želuca i umora pošto je radila ceo dan", dodao je Minc.

v29719p0.jpg
(20.19 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Neko ga udario i - pobegao!
S. NUKIĆ, 7. septembar 2006

VEST objavljena u jednom tabloidu da je pevač Vlado Georgiev udario svojim džipom "audi" u hrast, ulubio celu desnu stranu, i na kraju, prijavio auto-kući "Audi" (čiji je promoter) da je doživeo saobraćajku, demantovala je Barbina PR menadžerka Irena Market.
- Vladov auto jeste udaren, ali nije tako kako glasi
priča u žutoj štampi - rekla je u četvrtak za "Novosti" Irena. - Njegov "audi" je oštećen od strane nepoznatog lica koje je pobeglo sa mesta nezgode. Niko mu nije zapisao tablice, pa nadležne nismo ni obaveštavali. Vlado još ne zna na šta mu liči automobil posle udarca a videće ga tek u petak posle podne.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Još jedna saobraćajna nezgoda
Taša ponovo slupala kola

Vragolasta pevačica Nataša Kojić pre nekoliko dana imala je saobraćajnu nezgodu na Bulevaru kralja Aleksandra i potpuno je slupala svoj „reno klio“. Da stvar bude zanimljivija, ovo je treći-četvrti put da Taša ima problema za volanom.

- Nisam sigurna kako se sve izdešavalo, valjda sam bila toliko iscrpljena od učenja, ljubavnih problema i frke oko novog albuma da sam tako zamišljena ponovo napravila glupost - kaže Taša i priznaje: - I ovog puta ja sam kriva.

Naime, nedavno je mlađana pevačica imala saobraćajnu nezgodu kada se na Brankovom mostu sudarila sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Perovićem, u kojoj je takođe prošla bez ozbiljnijih povreda, ali sa znatnom štetom.

- Još ne znam kolika je šteta ovog puta, to ću saznati tek za nekoliko dana. Mada, sudeći po izgledu automobila, mislim da će me glava zaboleti kada dobijem račun za popravku. Bilo kako bilo, trenutno sam bez kola, a agencija u kojoj sam osigurala automobil postala mi je druga kuća - kaže Taša i dodaje: - Hvala Bogu da niko nije povređen, a sve ostalo ću već nadoknaditi. Kola sam kupila od svojih para, tako da ću i za popravku odvojiti novac iz svog džepa.

I. Lukić

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Boy George uživao u čišćenju ulica New Yorka

NEKAD popularni pjevač Boy George rekao je novinarima kako je "prilično uživao" u tjedan dana dugom čišćenju njujorških ulica, kazni koju mu je nedavno dosudio sud države New York, jer je bez razloga pozvao policiju zbog navodne provale, koju je izmislio, ali mu je policija u stanu usput pronašla drogu.

Pjevač, pravim imenom George ODowd, bivši frontman grupe Culture Club rekao je kako su se svi prema njemu ponašali vrlo lijepo i kako je kazna vrijedila truda.

Novinarima je rekao da mu je majka, koja je nekad radila kao čistačica, čula za presudu, ponudila pomoć u čišćenju ulica. "Ja sam njezina noćna mora i još uvijek je šokiram stvarima koje napravim", rekao je pjevač, dodavši kako ga je u početku najviše brinulo kakvu će odjeću morati nositi tijekom izdržavanja kazne. "Mislio sam da ću morati nositi narančasti kombinezon, a narančasta mi uopće ne pristaje. A kombinezon uostalom ističe moje kratke noge", objasnio je.

"Zapravo je bilo zabavno i mogu reći da sam uživao. Ljudi su prema meni bili iznimno ljubazni. Fora je u tomu da napravite svoj posao kako treba. Imate pauzu za čaj ili kavu, tijekom koje se zbijaju šale. Mogu vam reći da su ulice New Yorka sada tako čiste da s njih možete jesti."

Pjevač planira povratak na glazbenu scenu prvim singlom u zadnjih osam godina pod nazivom "Time Machine".

Izvor: Index

BoyGeorgeCU1v.jpg
(14.52 KB, 293x195)
BoyGeorgeCU2v.jpg
(16.46 KB, 293x205)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
OFSAJD!

Jelena Karleuša pokušava da posvađa dva fudbalska druga, reprezentativce Vladu Stojkovića i Duška Tošića

Priču o tome kako joj Vlada Stojković preti plasirala najverovatnije sama pevačica, jer je naš najbolji golman ostavio posle kraće avanture

U nedavnoj priči koju se objavili tabloidi, prema kojoj je, navodno zbog ljubomore, golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković slao preteće poruke pevačici Jeleni Karleuši, po svemu sudeći nema ni trunke istine. Prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora Pressa, naočiti golman ne samo da nije ljubomoran, već je često, kako tvrde naši izvori, ismeva u društvu, nazivajući je - najobičnijim "trandžom" (transvestitom - prim. aut.).
- Tu priču je najverovatnije izmislila Karleuša i plasirala u medije, jer je Vlada ostavio posle kraće avanture - navodi naš sagovornik, i nastavlja: - Svojevremeno je učinila sličnu stvar i, dok je još bila u braku sa Bojanom Karićem, sama plasirala priču da je u vezi sa Vladom Mandićem. Razlog za to je bila njena ljubomora na jednu koleginicu za koju se znalo da je tada bila u vezi sa zgodnim rukometašem.
Naš sagovornik dodaje da je Vlada Stojković već unapred znao da će Karleuša i Duško Tošić biti u avionu, kada im je poslao navodno preteću poruku. Jer novi Karleušin dečko, član mlade fudbalske reprezentacije, dugo je bio cimer upravo sa Stojkovićem.
- Putovali su istim avionom, a Vlada je sedeo u biznis klasi sa svojom prijateljicom Biljanom Obradović, što je Karleušu dodatno iziritiralo, jer je ona bila u turističkoj - nastavlja naš izvor. Tokom leta pričala je svašta o Stojkoviću, nazivajući ga pogrdnim imenima. Stojke joj je dan kasnije uljudno poslao poruku da ga se okane jednom za sva vremena, a svom drugu Dušku je šaljivo poruči: "Dobro, dokle misliš da se vodaš sa tim trandžom?" Vladimir nikada nikome nije pretio i važi za omiljenog momka u medijima i u reprezentaciji - zaključuje naš sagovornik, i dodaje da je sve ovo jako iziritiralo Karleušu i navelo je da objavi ovu priču u novinama.
Vladimir Stojković u izjavi za Press nije želeo da komentariše priče koje je plasirala poznata pevačica:
- Uopšte mi ne pada na pamet da se bavim njenim lažima i izmišljotinama i komentarišem takve gluposti - kratko je odbrusio Stojković, neposredno posle remija sa Poljacima u Varšavi.
R. J.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
"BOMBA" IZ BEČA ZA STOJU I SEKU

Kompozitor Steva Simeunović tvrdi da će Bečlijka Ivana Šašić nadmašiti njegove ranije muzičke "proizvode"

U poplavi "istočnjačkog" zvuka Ivana će snimati i prave srpske "dvojke"

Hitmejker Steva Simeunović još jednom će pokušati da dokaže da može da stvori zvezdu takoreći kad mu se ćefne. Posle Stoje i Seke Aleksić, kojima je svojim pesmama pomogao da dostignu sam estradni vrh, ovog puta odlučio se za saradnju sa mladom Ivanom Šašić, pevačicom iz Beča, za koju muzički stručnjaci tvrde da poseduje izvanredne glasovne mogućnosti.
Ivana, rođena u Šapcu, već dugo živi u prestonici Austrije, a koliko je ozbiljno pristupila svom estradnom debiju na srpskoj sceni, govori i izbor saradnika. Osim Simeunovića, srpska Bečlijka sa višegodišnjim pevačkim iskustvom angažovala je i tekstopisca Marinu Tucaković i kompozitora i aranžera Romarija. Već krajem meseca zakazala je snimanje spotova na ekskluzivnim lokacijama u Bugarskoj, a angažovaće i provereni kreativno-marketinški tim koji će ubuduće brinuti o njenoj medijskoj slici. Normalno, izbor izdavača je jedna od presudnih odluka. Kako kaže naš izvor, Ivana će najverovatnije u "Grandovo" jato.
- Ivanin talenat je, kao i mnogo puta do sada, prepoznao stari estradni vuk Saša Popović, pa će debi album najverovatnije snimiti za "Grand" - kaže izvor Pressa, i nastavlja: - Ali to neće biti najzanimljivije. U poplavi svakojakih muzičkih žanrova, uglavnom "istočnjačkog" zvuka, ona je odlučila da snima i prave srpske "dvojke". Srpkinja je od glave do pete.
(R. J.)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
NATA UNION

Nataša Bekvalac nastupila u Podgorici na predizbornom mitingu Srpske liste, honorar ostao poslovna tajna

Posle koncerta Nataša odjurila na avion kako bi u Beogradu bodrila supruga Daču u borbi za medalje

Dok se Danilo Ikodinović sa svojim saigračima iz vaterpolo reprezentacije pripremao za završne utakmice na EP u Beogradu, Nataša Bekvalac, koja ga je bodrila na skoro svim mečevima na Tašu, skoknula je do Crne Gore, da pesmom zabavi učesnike mitinga Koalicije Srpska lista koju čine SNS Andrije Mandića, SP Zorana Žižića i SRS Aleksandra Vučića.
Na mitingu koji je u sredu održan u Podgorici, Nataša je nastupila na poziv dojučerašnjih crnogorskih unionista, koji pokušavaju da animiraju što veći broj glasača da izađu na parlamentarne izbore koji su zakazani za nedelju, 10. septembar. Cifru koju je Nata za ovaj nastup dobila bilo je nemoguće utvrditi, budući da niko iz Srpske liste nije želeo da govori na tu temu. U svakom slučaju, kako kaže naš izvor, Nataša je očarala Podgoričane stasom i glasom:
- Iako je Nataša pevala samo svoje hitove, okupljeni na mitingu su sjajno prihvatili novopečenu "gospođu Ikodinović", a ona se posle koncerta brže-bolje spakovala i avionom vratila za Beograd, kako bi bodrila Daču u odlučujućim utakmicama na Evropskom prvenstvu.
(R. J.)

Honorar dovoljan za manji avion!

Ranko Kadić, predsednik DSS, stranke koja na izbore u CG izlazi u koaliciji sa SNP Predraga Bulatovića i NS Predraga Popovića, demantuje neke navode da je Nataša nastupila na njihovom mitingu.
- Nataša Bekvalac nije pevala na našem predizbornom skupu. Nama nije do pevanja u trenutku kada Crna Gora prolazi kroz ovako teške trenutke. Mi smo imali skup na trgu u sredu od 19 h a Srpska lista u 21 h. Nataša je pevala na njihovom skupu - objasnio je.
Miško Vujović, predsednik DPS, tvrdi da je na mitingu konkurencije bilo više ljudi zbog Nataše Bekvalac nego zbog govornika.
- Komunisti i radikali uvek su imali mnogo para tako da njima nije problem da plaćaju pevaljke. Dokazali su da ne mogu da drže govore bez dragačevskih trubača i pevaljki. Sigurno da Nataša Bekvalac ne peva iz patriotizma već za velike pare. Siguran sam da je od honorara mogla da kupi manji avion - prokomentarisao je Vuković.
B. P.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
SVADBA BEZ UJKE RADOVANA

Biljana Srbljanović udaje se danas u Parizu za bivšeg ambasadora Francuske u Beogradu Gabrijela Kelera, a među zvanicama nema njenog ujaka Radovana Karadžića

Srbljanovićeva je dugo bila u vezi sa svojim profesorom sa Fakulteta dramskih umetnosti i bivšim menadžerom Bitef festivala Nenadom Prokićem

Književnica i dramski pisac Biljana Srbljanović danas će napokon stati na "ludi kamen" i krunisati svoju trogodišnju vezu sa 23 godine starijim francuskim diplomatom Gabrijelom Kelerom.
Osim po brojnim delima, kao što su "Beogradska trilogija", "Porodične priče" ili najnoviji komad "Skakavci", Biljana je poznata i kao dugogodišnji kritičar režima Slobodana Miloševića. Pravo iznenađenje za filmsku publiku bilo je njeno pojavljivanje u "erotičnom izdanju" u filmu Milutina Petrovića "Zemlja istine, ljubavi i slobode". Nekako baš nakon toga, Srbljanovićeva je i zapala za oko tadašnjem francuskom ambasadoru Keleru, pa su pojedinci koji nisu uspeli da osvoje ovu srpsku Demi Mur (zgodna je i liči na holivudsku divu, barem po mišljenju brojnih internet forumaša) upoređivali njihovu vezu sa opčinjenošću Alena Nurija Mirom Furlan u filmu Živka Nikolića "Lepota poroka". Inače, Srbljanovićeva je do pre nekoliko godina bila u vezi sa svojim profesorom sa Fakulteta dramskih umetnosti i bivšim menadžerom Bitef festivala Nenadom Prokićem. Sa tužnim krajem, kako kaže izvor Pressa.
- Ta veza "pukla" je jer Prokić nije želeo da se razvede i ozvaniči svoju vezu sa Biljanom, što je zgodnoj književnici potpuno slomilo srce - kaže naši izvor.
Iako se u medijima ranije (sasvim neozbiljno, naravno) spekulisalo da li će na svadbu Biljana pozvati i svog ujaka, haškog optuženika Radovana Karadžića, ako je suditi prema rečima ove 36-godišnje spisateljice, od toga ionako ne bi bilo ništa.
- Moj otac je rođak raznih Karadžića, a ja smatram da se krvlju prenose virusi i ništa drugo - rekla je Biljana nedavno. - Prema tome, svako bira svoje poreklo, svako opravdava svoje ime i prezime i mislim da koreni mogu biti važni samo ljudima koji nemaju ništa drugo važno u životu. Tako da meni u životu to ništa ne znači.
U svakom slučaju, Press Biljani želi sve najbolje, dug i uspešan brak sa voljenim Gabrijelom.
A. D.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Lindsi Loan pokradena na londonskom aerodromu

Filmska zvezda Lindsi Loan ostala je bez dela prtljaga na londonskom aerodromu Hitrou, a medju nestalim stvarima je i njen nakit vredan više od milion dolara, prenose svetske agencije.

Američka glumica je policiji prijavila kradju ručnog prtljaga, na proputovanju za Veneciju gde je otišla da promoviše svoj novi film "Bobby".

Predstavnica Lindsi Loan, Lesli Sloun izjavila je u televizijskoj emisiji "Insajder" da je reč o kradji i da su se u izgubljenoj narandžastoj tašni nalazili i njeni lekovi protiv astme.

"Ona moli da joj se stvari vrate", navela je Lesli Sloun. "Nije važno na koji način će joj biti vraćene. Samo joj je važno da joj budu vraćene".

v29806p0.jpg
(11.7 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.234 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.