Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 659 660 662 663 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 971266 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Kortni Koks priznala da je koristila botoks
Autor: Beta | Foto:AP | 10.10.2008. - 08:41

Glumica Kortni Koks priznala je magazinu Mari Kler da je koristila botoks, objavljeno je u četvrtak na sajtu televizijske emisije Akses Holivud.

"Botoks? Mislim da je fantastičan ali i užasan", rekla je ona za novembarski broj magazina.

"Hoću da kažem, napravili su tu stvar zahvaljujući kojoj ne izgledate kao da ste ljuti. Ali, mora da se koristi oprezno".
Zvezda serije "Prijatelji" navela je i da je botoks probala po nagovoru jednog lekara.
"Jednom sam otišla kod tog doktora i on mi je rekao: `Pustite me da ga ubrizgam malo ovde i tamo'. Posle sam bila očajna", dodala je Kortni Koks i objasnila zašto:
"Ja sam glumica i moram da mogu da pokrećem lice. Kad ljudi počnu da 'čačkaju' po čelu i kad ne mogu da podignu obrve, to je uvrnuto. Nije da nisam probala botoks - ali sam mrzela sebe zbog toga".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Britni Spirs: Gde mi je bila pamet?
Autor: Blic online - BBC | Foto:Wordpress.com | 10.10.2008. - 12:54

Američka pop zvezda Britni Spirs pričaće o svom problematičnom periodu života u dokumentarnoj emisiji koju će MTV emitovati 30. novembra, prenosi BBC. Popularna pevačica, koja radi na svom novom albumu, u trejleru za dokumentarac kaže da je prošla kroz svašta i da postoji mnogo toga što ljudi o njoj ne znaju.

"Ponekad se zamislim i kažem sebi 'Pametna sam osoba. Šta sam kog đavola mislila?'", kaže ona u trejleru za intervju.

Britni će takođe pričati o usamljenosti prisutnoj u životu slavnih. Komentarišući teret konstantne pažnje javnosti, Britni u trejleru kaže: "Uhvaćena sam u zamku i ponekad se pitam kako da postupim. Jednostavno čovek mora da izađe na kraj sa tim. Ja se borim svaki dan."
Britni će govoriti i o svojoj mentalnoj rehablitaciji u psihijatrijskoj instituciji i borbi za starateljstvo nad svojim sinovima iz braka sa Kevinom Federlajnom.
Pevačica je na dobrom putu, navodi BBC, komentarišući njen trijumfalni povratak na scenu na dodeli MTV muzičkih nagrada u Los Anđelesu prošlog meseca, kao i njen šesti studijski album "Circus" koji bi trebalo da se pojavi u prodaji 2. decembra na pevačicin 27. rođendan.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Brad za magazin "W" slikao Angie kako doji

Angelina Jolie i Brad Pitt odlučili su da svoje privatne fotografije podele sa čitaocima magazina “W”.

Na fotografijama, koje je snimio lično Brad, vidi se Angelina kako doji blizance u njihovom domu u Francuskoj.

”Angelina je pozirala Bradu dok je dojila blizance i slika je ispala veoma lepa, sa puno ukusa”, rekao je neimenovani izvor.

Agencije navode da će se fotografija pojaviti na naslovnoj strani novembarskog broja magazina “W”.

Angelina, za koju se pričalo da pati od postporođajne depresije, trenutno u Americi promoviše svoj novi film, “Changeling”, i tvrdi da se oseća odlično.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Pink: Prebolela sam bivšeg supruga ali ne i njegov penis

Pevačica Pink, koja se početkom ove godine razvela od vozača moto trka Careya Harta, tvrdi da je konačno prebolela bivšeg supruga. Pink tvrdi da je jedino što joj nedostaje njegov penis.

”Prebolela sam svog supruga, ali ne i njegov penis”, rekla je Pink. “Zaista sam volela njegov penis, bio je baš lep”.

Pevačica je dodala da je nakon razvoda bila veoma povređena i da joj je drago što konačno može da peva o svojim osećanjima i onome što je muči.

”Da ne mogu da pevam o tome, verovatno bih završila u ludnici. Veliki deo mog novog albuma je o njemu”, rekla je Pink.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Dženis Džoplin: "Ožiljci slatkog raja"

Knjiga o američkoj rok i bluz pevačici Dženis Džoplin "Ožiljci slatkog raja", autorke Elis Ekols koju je objavila izdavačka kuća "Red boks", biće predstavljena 13. oktobra u Studentskom kulturnom centru (SKC), saopšteno je iz SKC-a.

U saopštenju se navodi da će promocija knjige biti praćena fotografijama iz života DŽenis DŽoplin, a o vremenu pre i posle te popularne pevačice pričaće rok kritičari Pera Janjatović i Moma Rajin.

"Biografija Elis Ekols 'Ožiljci slatkog raja', jedna je od mnogih napisanih o Dženis Džoplin, u kojoj autorka koristi iste izvore kao i prethodni pisci (javna dokumenta, intervjue, priče porodice, prijatelja i saradnika), ali se fokusira na emotivnoj i humanoj strani te pevačice", piše u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da autorka nije ni previše blaga, ni preterano oštra, već da ona prosto iznosi život tragično preminule pevačice, ne svodeći je na žrtvu ili podižući u mitove.

Dženis Džoplin rođena je 19. januara 1943. godine u američkom gradiću Port Artur, kao Dženis Lin Džoplin.

U osamnaestoj godini je otišla od kuće i započela muzičku karijeru, pevajući po barovima u Hjustonu i Dalasu. Po završetku srednje škole upisala se na koledž, koji je napustila kada je 1963. godine otišla u Kaliforniju.

U Port Artur se vratila 1965. godina, kako bi sredila narušene odnose sa porodicom, ali već nakon nekoliko meseci odlazi u San Francisko gde se pridružila grupi Big Brother And The Holding Company.

Nakon Monterej pop festivala 1967. godine, kada je izvela pesmu "Ball And Chain", Dženis je postala poznata u celoj Americi, a ubrzo je potpisala ugovor sa kompanijom "Mainstream records" i snimila svoj prvi album, nazvan kao i sama grupa. Otada je legenda, proslavljena svojim jedinstvenim glasom i interpretacijom.

Nakon toga bend potpisuje ugovor za jednu od najvećih diskografskih kompanija u Americi "Collumbia records' i 1968. godine snimaju album "Cheap Thrills", koji je odmah po objavljivanju dospeo na prvo mesto Billboardove liste albuma, a njegov tiraž je već u prvih mesec dana bio veći od milion kopija.

Krajem 1968. godine DŽenis napušta bend i započinje solo karijeru. Nastupa na Vudstoku i Art festivalu u Betelu, a sledeće godine formira svoj prateći bend, Cosmic blues, sa kojim snima svoj treći album.

Nakon izlaska albuma, Dženis raspušta taj bend i formira novi Full Tilt Boogie Band sa kojim počinje snimanje četvrtog albuma "Pearl".

Dženis Džoplin je umrla 4. oktobra 1970. godine od prevelike količine heroina u "Landmark Motor" hotelu u Holivudu, a album "Pearl" je objavljen posthumno 1971. godine.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Sve je lako kad si Laka

Elvir Laković - Laka oduševljen je jer je konačno dobio sopstveni automobil!

U filijali "VB Leasinga Banjaluka" predstavljena je nova kampanja "Nemaš auto, čuj to", čije je zaštitno lice upravo Laka, alternativni muzičar kome je posle "pokušaja" na "Eurosongu" baš krenulo.

Predstavnici kompanije uručili su mu i ključeve novog automobila, posle čega je oduševljeno izjavio: "Konačno i ja imam auto, nisam ni znao kako to lako ide. Sve je lako kad si Laka, imaš ličnu i VB Leasing".

Direktor VB Leasinga, objasnio je da su odabrali Elvira Lakovića-Laku za zaštitno lice ove kampanje baš zbog njegove harizme i pozitivne energije, koja je kao takva prepoznatljiva u celoj BiH: "Znali smo da Laka ima ličnu, a da nema auto", izjavio je u šaljivom tonu direktor ove kompanije.

Kada Laka dobije MTV nagradu i odsvira prvi beogradski solistički koncert, možda nauči i kako da "nabavi ljubavi".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Na Ksendžino ime vatao klinke!
Nepoznati muškarac na Fejsbuku zloupotrebio ime Ksenije Pajčin za namamljivanje

Ksenija Pajčin je ovih dana u pravom haosu. Naime, poznato je da je Ksendža „navučena“ na Fejsbuk, trenutno jedan od najpopularnijih sajtova za druženje, i doskora nije bilo dana da se ne oglasi, a svim fanovima je redovno odgovarala na raznorazna pitanja. Međutim, muškarac čiji je identitet još nepoznat kreirao je profil „Ksenija Pajcin“ predstavljajući se kao ona, pa ko bi prvi „naleteo“ na ovu lažnu Kseniju, započinjalo bi druženje. Najpre slatko i umilno, lažna Ksenija bi pozivala i zakazivala sastanke svojim (isključivo) obožavateljkama, tvrdi dobro obavešten izvor Kurira:

- Devojke bi prihvatale pozive na druženje sa svojom mezimicom, ali brzo bi se uverile da su sve vreme bile u kontaktu sa seksualnim manijakom. Ovo je toliko uzelo maha da su ga Ksenijini ženski fanovi brzo raskrinkali. Profil je automatski ugašen, a pažljivim traganjem za Ksenijom možemo naći nekoliko njenih profila i svi su registrovani na ime Ksenija Pajčin, sem onog pravog - na njenom je ispisano „Dženia Pajcin“ - objašnjava naš sagovornik i dodaje:

- Ovo nije jedinstven slučaj zloupotrebe popularnog sajta. Denserkine obožavateljke, i pored napada, samo srećom su prošle bez težih posledica, ako ne računamo paniku u koju su zapale. Zato je Ksenija rešila da se neko vreme primiri i ne kontaktira s novim prijateljima, a posetiocima (i korisnicima) Fejsbuka samo ostaje da nagađaju da li se iza nekog poznatog imena kojima je sajt prepravljen zaista krije osoba za koju se predstavlja ili najobičniji manijak - zaključuje naš sagovornik.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Trendi Brena
Estradna zvezda otvorila dušu u emisiji Snežane Dakić snimljenoj u Monte Karlu

Lepa Brena gostovala je Snežani Dakić u emisiji „Život u trendu“. Brena je, naime, imala plan da šopinguje u Monte Karlu kada joj se javila Snežana, pa su odlučile da na put krenu zajedno i tamo snime emisiju. Pošto su nekoliko dana provele na moru u Novom Vinodolskom, na Hrvatskom primorju, Brena i Snežana otputovale su u grad slavnih i bogatih. Brena je u Monte Karlu prvi put otvorila dušu i ispričala kako je pobedila bolest koja je mogla da je košta života.

- Sigurno se svako makar jednom u životu pitao kako izgleda letovanje kada si muzička zvezda na Balkanu, kako je kada si bogat i možeš sebi i svojima sve da kupiš, a kako kada se na smrt razboliš ili kako preživeti otmicu deteta. Ima pored lepih stvari u mom životu i onih koje nikome nikada ne bih mogla poželeti - kaže Brena.

U emisiji je takođe pričala i o načinu na koji se hrani pošto je imala trombozu, te o svojim malim tajnama, nepoznatim široj javnosti. Snežani i Breni pridružio se i Boba, koji ih je na putovanju oduševljavao svojim kulinarskim umećem.
- Iskustvo je bilo divno, a gledaoci će se danas i sami u to uveriti - kaže autorka emisije „Život u trendu“, koja se danas oko podneva emituje na „ružičastoj“ televiziji.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Helou, Amerika ja stigla!
Nataša Kojić i zvanično primljena na Berkli, a lepu vest proslavila u Njujorku i Vegasu

Samo što se vratila iz Izraela, gde je polagala testove za upis na univerzitet Berkli kako bi se dalje muzički usavršavala, Nataša Kojić je ponovo spakovala kofere i krenula put Amerike da vidi da li je primljena na prestižnu akademiju. Kada je saznala da je prošla i da nastavlja studije „preko bare“, suvišno je pričati koliko je bila srećna. Jer Berkli nije „preko puta“, a koliko je teško ući u prostorije ove škole, znaju samo oni koji je pohađaju. Međutim, prolaznost na ovaj univerzitet automatski znači: Zbogom, Srbijo - zdravo, Ameriko!

Lepa Kebina kći namerava da ostane da živi u Njujorku, gde baš uživa, što govore i fotografije, a nedavna poseta Las Vegasu toliko ju je očarala da je neplanirano ostala nekoliko dana više u najsvetlijem gradu na svetu. Nataša se nije kockala, već je šetala i đipala po diskaćima. A kada poželi da peva, tu je nova pesma koju je lično potpisala, a koju producira mladi i u SAD izuzetno popularni Bojan Dugić, sin Bore Dugića, koji je bio producent najvećim svetskim zvezdama. 

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Erektivna

Nekadašnja loto mačka, zatim nesuđena glumica (i u „domaćoj proizvodnji“), plus pevačica, u svakom slučaju TV lice Suzana Mančić prihvatila je ponudu anonimne modne kuće da bude njihovo zaštitno lice! Ništa u svemu tome ne bi bilo čudno da se firma sa kojom je Suzana napravila dogovor ne zove ni manje ni više nego „Erektus“.

Mančićeva je prihvatila da za određen honorar uđe u poprilično uzane modele „Erektusa“. Fotke su nastale dok je Suzana probala modele navedene modne kuće, koji su je po svoj prilici, ako je bar suditi po izrazu njenog lica, oduševili. Pokušali smo da saznamo čime je bio inspirisan kreator haljina koje će Mančićeva nositi, ali ostali smo uskraćeni za odgovor jer ljudi koji su osmislili liniju nisu bili zainteresovani za davanje bilo kakvih izjava. Domaća TV lica uglavnom se opredeljuju za strane dizajnere i hvale svetski poznatim brendovima, od kojih je najmanje pedeset procenata falš i potiču sa buvljaka i pančevačke pijace. Budući da su komentari na Suzanino pojavljivanje u modelima „Erektusa“ bili raznovrsni, a najčešće se moglo čuti da je Suzi htela da izazove masovnu erekciju, pitali smo i nju lično zašto se odlučila da bude promoter baš ove modne linije:

- Nasmejali ste me! Saradnju sam prihvatila iz prostog razloga što mi se sviđa ova ženstvena linija, a ništa manje nisu bitni ni kvalitetni materijali od kojih se ove haljine prave - rekla je Mančićeva za Kurir.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 659 660 662 663 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.466 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.